עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי יש לי מתכונת מחר ואני לא מצליח לפתור את התרגיל הזה : נתונים 4 מספרים, המהווים סדרה עולה. סכום האיברים הראשון, השני והרביעי הוא 39 והם מהווים סדרה הנדסית. סכום האיברים הראשון, השלישי והרביעי הוא 45 והם מהווים סדרה חשבונית. מצא את איברי הסדרה. תשובה - 3,9,15,27 לפי מה שאני חושב מדובר פה על טכניקה והתעסקות עם חזקות עם 3 משוואות ... , אבל אולי יש פה איזה טריק תודה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  2. יום הולדת 18 היה לה היום אבל אני לא יודע מה להביא.. יש למישהו רעיון למתנה שישמח אותה?? תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by GODFATHER4,

הקפיאו לי את המסנג'ר ואני לא מוצא את התוכנה כדי להוריד את ההקפאה אם מישהו יכול להעלות את התוכנה או משהו כזה אני אשמח מאוד אני לא יכול להכנס למסנג'ר :'(

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by avi2014,

עוד חצי שעה צריך להגיע אלי נציג של אורנג' עכשיו אני מתלבט בין 2 פלאפונים סאמסונג 900 סוני אריקסון w800 http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=200630&sid=10 http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=201438&sid=10 היא צריכה לבוא עוד חצי שעה ככה שתגובות מהירות יתקבלו בברכה!

5. Started by guycnaan,

אוקיי אני צריך הוסט שיהיה חינמי ויכלול את הדברים הבאים: at least 30 mb storage space over 1gb a month bandwidth asp and front page suppurt as much possibale shorter url sql suppurt and db suppurt מי שיכול לעזור למצוא משהו כמה שיותר טוב שהוא חינם בבקשה תעזרו לי זה דחוף!

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  6. ניסיתי *123 אבך אומרים שהם לא פולים יום שישי > איך אני גורם לכך שלא ייתקשרו ממנו ?? מישהו נתקל בכזה מצב ?? PLZZ אני חייב עזרה דחוף !!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ns,

מישהו מכיר את פורום גולדמן אני צריך את האתר , את הלינק שלו . תודה .

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  8. Started by doker,

שלום אני עושה ביוטופ בגבעת האירוסים רציתי לדעת אם למישהו יש מארג מזון של בית גידול זה או אם למישהו יש רשימה של האורניזמים שיש שם שאני יוכל לעשות את המארג בעצמי תודה רבה

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  9. שלום! אני עושה פרוייקט על רומיאו ויוליה ויש לי משימה לקחת כמה ציטוטים ולהגיד מה ה"theme" המשותף ביניהם ומה זה אומר על האמונות בתקופה האליזבנטית (בתקופה של המלכה אליזבט ה-I). בקיצור אחד מהציטוטים (הבעייתי ביותר עבורי) הוא הנ"ל: Is she a Capulet? O dear account! My life is my foe's debt foe אני יודע שזה אומר יריב, יענטו אוייב. עכשיו, מה זה ה-account הזה? ומה הכוונה ב-foe's debt? למי שרוצה לראות מה ה-context, הנה הסצינה מתוך המחזה: http://www.clicknotes.com/romeo/T15.html תודה רבה רבה רבה רבה!

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. אז ככה ...אני רוצה ללמוד מדעי המחשב ,עכשיו הבגרות שלי לא משהו אז אני יצתרך לעשות מכינה באוניברסיטת חיפה ,ועוד פסיכו ,למה כי הציון שקיבלתי פעם קודמת לא מספיק ,או שללכת לפתוחה וללמוד ,צריך המלצות מה יותר כדאי וכו תודה .

• 43 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. Started by wow,

הגבול הראשון (2X-3) יצא לי אינסוף. הגבול השני יצא לי 0. מה התשובה ךתרגיל כי אין לי מושג מה אני עושה באינסוף כפול אפס ומה התשובה ב-ב' ? תודה.

12. שלום אנשים! כל הקופצים תחסכו את ההרצאות שזה פורום מחשבים, אני יודע, אני חבר פה כמה שנים טובות, ואני שואל פה כי אנשים פה רציניים. לא מצאתי בגוגל ממש את מה שאני מחפש, ואני מחפש גם מידע וגם פרטים בגלל זה אני שואל פה. אני מדבר על עגלה כזו שמתחברת לרכב, שלוקחים בה ציוד, האפשרות הראשונה שלי הייתה להחליף לרכב מסחרי סגנון קנגו, ברליגנו, טורנאו, אבל העלות יוצאת מעבר ליכולותיי, והפרקטיקה בעייתית. אז אם אפשר פרטים בנוגע לאותן עגלות: 1) מבחינה חוקית, צריך רישיון מיוחד? 2) ביטוח מיוחד? 3) איפה קונים כאלו עגלות? 4) השפעה על תצרוכת הדלק? תודה רבה מראש לכולם! גיא.

13. טוב, אני לא ידוע איך בדיוק להתחיל, אז כעיקרון, אני רוצה לעשות תואר בהנדסה\מדעים\הנדסת תוכנה, וגם על הדרך לשלב את זה עם הצבא, עכשיו הבעיה היא, שיש לי תעודת בגרות מלאה, אבל 3 מטמיקה, 4 אנגלית, 5 כימיה, 5 ביולוגיה, פסיכומטרי עדיין לא עשיתי. בשביל תואר אני יצטרך אחרי הצבא להשלים ל4\5 מטמטיקה על ציון גבוהה, ולקוות להפציץ בפסיכומטרי ככה 670+, שאר התעודות בגרות בסדר+ אין ציונים מתחת ל85, אבל עדיין הממטמטיקה הארורה. עכשיו ראיתי, שאני יכול להמשיך ליג'-יד', ואז לקבל תעודת הנדאסי, שזה פחות ממהנדס, וגם בפחות זמן, וגם בצבא מוצבים בתפקיד, שמיישם את מה שלמדתה, עכשיו השאלה היא מה יותר כדאי לי? האם כדאי להתגייס, לעשות 3 שנים, אז לצאת לעשות פסיכו+השלמה ל5 מטמטיקה, מה שהיה מעיק ומציק אחרי צ…

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Plazmata,

הורדתי כמה משחקים ולא שמתי לב שזה לא בשיטת שידור פאל.... מישהו יכול להסביר לי איך להמיר משחק ps2 NTSC ל- PAL????? ???

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  15. Started by Men7a,

שלום... הזמנתי מזמן את המוצר הבא מנועה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6552 אחרי שעשו לי בעיות עם הכרטיס אשראי [בגלל טעות שלהם] סוף סוף באיחור של כמה שבועות קיבלתי את הודעה על דבר דואר... הלכתי לדואר להוציא את הדואר , הגעתי הביתה ופתאום אני מגלה שבעצם קיבלתי את המוצר הזה... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6554 שעולה כמובן פחות לומרות ששילמתי על המוצר הקודם , והוא הרבה פחות טוב [קטודה אחת , וחיבור מסובך..] כמובן שמייד התקשרתי לנועה מחשבים אבל כנראה שהמיקום הגיאוגרפי שלי נתן להם סיבה לא להתייחס אליי... אני גר באילת וכמובן שלהגיע לחנות זאת בעיה אדירה ככה שרק דרך הטלפון יש לי איך להשיג אותם ההורים שלי דיברו איתם אבל הם תמיד אומרים "אנחנו נחזור א…

• 11 תגובות
    • 719 צפיות
  16. זה אומר שאין לי הראשה יש לי חשבון משתמש עד אפריל ועד עכשיו הורדתי בחמשה ימים זה אמר לי שהורדתי בערך 25 גיגה יש הגבלה אולי?

17. ראיתי איזה תוכנית והיה שם מעיין תעלומה על דם של איזה קדוש רומי או משהו כזה בסגנון שהוצא להורג לפני הרבה זמן אני לא ממש זוכר משהו כמו 1500+ שנים הדם נאסף על ידי אחות של איזה כנסיה ומאז הוא שם.. עכשיו בכל שנה הדם נהפך ממוצק לנוזל בתקופה מסויימת מאוד בשנה.. עכשיו אני לא זוכר עוד פרטים הייתי שמח לקבל עוד מידע על הדם של מי הוא וכו אם יש מאמרים בכלל טוב.. ומה נסגר עם הדם כי הם חקרו אותו בסוף התוכנית אבל נרדמתי.

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  18. Started by evy,

תגידו ,יש איזו תוכנה או משחק כלשהו שמלמד צעדים בברייק-דאנס?או שבכלל מלמד את הריקוד ברייק דאנס? אם יש ואתם יודעים אז זה יעזור לי מאוד,תודה!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  19. הפורמט הוא RV40 ואני לא יודע איך ועם איזו תוכנה להריץ אותו. מישהוא יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  20. מישהו יודע איך אפשר לשדר דרך האינטרנט שירים? אמרו לי שצריך שרת רדיו שעולה כסף אפשר גם בלי? או יש בחינם? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  21. שלום לכולם, שאלתי כבר שאלה בעבר ואני צריך משהו יותר ספציפי . יש את הקורא הבא שראיתי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=270555570807&Category=4661&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D1#ht_3775wt_1166 האם הוא תומך גם בRFID TAGS שהם לא כרטיסים? כי לא כל כך הצלחתי להבין האם צריך לדחוף לו את הכרטיסים על מנת לקרוא או לכתוב ? כי בעקרון זה 13 מגה הרץ וזה אמור לקלוט לטווח ארוך אז יש פה איזה בלבול שאני לא מבין. הנה המפרט מתוך הלינק: Specification: Read and write contactless smart cards Frequency 13.56MHz Protocol ISO 14443 TYPE A and Type B, ISO 15693 Supported cards: Mifare_One (S50&S70)/ UltraLight / Mifare_ProX; AT88RF020/ SR176 /SRIX4K Tag_i…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by QQQ,

רכשתי מוצר דרך eBay ב14 לחודש. המוכר שלח אותו ב17 לחודש. בעמוד המכירה היה רשום שהמשלוח לישראל הוא Standard Int'l Shipping ומחירו הוא X דולרים. כדי לדעת באיזה משלוח מדובר שלחתי הודעה למוכר דרך מערכת ההודעות בeBay והוא אמר שמדובר בUSPS PRIORITY. לאחר שהשתמשתי בקוד מעקב שהוא שלח, גיליתי שמדובר בUSPS FIRST CLASS (זול יותר, פחות טוב). לכן יצרתי איתו קשר דרך eBay, עם תיאור הבעיה. שאלתי מה ניתן לעשות בעניין. עדיין לא קיבלתי תשובה ממנו. קצת לאחר מכן קיבלתי הודעה אוטומטית מeBay שאמרה שיצרתי קשר לאחרונה עם אותו משתמש, ושנמצא שמישהו נכנס לאותו משתמש ("accessed") ע"י צד שלישי שאינו מורשה, ושאולי השתמש במשתמש למטרות הונאה/רמאות. אז כנראה שזה קרה לאחר שהוא כבר שלח לי את זה, כי ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. תעזרו לי בבקשה אני צריך המלצה לחנויות זולות לרכיבי חומרה וגם אני צריך עזרה בייבוא מחו"ל: איך עושים את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, תראו האמת שאין לי כוונה יומרנית לנצל פה מישהו אבל אני סטודנט לתוכנה ושכן שלי מחר נבחן בבגרות בקיצור הוא רוצה מאוד את העזרה שלי ואין לי ממש חומר על הנשאים והבקשה שלי האם יש אתר שנותן ומנחה לשאלות ופתרונות אשר יהיו במבחן (אני יודע שגוגל מוצף) ואני מחפש כבר שעה משהו רציני ההתמקדות שלי היא בסטטיסטיקה והסתברות אשמח מאוד על כל עזרה שתבוא - תעזרו לי לעזור לשכן שלי ...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  25. שלום אני מתמיין לעתודה בכימיה לא למדתי 5 יחידות פיזיקה בתיכון והאפשרויות שלי הם ככה: לעשות קורס הכנה בקיץ ברמה של 4 יחידות או קורס הכנה בקיץ ברמה של 5 יחידות הבנתי שבאוניברסיטה עצמה עוברים על החומר במרוכז במשך שבועיים וסוגרים פינות...אז האוניברסיטה ממליצה לקחת את הקורס של "רמות" בקיץ.. מה דעתכם? מה כדאי לקחת? 4 או 5? אני פונה לכל מי שבעתודה או באוניברסיטה במקצועות מדעיים כמו כימיה ביולוגיה ורפואה, שם צריך את זה כבסיס ו\או לא למד פיזיקה בתיכון... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.