כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
איף רושמים בצרפתית את הספרים הבאים: צופן דה וינצ'י מלאכים ושדים נקודת ההונאה אגב,כל הספרים הם של דן בראון (DAN BROWN)
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום בבוקר תפס אותי המנכ"ל של החברה בה אני עובד נוסע די מהר (כ-160 קמ"ש) ;D ועוד מעט יש לי תחקיר איתו בנוגע לעתידי בחברה. הוא כבר דיבר איתי ואמרתי לו שזה לא בסדר אבל אני מחפש מה להגיד לו שדי יתרשם ממני או\ו ירד ממני ויותר לי. יש לכם איזה רעיון שנון בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
בית הספר שלי הולך לפתוח תחנת רדיו וחבר שלי שעושה שם תוכנית ביקש ממני לחבר לה פתיח שיבוסס על הפתיח מהתוכנית שערים ללא הפסקה ששודרה ברדיו לפני שנה. אני מחפש את השיר הזה, אז אם מישהו יודע איך קוראים לו או שיש לו אותו אז בבקשה... קטע קטן שיעזור לכם לזהות על מה אני מדבר
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, הוריי מתעדים לטוס לחו"ל בשבוע הבא , ותהייתי האם זה יהיה כדאי לרכוש PS2 בדיוטי פרי ואז לצ'פפ אותו...? מחיר הקונסולה בדיוטי פרי הינו 200 דולר. כמה עולה צ'יפ אפשר יאפשר לי להריץ משחקים צרובים + MULTIZONE ? לתשובות אודה. בברכה, אילן כץ
-
- 7 תגובות
- 477 צפיות
-
-
ניסיתי עדשות מגע כתחליף למשקפיים איכשהו אבל כל פעם שאני מנסה להכניס את העדשות לעין לוקח לי חצי שעה בערך וזה עולה על העצבים שלי מהר מאוד. אחרי שקצת הייתי עם עדשות וניסיתי לחזור למשקפיים ההרגשה המעצבנת הזאת שצריך לשמור עליהם שלא ישרטו, שלא יהיו עליהם טביעות אצבע בכדי שאני אוכל ליראות כמו שצריך ושצריך להסיר אותם ולהרכיב חזרה היה נורא מעצבן ובכלל, לדעתי משקפיים לא כל כך מתאימים לי :-\. אז מה דעתכם בנושא הזה? לעשות את הניתוח או לא? מישהו ביצע ניתוח כזה בעבר? האחוזים לסיכויים שאני אתעוור גדולים או שהם מתגמדים לעומת כמות ההצלחות של ניתוח כזה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה אני רוצה בבקשה עם אתם יכולים להביא לי אתר שאומר פרטים ומחירים של מכוניות אבל לא המוטוכר כי אני צריך מחירים של מכוניות שלא משווקות בארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת תודה מראש slim_shady
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
-
אתר כמו טורנטיט וטורנטליץ' אבל רק לסדרות
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך אתה להעלאת תמונות לאינטרנט , אני צריך שהוא יהיה חינמי ושאת התמונות שאני מעלה , יוכל לראות כל מי שאני שולח לו את הכתובת של התמונה .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם למישהו יש אתר טוב שאני יכול להוריד ממנו דברים ל-bitlord? ורק למי שלא יודע גם אתרי ביטורנט טובים בשבילי אני ממש אשמח אם תתנו לי כמה שיותר אתרים.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
האתרים שנסגרו: torec donkey subs subs-il[ לפי מה שכתוב זמני] יש עוד אתרים לכתוביות? שלא נפלו
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
נראה לי זה היה אתר ישראלי באנגלית... יש שם המון פורמטים שאפשר להמיר, והם שולחים אי-מייל עם הלינק להורדה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אתר/תוכנה לא לנגינה, ללימוד תווים ואקורדים על אורגן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אני צריך אתר לרקעים למסך רחב 16:9 הרזולוציה שאני משתמש היא 1360 על 768 אבל אפשר גם 1280 על 720 אני במיוחד רוצה רקעים של סרטים וקומיקס (לדוגמה STAR WARS,BATMAN) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי אתם יכולים לעזור לי למצוא אתרים בחינם ועדיף בעברית לתזונה נכונה יעני:תפריטים יומיים, קלוריות, מה עדיף לאכול ומתי וכל שאר השוטויות שקשורות לנושא
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
מחפש אתר טוב עם מחירים זולים מחו"ל שעושה משלוחים לארץ
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
פעם נתקלתי באתר שפותח תמונות שמוסתרות כמו באתר זה: **********האתר צונזר**************** ע"י אחראי הפורום. איך קוראים לאתר הזה.? משהו עם פרוקסי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
השלישי היה נחמד אבל קצת heavy במיוחד עם המחשב שלי אז עברתי ל2.80 אבל אין לי שום סקין ובאתר של וינאמפ מצאתי רק סקינים ל3 יש למישהו הצעות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך אתר עם טיוונר לגיטרה קלאסית, אני לא יודע לכוון אותה והתחלתי ללמוד לפני חודשיים הקטע זה שהגיטרה ישנה מאוד (10 שנים) והחלפנו מיתרים לפני שבועיים~ עדין הגיטרה יוצאת מכיוון. בקיצר אני צריך אתר עם טיוונר מכוון בשביל לכוון. תודה
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
אהלן כרגע אני בונה מערכת ציטוטים אקראיים למטרה מסויימת( :-X) ואני צריך אתר עם הרבה ציטוטים באנגלית,של אנשים כמו אינשטיין,ציטוטים כמו: "תשים את היד על תנור חם למשך דקה וזה יראה לך כמו שעה,תשב ליד אישה יפה שעה וזה יראה לך כמו דקה." אלברט אינשטיין.
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-