עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום מישהו כאן מתעניין בלימודי טייס אחרי הצבא? אני התחלתי להתעניין בזה,כי זה מה שנראה לי שאני ארצה לעשות שאני אהיה גדול.... אבל אני לא יודע איפה יותר משתלם ללמוד-בארץ או בחול? מצד אחד,בחול יש גם את הקטע של מדינה שונה אווירה שונה,אפשרות להכניס גם טיול בארה"ב למשל אחרי צבא כזה+לימודי טייס....וזה הרבה הרבה יותר זול מאשר בארץ מצד שני-פה בארץ ממש מתחת לאף,בחיפה באוניברסיטה,נפתח לאחרונה קורס שמשלב לימודי תואר אקדמי+לימודי טייס...כאשר מה שקורה זה שלומדים גם את הלימודים לתואר וגם לימודים לטיסה,לימודים עיוניים ומעשיים,וצוברים את השעות טיסה הנדרשות על מנת ללכת ולהיות טייס בחברת תעופה גדול אחר כך,מה שלא כל כך אפשרי לעשות באופן פרטי,מכיוון ששעת טיסה עולה המון המון כסף...בנוסף גם מבקר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by phmu,

אהלן, ה226bw שלי מבאג, אחרי שנתיים ושמונה התחיל לרצד בעת הפעלה לאחר כיבוי ממושך (נראה שהבעיה בקבלים, יש אפילו סרטון תיקון ביוטיוב). באג הפנו אותי לחיון. פניתי לחיון \ כור תקשורת והם הפנו לנקודת איסוף בירושלים. הם רוצים שאני אביא להם את המסך ארוז בקופסא ושהם רק שולחים את זה לנתניה ובעצם לא קשורים. מן הסתם שכבר אין לי את האריזה המקורית, לאחר ששאלתי בכמה חנויות מחשבים גם להם אין. מה עושים במצב כזה? שלחתי מייל לחיון שכבר יותר נוח לי לבוא לנתניה להביא להם את זה מאשר לחפש אריזות, אין תגובה. המסך הוא 22", עכשיו מאיפה בנאדם פרטי אמור להוציא אריזה, קלקר, נייר בועות, אנערף. תודה.

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by manbot,

רציתי לשחק עם חבר RA2 באינטרנט ואז גיליתי שאבד לי הדיסק(ים). אז איפה אפשר לקנות? אני מקווה שעוד מוכרים :'(

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by nehmia,

כמה קילומטר הוא עושה על ליטר דלק? איך הולך ההילוכים אלצו זה כמו בריינגר? לכמה קמ"ש הוא מגיע? ואיזה דגם שלו מומלץ לקנות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Symbore,

היי אני מחפש לקנות או לקבל פליז צבאי פשוט, חד צדדי, במידה לארג' ומעלה. ראיתי בריקושט דו צדדיים שאינם מתאימים לי ובמחיר גבוה בהרבה מהפליזים בסיטונאות שהיינו מקבלים. חשוב לי שיהיה פליז צבאי בירוק זית/שחור עם כותפות אם מישהו מוכן להביא לי/ למכור לי עד מאה - מאה חמישים ש"ח (אני אעביר מבעוד מועד את הכסף דרך פייפאל) שישאיר הודעה, תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by MoRtZkInG,

סיפור שהיה כך היה אחי נדנד לי שהוא רוצה ראוטר כדי שהADSL לא יהיה תלוי במחשב שלי אני רואה מדריך איך להפוך את המודם אקטל שלי לפרו (כלומר גם לראוטר...) אני מפרסם הודעה בפורום רשתות ושואל כל מיני שאלות על התהליך אנשים טובים עונים לי ועוזרים נועם (ThePorscher), שולח לי הודעה אישית, שואל אם יש לי עוד שאלות ומציא לבוא אלי הבייתה ולעזור לי לשדרג ולהסביר לי יותר טוב. אתמול המודם שלי שודרג ;D אין לי מספיק מילים באוצר מילים שלי כדי להגיד לנועם תודה. שרות של הפורום, עד הבית אני בעד שצוות העומרים באתר ישנה לנועם את השם לעומרי!

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  7. הזמנתי מחשב ביום ראשון האחרון, נאמר לי שכל הרכיבים במלאי ואף עשיתי שינויים במפרט כדי שלא אצטרך להמתין שבועיים ויותר שהרכיבים יגיעו. יום חמישי התקשרתי אל החנות, לברר אם המחשב מוכן, נאמר לי שבגלל השביתה (של ה..חצי יום) המעבד עוד לא הגיע ואמור להגיע יום ראשון. התקשרתי היום ונאמר לי שאינטל עוד לא שחררה את המעבדים שהזמינה לספקים. למישהו כאן זה מוכר או שאני לבד בסירה?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  8. שלום. יש לי משקפים. בתופס הרפואי שצריך למלא ליום סיירות הרופאה מילא לי תחת סעיף 4: "מחלות עיניים עיוורון לילה, טיפול בלייזר" V יענו שיש - כן קיים. האם זה בעיה? יש לי תחושה שהיא עשתה טעות, למרות שזה נשמע מוזר אבל אני רק רוצה להיות בטוח ולא לבוא לשם ובסוף יגידו לי לחזור. אני יודע שלמספר שלי אין בעיה לעבור יום סיירות. מישהו שיש לו משקפיים יודע אם גם לו סימנו ככה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by iem,

מישהו רכש נגן מבוסס HD בארה"ב דרך האינטרנט פעם ? האם הדבר מומלץ במידה ואין כאן את מה שאתה מחפש ? מישהו קנה באינטרנט דרך B&H ? האם אמינים איך איכות המוצרים ? אורזים כמו שצריך ? והאם במידה ואני מזמין משלוח עד לישראל יהיו לי בעיות עם המכס ? האם אצטרך חלילה לשחרר אותו בדרכים לא דרכים ? ומה הטיפים הטובים ביותר לעשות ? תודה לעונים !

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  10. קניתי לאחרונה Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ורציתי להתקין אותו ב SSD אחר לא של C והוא לא נותן לי הוא כאילו רוצה את C כברירת מחדל ואין לי שם מקום וגם אין לי שם מה למחוק זה הכל תוכנות חשובות שם שאין לי אופציה למחוק. נסיתי למחוק את האוריג'ין ולהתקין אותו ב SSD הרצוי אבל גם זה מפנה אותי ישר להתקין אותו ב C. איך שהוא אם אני בא להתקין משם משחק אחר הוא כן נותן לשים אותו ב SSD שאני רוצה. תודה מראש לעוזרים ואם למישהו יש תשובה אשמח כמובן לדעת

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by gonikman0,

אם למישהו יש מושג איך לפתור את המערכת משוואות הבאה ??? x+y+z=0 x^2+y^2+z^2=h^2 x^3+y^3+z^3=0 x,y,z הם נעלמים h הוא פרמטר תודה לכול המגיבים

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by orenc17,

אנשים אני טס עוד שבוע לפולין ורציתי לדעת אם יש חנויות מחשבים ומודינג בפולין עצות נוספות על פולין יתקבלו בברכה

13. Started by raiman1,

"סדרה מוגדרת ע"י כלל הנסיגה: A(n+2= 4A(n+1) -3A(n) נתון A7=362 A5=38 מצא איזה מספר יש להוסיף ל A6 כדי ששלושת המספרים: A5,A6+X,A7 יהוו שלושה איברים עוקבים בסדרה חשבונית" אני יודע שA6+X שווה לממוצע של A7 וA5 כי הם מספרים בסדרה חשבונית. לכן האיבר האמצעי שווה 200. אבל פה נתקעתי. אם מישהו יודע ויכול לעזור אני מאוד אודה לו. נ.ב בתשובות כתוב שX=81

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by ccc,

היי רציתי לשאול כמה שאלות 1. אם אני מזמין כמה מוצרים מאתר בחו"ל יקחו לי מכס ? 2. המוצרים עולים 120 דולר לא כולל משלוח 3. המוצרים הם תוספי תזונה ולא איזה חלקי מחשב או משהו 4. האם אפשר להזמין מספר מוצרים זהים ? או שיחשבו שאני סוחר בזה ? 5. אם יהיה מכס בכמה בדויוק יזיינו אותי ? מה עוד אני צריך לדעת לפני הזמנה? זה ממש חשוב לי thanks ahead for your time

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אם תרצו את כל המצגת אז הנה: http://www.sendspace.com/file/svwmsa [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by stone cold,

הי נתיני היקרים המלך קרירין הראשון טס מחר לתאילנד לשלוש וקצת שבועות אתם מתבקשים מצווים לשלוח לי מתנות וברכות ולעלל את שמי ברבים ולסיום אני רוצה לכתוב לכם משהו חכם שהולך ככה יאבה דאבה דאבה דו :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :gguyz: :gguyz: :aktion031: :2girls: :2girls: :2girls: :beerchug: :coolman: :coolman: :cwm39: :cwm39: :funn: :biglaugh: :birthday: :ylsuper: :ylsuper: :la: :givemebeer:

• 113 תגובות
    • 15k צפיות
  17. בחצבה או בכל מקום אחר? http://www.il.dhamma.org אם כן, מה דעתכם על זה?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by EasyPooper,

אהלן חבר'ס. עלתה לי בראש השאלה-האם 70 כפיפות בטן לדקה זה אפשרי? בבית הספר ובצבא אני רואה שזה הפך לנורמטיב. אם כן התוכלו לעזור לי בעצתכם אילו תרגילים עלי לעשות בשביל להגיע לתוצאה זאת. עכשיו אני במצב שאני עושה 50-60 כפיפות בטן בדקה ו55-50 כפיפות בטן בדקה עם צלחת של 10 קילו... אבל אני לא מצליח להעלות את המהירות. האם לא חובה לרדת עד הסוף? האם המספר הזה הוא בכלל כפיפות בטן ללא תמיכה ברגליים? תודה לעוזרים

• 53 תגובות
    • 11.1k צפיות
  19. Started by harry,

שלום , מכיוון שהמבחר של המסכים האיכותיים בארץ שהמחיר שלהם נורמאלי הוא שואף לאפס, חשבתי לייבא מסך מאתר קניות בחו"ל. מישהוא כבר עשה כזאת פרוצדורה שיכול לספר במה זה כרוך, כמה עולה המשלוח וכו?? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. באנגלית יש תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  21. שלום אני חייב דחוף להעלות לרשת קובץ של 30 מגה מישהו יודע איפה אפשר בחינם? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by tulicooli,

חחח קבלו בopposites תרגיל 2 חחחחחחחחחחחחחח וואי גדול! http://www.e-2005.de/potw/pro-noob.jpg

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by darkman,

אז הסרט היה היום, יום שלישי ב 22:00 בערוץ 16 בכבלים(ערוץ 4 לשעבר) שמו "שטח ההפקר" והוא היה בשפה שדומה לרוסית(אולי רוסית) עם מישהו יכול להביא לי יותר פרטים על הסרט, כמו השם המלא(לא בעברית) או שהוא יודע את שיר הסיום שלו(זה שהיה בכתוביות) תודה.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  24. או שפשוט יש לו תיזמון מוזר של למחוק את כל ההיסטוריה? הכל, פייסבוק, אימייל, פורומים אחרים, בלי שלחצתי על כלום. לפני כמה שעות יכלתי לגלוש בלי להתחבר. זה נראה חשוד..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Avi Levin,

ולמי שלא הבין את המשפט- חברים לפני בחורות. אני רוצה לשאול אתכם כאן לגבי סיפור שקרה בין 2 חברים שלי, נקרא להם משה וחיים. משה הכיר בחורה, הם יצאו במשך כמה שבועות, עד שהבחורה לא הפסיקה את הקשר בגלל שהיא הפסיקה לחשוב עליו בתור בן זוג והחשיבה אותו כידיד, למשה היו רגשות כלשהן לאותה בחורה. חיים שם עין על אותה בחורה עוד מרגע שמשה התחיל לצאת איתה, ומספר ימים לאחר שמשה ואותה בחורה הפסיקו לצאת ודי שמרו על מרחק אחד מהשני, חיים שאל את משה אם זה יהיה בסדר שהוא יתחיל איתה. משה אמר שאין בעיה ופירגן לו, אבל הוא עדיין מרגיש אל אותה בחורה קרבה, והוא די קינא כשחיים ניסה להתחיל איתה. אני לא אוהב להתערב בסיפורים כאלה, אבל מה אתם הייתם אומרים על המקרה הזה?

• 42 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים