עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מענין כמה יצביעו 15 ...כמה מודוריטורים יש ? ;D

2. Started by Chymes,

התחלתי ללמוד נהיגה, עשיתי 8 שיעורים וברצוני להחליף מורה. נגיד אני קובע מחיר עם מורה חדש. איך אני מוכיח שכבר עשיתי 8 שיעורים?

• 16 תגובות
    • 19.5k צפיות
  3. משיטותי ביוטיוב מצאתי את הסרטון הזה: וזה נראה לי באמת הגיוני, חיפשתי עוד מידע על ריצה ללא נעליים וראיתי שיש עוד מלא אנשים שממליצים: http://www.youtube.com/results?search_query=barefoot+running&aq=f גם ראיתי שמוכרים מין נעל ריצה שמותאמת לרגל כמו כפפה Vibram Five Fingers. האם מישהו מכיר או יכול להאיר עוד על הנושא מנסיון שהיה לו בריצה עם הנעליים הנ"ל או בלי נעליים בכלל? לפי המחירים באיביי הם דיי גבוהים כמו בארץ.

• 46 תגובות
    • 10.7k צפיות
  4. Started by DXT,

לדעתי בעבר בהווה ובעתיד ערכת הצבעים הישנה של האתר שולטת. :smoke:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by UltraWaveMUSA,

:-)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by liav12,

מישהו מכיר איזה אתר שיש בו כתוביות לסרט הזה?...אני לא מוצא בשום מקום תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. ברשותי מכשיר דור שלישי ואני מנוי של orange אז הייתי חייב לקחת חבילת גלישה, החבילת גלישה כוללת 150mb בחודש. היום בדקתי את החשבון שלי דרך המכשיר הסלולרי שלי והיה רשום לי שם חיוב של 140 ש"ח על "גלישה ושירותי תוכן" והחשבון התעדכן לאחרונה ב-16.11 , התקשרתי 1010* בשביל לבדוק אם חרגתי במקרה מההקצבה שלי וגיליתי שנשארו לי 105mb מתוך ה-150mb שמוקצבים לי לחודש והפרטים האלה התעדכנו פעם אחרונה ב-18.11. הגלישות שעשיתי עם המכשיר היו בעיקר לבדיקת אימליים וקריאת חדשות ב-ynet , לפני יומיים נכנסתי ל-youtube וראיתי כמה סירטונים קצרים שלא היו אמורים לקחת הרבה MB ויום לפני הגלישה הזאת היו לי 120mb והם ירדו בהתאם לגלישה שלי, חשוב לציין שלא הורדתי שום דבר למכשיר דרך אורנג' ולא צפיתי בשום דבר ב…

8. Started by com,

אהלן! קניתי לפני כמה ימים מצית, כמו זיפו, אבל לא מקורית. (אבל יפה לאלא, קניתי בפולין) בפנים יש מין ספוג כזה. איזה חומר צריך למלות שם? ואיך בדיוק ממלאים, איך יודעים כמה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אני יודע שהשאלה נשמעת טיפשית. חבר שלי מתחתן, ואני ועוד חבר החלטנו לתת לו במתנה לחתונה טלויזית LCD בגודל 32". עד היום הייתה לו טלויזיה מהישנות, מה שאומר שהמסך מוגן כי הוא מצופה בזכוכית. LCD לא מצופה בזכוכית. יש לו חתול בבית. כל הרהיטים אצלו בבית הם עם שריטות, כי החתול תוקע בהם ציפורניים, האם יש מה לחשוש לגבי הטלויזיה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Dark_Phantom,

תענו תצביעו תעשו משבא לכם חוץ מלכתוב שטויות

• 45 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by mrsph666,

שלום לכולם, במידה ואני סובל מ-ADD ולעולם לא הלכתי לאבחונים כלשהם בנושא זה באזרחי וכעת אני חייל בצה"ל, למי עלי לפנות בנוגע לכך בצבא? קב"ן? נוירולוג? מי רשאי להפנות אותי לאבחון, ובמידת הצורך לטיפול? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Thanks For Voting...

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  13. http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=57&id=216 :-\

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by Stroller,

למישהו יש ניסיון\ידע על רכישת רכיבים בח"ל דרך האינטרנט?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by westcost19,

היי יש למישהו מושג עד כמה המוצר הזה מועיל ? והאם הוא מזיק ? http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=121294168174&alt=web

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  16. ראו בסירטון :

17. כרטיס מתנה דיגיטלי הוא מוצר שישמח כמעט את כולם, ומסתבר שגם את נוכלי האונליין. איך זה שונה מהונאה באשראי, ממה חשוב להיזהר ומה הקשר לקורונה?לכתבה

18. אני מעוניין לקנות משם רמקולים במחיר טוב ביחס לחנויות אחרות. העניין הוא שאני לא מכיר את החנות ולא רוצה לאתגר את עצמי. מישהו מכיר אותה? זו הכתובת http://www.interdio.co.il/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מכירים את דיילפאד, שנותן להתקשר לאמריקה בחינם??? אני מחפש אתר דומה שנותן לעשות את אותו הדבר אבל לאירופה (הכי חשוב, גרמניה) אבל אני לא מוצא, מישהו מכיר??? ??? תודה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  20. מבחינתי Tsuyoshi Suzuki :DJsmile:

• 32 תגובות
    • 7.8k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

הנה סיפור אמיתי שקרה בארה"ב: עורך דין נכנס לחנות סיגריות וקונה חבילת סיגריות טבק, איכותיות ויקרות. לאחר מכן הוא מודיע לחברת הביטוח שלו-אני מבטח את הסיגרים נגד אש חברת הביטוח, בטמטומה הרב, הסכימה. לאחר כמה ימים הוא מעשן את הסיגרים והולך לחברת הביטוח- נשרפו לי הסיגרים, אני רוצה את הכסף(15 אלף דולר!) :lol: חברת הביטוח לא משלמת לו והם הולכים לבית-משפט. חברת הביטוח מראה את הסיגריות כראייה שהוא עישן אותן, השופט אומר שהוא עישן אותן וגם הוא לא מכחיש שהוא עישן אותן אבל- יש ביטוח ;D ;D השופט פוסק לטובתו והוא מקבל צ'ק על סך 15 אלף דולר! ;D ;D ;D ;D נשמע טוב? חכו! :lol: ברגע שהוא פודה את הצ'ק, מכניס 15 אלף דולר לבנק, חברת הביטוח מגישה נגדו תלונה במשטרה על הסעיף: הצתות בז…

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  22. הצחיק אותי http://www.godtest.com/

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by ScreameR,

• 1 תגובה
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים