עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shmel,

http://www.bizportal.co.il/homepage.shtml?p_id=&maavar=1 אחרי DELL, הגיע תורם של c-gate

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by orses,

לא מזמן היתי בKSP לקבל הצעות על מפריטים ולהגיד את האמת התרשמתי החנות ניראת טוב המוכרים מקצועים המכירים זולים הכל טוב חוץ מהתנאי תשלום והיום היתי בחנות מחשבים שבסופר באיזור של ביתי הם הצעיו לי מפרט פחות טוב בפחות כסף ותנאי תשלום נוחים דבר שמאוד ריגש את אבי אבל המוכרים לא ידוע לענות לי על חלק מהשאלות. אבל דבר אחד הם עשו שמאוד בילבל אותי הם כל הזמן ליכלכו על ksp הם אמרו : שהרכיבים שלהם ממוחזרים מזויפים ושאתה לא מקבל את מה שאתה מזמין אני יודע שאני לא צריך לעמין לו אבל תמיד טוב לבדוק (אני ישמח אם תגידו לי מה זה ממוחרזים) אז השאלה הגדולה מה אתם חושבים על ksp קניתם מהם ואתם מרוצים? לא רימו אותכם ? המוצרים שלהם מקורים? אני ישמח לשמוע הכל תודה רבה!

• 45 תגובות
    • 7.5k צפיות
  3. Started by GOVNER_T.S.Y,

הלכתי היום לחנות, כולי דרוך ומוכן להלחם על זכותי לגישה לפנים המארז. נגשתי לסוכן וואלה הוא יצא גבר, אמר לי בשביל זה באת לפה יכולת להתקשר הייתי אומר לך שחופשי אתה יכול לגעת במארז, רק במידה ותגרום נזק פיזי (שריטות שליפת שבבים וכאלה) רק אז האחריות תפוג, ואמרתי לו שאני רוצה את זה בכתב הלך כתב שם חותמות הוא היה ממש בסדר. אני מרגיש שעשיתי עכבר מהר. סך הכל אני מרוצה מהמחשב הוא עובד פצצות CRYSIS עובד לפנים קיצר KSP אחלה חנות אני רואה שאני קונה תמחשב הבא שלי גם שם :> g0vner_x3

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  4. Started by yp3,

לפני מספר ימים הזמנתי דרך האינטרנט מKSP דיסק קשיח, חזר אלי נציג וניסה לשכנע אותי לקנות את המוצר מהחנות שלהם, כשאמרתי לו שאני לא מזדמן לחנות שלהם ואני רוצה שישלח לי את זה בדואר הוא אמר לי שהם לא שולחים מעבר לקו הירוק, אמרתי לו - הרי אתם שולחים דרך דואר ישראל והדואר מגיע מעבר לקו הירוק - אז מדוע שלא תשלחו לי? הוא השיב לי שזו המדיניות שלא שולחים מעבר לקו הירוק, צעקתי עליו ואמרתי שאני רוצה לדבר עם המנהל שלו, אז הוא הלך להתייעץ עם המנהל שלו, חזר ואמר לי שלא גובש עדיין נוהל לשליחה מעבר לקו הירוק, כמובן שהתפלאתי, הרי איזה נוהל מיוחד צריך למשלוח חבילות מעבר לקו הירוק? פשוט כותבים את הכתובת וזה מגיע. הוא אמר לי שאין מה לעשות, צעקתי עליו שאני אפרסם את זה ובזה הסתיימה השיחה. חבר שלי…

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by ufk,

חיפשתי אתר רק בשביל שאנשים ילמדו לקח מהטעויות שלי!!! חשבתי שמחיר הנמוך של KSP עדיף על שרות טוב... וכמה טעיתי קניתי כרטיס GEFORCE 7600 GT SuperSilent GIGABYTE, שלחתי אותו לתיקון והכרטיס הוחלף ב Geforce 7600 GT של Point of View 1. הכרטיס כל הזה הוא 100 שקל יותר זול מהקודם 2. יש לי אולפן בבית, יש סיבה שרציתי SuperSilent. למדתי לקח.. מקווה שגם אתם.. משהו יכול להמליץ לי תחליף ל-KSP?

• 106 תגובות
    • 6.7k צפיות
  6. Started by skyfire17,

תקשיבו חברה.... אני מעוניין לקנות מחשב חדשת עכשיו חבר אמר לי לגבי הרשת הזאתי"KSP" הוא אמר לי שהמחירים ממש מעולים (בקיצור נתן ביקורת טובה עליהם) אבל אני ערכתי חיפוש קצר באינטרנט ומצאתי הרבה תגובות של אנשים שאמרו שהחברה לא אמינה (חלקים פגומים או מזוייפים). וכמה תגובות טובות לגבם. אני לא יודע באמת שום דבר על הרשת אז בבקשה תרשמו לי את דעתכם האישית על הרשת האם כדאי לי לקנות שם או לא תודה לעוזרים

• 28 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. Started by morpheus1234,

קניתי מוצר בסניף של KSP וגיליתי שאני לא צריך אותו לא עבר שבוע מאז הקניה, והמוצר באריזתו המקורית לפי ניסיונכם, מה הסיכוי לקבל זיכוי?

• 17 תגובות
    • 60.3k צפיות
  8. Started by bonasi,

כן כן ... זה סוף סוף קרה ..... KSP פתחה לי ליד הבית מרכז מחשבים ענק ! http://www.ksp.co.il

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  9. היי לאחרונה גיליתי תקלה בכרטיס המסך שלי מדגם Ati 4850 512mb של חברת gigabyte , הבעיה הייתה שהוא התחמם יותר מדי. ניצלתי את האחריות אך בחנות החזירו לי כעבור מס' ימים כרטיס מאותו דגם של חברת Sapphire . (כרטיס זול יותר בכ- 35 שח). האם חילוף כזה מקובל בשימוש באחריות? מה ההבדל בין שני הכרטיסים ואם עלי לעשות בלאגן ע"מ לקבל כרטיס כמו המקורי?

• 82 תגובות
    • 10.3k צפיות
  10. Started by keypod,

אני דיי סגור על מפרט ועברתי בין האתרים ו-KSP יוצאים זולים משמעותית. צישהו קנה מהם לאחרונה? זה אכן רכיבים אמיתיים רק יותר בזול?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by supercars,

אפשר לנעול, תודה.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. הנה משהו שכתוב באתר שלהם מ ת ח י י ב י ם ל מ ח י ר י ם ה נ מ ו כ י ם ב י ו ת ר ! ! ! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית ולא וירטואלית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט (ובאותם תנאים), תוכלו לרכוש אותו במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת או תשלום של 50% מההפרש. אם נגיד אני הולך אליהם עם הצעות מודפסות הם באמת יתנו לי הנחה כמו שכתוב?? נגיד ב-KSP הקומפיוקייס עולה 390, בלוג'יק הוא עולה 330. האטלון 2500 עולה ב-KSP 590 בפנדה 577 סאטה של ווסטרן עולה אצליהם 430 בלוגי'ק 400 ואני יכול להמשיך עוד הרבה. biodome כידוע לי אתה עובד שם, אבקש את התייחסותך.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by gilon,

מישהו מכיר את הסניף של קיי.אס.פי בת"א יכול לומר לי מנסיון אם זאת חברה אמינה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. KSP? האם מומלץ לקנות משם מחשב נייד? כל הביקורות הרעות על KSP זה מחשבי שולחן אבל אני מחפש מחשב נייד, וזה מובן שמחשב נייד זה לא מחשב שולחן ומאוד קשה להרכיב אותו או לתקן אותו אז ככל הנראה המחשבים הניידים לא הם(KSP) מרכיבים אלא היבואן, ועוד סיבה ראיתי באתר שלהם שבכל מחשב ניד מותקן כבר VISTA HOME BASIC ומפה מובן שזה100% מוזמן מהיבואן (HP LG וכו') ולא הם מרכיבים אותם. עכשיו הדבר היחיד שיש מה לפחד זה הצרות שהם עושים במקרה של החלפת חלקים. תקנו אותי בבקשה אם מה שאמרתי זה שגוי. והאם זה החלטה טובה בשבילי לקנות מהם מחשב נייד?(4 אלף +-)

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  15. בוקר טוב. אני רוצה לקנות את העכבר MX518 ואני מתלבט איפה לקנות אותו בKSP או באייבורי. שתי החנויות מתמחרות אותו במחיר של 220 שקלים וזה המחיר הזול ביותר שמצאתי ברשת. אני יודע שמבחינת שירות בקניית מחשב הם על הפנים, השאלה היא איך הם מבחינת שירות ומימוש אחריות בציוד היקפי, ושלא יקרה מצב שאני אקבל עכבר משומש/מחודש. תודה, אופיר.

• 36 תגובות
    • 7.4k צפיות
  16. Started by overload,

לחובבי הג'אז (עם טיפה קנטרי) בסגנון נורה ג'ונס. המלצה לאלבום KT Tunstall- Eye To The Telescope. שיר מספר 4, Black Horse And The Cherry Tree מדהים. דיסק מושלם, קניתי שלשום, שווה כל אגורה.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  17. כל פעם עד (זתומרת כשאני מכיר) בנות יפות/ כוסיות אני חייב להרוס ולוא דווקא בקשר לאהבה הקטע שתמיד נפלטת לי מילה (למרות שזה באיסייקיו רבאק ) שאחר כך אני מצטער ששלחתי את ההודעה ..

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. לבגרות של כיתה י...

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  19. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by R0ck,

http://www.rathergood.com/lalala

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by Royz,

due to lack of help.

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by stone cold,

http://www.lala.co.il/היום בדקתי ולהלה חזר ומה שחשוב יחזרו הלינקים למישחקים מהמוזיקה הישראלית של היום גם גם ככה לא יכפת לי מי כבר שומע רוני או יהודה סאדו ?

23. Started by daniel123,

טוב אז יש לי משפט מהשיר הזה :Whoever appeals to the law against his fellow man is either a fool or a coward. Whoever cannot take care of themself without that law is both. For a wounded man shall say to his assailant, "If I Live, I will kill you, If I Die, You are forgiven." Such is the Rule of Honor אז אם משהו הבין את המשפט ויכול לפרש לי אותו הזה אני הודה לו מאוד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by NuXeR,

מישהו פעם קנה מלמיר משהו והיתה לו תקלה ? אני עומד לקנות משם HD ואני רוצה לשמוע חוות דעת או מקרים של אנשים עם החנות , תודה.

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by ExploiT,

אוקי אנשים בקרוב יש ל VGonline לאן פרטי משהו לא נורמלי פרסים בשווי 18 אלף שקל , עמדות אקסבוקס ופלסטישן 2 ועוד הרבה כול הקבוצות הטובות בארץ היו שם , זה הולך להיות הארוע הכי מושקע ויוקרתי שנעשה אי פעם בישראל אז מי שרוצה לבוא הנה לינק להרשמה www.VGo.co.il קצת פרטים : 9.12 בגי התערוכה בלת אביב עלות כניסה 50 שקלים מקווה לפגוש אותכם שם : :yelclap:

• 3 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים