כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
יחסית ללהקה שלא פרצה יותר מדי בארה"ב.. לא יודע, אולי זה לא מזיז לכם את הפין (ואני יודע שאני אצוטט על זה) אבל לי זה מפריע איפשהו.. לא יודע אם להגדיר את זה כשחצנות, יהירות או טמטום מצידי (מחכה לציטוטים גם על זה).
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט אני מקבל שגיאה 691 , אני מחובר לhot. הסיסמה ושם המשתמש מוקלדים נכון . מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
חשבת שאין גבול לטמטום ברשת??? אז באמת אין! מכירים את האתרים לדירוג תמונות של אנשים<???? check this out... [צונזר. זה באמת ניראה לך מתאים לפורום הזה?] עריכה- תיקון הלינק השבור.
-
כנסו לפה. משהו חביב ביותר. למאותגרי דרך הישר, IF YOU KNOW WHAT I MEAN, לחצו פה מעיינוש, נו באמת... Explicit (gay) sexual content is prohibited :|
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי בקבוק דבק מהיר (Super Glue) שהתייבש כולו, יש אולי אפשרות לשחזר אותו או משהו?
-
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת DeepSeek הסינית זעזעה את שוק ההון העולמי עם מודל בינה מלאכותית חדשני שפותח בעלות נמוכה במיוחד, ומציב אתגר משמעותי למובילות השוק האמריקאיותלכתבה
-
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש חנויות חומרה מקוונות כמו new egg בהולנד אנגליה ואוסטרליה תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
וגם מי מאלו שלא חברים שלי ? (אני מתכוון ממש לדעת מתי וכמה פעמים לא רק אם כן או לא) תודה.
-
- 15 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני משועמם, חולה על מכוניות ושיפורים, ובן 14. MicroCar הם לדעתי התשובה בשבילי בנתיים. מצאתי בארץ גרסה רגילה וכנראה לא ניתנת לשיפורים בארץ, אבל אני רוצה גרסה איכותית כמו ה- Bit Char-G של Tomy או ה-ZipZap של Radio Shack, יש לכם מושג אולי אם יש כאלו בארץ? תודה רבה, TheHunter.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
טוב השעה כבר 4+ לפנות בוקר ואני עדיין לא קרוב להירדם והתסריט יחזור שוב שאני בסוף יילך בכוח למיטה ירדם אחרי איזה שעה וחצי ב7 וחצי אמא שלי תעיר אותי אני יקום ב 8 ורבע ישים נעלים יקח את התיק כמו שהו ויגרור את עצמי לב"ס (פעם כימעט נידרסתי בגלל זה)יאחר כמובן וימשיך לישון שם המורה תגיד לי לקום ואז אני יגיד לה שכואב לי הראש וימשיך לישון,החראות בכיתה יתחילו לעשות על האוזן שלי ניסוים (אתה מוכן להשתתף בניסוי אתה מוכן להשתתף בניסוי .... :veryangry: לא אני לא מוכן !!! damn) עד שאני יטעצבן עליהם ויחטיף למישהו בריפלקס (אני הכי שונא שמפריעים לי לישון)(תארו איך זה להתעורר כשהמורה מעירה אותך וכולם מסתכלים עליך או שפשוט כולם כבר הלכו ונשארתה לבד)אני יבריז בצהריים וילך הביתה יתעסק כצת עם…
-
- 43 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
פתחתי חשבון בPaypal עם כ. אשראי בינלאומי. בשביל האימות של החשבון נתתי את הכתובת שלי בארץ, אבל עכשיו הבעיה שאני רוצה שכל מה שאני קונה דרך Paypal יישלח למקום מסויים בארה"ב אבל הוא נותן לי להוסיף כתובות רק לארץ ולא לחו"ל...מה עושים? תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות לצליל התראה כאשר מתקבלת הודעה בפורום HWZone ?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי בבית שני פוסטרים של הצייר Luis Royo פוסטרים מדהימים. סרקתי את כל האינט' ולא מצאתי תמונות כאלה (את הצייר מצאתי ואת התמונות שלו, אבל בינהן אין עוד כאלה תמונות) אולי מישהו מכיר צייר עם סגנון דומה לזה של Luis Royo? אולי למישהו בבית יש תמונות/פוסטרים עם אותו סגנון ויודע את הצייר? שני הפוסטרים שיש לי בבית:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסקר עולמי על המותגים המובילים, יצא כי המקומות הראשונים הם 1. APPLE 2. GOOGLE 3. IKEA 4. STARBUCKS 5. AL JEZIRA http://www.theaustralian.news.com.au/common/story_page/0,5744,12102862%255E1702,00.html כנראה שה APPLE וה IPOD ימשיכו למכור חזק גם בשנים הקרובות
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?i=xmmkizmtr2nw.bmp השאלות הן: 1) מצא לאילו ערכי M יש למשוואות הבאות א)שני שורשים ממשיים שונים ב) שורש ממשי אחד ג)אין שורשים ממשיים _________________________ לפי מה שאני יודע התנאים לסעיף א' הם דלתא>0 וגם A לא שווה ל-0. התוצאה שלי יצאה M לא שווה ל-1 וזה נכון אבל כשצריך את המשוואה > מדלתא יוצאות לי התוצאות 3- ו 5 שהן לא נכונות
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצות לשירים הטובים של הלהקות האלו... תודה מראש. ד"א אם יש עוד להקות של מטאל,טראש טובות שאתם מכירים תמליצו (גם להקות וגם על שירים שלהם)
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות בחנות PCHARDWARE ששמם גם LOGIC. http://www.pchardware.co.il למישהו יש ניסיון איתם? קנה שם או שמע עליהם? אני פשוט רוצה להיות רגוע שהם בסדר, לא עושים בעיות, לא במכירה ולא באחריות ותיקונים וכו'... אני מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב את זה, לא מצאתי מקום מתאים יותר..
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חבריי טוענים שלאחר מעבר לסכין גילוח Fusion של גילט הם הרגישו גילוח פחות טוב/נח מאשר השימוש בסכין מאך 3 טורבו לכן רציתי לערוך סקר מורחב יותר.
-
- 40 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שמעתי את זה אצל איזה מישהו בפלאפון וזה ממש מגניב. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר יום שני ברציפות האתר ( thepiratebay.org ) לא מגיב... מישהו יודע מה קרה ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שאני מעלה לכאן נושא שבהחלט ימשוך הרבה תשומת לב כי הוא בסופו של דבר נוגע ללא מעט רבים מאיתנו... אז ככה.. מה קורה אם אתה רוצה לעמוד בזכות עצמך, אבל אתה רוצה להמשיך את הלימודים ? אז אתה מחפש דירה ומוצא ב-2000 ש"ח לחודש, ואתה לומד אז אתה צריך להוציא לפחות 1000 ש"ח לחודש. ואתה צריך לשלם חשבונות חשמל מים ארנונה ועד בית... עוד 400 -500 ש"ח בחודש. ולא דיברנו על בגדים ועל אוכל. איך לכל הרוחות סטודנט במשרת סטודנט של 35 ש"ח לשעה יכול לעמוד בכאלו הוצאות ? זה ממש מדכא... כי 35 כפול 20 שעות שבועיות (הדרושות במשרת סטודנט) יוצא 2800 ש"ח לחודש :s05: ז"א אתה לא חוסך שקל אחד, וזה עוד כלום לעומת שאולי לא תוכל לעמוד בכלל בכל ההוצאות.... אם יש מישהו שעמד בפני דילמה כזו ומצ…
-
- 39 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אנשים תודות לכול העוזרים בבחירת המפרט INTEL Core i7 920 GIGABYTE GA-EX58-EXTREME OCZ OCZ3P1600LV3GK 3X1GB 1600MHz OCZ OCZ700GXSSLI 700W WD5000AAKS LGצורב DELL2408-A01 כרטיס מסך זמני 8400GS מארז COSMOS S-1100 שדרוגים בקרוב 295GTX קירור מים חלון לדלת צד החלקים נקנו מקוברה מחשבים שירות מעולה וגם מחירים טובים הזמנתי ביום שלישי וביום רבעי אספתי את כול החלקים קצת תמונות איזה מסך מעולה אין לי כרטיס מסך שיכול לנצל אות החשב אבל איזה כייף לראות בו סרטים HD יצא הפוך רצתי בהתחלה לקנות מארז של Silverstone TJ07 אבל העלות שלו + משלוח לארץ +מיסים יצא לא שווה מארז מעולה הרבה מקום וגם יש אפשרות לשיים רדיאטור בגג זהו מקווה ש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-