כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא חנות שכזו. בברכה COBRADRAGON לא צריך משלוח לארץ אלא רק שהחנות תקבל את כרטיס האשראי
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
היי. לאחרונה אני מתחיל לקבל כל מני הצעות הזויות של אנשים שאני עשוי להכיר. כל מני משתמשים ערבים, אבל זה התחיל לעבור את הגבול כשבתמונות שלהם הם מצולמים עם חיות שצדו והרגו או סתם כך עם נשקים וכו. אין לי מושג איך פייסבוק החליט שהם מתאימים לי לחברים. השאלה שלי איך אני מבטל את זה או את החלק הזה בדף שאני לא אראה את הזוועות האלה יותר.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חנויות אמאזון ברחבי הגלובוס מספקות לנו מבצעים מוגדלים ומורחבים, כמתאבן לקראת יום המכירות הגדול ביותר של העולם המערבי לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.mr2mk1club.com/TopGear.html זה היה דיי ברור. הרי קלרקסון לא יכול להיות תמיד צודק ב100%. רואים מידי פעם בתוכנית שהוא דיי כופה את הדעות שלו על השאר.. וגם מוזר שמכוניות נהדרות יוצאות בזמני מסלול מביישים ומכוניות כמו האלפות(שהם מכוניות טובות,אבל ג'רמי מעדיף אותם..) משיגות זמנים של מכוניות כמו ה911 TURBO. בכול מקרה רואים שהם גם אוהבים יותר מכוניות בריטיות..
-
- 57 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום , מישהו יכול לומר לי מה זה בדיוק המערך הטכנולוגי של החייל האוויר? איזה תפקידים ומה התנאיים. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
רוצה להתחיל לראות SCI. מאיפה אתם ממליצים להתחיל? לראות מההתחלה? או שיש אולי עונות מומלצות (או שהעלילה קשורה ואז חייב לראות לפי הסדר?) מה לגבי CSI MIAMI ו- CSI NY? תודה למגיבים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אני בספק אם זו בעיית חומרה, זה כמעט בטוח לא שהמעבד התחמם יותר מדי (אני לא חושב, החדר של קר, אני מניח שזה משנה מעט, והמעבד שלי עבד במשך ימים כמו שצריך, עד שכיביתי את המחשב, ומאז שניסיתי להדליק מחדש זה קרה) אוקי, עכשיו אני דיי בטוח שזו לא בעיית חומרה =/ הדלקתי את המחשב, כשזה הגיע למסך שנותן לי לבחור איך להפעיל (Safe mode או רגיל) חיכיתי במשך איזה דקה או 2 והכל היה בסדר (בניגוד לפעמים הקודמות שמייד בחרתי Safe Mode with networking / רגיל) ואז כשבחרתי איך אני רוצה שיעלה, זה הגיע למסך עם הסוג-של-progress bar, ואחרי זה שוב איתחל את עצמו - זה תמיד החלק שבו זה קורה (חוץ מבSafe mode שזה קרה אחרי שזה סיים לטעון את כל הקבצים נראה לי יש רעיונות? אני אנסה כל דבר אפשרי עד מחר, ואז כבר י…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
לבחירתך 6 בחירות כדאי לבחור רק פעם אחת לכל אחד מהאפשריות.
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי 2 דברים מאיביי. האחד לפני חודשיים והשני לפני שבוע. פתאום אני רואה בחשבון PAYPAL שיש לי 1.9$ המופיעים כבונוס. יש למישהו מושג על מה הבונוס? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000612270 האם בקרוב יגמר סוף סוף המונופול של מד נאוטילוס ויהיה אלטרנטיבות לתשתית הענתיקה שלה? העתיד נראה וורוד והוא צפוי לשנות את פני האינטרנט בישראל, עד היום צוואר הבקבוק העיקרי בין ישראל לעולם היה הכבל התת ימי שבבעלות מד נאוטילוס שהיה היחידי שמקשר אותנו אליו.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
סריקה מדהימה של כדור הארץ עד לרמות זום מטורפות. http://earth.google.com אפשרות חיפוש של מסעדות, בתי קפה, פאבים ועוד ועוד ברחבי העולם... התוכנה דורשת מחשב חזק יחסית כרטיס גרפי טוב וחיבור פס רחב
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תשאירו דואר אלקטרוני ותקבלו הזמנה לטלפון חינם spikko
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על נושא הקרינה הבלתי מיננת והשפעותיה?? לפי מה שאני הבנתי יש קרינה מהשקעים של החשמל, מאנטנות לכל הסוגים, טלפונים אלחוטיים, טלפונים סלולארים, ממיקרוגלים, מציוד חשמלי ומרשתות WI FI . המשרד לאיכות הסביבה טוען שטלפונים אלחוטיים לא משדרים קרינה כמו טלפונים סלולארים כי הם קרובים יותר למקור (הבסיס של הטלפון) אבל מצד שני גם הטלפונים האלחוטיים וגם המיקרוגלים חולקים אותו טווח תדרים של 2.4 גיגההרץ. חשבתי שככה מודדים כמה קרינה מכשיר מייצר.
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מי שלא לרוחו הת'רד הזה יכול להרגיש חופשי לא להגיב בו, אני בוחר לשאול פה מפני שאין לי מושג איפה אני יכול לשאול, וכי אני יודע שיש פה אנשים שהתנסו עם הרבה מאד דברים, בניהם אני שישמחו לעזור. אז ככה, אני תקליטן, אני צריך גנרטור לאירועים בחוץ, הגנרטור יסחוב הגברה של 2 קילוואט, ותאורת לדים בסיסית (הספק זניח) בואו נגיד, שאם יהיו לי שני אירועים בחודש בחוץ אני ממש אשמח עכשיו, ישנה חברה ישראלית של ציוד בניה, שנקראת שאטאל, שמייצרת גנרטורים עם מנועים יפניים, באיכות פצצה אבל מחירי הגנרטורים שלה, פי 3 מהסינים. עכשיו השאלה היא האם יהיה שווה לי לשלם את ההפרש הזה, במיוחד לאור העובדה שהגנרטור יעבוד בין פעם ל4 בחודש, ל8-10 שעות... זהו בערך ותודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבל מישהו מכיר מספרה בצפון ת"א שפתוחה בשבת? נשמע מאד לא סביר... אבל אין לי מה להפסיד מלשאול או אולי אחת שנפתחת ביום ראשון מוקדם? בשבע נגיד. תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
מהי התוכנית הקומית הטובה ביותר?? (היה לי משעמם, ואני חייב 5 הודעות כדי לכתוב הודעות פרטיות )
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
באזור המרכז ת"א - בת ים איך איקאה מבחינת איכות?
-
- 13 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
אמנם התאריך שלו זה ב-20 למאי אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא ! ;D התאכזבתי קצת שאין יותר את האפשרויות של הכבשים השמנמנות האלה שקופצות אז ניאלץ להסתדר בלעדיהם :'( אז מזל טוב ועד 120 !!! ואל תתבאס בגלל הטעות שלך בבגרות שהורידה לך 20 נקודות( ..... ) יש לך מגן חזק! [glow=red,2,300] H--A--P--P--Y B--I--R--T--H--D--A--Y ;D ;D ;D[/glow]
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אנחנו ניתן לך מחיר פיצוצי!!! במקום 5000 ש"ח מחיר מחירון רק 5269 ש"ח לזמן מוגבל!!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האתר http://tvlinks.50webs.com/ פועל לכם? אני לא מצליח להכנס.
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-