עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה זה בדיוק "מתלים" או Suspentions? באופן פרטני יותר - זה כולל גם את הקפיצים + הבלמים? או רק חיבור מסוים....? האם ניתן לאמר שיש מתלים גם בגלגל אחורי וגם בקדמי? והאם ניתן לאמר שכל אופנוע, בלי יוצא מן הכלל, מורכב גם מ- Fork וגם מ- Swingarm, הייתי קורא לשני "מזלג אחורי" אבל אני כבר לא בטוח בכלום . ואחרון חביב - האם המינוח של הקפיצים הקדמיים הוא Fork Springs באופן גורף לכל האופנועים? אני בדיוק חוזר מויקיפדיה שעשתה לי הרבה בלגן, ולמי שמתעניין זה לעבודת גמר במחשבים, לצורך קטלוג נכון של מאגרי הנתונים שלי.....

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  2. Started by Sargon,

אני צריך לקנות כמה נורות לבית. יש את המסולסלות ה"אקולוגיות" האלה, אבל גם בזה יש סוגים פחות טובים(עם כספית). אז איזה נורות כדאי לקנות? וגם המלצה על נורת חירום תועיל. אני בטח יכול למצוא משהוא בעצמי, אבל לא ממש מבין בזה כל כך...

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. פרויקט "DoomBuds" מוכיח שוב: אם יש לזה מעבד, זה יריץ Doom. בלי מסך, עם Overclock קיצוני ומעט מאוד זיכרון: מפתח אוסטרלי הצליח לדחוס את משחק היריות האגדי לתוך זוג אוזניות PineBuds Pro. התוצאה? מיותרת להפליא ומרשימה בטירוףלכתבה

4. שלום, יש איזה מישהו שמטריד אותי בטלפון ונראה לי מפיץ כל מיני שמועות. שולח לי SMSים כל הזמן וכו'. יש לי מספר הסלקום שלו, יש איזו דרך שאוכל לדעת את שמו עפ"י המספר? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 12.3k צפיות
  5. Started by Fenomeno,

כמה אנשים התלוננו על כך שהכרטיס קטן מדי, ;D כמו כן, נראה שנווידיה החליטו לעשות בו שימוש בעוד כמה וריאציות כיד להרוויח: קרדיט לחברה בNVNEWS. מצטער, הייתי חייב

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by jackass,

אני מזמין השבוע מחשב מ PCH ואני לא יודע אם לקחת הרכבה (163 שקלס) ... בעקרון אני יודע להרכיב אבל אני מפחד... מה אתם אומרים זה מסוכן? גם אני מפחד מחשמל סטטי ובגלל שאני לוקח EPOX 8RDA+ שמעתי שישי קצת בעות איתו בהרכבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tfo,

זה באג זמני או שסגרו את זה?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  8. Started by מר מקלדת,

או שזה רק אני? :s05:

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by IlyaN,

יש פה מישהו שמכיר את המושגים "פרט 818" "ופרט מהותי" עפ"י טבלת מיסים מרוכזים באתר המכס: http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx למה הם מתייחסים ומה ההבדל ביניהם? אה, ועוד עניין: מישהו מכיר שלישראל אין הסכם סחר עם יפן...?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by huber,

למה כל הטרוריסטים הם ערבים?? כולם גם שואלים למה הטרוריסטים הערבים מוכנים תמיד להתאבד. באו נחשוב על כך בהיגיון 1. אצלם אין זונות 2. אצלם אסור לשתות אלכוהול 3. אצלם הברים אסורים 4. אצלם הטלוויזיה אסורה 5. הגלישה באינטרנט אסורה 6. אסורים משחקי ספורט, אצטדיונים,מסיבות המוניות וכ"ו 7. אסור לצפצף באוטו 8. אסור לאכול בשר חזיר 9. חול בכל מקום ואין אפילו מכונית בוגי אחת לרפואה כדי להתבדר 10. ניסיתם פעם לדוג בנוה מדבר? 11. להתעטף בסדין במקום בגדים? 12. לאכול רק ביד ימין כי ושמאל מיועדת רק לניגוב תחת, כאילו שהחיים לא מספיק מסובכים גם כך 13. לשמוע הנחות כאב מהשכן שלך כי אין רופאים בסביבה 14. אסור להת…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by kinggil,

שלום רב! אני רוצה לקנות ממיר דגיטלי נוסף, יש לי רק אחד בסלון ואני רוצה לשים אחד בחדר שלי. כמה עולה ממיר? תודה, האתר של HOT נפל בגלל זה אני שואל פה, יום ראשון אני יתקשר.

