עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אתה הזבוב , ברגע שאובמה מפסיק לנענע את האצבעות לחץ על העכבר וברח . http://www.microsheep.com/obama-vs-fly.html

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yosda-boy,

שלום, בזמן האחרון יש המון חרא בקולנוע במיוחד בסרטי קומדיה, אני מחפש סרטי קומדיה שאתם ממליצים עליהם...

• 32 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. Started by Southpark,

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by H.I.V,

היי אני צריך לצלם סרט לשיעור תקשורת והסרט צריך להיות בONE SHOT אז תנו לי רעיונות טובים וצריך שיהיה מאורע מחולל וקונפליקט ופיתרון אני צריך את זה עד יום רביעי תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. רציתי לשאול מישהו ניתקל. כעוצר את האוטו. במצב D. קופץ לפרקינק. מדובר המרצדס 250. D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by TermiNal,

אז, בא לי להזמין מחו'ל ושמעתי על השירות הזה.. הוא שווה משהו? מישהו ניסה? הם אמינים? ועוד ועוד ועוד.. תודה לכל מי שיתן לי פרטים עליהם..

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  7. אהלן אנשים, אני הולך ללמוד בסמסטר הבא בבאר-שבע. אני מחפש עכשיו דירה (עם שותפים כמובן) לגור בה. מצאתי כמה דברים נחמדים ברשת וכבר פניתי לכמה אנשים. עם זאת, במידה ויש פה אנשים שלומדים שם וצריכים שותף אני אשמח לשמוע. תודה Anatoli.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by yotamoo,

שלום בטלפונים הישנים היו שתי צורות חיוג : Tone ו-Pulse, הראשונה זה הרגילה שיש ברוב הטלפונים ובשניה שומעים מן צליל ארוך ומעצבן כזה כשמחייגים. אם מישהו יודע מה ההבדל ולמה יש שתיים ובכלל יכול לתת הסבר אז זה מאוד מעניין אותי! תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. שלום לכם, קרובים שלי גרים בחדרה, וצריכים לפרמט מחשב. מישהו מכיר טכנאי אמין באיזור, או שיכול לעשות זאת בעצמו? תודה.

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  10. Started by ChrisBrown,

רציתי לדעת באיזה מקומות ברומא חייב לבקר? לאן מומלץ ללכת ? איזה דברים מעניינים יש שם ? ומה חייב לעשות ?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  11. אני רוצה לעשות תאוריה באזור חיפה ,ולפי מה שהבנתי זה נמצא ליד לב המפרץ ,באיזה בניין שם ,השאלה היא האם יש משהו שאני צריך לשלם לפני ?תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by DOGMA,

I want my shells :lol:

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  13. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אז הסקר הזה הוא רציני לגמרי ואבקש לא לנעול. עכשיו אני אנמק את טעוניי: הייתי בפיינל פור בפארק הירקון בשני המשחקים שהיו ואציין את מה שראיתי,הרבה גברים שהיו שקועים במשחק,כמות של בנות,לא מושכות חיצונית נגיד,שהיו שקועות במשחק,והרבה הרבה בנות יפות שהיו שקועות בשאראס ופרקר. ממש ממש נראה לי שהן באו בשביל המסיבה והפוזה. הוכחה מאוד גדולה לזה היא שהרבה מהן באו עם פנים צהובות ומכוסות בצהוב בכל הגוף כולל ארבע צעיפים שאחד מהם על הראש. עכשיו זה לא רק האירוע הזה זה איך שתמיד שיש משחק גדול [נגיד מכבי בכדורסל,סתם דוגמא] אז איך זה שתמיד יש את האבלה הזאתי בכיתה[מה לעשות אני קטן, שמשחקת אותה מתעניינת רק כדי לקבל קצת צומת לב? ואין ויכוח כאן כי באמת שלא אכפת לה משמשחק זה פשוט שקוף,זה נהיה מין ט…

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by moonjib,

חשבתי לעשות סקר, אבל עם אפשרות אחת זה לא בדיוק סקר. אז דיבורים לגבי הגיוס הקרוב לפה. איזה פרופיל יש לכם? מה סימנתם בשאלון העדפות? לאן אתם רוצים ללכת? גם לכם כיף שלא תראו את הלשכת גיוס יותר (לפחות עד לחודשיים הבאים) אחרי הפעם החמישית שאתם שם? מתגייסי מרץ גם מוזמנים. נ.ב: אם מישהו מעצבן אתכם בלשכת גיוס ירושלים, תכנסו באמא שלו (יש שם איזה חתיכת טמבל מטומטם, שחושב שהוא מפקד בסיס, צועק על אנשים, ובכללי מתייחס כמו חרא). שלי: פרופיל: 97 הצעות בשאלון העדפות: גולני, גבעתי, כפיר, דודבן, צנחנים, סטיל"'ים, נ"מ, שיריון, נהג, מג"ב, נח"ל...זה מה שזכור לי. יאללה, תהנו (אני מקווה)

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by 125,

50 שקל יספיקו להזמין פיצה?ואיזה פיצה? אני מתכוון משפחתית וכו'

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  16. לקחנו לביקורת את מתחרה ה-NUC החדש של חברת ECS - מחשב מיני תקציבי במיוחד שמקווה לקרוץ לקהל משתמשים רחב לכתבה

17. Started by First Squad,

אז המנהלים הלחיטו לא לארגן יותר מפגשים , הם רוצים שאנחנו המישתמשם נארגן מיפגש. מה אתם חושבים על הנושא? אתם רוצים מפגש נוסף? תגיבו פה וניראה עד כמה הקהילה שלנו מגובשת בשביל מפגש נוסף!

• 42 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by nehmia,

http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1138333

• 13 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by ALONLENA,

פתחתי רדיו בשרת ואני צריך שתכנסו לכתובת ותגידו לי אם שומעים איך שומעים וכ"ו בבקשה זה חשוב מאוד http://alon.listen2myradio.com

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  20. אני אמור לעשות שם מילואים ,אז אם יש פה מישהו שמשרת ביחידה אשמח אם ישלח לי הודעה

• 0 תגובות
    • 7.7k צפיות
  21. סמארטפון ה-SuperVOOC השני בשוק מצליח להביא סוללת 3,700mAh לקיבולת מלאה בתוך 36 דקות בלבד לכתבה

22. Started by re5pect,

ניסיתי לחבר משהו לטלויזיה והטלויזיה נפלה על הפנים.. והטלויזיה עובדת רק שיש כמה כפתורים שלא עובדים..... הפאנל הקידמי נשבר. מה אני עושה (אין שלט ואי אפשר לקנות אוניברסלי..)

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  23. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by avivlyaviv,

הוורים שלי מחפשים רכב בסביבות 70 אלף, יד שניה שנת 2002 לפחות. פורד פוקוס פולקסווגן בורה הונדה סיויק סיטרואן C5 הונדה אקורד (שנה 2001-2...)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים