עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The UnKnown,

I need help in getting good general article about jazz music! Thanks alot !

2. Started by modgod,

יש לי למחר מבחן בספרות. יש לי את כל החומר, רק מה שאין לי זה השירים עצמם אני עכשיו חוזר על השיר "לבדי". מישהו מוכן בבקשה להגיד לי איפה אני מוצא את המילים של השיר הזה? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, מצאתי רק מידע על השיר אבל לא את מילות השיר. או מישהו פה מוכן בבקשה לכתוב לי כאן את מילות השיר? אני בטוח שיש פה אנשים בכיתות י-יב אז בטוח יש לכם את השיר הזה. בבקשה תכתבו אותו עם מספר "הבתים הנכון", ובדיוק כמו שהוא כתוב בדף אצלכם, כי זה די משמעותי הסדר. ואם אפשר בבקשה גם את השירים האלה: הכניסני תחת כנפך גבעולי אשתקד על השחיטה ואם ישאל המלאך לא זכיתי באור מן ההפרק הם כולם של חיים נחמן ביאליק. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 441 צפיות
  3. Started by PhP dUdE,

אהלן,זה כבר דיי הרבה זמן אבל רק עכשיו התפנתי לטפל בזה. אז ככה במיכל של הנטי פריז יש סדק(תמונה מצורפת) חשבתי לשים על זה בונדו,אתם חושבים שזה יעבוד? כי המוסכניק שם לי חומר דמוי פלדה שאין לי מושג מה הוא ואחרי כמה ימים הוא התקלף. תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by MasterGal,

יש חנות בשם G-TECH שהמחירים שלה לפחות בתחום של מחשב קומפלט נורא אבל נורא זולים... מכירים את החנות? יודעים למה זה זול כל כך?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by Vega,

תודה

6. יש לי פנדר סטראט מקסיקנית.. כאילו יצא מהמקום ואני לא מוצא את הבורג אבל עדיין שומעים כרגיל והכל זה קריטי? מה אני אמור לעשות?

7. http://abdlala.freeserverhost.com/ :lol:

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by TOMMYB1,

עזרה בבקשה .. דחוף!

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  9. Started by CaRTeR,

נניח ויש לי חשבון של צעירים עם כרטיס והכל, רק שאני לא יכול לעבור את הסכום שיש לי בחשבון כלומר אני לא יכול להיכנס למינוס. עכשיו נגיד שהחיוב שלי הוא ב 15 לחודש ב 8 לחודש היה לי בחשבון 100 שקל וקניתי באותו יום משהו שעולה 150 שקל זה יתן לי לקנות את הדבר ב 150 שקל , רק שאני אצטרך להכניס עוד 50 שקל עד ה 15 לחודש ? או שבאותו רגע הוא לא יקבל את זה בכלל?

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by Imar,

בוטל

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  11. אחד מהיותר טובים שיצא לי לשמוע בסגנון הנתעב הזה http://tracker.dfx.at/torrent/fixed_01-solarstone-global_dj_broadcast_(party_931)-cable-10-04-2004-mim-djmixes2k.com.mp3.torrent תצטיידו בביטורנט ותהנו, מקור הורדה מהיר במיוחד. אחלה סט לחתום שבוע ולפתוח את החדש. :DJsmile:

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by Asaf.Y,

טובי,המון מזל"ט!! :yelclap: :birthday: :funn: :ylsuper: :elkgrin: :jump1: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  13. שלום רב... אני מחפש מדבקות יפות לרכב. כמו No Fear Pioneer וכל מיני כאלו ואחרות יפות. האם ניתן לקבל אותן איפשהו נגיד אצל היבואן של פיונייר או משהו כזה, או רק לקנות (כי תאחלס זאת פרסומת). תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אם יש כמה תנו את כולם.. יש לי R9800P שלהם והמאוורר התחיל להרעיש אז נתתי אותו לזה שקניתי אותו בזמנו ( 2400 שקל) כעבור איזה חודש! הוא אומר לי שאין לו אחד כזה להחליף אז הוא יביא לי 1200 שקל במקום הכרטיס.. מה אתם אומרים? אולי אני ינסה לדבר עם היבואן והוא יחליף לי אותו? :\

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  15. אני רוצה לשקם מכונית "דזרט-פוקס" למי שזוכר אותה בנזין הנעה שרשרת חסר לי 2 סרוויים + ששדר לשלט ומתקן לבטריות למשדר אני מאזור ראשל'צ ומחפש עזרה כן בקניה וגם בהרכבה אז אם יש משהו שמוכן לעזור יתקבל בברכה ואם לא ילך כל העינין אז אני ימכור או יזרוק אותה למחסן

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  16. מצאתי לינק יותר טוב: http://www.gizmodo.com/archives/circuits-discover-each-other-024002.php תסתכלו על התמונות פה: http://w1.706.comhem.se/~u70624934/

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by MDK,

מי כאן עובד ובעודו בתיכון? ובמה? ואיך הגיע לעבודה ?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by gabig12,

פותחים לנו בעיר קורס של A+ ורשתות הבעיה שהקורס ארוך 3 שנים ופעמיים בשבוע מ-4 וחצי עד 8 וזה לוקח הרבה זמן, ובסוף הם נותנים תעודה. הבעיה שזה עולה 450 ש"ח ואני לא רוצה לבזבז סתם כסף (עדיף לקנות עוד זוג עכברים ומקלדת אלחותית) ובזבוז זמן, השאלה אם הקורס שווה משהו ואם זה נותן לי משהו בחיים

19. Started by slim_shady,

יש שיר מניד פור ספיד אנדרגראונד שמאוד אהבתי ואני שכחתי איך קוראים לו... אני זוכר בטוח שני מילים מהשיר שאני דיי בטחו שהם היו בפזמון - broken promises איך קוראים לשיר? תודה מראש slim_shady

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by MasterGal,

היי חבר'ה, עוד חצי שנה אני יהיה חייל משוחרר וקורה שיוצא לחשוב מה לעשות אם עצמך אחרי שיחרור, אני החלטתי משהו שנשמע ונראה כבלתי מציאותי... אז ככה: שאני ישתחחר אני יחסוך כסף מעבודות זמינות למשל כחצי שנה עד שנה ואז אני יגשים את החלום שלי - הרפתקאה בלב ים - מה זה אומר??? אז ככה, אני אחפש שותף או שותפה שיודעים לנווט על יאכטה ויודעים את השפה האנגלית ברמה טובה, במקה ואני ימצא אדם כזה, אנחנו נלך למרינה באשדוד או בהרצליה, ונבקש טרמפ... כן טרמפ וכל בעל יאטכה, אל כל יעד שהוא שט (יוון,קפריסין,איטליה לא כל כך משנה....) נעגון בחוף של אותה מדינה, נבלה קצת באותה ארץ, נעבוד קצת שמה ואז נכיר בעל יאכטה אחרת ונשוט איתו ליעד הבא,ככה עד שנמצא בעל יאכטה ששט לישראל... אני יציע את עצמי כרוצה לעבוד…

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by MasterGal,

תמיד ששמעתי שיר ברדיו או במחשב בבית אמרתי, איזה מגניב אם הייתי בדרך לאילץ גג פתוח ושומע את השיר הזה, אז זה המקום לכתוב את כל השירים שלדעתכם יתאימו לנסיעות ארוכות (כביש הערבה וכאלה....)

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני רוצה לקנות צ'יפ שיאפשר ל-PS2 לקורא משחקים צרובים + סרטי DIVX ו-XVID. אני מחפש חנות אמינה, מומלץ מאזור המרכז, שתעשה את ההתקנה בצורה מקצועית ולא תיעלם עם פרטי כרטיס האשראי שלי.

23. Started by hagay,

מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by Nirtz,

אפשר בבקשה אתר / תמונות בודדות של מארזים ( עדיף על רקע לבן ), תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Started by yot,

מעניין אותי לדעת מה תרצו לעשות בשרותכם הצבאי - בנוסף להצבאתכם בסקר יהייה נחמד אם תגידו את גילכם, את האפשרות שבחרתם בה (אם היא לא קיימת לכתוב פה) מקווה להענות רחבה

• 78 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.