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by wooper,

קראתי ששתיית אבנית לא מזיקה אבל בכל זאת אם יש הצטברות אבנית בקומקום, האם זה לא מזיק לשתות ממנו גם באופן יומי

• 12 תגובות
    • 8.8k צפיות
  13. Started by kikkler,

אני כותב דף נוסחאות וצריך את הפונט הכי חסכוני (הווה אומר כמה שיותר מידע בכמה שפחות מקום) וכמובן שעדיין ישאר הכי קריא שאפשר. באופן כללי אני צריך פונט באנגלית, אבל גם בעברית יעזור

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ביצה קשה,

gengster pavaise משהו כזה נראה לי פשוט לא מוצא לי. תודה תעזרו

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  15. מישהו פה קנה את המפרט שלו, או חלק ממנו בחו"ל? אם כן, אז איזה חנויות הן זולות במיוחד (מקבילות לפנדה או PCH בארץ) ואיזה רכיבים קניתם?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by dvirf1,

כמה צריך לעלות כל הסיפור (רשיון נהיגה + רשיון רכב + קטנוע + ביטוח)?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  17. Started by weissby,

אני לא מבין מה זה אומר פעם אחת התסכלתי בKSP על תוכנות והיה 2 נורטון אנטיוירוס 2007 באחד היה תמונה של הCD עצמו וובשני היה ממש תמונה של האריזת קרטון של התוכנה וזה אמרו שזה הretail וזה גם היה יקר יותר.. אז.. מה זה?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by FunkyMonk,

אהלן. לאחרונה נכחתי בשלב המיונים הראשון של שחקים ("יום המבחנים הגדול"). לא יודע איך הלך לי, אבל דווקא יצאתי בהרגשה טובה. לפני כמה ימים נודע לי כי במסגרת המבחנים מויינתי למסלול חבצלות, וקיבלתי הזמנה לכנס הסברה על הנושא. אמרתי לעצמי, שאם קיבלתי לחבצלות, אז אני בטח אקבל למסלולים שונים בשחקים (כי הרי חבצלות נחשב לתוכנית מצויינות, מה שאומר שהרף קבלה למיונים לא נמוך בכלל). פתחתי תאתר וראיתי "הועברת להמשך מיונים בשחקים". אחלה. איזה מסלול בדיוק?? התקשרתי לאיתור קדם צבאי של מודיעין ושאלתי "מה עם המיונים שלי לשחקים?" וקיבלתי את התשובה המפתיעה - "אתה לא ממויין לשחקים". מישהו אי פעם נתקל בממויין לחבצלות שלא מויין לאף מסלול בשחקים? האם יש לי סיכוי להגיע למסלול כלשהו בשחקים, אם אני חות…

• 4 תגובות
    • 6.6k צפיות
  19. Started by DJ A.S,

שלום אני חדש פו שמי אמיר שכטר פורום נחמד מקווה שאני יתרום פו

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  20. אני רוצה לעשות משהו "מדליק" ואני מפחד מאוד לעמוד לידו ולהדליק.... רציתי לדעת אם יש איזו אפשרות לעשות פתיל הדלקה שיבער כל הדרך עד שיגיע למקום שבו הכל אמור להידלק?

• 45 תגובות
    • 26.3k צפיות
  21. שלום אני רוצה לעלות ולאכסן קבצים מסוימים , איך אני עושה זאת ? שמעתי שבנענע אפשר לעשות זאת , אשמח לשמוע איך , ואשמח לשמוע על מקומות נוספים חוץ מנענע. תודה

22. כמה הוא עולה? ומה ההוצאות שלו(דלק.ביטוח..) ראיתי אחד כזה עומד ליד הסופר שלי עליתי אליו והתאהבתי והחלתתי לקנות הארלי במקום איזה הונדה אני לא מתקון לקנות אכשיו אבל אחרי הצבא בטח. גם כך בישראל אין הרבא גשם ואני לא חושב שאני יקים משפחה בקרוב (ולמה אין פה נושא על רכבים?)

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם. קיבלתי לפני חצי שנה אחרי צו הראשון פרופיל 72, וכל זה בגלל אוושה בלב. הצבא ביקש ממני לעשות בדיקה מסויימת ושעשיתי את הבדיקה עברתי חודש לפני כן ת.ד עם אופנוע. הפרופיל שנקבע לגבי לדעתי לא צודק ולכן אני רוצה לדרוש ועדה רפואית חוזרת. מה התהליכים איך עושים אתזה ומה צריך לעשות כדי לקבל ועדה חוזרת ? תודה לעונים ושבת שלום.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by razoli,

אני מזמין אתכם לפרסם כאן את המשפטים של מוריכם שכי הצחיקו אתכם. אני אתחיל: מורה לאנגלית (האישה הכי שורה שראיתם - מתאגרפת לשעבר במכון ויצמן): תלמיד>"אני על המחשב כ 6 שעות ביום". המורה> "אני יודעת שאתה גולש בפורנו אבל כמה אפשר?!" "אל תשימו ת'פלאון לא על שקט ולא על מענג, תכבו אותו!" מורה לפיזיקה (זקן תרח בן 71): 1. "יא - מוצץ, תפסיק למצוץ לי מתחת לאף">>> לתלמיד שאוכל סוכריה על מקל 2. "תגיד לי, אתה יודע מה זה להזדיין בסבלנות או שאני אלמד אותך" 3. "איפה, נטע (שם בדוי), הכישלון הזה" 4. מכירים את חוק היה הימנית במגנטיות, דברי המורה עליו: "עכשיו כולם לעשות את התנועה המגונה הזאת", "צריך לנקנק את היד, למה אתה לא עושה את זה?!" (בתייל ארוך), "יש ככה ויש ככה"…

• 61 תגובות
    • 5.6k צפיות
  25. אני אסביר את עצמי דובר על בונוסים לחייליים שהשתתפו בעופרת יצוקה אני עשיתי כמה בגרויות בימים האחרונים, כשאני חייל בקבע (לוחם). האם מישהו יודע אם מגיע לי בונוס? חיפוש בגוגל העלה בעיקר "דרושים" לחיילים, אבל זה בטח אני

• 0 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים