כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
לפני שעה חזרתי בערך מהפסטיבל ואני חייב לומר לכם שנהנתי מאוד מצאתי לנכון לפרסם את זה פה כי זה הכי מתאים מקווה שאתם לא בקטע של זלזול ולהגיד לי היפי מטומטם כי סהכ זאת בחירה שלי ואני חושב שהיא די חיובית בקיצור ספרו חוויות שאתם עברתם אני נהנתי מהמון דברים צורת הלינה שלנו השכנים שלנו האבטחה המוזרה האנשים שהיו שם וכמובן ההופעה שאקסימו נתן שם 3 ימים של שבירת שגרה שעושים רק טוב יש לי הרגשה שחבל שחזרתי חח
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם בתיאוריה אפשר לסוע את כל כביש הערבה באוטו ידני מבלי ללחוץ על הגז... זמן הנסיעה לא עקרוני... רק האם אוטו יכול לסוע מרחק כזה (וכמובן גדול יותר) מבלי ללחוץ על הגז.. רק מי שיודע שיענה! ורק מי שבטוח בתשובתו, אל תכתבו מה שאתם חושבים! רק ע"פ ידע מכני... תודה..
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהוא יודע מה זה?? ואיך התחברנו לכאלה דברים?? ואם יש כאלה היום? מכל הכתבות בואיי נט על זה לא הבנתי כלום...
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
היי חברים, לאחרונה כמו שאתם שמים לב נושא שיפורי המכוניות תופס תאוצה יותר ויותר. במהלך שיטוטיי באתרי רכב שמתי לב שכמה חברות כגון: פולקסווגן, אאודי, בי.אם.וו ועוד מאמצות את תיבת ההילוכים הזו שככל הנראה תחליף את התמסורת הידנית המיושנת שאנו מכירים (עוד מישהו שונא את המושג קלאצ' ?!). כל נסיונותיי למצוא מידע בעברית על התמסורת הנ"ל בעברית העלו חרס. ומכיוון שאני עצלן מדיי לתרגם והאנגלית החורקת שלי גם ככה לא משהו אבקש עזרתכם! עד כה הבנתי שהתמסורת היא מן חצי אוטו', ההילוכים מועברים ע"י דוושות החלפה (שיפטרים) הממקמים מאחורי ההגה (בדומה להגה למחשב של מיקרוסופט) ובדומה למכווניות הפורמולה 1, אין יותר את ידית ההילוכים המוכרת כל ההעברה נעשית ע"י השיפטרים ומוצגת על לוח השעונים. ישנם 2 קלא…
-
- 6 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה את המילים של מרקו באיתיופית אני מת לשיר את זה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
-
מחר אני נוסע לארהב, עד ה19 לאוקטובר. אני אהיה בניו יורק ובוואשינגטון. ברגע שאני אגיע לניו יורק יהיה לי מחשב עם אינטרנט ואני אוכל להכנס לפורום. (קודם אני אהיה 4 ימים בוואשינגטון). אני מתכנן לקנות שם ihp120 (שאני אצלם, וסוף סוף יהיה לי אווטאר) ואוזניות px100 של סנהייזר. עוד הרבה דברים כמובן אבל הם לא קשורים... להתראות בשמחות: ) (או עוד 5 ימים בעצם...)
-
- 14 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מחפש שם של סרט ישן בסיגנון :היום שאחרי מחר ,הסרט יצא בשנות ה90 המאוחרות לא זוכר שנה בדיוק . בסרט איזה מתאור פוגע בכדור הארץ ,ומהפגיעה נוצר גל ענקי ,משהו כזה . תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש בניו גראוונד משחק ששמו דראג רייסר 3 ואני לא מוצא תנייטרוס!!! מישהו יכול לכוון אותי איך להשיג אותו??? http://www.newgrounds.com/portal/view/160660
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26428&item=2492606758&rd=1&ssPageName=WDVW במצב טוב,כרגע החלפתי שמן וגלגלים ;D
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
-
שלום. אני בן 14, יש לי הרבה זמן פנוי ובמקום סתם להשתעמם החלטתי לעבוד קצת, במה אני יכול למצוא עבודה(חשבתי על חילוק פליירים אולי)? כמה זה שכר מינימום ואיפה אני יכול למצוא עבודה באזור הקריות?
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחפש את הפס קול לסרט הפצצה הזה Cellular מישהו שיביא לי לינק או שמות השירים! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כרגע התחלתי תיכון ואני בכתה י', שיבצו אותי במגמת עיוני ב' וחברים שלי בת"חם (ט או ת?) בקיצור מחשבים. עכשיו הם תמיד אומרים שזה יותר טוב ועיוני ב' זה כמו מב"ר ושאותם יקבלו למחשבים ויש להם יותר ידע, הם צוחקים שאומרים לי (נו מזה הפקודה הזאת? הה? אתה לא יודע) ויש לי המון ידע במחשבים כמו דוס וחומרה וכאלה מה לעשות לא תיכנות עדיין אני רוצה להיות איש מחשבים או משהו שקשור למחשבים בעתיד והם אומרים שאותם יקבלו ואותי לא וכל מיני דברים (אתם מכירים את זה) השאלה שלי אם זה נכון ומי שיכול להרחיב בנושא שיעזור. ד"א אני בהקבצה א1 באנגלית וא2 במתמטיקה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
זה הזמן לספוג מעט תרבות, שכה חסרה לכם, ילדים. רקוויאם לאנושות* \ פולחן עממי עתיק הו ערנב אכזר, מרושע, מפחיד את שמך אשא תמיד אם - למענך - אצטרך להחריב מקום ישוב כך אעשה שוב ושוב הו ערנב מבעית, מזעזע, מוזר אימת כל מושבה וכפר הו ערנב זורע בהלה והרס הופך גורדי שחקים לחרס כורה קברי אחים וממלאם בחלשים תן לנושאי שמך כוח להכות ללא רחם באלו שאת דתך לא אימצו ועושים כל העולה על רוחם הו ערנב לא תעצור - לא בדרזדן לא בהאג תגדע חיים בחול או חג כך תמשיך עד יום הדין למין האנושי את כוחך תדגים ותצמצם ערים שלמות לכדי גלעד חסר משמעות הו ערנב עזור לי להמשיך כשנהרות הדם מתפתלים והכל כך נראה ללא תקווה טע בי הרגשה של שליחות של חובה הו ערנב כארבעה מטרים גובהך ושלושים טון משקלך פרוותך עוטה שריון טי…
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני יודע שאתם אוהבים לקבל דברים בחינם... ;D אז הנה תרומתי הצנועה , אתר האינטרנט www.zinio.com מספק בתור שירות לאנשי עסקים מינויים שנתיים למגזינים כמו PC-Magazine, Computer Gaming World, Electronic Gaming Monthly, ComputerArts ו PopularScience... כל מה שאתם צריכים הוא לספק כתובת דוא"ל, לענות על שאלון ארוך ומעצבן במיוחד (שם אתם מספקים פרטים מפוברקים על העסק שאין לכם), וכמובן כתובת מפוברקת בארה"ב. ובמשך כל חודש במשך השנה תקבלו הודעת דואר עם אפשרות להורדת המגזין מהאינטרנט... ושוב בחינם... http://www.freebizmag.com/ziniotradedig01welcome.htm
-
- 34 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זוכרים שסיפרתי לכם שאני הולך לטכני? טוב, באמת הלכתי. אתם יודעים מה קרה? מיד אספר לכם. אחרי הטירונות שלחו אותי ישירות לטכני בשביל קורס מגעיל במכניקה. אבל הצבא המטומטם הזה לא ידע שבעוד מספר שבועות אקבל פטור קבוע מנעליים צבאיות. פטור מנעליים צבאיות פוסל אותי מהרבה מאד קורסים, כמו טכני מטוסים, מסוקים, אפסנאות ושאר הזבל. במשך שבוע ימים מפקדים בכירים בטכני שברו את הראש בניסיון למצוא תפקיד מתאים, שאינו דורש נעליים צבאיות. אחרי שבוע חיפושים מפרך הם התייאשו, והחליטו לשלוח אותי לבקו"מ של חיל האוויר, שנמצא בשדה דוב. אז עכשיו יש לי הזדמנות חד פעמית לקבל תפקיד בן זונה, אבל אני לא יודע מה לבקש. חשבתי לדרוש פקידות, או לעבוד על מחשבים. מה אתם חושבים? מה אני צריך לבקש? שמעתם על עוד מקצ…
-
- 33 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
שלום :< אני מחפש אתר שמספק תווים להורדה של יצירות קלאסיות, מישהו מכיר? אולי תוכנה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בקשתי כמו שכתוב בהודעה זה השם של השיר. 8)
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
באזור רמת גן.. ראשון לציון.. ת"א.. ושיהיה בה את החלקים הבאים: AMD Athlon 64 3500 CPU Box 2,285 ש"ח - מעבד s939. MSI K8N Neo2 Platinum 925 ש"ח -תומך Dualddr... Corsair TWINX 1024 PC3200C2 2*512MB DDR 400 1,590 ש"ח -dual... Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit 698 ש"ח . ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 965 ש"ח +ספק 430W מעולה!!!+3 מאווררי 80mm מותקנים בתוך. Mitsumi floppy 1.44 50 ש"ח Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB 2,690 ש"ח Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card 555 ש"ח LITE-ON DVD 16*48 Retail{220 שח} NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 482 ש"ח Creative Inspire 5200 (5.1) b…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-