כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מישהו פה קנה את המפרט שלו, או חלק ממנו בחו"ל? אם כן, אז איזה חנויות הן זולות במיוחד (מקבילות לפנדה או PCH בארץ) ואיזה רכיבים קניתם?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כמה צריך לעלות כל הסיפור (רשיון נהיגה + רשיון רכב + קטנוע + ביטוח)?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני לא מבין מה זה אומר פעם אחת התסכלתי בKSP על תוכנות והיה 2 נורטון אנטיוירוס 2007 באחד היה תמונה של הCD עצמו וובשני היה ממש תמונה של האריזת קרטון של התוכנה וזה אמרו שזה הretail וזה גם היה יקר יותר.. אז.. מה זה?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה נכחתי בשלב המיונים הראשון של שחקים ("יום המבחנים הגדול"). לא יודע איך הלך לי, אבל דווקא יצאתי בהרגשה טובה. לפני כמה ימים נודע לי כי במסגרת המבחנים מויינתי למסלול חבצלות, וקיבלתי הזמנה לכנס הסברה על הנושא. אמרתי לעצמי, שאם קיבלתי לחבצלות, אז אני בטח אקבל למסלולים שונים בשחקים (כי הרי חבצלות נחשב לתוכנית מצויינות, מה שאומר שהרף קבלה למיונים לא נמוך בכלל). פתחתי תאתר וראיתי "הועברת להמשך מיונים בשחקים". אחלה. איזה מסלול בדיוק?? התקשרתי לאיתור קדם צבאי של מודיעין ושאלתי "מה עם המיונים שלי לשחקים?" וקיבלתי את התשובה המפתיעה - "אתה לא ממויין לשחקים". מישהו אי פעם נתקל בממויין לחבצלות שלא מויין לאף מסלול בשחקים? האם יש לי סיכוי להגיע למסלול כלשהו בשחקים, אם אני חות…
-
- 4 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום אני חדש פו שמי אמיר שכטר פורום נחמד מקווה שאני יתרום פו
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לעלות ולאכסן קבצים מסוימים , איך אני עושה זאת ? שמעתי שבנענע אפשר לעשות זאת , אשמח לשמוע איך , ואשמח לשמוע על מקומות נוספים חוץ מנענע. תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
כמה הוא עולה? ומה ההוצאות שלו(דלק.ביטוח..) ראיתי אחד כזה עומד ליד הסופר שלי עליתי אליו והתאהבתי והחלתתי לקנות הארלי במקום איזה הונדה אני לא מתקון לקנות אכשיו אבל אחרי הצבא בטח. גם כך בישראל אין הרבא גשם ואני לא חושב שאני יקים משפחה בקרוב (ולמה אין פה נושא על רכבים?)
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי לפני חצי שנה אחרי צו הראשון פרופיל 72, וכל זה בגלל אוושה בלב. הצבא ביקש ממני לעשות בדיקה מסויימת ושעשיתי את הבדיקה עברתי חודש לפני כן ת.ד עם אופנוע. הפרופיל שנקבע לגבי לדעתי לא צודק ולכן אני רוצה לדרוש ועדה רפואית חוזרת. מה התהליכים איך עושים אתזה ומה צריך לעשות כדי לקבל ועדה חוזרת ? תודה לעונים ושבת שלום.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מזמין אתכם לפרסם כאן את המשפטים של מוריכם שכי הצחיקו אתכם. אני אתחיל: מורה לאנגלית (האישה הכי שורה שראיתם - מתאגרפת לשעבר במכון ויצמן): תלמיד>"אני על המחשב כ 6 שעות ביום". המורה> "אני יודעת שאתה גולש בפורנו אבל כמה אפשר?!" "אל תשימו ת'פלאון לא על שקט ולא על מענג, תכבו אותו!" מורה לפיזיקה (זקן תרח בן 71): 1. "יא - מוצץ, תפסיק למצוץ לי מתחת לאף">>> לתלמיד שאוכל סוכריה על מקל 2. "תגיד לי, אתה יודע מה זה להזדיין בסבלנות או שאני אלמד אותך" 3. "איפה, נטע (שם בדוי), הכישלון הזה" 4. מכירים את חוק היה הימנית במגנטיות, דברי המורה עליו: "עכשיו כולם לעשות את התנועה המגונה הזאת", "צריך לנקנק את היד, למה אתה לא עושה את זה?!" (בתייל ארוך), "יש ככה ויש ככה"…
-
- 61 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי דובר על בונוסים לחייליים שהשתתפו בעופרת יצוקה אני עשיתי כמה בגרויות בימים האחרונים, כשאני חייל בקבע (לוחם). האם מישהו יודע אם מגיע לי בונוס? חיפוש בגוגל העלה בעיקר "דרושים" לחיילים, אבל זה בטח אני
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שמעתי שיש מחר משהו שקשור לעומר שיש לו פינג גבוה (LAG בעומר פההההה! אוף למה אף אחד לא צוחק...) יש מחר חופש? האם הוא מוכר על ידי משרד החינוך? לכמה זמן?
-
- 14 תגובות
- 990 צפיות
-
-
נשבר לי הז*ן מהשקרים של פי 1000 ו-וואלה שופס וכל הח*א האלה!! מתי, מתי כבר מישהו ידפוק להם איזו תביעה ייצוגית על שקרים בפירסום ?! זה פשוט לא יאומן! עוד שיא נשבר...צירפתי תמונה (קיבלתי את זה במייל מהם...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוף אני צריך לקנות משקפי שמש, ואמרתי- אם כבר אז כבר, בשביל הפוזה, נקנה איזה משהו סטייל מטריקס :smoke: עכשיו, מישהו מכיר דגם שנראה כמו\דומה למשקפיים(עדיפות של ניאו כאלה: http://www.thelastfreecity.com/gallery/gallery_item.cfm?ID=8925) שיש בסרט? BTW- במחיר נורמלי ;D, לא 3000$. TNX
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם - האם לתופעה בה במעבר מיחיד לרבים, האות האחרונה במילים שנגמרות בת' לא נמחקת? למשל חנית => חניתות אבל תווית => תוויות או שאלו סתם מילים מיוחדות?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
היי, אחת מבזק התקשרה אליי ואמרה ששודרגתי ל-10M, האם זה הגיוני שזה יורד במהירות 650Kb/s? זאת אומרת אם אני לא טועה שאני צריך להתקשר לבזק בינלאומי ולעדכן אצלם?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, יש לי שיר ששמעתי אבל אנילא יודע איך קוראים לו, אני חושב שללהקה שלו קוראים humen league אבל כאשר אנימחפש בקאזה או אפילו בגוגל אני לא מוצא כלום. בקיצור אם יש לכם את השם האמיתי של הלהקה שאני אוכל לחפש שיר לפי להקה.... ד"א, אם זה עוזר, הלהקה הזו עוררה שערוריות לפי מה ששמעתי שכתבה שיר על הכיבוש בלבנון ונאסרה להשמעה בגלגל"צ... תודה רבה, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://www.click-a.com/product_info.php?products_id=129&osCsid=4c050c648a726abeda43ef9f6aa62950 חבילת באנדל לטכנאי
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אז כמו שנאמר בכותרת, יש לי מחר את הבחינה, ואני תקוע עם קטע לא מובן. תוכלו לתרגם לי אותו בבקשה?? (לתרגם מילה במילה זאת לא בעיה, הקושי שלי זה לצרף אותם למשמעות אחת). 20th Century Literature: The second world war, an intervening economic depression of great severity, and the austerity of life in Britain following the second of these wars help to explain the quality and direction of English literature in the 20th century. The traditional values of Western civilization, which the Victorians had only begun to question, came to be questioned seriously by a number of new writers, who saw society Breaking down around them. Traditional literary forms were often discarded, and …
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
-
http://www.buzzhumor.com/videos/1242/Farting_Girlfriend
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בזמן האחרון קראתי פה כ"כ הרבה על DX ואיך שמהללים אותם, שהחלטתי לעשות השוואה קטנה. יש 2 דברים שאני צריך, את שניהם אפשר למצוא בשני המקומות. הזמנתי אחד מפה ואחד משם, לראות אם האתר אכן שווה את כל השבחים שממטירים עליו. נכון לעכשיו, המצב מ DX: יום ביצוע ההזמנה: Date: 2/25/2009 2:20:13 PM היום ה 06/03 Status: Packaging כלומר, החבילה עוד לא נשלחה אפילו. Dealextreme? more like SLOWextreme איביי: יום ביצוע ההזמנה: Wed, Mar 4, 2009 at 6:28 PM מצב ההזמנה: Thu, Mar 5, 2009 at 4:51 PM Order Status: Shipped מיותר להגיד שבאותו המייל קיבלתי גם מספר משלוח. מה לגבי הנסיון שלכם? כמה זמן בד"כ לוקח ל DX לשלוח ולדברים להגיע? קשה לי לחשוב על להזמין שם שוב שבאיביי המחירים זהים, והכל פשוט הולך...…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי פתרונות..מישהו מכיר אתרים עם פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-