עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by desert,

יש לי בעיה , יש לי את המודם הכי מסריח שיש שקיים אצל בזק. המודם הוא USB , ALE150 ומחר בא אליי טכנאי של בזק בעקבות הבעיות של המודם מצויין , עכשיו אני רוצה להחליף אותו במודם אחר , אבל להחליף ככה סתם זה עולה 149 שקל , מה שאני לא רוצה לשלם , אז חשבתי על הדרך הכי מקורית איך להחליף אותו וזה להרוס אותו , אבל להרוס אותו לא ככה בזריקה או שבירה , אתם יודעים , בלתת יותר מדי זרם או משהו , כמו שאם גוזרים את החוט של המקלדת ומחברים אז זה שורף את הלוח אם בגלל האובר פקודות שנשלח , אז שיטה דומה , יש למישהו דרך?

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. http://www.halflifesource.com/forums/showthread.php?t=10257 תיהנו.

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  3. היי היום היה תוכנית בערוץ 24 של התחרות בכפר המוזיקה, ורוני (אחותי) הישתתפה ושלחתי לה יותר מ200 הודעות וכל המישפחה שלי שלך לה וכל החברים. היא זכתה באופניים,סרט כזה(מלכת הפארטייה) ובאבוב!! מזל טוב לאחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by liav12,

שמעתי שמעלים את שאלות התיאוריה ל 60! ועם 8 טעויות אני חושב

• 31 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. לא רוצה אתרים שמוכרים מוזיקה ישראלית...רק לועזית. אני רוצה שיהיה אפשר להזמין מהם דיסקים דרך האינטרנט. תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by kol209,

קניתי מחשב ולפני חודש מי חנות(המחשב לא הגיע) אומרים לי מחר המחשב יהיה מוכן ואז הם אומרים היתקלקל הלוח כול פעם הם אומרים בעיה חדשה! אני מחקה למחשב חודש! בחנות הם קיבלו תשלום ראישון! בחנות אמרו לי היום המחשב יגיע. עם המחשב לא יגיע היום ולא מחר אז אני יוכל לבטל את המחשב שקניתי ולקבל את התשלום הראשון? בלי בעיות?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by 1nstall,

היי הים הייתי באלפא קרטינג בהרצליה, וזאת הפעם הראשונה שלי, בקיצור קיבלתי את קרט מיספר 12, והקרט לא זז, היה לא בעיה במנוע והם לא היו מוכנים לבהחליף באמצע המרוץ, אמא שלי דאגה שאני יהיה שם עוד שעה חינם!!! (איזה כיף!) אחרי שהחליפו לי בסוף גמרתי כל פעם מקום 4-5, חבר שלי (דני צלר) היה איתי והוא כבר מומחה בזה כל ארץ שהוא היה (הרבה ארצות) הוא נהג במסלול קרטינג, הוא קרע את כולם בשתיים סיבובים, ובסיבוב הכי טוב הצליח לעשות26 שניות (!!!) עשר שניות מעל האחרים! אז החלטתי להיכנס חזק בתחום הזה אני מיתכוון ללמוד וכל זה, אז אם למישהו יש חוויה מיוחד שקשורה לזה שיספר, ואם מישהו מכיר אתרי קרטינג שיתן לינק,

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by the2,

אתמולף פיספסתי חדשות המדע, וראיתי רק חלק קטן מאוד מהסוף, וטל ברמן דיבר עם עוד משהו, שאמר משהו על כריות, ועל הצוואר, ושכחתי מה זה היה (לא ממש שמתי לב....). מישהו יכול להגיד לי? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  9. אוקיי , זה מתחיל ככה , יום אחד לפני חודש , אני פותח את דלת חדרי בשעה 3 בלילה אחרי שהייתי בקניון ומוצא את המחשב שלי : AXP 2000 EPoX 8RDA3i Rev 3.2 Generic PC2100 256MB + Micron PC2700 256MB @ DUAL channel Gigabyte RADEON 9600P Vivo 128MB WD 40GB+30GB קפוא , מזאת אומרת? , המחשב פשוט נתקע ולא זז , לא מגיב לשום לחצן למעט הריסט המפורסם , אוקיי , עשיתי ריסט , המחשב עושה פוסט עולה , אבל הופה? , מה קרה? , נתקע בבוט סקרין , אחרי מיליון ניסיונות תיקון ואחרי שבדקתי כמעט את כל המערכת עם המחשב של אחי , הגעתי למסקנה שמשהו לא בסדר במעבד\לוח , אז בדקתי את המעבד קודם על הלוח של אח שלי , ומה? , גם שם , אותה הבעיה בידיוק , אמרתי , אולי יש למעבד שלי משהו נגד לוחות איפוקס , לקחתי את הלוח הישן…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by PhP dUdE,

http://www.netactive.co.il איך השירות מימוש אחריות?

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  11. הנה הדוא"ל ששלחתי לידע מערכות: > שלום רב, > > > אשמח אם תוכלו לענות בהרחבה ככל האפשר, על השאלות הבאות: > > קראתי באתר של Apple על הנחות משמעותיות לסטודנטים וכמו כן עסקאות חבילה > אטראקטיביות של מחשב ונגן ניידים; לפי מיטב הבנתי זהו שירות עולמי ואינו > תלוי החלטות היבואן המקומי... האם אני צודק - או במילים אחרות - האם בארץ > מוצע שירות דומה? > > * * * > מה מחירו המעודכן של מחשב נייד מדגם iBook G4 בעל מסך 12.1 אינץ' > (M9426LL/A) והאם מפרטו זהה לחלוטין לזה המופיע באתר Apple העולמי, או > לזה הבריטי מכיוון שישראל נקשרת עם אירופה? > > היכן ניתן להתרשם באופן רציני מהמוצר לפני הקנייה מלבד ביקור במטה שלכם > באיזור…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אהלן לא נעים לי לפתוח תראד שלם על זה אבל לאדעתי מה לעשות כי אני לא מוצא תשובה לשאלה.... כרישים הם יונקים? אם כן... מאיפה לעזה יוצאים להם הביצים..... חח שאלה סגנון מאיםה הדג משתין כמה זמן לוקח להם להיות בביצה או היריון?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Merrymoon,

אני מקבלת את הדרגה הכי טובה שיש - אזרח. סוף סוף אהיה חופשיה לעשות מה בראש שלי בלי שאף אחד יכנס לי לת** וינדנד מעבר למה שאמא שלי כבר עושה. בטח חלק מכם זוכרים איזה דיון ארוך היה פה על ההחלטה להעיף אותי מצה"ל, אז ככה. אחרי איזו ועדה בבית חיל הים גיליתי מה לא בסדר. המפקד שלי, שלא ממש סבל אותי (זה בסדר, זה הדדי), פשוט מאד... המציא עליי מעשיה או שתיים. ישמע לכם מופרך, גם לי זה נשמע כך, אבל אחרי שקראתי את המסמך החתום 8 פעם, גם אני התחלתי להאמין בפיות, שדונים וסנטה קלאוס. המפקד שלי טוען שאני חברה בכת השטן, שאיימתי על חיילת אחת בבסיס בבקבוק שבור כדי לקבל סיגריות והיא גם אמרה לו את זה (ואותה חיילת היא אחת החברות הכי טובות שלי שם, היא לא סובלת את המפקד שלי ובכלל לא מעשנת). חוצמזה הי…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by PhP dUdE,

דיברתי עם חבר מגרמניה והוא שלח לי לינק לסרטון הזה http://www.pwned.nl/ תהנו!!! סרטון קורע http://www.pwned.nl/

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by harry,

עכשיו קראתי כתבה בויי נט על זה שהרופאים רוצים לבצע ניתוך השתלת פנים שלמים ! כמו בסרט אימות חזיתי!! איזה מגניייב !!! ;D הבאתי לכם קישור תאמרו מה דעתכם.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953197,00.html

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by 1nstall,

היי בן-דוד שלי חגג היום 16 והוא מוציא רשיון על טרקטור כדי לנהוג על TOMCAR, אז אני צריך אתרים עם מידע עליהם ואיפה אפשר לקנות כזה? תודה מראש install

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by re5pect,

ניסיתי לחבר משהו לטלויזיה והטלויזיה נפלה על הפנים.. והטלויזיה עובדת רק שיש כמה כפתורים שלא עובדים..... הפאנל הקידמי נשבר. מה אני עושה (אין שלט ואי אפשר לקנות אוניברסלי..)

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  18. שלום.. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיש לו ניסיון בגיל 16וחצי 17.. עם עבודה בחנות מחשבים עם משכורת והכל... וכל מיני טיפים להתחלה... איפה אפשר להתחיל ואיך... מבחינת ידע זה לא בעיה.. אבל מבחינת גיל זה אולי קצת מפריע... בגלל זה אני מתייעץ.. אשמח לתגובות... תודה...

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

http://www.camera-eilat.co.il מחירים טובים מישהו פעם קנה שמה?איך השירות מימוש אחריות וכו?..

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  20. כל המחירים שם הם לשטרות כסף בלבד! יש לי כמה עצים בגינה אבל לאף אחד מהם אין כסף בין הענפים,רוב האנשים שקונים דברים יקרים (1000 שקל פלוס) משלמים בכרטיס אשראי ובתשלומים,אז בעיקרון KSP מחביאה את המחירים האלו ונותנת מחירים רק למזומן. מה הלאה? "מחירים הם לשטרות של 50 בלבד לא מקופלים ולא משומשים"? זה ממש צחוק בפנים של הלקוחות. אני מקווה שהם ישנו את האסטרטגיה שם ומהר. באמת חבל.

• 32 תגובות
    • 5.8k צפיות
  21. אני צריך אתר כמו שפירטתי בכותרת שיהיה אפשר להוריד ממנו צלצולים לפלאפון אבל גם לפלאפונים בחו"ל וצלצולים של שירים עבריים גם תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by 1nstall,

היי קודם כל תודה לpure-gold על שכתב את התוכנה בה נישתמש: Pure Mouse Meter: תוכנה המנטרת את פעילות העכבר שלכם: מהירות מקסימלית ונוכחית ( ס"מ / שניה ), מיקום נוכחי וכמו כן כמות לחיצות העכבר ( כל אחד מהלחצנים ). קישור: http://www.oferporat.com/pureserver/PMM.zip אז בתוכנה הזאת אםשר לראות את הcms של העכבר, מי שעושה יותר cms מנצח, (דרושה תמונה מוכיחה) אז יאללה התחילו לשחק!!! והינה התוצאה שלי! 56 cms!!!!

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by mc-kasda,

טוב אז ככה אומרים שהשמים הם הגבול ואין גבול לדימיון אילן רמון חי באלכסון בין אסון לאסון וכן כן אני חדש ברוך הבא לי כוס אמא של ישו

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  24. האתר נראה דיי צולע, אבל המחירים יחסית נמוכים, אני רק רוצה להיות בטוח שזה לא על חשבון השירות שלהם.. אם מישהו שמע עליהם או קנה מהם, או אפילו היה צריך להשתמש באחריות תכתבו כאן. תודה .

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by gilon,

מישהו מכיר את הסניף של קיי.אס.פי בת"א יכול לומר לי מנסיון אם זאת חברה אמינה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים