עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by alont7,

שלום לכולם למישהוא יש מידע מפורט רצוי בעברית על מרכיבי חומרה (שמות ותפקידים) בתודה מראש אלון

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני רוצה אייקונים למחשב,לתיקייות וכאלה! תודה!

3. Started by nadav275,

כל מי שאני מדבר איתו אומר לי שהוא מת"א- צפונה מה אין פה אף אחד מהפריפריה?!? אשקלון? באר שבע? אשדוד?

4. ואני לא יודע איפה לרשום תהודעה בפורום ואיפה יש אתר שמוכר שרתים טובים אמינים ובחיר סביר שרת לרדיו.. צריך עזרה דחוף :s05:

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by JR-d,

שלום לכולם,אתם יכולים בקשה להמליץ לי על חנויות מחשבים טובות באיזור המרכז? חנויות שיש בהן שירות טוב ושהן אמינות? ואני יודעת שהיא לא במרכז אבל- איך נעה מחשבים? זה בשביל דודה שלי שגרה במרכז. בנוגע למחירים היא כבר תעשה סקר בין החנויות לפני שהיא תבחר. אני רק רוצה שהיא תהיה מודעת למוניטין של כל חנות לפני כן. תודה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

אהלן,אז ככה. קודם כול תודה לנרגילה שנתן לי את הטיפ על איך לתקן את המיכל של האנטי פריז,בנתיים מחזיק טוב אוקי רציתי לשאול כמה שאלות. 1.איזה פילטר זה בדיוק? ומה התפקיד שלו? 2.איפה בארץ יש body kits וכמה בערך עולה אחת? 3.האם אני אראה כמו ערס בתוכה? :-\ ולסיום סיפור אישי שלי. יום אחד מילאתי דלק ועל הדרך הוספתי תוסף דלק שמנקה את האינג'קטורים. נסעתי בערך 5 דקות החנתי את המכונית והלכתי לחבר שלי. אחרי חצי שעה בערך שרצינו לנסוע אני בא להדליק את המכונית לא נדלקת עוד פעם,וגם הפעם לא נדלקת. בסוף קראתי לאבא שלי והצפתי את המנוע והינו צריכים להזיז את המכונית קדימה ואחורה בשביל לשחרר אותה. לא נעים,ולסיכום אם אתם מוסיפים תוסף כול שהוא תיסעו לפחות חצי שעה. אלא אם כן אתם רוצי…

7. אנו קבוצה של חבר'ה מגיל 22-28 רוצים לעשות שבוע מרתון סרטים. אבל אנו לא יודעים איזה סרטים נחשבים לטובים. אם תוכלו להמליץ לי על סרטים טובים (ולציין את קטוגוריה אליהם שייכים (קומדיה, דרמה וכו')) שיעניינו את קבוצת הגיל שלנו, בכל שנה משנת תרפפ"ו ועד היום, אז זה די יעזור...תודה

• 46 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. שלום, התחלתי לראות את הסדרה נארוטו, בינתיים זאת סדרה ממש טובה. את הפרקים אני מוריד מקאזה אבל אולי יש אתר כלשהו שאפשר להוריד ממנו?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  9. נוריות האזהרה הראשונות בקניותי בפנדה ושהתעלמתי מהן : 1. היכרותי הראשונה עם פנדה הייתה עדין במקומם הישן,הזמנתי גוף קירור של זלמן ולאחר זמן מה נאמר לי שיש אותו במלאי, אני בדרכי מהצפון לדרום, נהגתי לקחת באופן אישי את הציוד שאני קונה בפנדה וניגשתי אליהם שם המוכרת אמרה לי כי יש טעות והוא לא במלאי, עזבתי אותם, שבוע לאחר מכן התקשרתי שוב ושוב נאמר לי כי יש אותו במלאי (וכך גם היה מדווח באתר שלהם) שוב נסעתי לשם בסוף היום ושוב המוכרת בדקה ואמרה לי כי יש טעות והמוצר כבר לא במלאי, כמעט כבר עזבתי, אבל לפני זה התעניינתי אצל אחד הטכנאים לגבי ביצועיו של גוף קירור אחר ואיך שהוא התגלגלנו לעניין הגוף של זלמן אותו חיפשתי, קח אותו הוא אמר לי ואז עניתי לו שזה מה שאני מחפש אבל אין במלאי, מה אין…

• 54 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום אז שמעתי השיר ומצא חן בעיני ורוצה השם בבקשה ככה זה : ( " אני שר ..הוי הוי... ונשבר..הוי הוי.....") מי שזיהה שם השיר או הזמר שיעזור לי

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by The UnKnown,

I need help in getting good general article about jazz music! Thanks alot !

12. Started by modgod,

יש לי למחר מבחן בספרות. יש לי את כל החומר, רק מה שאין לי זה השירים עצמם אני עכשיו חוזר על השיר "לבדי". מישהו מוכן בבקשה להגיד לי איפה אני מוצא את המילים של השיר הזה? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, מצאתי רק מידע על השיר אבל לא את מילות השיר. או מישהו פה מוכן בבקשה לכתוב לי כאן את מילות השיר? אני בטוח שיש פה אנשים בכיתות י-יב אז בטוח יש לכם את השיר הזה. בבקשה תכתבו אותו עם מספר "הבתים הנכון", ובדיוק כמו שהוא כתוב בדף אצלכם, כי זה די משמעותי הסדר. ואם אפשר בבקשה גם את השירים האלה: הכניסני תחת כנפך גבעולי אשתקד על השחיטה ואם ישאל המלאך לא זכיתי באור מן ההפרק הם כולם של חיים נחמן ביאליק. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 432 צפיות
  13. Started by PhP dUdE,

אהלן,זה כבר דיי הרבה זמן אבל רק עכשיו התפנתי לטפל בזה. אז ככה במיכל של הנטי פריז יש סדק(תמונה מצורפת) חשבתי לשים על זה בונדו,אתם חושבים שזה יעבוד? כי המוסכניק שם לי חומר דמוי פלדה שאין לי מושג מה הוא ואחרי כמה ימים הוא התקלף. תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by MasterGal,

יש חנות בשם G-TECH שהמחירים שלה לפחות בתחום של מחשב קומפלט נורא אבל נורא זולים... מכירים את החנות? יודעים למה זה זול כל כך?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by Vega,

תודה

16. יש לי פנדר סטראט מקסיקנית.. כאילו יצא מהמקום ואני לא מוצא את הבורג אבל עדיין שומעים כרגיל והכל זה קריטי? מה אני אמור לעשות?

17. http://abdlala.freeserverhost.com/ :lol:

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by TOMMYB1,

עזרה בבקשה .. דחוף!

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  19. Started by CaRTeR,

נניח ויש לי חשבון של צעירים עם כרטיס והכל, רק שאני לא יכול לעבור את הסכום שיש לי בחשבון כלומר אני לא יכול להיכנס למינוס. עכשיו נגיד שהחיוב שלי הוא ב 15 לחודש ב 8 לחודש היה לי בחשבון 100 שקל וקניתי באותו יום משהו שעולה 150 שקל זה יתן לי לקנות את הדבר ב 150 שקל , רק שאני אצטרך להכניס עוד 50 שקל עד ה 15 לחודש ? או שבאותו רגע הוא לא יקבל את זה בכלל?

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by Imar,

בוטל

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  21. אחד מהיותר טובים שיצא לי לשמוע בסגנון הנתעב הזה http://tracker.dfx.at/torrent/fixed_01-solarstone-global_dj_broadcast_(party_931)-cable-10-04-2004-mim-djmixes2k.com.mp3.torrent תצטיידו בביטורנט ותהנו, מקור הורדה מהיר במיוחד. אחלה סט לחתום שבוע ולפתוח את החדש. :DJsmile:

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by Asaf.Y,

טובי,המון מזל"ט!! :yelclap: :birthday: :funn: :ylsuper: :elkgrin: :jump1: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  23. שלום רב... אני מחפש מדבקות יפות לרכב. כמו No Fear Pioneer וכל מיני כאלו ואחרות יפות. האם ניתן לקבל אותן איפשהו נגיד אצל היבואן של פיונייר או משהו כזה, או רק לקנות (כי תאחלס זאת פרסומת). תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אם יש כמה תנו את כולם.. יש לי R9800P שלהם והמאוורר התחיל להרעיש אז נתתי אותו לזה שקניתי אותו בזמנו ( 2400 שקל) כעבור איזה חודש! הוא אומר לי שאין לו אחד כזה להחליף אז הוא יביא לי 1200 שקל במקום הכרטיס.. מה אתם אומרים? אולי אני ינסה לדבר עם היבואן והוא יחליף לי אותו? :\

• 6 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים