כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
-
סרט גיבורי העל המדובר של האחים וורנר מקבל מספר טריילרים חדשים לקראת ההשקה הבינלאומית ב-25 במרץ, וברשת כבר מדווחים על מכירות כרטיסים מוקדמות בהיקפים מרשימים אחרי הסיפתח המוצלח מאוד של Deadpool, שמגיע אלינו מעולם הקומיקס של מארוול, האם בקרוב נקבל להיט קולנועי בינלאומי נוסף – הפעם מכיוון העולם העלילתי של DC Comics? אם להאמין למה שמדווחים כעת במספר מקורות ברשת, התשובה היא כן. Batman v Superman, הסרט שמציב את שני גיבורי המפורסמים בעימות חזיתי עמוס אפקטים ואמור לשמש כקרש קפיצה ליצירתו של קו סרטים עמוס ומתרחב (בדומה לזה המצליח מאוד שיצרו אולפני דיסני ומארוול בעשור החולף), יושק ברוב השווקים ברחבי העולם בעוד קצת פחות משבועיים, ב-25 במרץ, והאנליסטים של תחום הקולנוע מעריכי…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
פלטפורמת המציאות המדומה החדשנית מתחילה להגיע לצרכנים ראשונים ברחבי ארצות הברית, עם רף התעניינות גבוה מאוד על אף המחיר הבלתי מבוטל יכול להיות שיעבור עוד לא מעט זמן עד שנראה את הגשמת הפוטנציאל הגדול שמבטיחים לנו, אך כבר עכשיו יש תחושה של תחילת עידן חדש בסביבה בכל הנוגע לטכנולוגיית המציאות המדומה – עם תחילת השיווק הרשמי של משקפי ה-Oculus Rift מחברת הבת של פייסבוק, אשר הצליחו להקדים במעט את הגעתם לשוק של המתחרים מבית HTC ומבית סוני. אלו שבחרו לשלם 600 דולר לפני כל השאר ולבצע הזמנה מוקדמת של משקפי ה-Rift אי שם בתחילת חודש ינואר אמורים לקבל את קופסת ההפתעות הלבנה שלהם בימים הקרובים – כאשר היחידה הראשונה כבר נמסרה רשמית וחגיגית לתושב מדינת אלסקה לפני כיומיים, על ידי לא…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
סרט הקומיקס הגדול הבא של האחים וורנר מעלה הילוך עם קדימון חדש וחביב, בצל הדיווחים על שינויים של הרגע האחרון שמבוצעים בו אחרי ההצלחה הגדולה יחסית של Batman v Superman, למרות הביקורות הלא-ממש-מחמיאות שקיבל, נראה כי באולפני האחים וורנר מתפנים לקידום בכל הכוח עבור הסרט הגדול הבא שלהם – Suicide Squad, שמהווה מעין גירסה אלטרנטיבית של 'הנוקמים', על טהרת החבר'ה הרעים. בטריילר חדש, שנחשף במסגרת טקס פרסי הקולנוע של MTV, ניתן לראות עוד קצת מחברי הצוות השונים והמטורללים, לצד איזכור דמותו של סופרמן ואפילו הופעת אורח קצרה של איש העטלף בכבודו ובעצמו, שישחק תפקיד צדדי (לא ברור מי יהיה השחקן שיגלם אותו) בסרט ומבהיר כי מדובר בנסיון לבנות יקום קולנועי רציף ומסועף בהתבסס על …
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
האיתחול הקולנועי לצמד להיטי שנות השמונים נוחת בקיץ הקרוב, ובינתיים מעסיק את המעריצים הוותיקים ואת הרשת כולה בשל ההחלטה להחליף את צוות השחקנים הגברי המקורי בצוות נשי טרי השנה הנוכחית עתידה להביא לנו הרבה סרטים חדשים שיאלצו להתמודד עם דעות קדומות ואתגרים יחסיים – Batman v Superman שינסה להוכיח כי יש חיים לאביר האפל גם אחרי הטרילוגיה הנהדרת של כריסטופר נולאן, X-Men: Apocalypse שינסה להמשיך את ההצלחה גם ללא אחרוני צוות השחקנים המקורי של סדרת הסרטים, Suicide Squad שיאלץ להתמודד עם ההופעה הקולנועית האחרונה והבלתי נשכחת של הג'וקר ו-The Angry Birds Movie שיזדקק להוכיח כי גם משחק מובייל פשוט שהפופולריות שלו בדעיכה יכול להצליח בתור סרט קולנוע עלילתי בפרופיל גבוה. כעת, אל …
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
תוכנית המוטוריקה המפורסמת מתכוננת לחזרתה למסך הקטן עם צוות מנחים חדש לגמרי, וכעת יש טריילר ראשון שמנסה לשכנע אותנו שהכיף נשאר למרות הכל לאחר סאגה לא נעימה שנמשכה יותר משנה, נראה כי תוכנית המוטוריקה הפופולרית ביותר בעולם Top Gear מוכנה לצאת לדרך חדשה, ללא שלושת המנחים האיקוניים שעברו יחדיו לאמאזון. ה-BBC השיקו סרטון קצר עבור העונה החדשה של הסדרה, שמיועדת לעלות במהלך החודש הבא, ונראה כי יש נסיון בלתי מבוטל להציג "עניינים כרגיל" למרות השינויים הגדולים שהנחיתו את שדרן הרדיו כריס אוונס והכוכב האמריקאי מאט לבלאנק בתור המנחים החדשים – הסטיג האהוב עדיין כאן, איכות ההפקה והצילום המרשימים עדיין כאן, וכך גם הרעיונות המוזרים והגישה ההומוריסטית שמתבטאים בין היתר במירוצים נגד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שדיווחנו על השקת הבטא של iOS 18.2, קבלו סקירה מעמיקה של כל התכונות החדשות בפעולהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 239 צפיות
- 1 follower
-
-
צמד הבמאים-תסריטאים המעוטר חוזר לתחום הקומדיות עם Hail, Caesar! לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-הצצה-ראשונה-לסרט-החדש-והמדליק-של-הא/
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לאחר מספר כשלונות צורמים, חברת החלל הפרטית השאפתנית מצליחה להשלים בהצלחה נחיתה אנכית מהפכנית של טיל משגר על גבי פלטפורמה באמצע האוקיינוס התקופה המוצלחת של היזם הנודע אלון מאסק ממשיכה. אחרי מכונית ה-Tesla Model 3 שהציתה עניין אדיר, גם חברת SpaceX שלו שעוסקת בפיתוח ובניית רכבי חלל וטילים רשמה הישג אדיר – כשהצליחה לראשונה לבצע הנחתה אנכית תקינה ומלאה של טיל ה-Falcon 9 הרב-פעמי שלה, על גבי פלטפורמה צנועה שנמצאת בלב מים. מעבר לסרטונים הנהדרים שסיפק לנו ההישג הטכנולוגיה הזה, מדובר בצעד אשר סולל את הדרך להוזלה גדולה מאוד במחירי השיגור של לוויינים וציוד אל מסלולי ה-MEO, LEO וה-GEO שמחוץ לכדור הארץ – כאשר אפילו שיגור של בני אדם בשיטה זו מתחיל להיראות כמו אפשרות הגי…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אולפני דיסני מספקים לנו הצצה שנייה לסרט הקומיקס עתיר הכוכבים שאמור לפתוח את עונת שוברי הקופות לשנת 2016, עם הופעת אורח ראשונה לספיידרמן החדש אם לשפוט לפי ההצלחה הקופתית האדירה של Deadpool, שנת 2016 תהיה עוד שנה של שגשוג גדול עבור עולם גיבורי העל הקולנועיים – ואחד מהכותרים שאמורים להבטיח זאת הוא כמובן הפרק השלישי בעלילותיו של קפטן אמריקה, Civil War, שיהיה גדול ושאפתני יותר מאי פעם. הסרט החדש יושק ברחבי העולם בתחילת חודש מאי 2016, וכעת אנחנו מקבלים טריילר רשמי שני עבורו שעדיין לא מסביר מדוע "החבר'ה הטובים" של Marvel נלחמים זה בזה, אך כן כולל המון פיצוצים ואקשן – לצד הופעות אורח של אנט-מן, הפנתר השחור ואפילו ספיידרמן בגלגולו החדש (כנער, בגילומו של השחקן הבריטי טום …
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חם מהתנור: Rockstar שחררה לפני דקות את הטריילר החדש של GTA VI - והוא מפוצץ באקשן, רמזים חדשים, ודינמיקה מסקרנת בין ג'ייסון ולוסיהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 182 צפיות
- 1 follower
-
-
הסרט הגרנדיוזי השני של יקום ה-DC Comics לשנת 2016 מקבל חשיפה של 2.5 דקות וגורר השוואות לשומרי הגלקסיה של המתחרה בעוד כחודשיים אנחנו נקבל את הסרט המדובר Batman v Superman, אשר מיועד להוות את קרש הקפיצה של אולפני האחים וורנר אל עבר יקום קולנועי מחובר ומקושר כמו זה שיצרה לעצמה Marvel במהלך העשור האחרון ובהצלחה כבירה – אך נכון לעכשיו, נראה שהסרט המעניין ביותר של הסטודיו בתחום הקומיקס הוא דווקא זה שמגיע אלינו בחודש אוגוסט, בכיכובם של האנטי גיבורים מעולם הקומיקס של DC. הסרט המדובר הוא Suicide Squad, שמתיימר ליצור לנו ג'וקר חדש עם ג'ראד לטו אשר לא יחוויר לצד הופעתו האגדית של הית' לדג'ר בתפקיד – וכעת אנחנו מקבלים טריילר מלא ראשון עבורו, כשמסתבר שכל מה שראינו עד עתה היה …
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ההכרזה הרשמית על המשחק החדש בסדרת DOOM הגיעה אלינו, עם טריילר חדש ומרשים. המשחק החדש נקרא "DOOM: The Dark Ages" ויהיה בהשראת ימי הבינייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
- 1 follower
-
-
טריילר ראשון מציע לנו הצצה לקאמבק הגדול שמכינה דיסני עבור הספר האהוב של רודיארד קיפלינג לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-ספר-הגונגל-מתעורר-לחיים-בגירסה-הול/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
גוגל מציגה את דור המכשירים הבא בניו יורק, באירוע נוצץ בהנחיית ג'ימי פאלון ובהשתתפות כוכבים מהעולם הספורטיבי והבידורילכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
גיימס מקאבוי ודניאל רדקליף ינסו להפיח חיים חדשים בסיפור הקלאסי שמעובד לסרט קולנוע בפעם השנייה בשנתיים לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-פרופסור-אקס-והארי-פוטר-ממציאים-מחד/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סילווסטר סטאלון חוזר אל נעליו של המתאגרף האנדרדוג האהוב בפעם השביעית, כעת כמורה הדרך והמנטור של מתאגרף צעיר שהוא בנו של אחד ממתחריו הגדולים לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-רוקי-בלבואה-חוזר-אל-האקרנים-הפעם-ב/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה הדגימה לראשונה בצורה חיה את אחד מהרעיונות המהפכניים ביותר שלה, שעשוי לשנות לגמרי את הדרך בה אנחנו מתקשרים עם המכשירים האלקטרוניים סביבנו קבוצת ה-ATAP של גוגל מתיימרת לספק לנו מגוון רחב של חידושים אשר גם יגיעו אל השוק ויהפכו למוצרים מסחריים ממשיים בתוך פרק זמן קצר יחסית, אך עם כל הכבוד לפרוייקטים כמו Tango או אפילו Ara – יתכן שהדבר הגדול ביותר שנמצא במעבדות המתקדמות האלה של חברת הענק הוא Project Soli, שעשוי להוות את המהפכה הגדולה הבא אחרי עידן מסכי המגע. Project Soli, שנחשף לראשונה לפני כשנה, מעוניין להתבסס על טכנולוגיית מכ"ם מצב מוצק זערורית בכדי לחוש מחוות של יד ואצבעות בודדות באופן אלחוטי – ולתרגם אותן לפעולות. ניתן לחשוב על כך בתור שידרוג כלש…
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
האם כבר צפיתם בקליפ המדליק הזה של Major Lazer, שנוצר בידי סטודיו Method Design, בהתבסס על תוכנת ה-Houdini FX (ובהתבסס על תנועות של רקדנים אמיתיים שהוקלטו באמצעים טכנולוגיים מותאמים), ועם הרבה מאוד כוח עיבוד, אנחנו מנחשים:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, בטח רובכם מכירים אותי השאלה שלי זה האם נכונות השמועות לגבי ירידת המחירים והאם שווה לחכות עכשיו ולא לקנות את המחשב עכשיו או שכל התהליך הוא ארוך(מעל חודש) ואז עדיף לא לחכות...
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם טכנית אם יש לי טלויזיה חכמה או סטרימר, ואינטרנט דור חמישי סלולרי בבית, ואני רוצה לצפות בטלויזיה, לדוגמא של פרטנר, האם אני יכול להוריד את האפליקציה שלהם כמובן בתשלום ואוכל לראות טלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש לכם אתרים טובים שאפשר לצפות בהם בסדרות כמו Southpark ו- Family Guy באינטרנט. לי אישית יש את Alluc.org אבל למען האמת, האיכות שם די חרא. לפני כמה זמן קישרו אותי לאתר ששכחתי את הכתובת שלו, אתר עם רקע בצבע תכלת כזה שמאפשר צפייה בכאלו סדרות אונליין עם איכות ממש טובה? מישהו מכיר ויכול לתת לי לינק?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אולי זה לא בדיוק המקום אבל לא מצאתי פורום מתאים יותר.... אז כך - היורו הבא עלינו לטובה מעלה את השאלה הבאה - האם ניתן לצפות בשידורים באיכות טובה (HD זה אידיאלי כמובן). אני מוכן לצפות במשחק באיחור של כמה דקות ואפילו לשלם כמה שקלים בתמורה לאמינות ושידור שוטף באנגלית. חיפשתי קצת דברים שכאלה באינטרנט ואפילו ראיתי כמה משחקים בעבר דרך SopCast אבל זה פשוט לא אמין. השידור יכול להתקע, האיכות של השידור הזמין היא בדרך כלל נמוכה מאוד, השדר דובר שפות שהידע שלי בהן בסיסי בלבד (ואם זה ספרדית אז עוד יצאתי בזול), בקיצור - אי אפשר להזמין חברה לראות משחק עם נתונים שכאלה ואני לא מוכן בשום פנים ואופן לעשות כבלים - זה יותר מדי כסף לטעמי.... אהיה אסיר תודה לעד אם תצליחו לסייע בעדי, אריק
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
היי, עם כל ההתפתחות הטכנולוגית בימינו הייתי בטוח שמגיגול קצר אני אמצע כל ערוץ אפשרי בארץ ובחול לצפיה ישירה 24 שעות, מסתבר שטעיתי ולא כל כך מצאתי, האם יש איזו שהיא דרך כיום לצפות בשידור חי 24 שעות בערוצים ישראלים ובין לאומיים במקום מרוכז, ללא 1000 פרסומות, כל מני זמני המתנה ועשרות לאגים? אני מתכוון גם לערוצים "מיוחדים" כמו ערוצי הספורט הישראלים, אגו, ערוצי הנשיונל ג'אוגרפיק, ערוץ 8, דיסקברי וכו'. תודה!
-
- 7 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אתמול הייתי במסיבה ועד עכשיו הצפצופים לא עברו לי... אף פעם זה לא נמשך כ"כ הרבה זמן [בד"כ זה איזה שעה- שעתיים] אני אוכל סרטים שנהיה לי נזק תמידי ושעוד מסיבה אחת ואני חרש...
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-