עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אל תתפסו את זה בנימה של כעס, זה בקשה, לא דרישה. לי אישית זה קרה ושמתי לב שזה קרה גם לאנשים אחרים. שמישהו מעוניין לדעת השוואה בין מפרטים מסויימים או בין כל דבר אחר תמיד אתם עונים לו ששניהם גרועים.. וזה ממש לא עוזר........ אם מישהו שואל מה טוב אז פשוט תענו לו מה יותר טוב... לאנשים יש סיבות לשאול דווקא את מה שהם רוצים .. תפסיקו להגיד שהכל גרוע כי תמיד יהיה משהו יותר טוב... ופשוט תענו על הבקשה של המשתמש!! מקווה שאני לא לבד פה. תודה..

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  2. Started by Mingi,

חיפשתי חנויות מחשבים באילת כי אני רוצה לקנות שם דברים בזול ואני נוסע שבוע הבא.. כל החנויות מחשבים שם זה מקומי, אין שם שום רשת כמו באג למשל.. מישהו יכול לתת לי שם של חנות מומלצת שם? ואם היה לי ניסיון איתה מה טוב...

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  3. האחת

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

???

5. Started by YTZ,

לפי השם, נכון - משחק של טנקים - אונליין. בעיקרון אתם טנק שנלחם בטנקים של אנשים אחרים בכמה סגנונות משחק (TDM, DM, CTF), יש כמה סוגי נשקים שכל אחד טוב למטרה אחרת, כמה סוגי שריונות, תוספות, צביעה מיוחדת לטנק כדי להפחית נזק, "תרופות" (מהירות, ריפוא, X2 נזק, X2 הגנה). המשחק ממש קליל (גם מבחינה של משחקיות וגם על המחשב, אני מריץ אותו מנטבוק!) וגם כיף ויכול לשרוף הרבה שעות (או דקות, תלוי בכם). הניק שלי במשחק הוא YairTzi, אני אשמח אם תרשמו תחתיי ובזכותכם אוכל לקנות צבע חדש לטנק שלי ;D http://tankionline.com#friend=875c8e760 מי שלא רוצה, יכול להרשם ישירות: http://www.tankionline.com אם הדיון יהיה פעיל, אפרסם עוד פרטים וכמה מדריכים קצרים. עריכה: נא לא לפרסם משחקי דפדפן אחר…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום אני מחפש תמונות של nvidia או של ati חיפשתי באתרים שלהם אבל כולם שם מכוערים פעם היו לי כאלהה תמונות אבל אני לא מוצא אותם והיום גם תמונות של אינטל וכאלה אז יש איזהשהו אתר ששם יש תמונות כאלה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. בלבדוק אני מתכוון את הדגם ואת השם של החברה. (לא מצאתי את זה באוורסט) תודה. (מצטער אם זה לא הפורום המתאים לא היה לי מושג איפה לשלוח את זה)

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  8. Started by Kurt,

האיבר הכללי של סדרה: an = n2 - 8n -20 וצריך למצוא את האיבר החיובי הקטן ביותר בסדרה עכשיו רשמתי n2 - 8n - 20 > 0 , פתרתי את האי שיווין (השוויתי לאפס ופתרתי משוואה ריבועית) ויצא שבמקום ה10 הערך מתאפס, ז"א a10 = 0 עכשיו הפיתרון של האי שיוויון יצא שהסדרה גדולה מאפס בכל איקס למרות שזה לא נכון מישהו יכול להצביע על הטעות?

9. עוד יום, עוד שוד קריפטו: מטבעות בשווי 5 עד 8 מיליון דולר נגנבו מארנקים שתומכים בסולאנה, אחת מרשתות הבלוקצ'יין הפופולריות בעולם. מוקדם יותר השבוע נגנבו 200 מיליון דולר מ-Nomad, גשר קריפטו שמשמש להמרת מטבעותלכתבה

10. אוקי אז ככה, יש לי ירפא ב' עוד כמה זמן ורציתי לדעת בדיוק מה הולך להיות שם... תכתבו ממש הכל, מא' ועד ת' על מה עושים כשמגיעים והכל אילו בדיקות בדיוק וממש הכל תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  11. הורדתי תרגום לסרט אבל הוא לא מסונכרן עם הסרט, ולא הצלחתי לסנכרן אותו. יש לי את הסרט הגרסה של 2 דיסקים - הראשון 715 MB והשני 703 MB.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  12. Started by Ari555,

*לא מצאתי מקום מתאים יותר. אם יש כן, אשמח להפניה. 1. האם הצוואר הבקבוק העיקרי של המחשבים היו כונני הHDD? יש לי מחשב מלפני 6 שנים ובשנה האחרונה הוא החל לקרטע... בזמן האחרון התחלתי להסתכל קצת במנהל המשימות ושמתי לב שהמעבד וגם זיכרון הRAM עומדים במצב טוב שמאפשר להם עבודה(בעצם, נדיר מאוד שהם מגיעים למעל 90 אחוז בזמן שעולה על 10 שניות), ואילו הכונן מגיע ל100 באופן תדיר.. משם המחשב זז לאט ולפעמים עד קיפאון מוחלט עד סיום הפעולה. אם אני קונה למשל דיסק 240 SSD, אז לרוב הצוואר הבקבוק יעלם כמעט לגמרי לא? זאת אומרת שאת כול המערכת ההפעלה תהיה על הדיסק ועוד כמה תוכנות כבדות,אבל עדין עם 50 GB אקסטרה נניח שנשארו פנויים, אזי שהבעיה תיפתר? ואיך זה ישתלב עם כונן HDD 1TB? 2. הבנתי שכרטיס מס…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי כונן SAMSUNG SH-B123L BLU RAY COMBO, ופעם בכמה חודשים, בדר"כ באמצע צריבה המחשב לא מזהה אותו יותר. לא משנה אם אני עושה ריסטארט למחשב כלום לא עוזר, עד כמה ימים אחרי זה שהוא מזהה אותו מחדש בלי שאני עושה שום פעולה ניכרת לעין. מישהו מכיר את הבעייה?

14. פשוט בכל מיני מאמרים ומדריכים וכאלה יש הרבה מושגים שלא תמיד מוסברים אני דיי חדש בנושא ואני רוצה להרחיב את הידע שלי בכל הקשור לדברים האלה אז אם מישהו מכיר מקום שיש בו הסבר בעברית אם אפשר על מושגים (אני לא יודע ספציפים יש מלא) בבקשה שיגיד לי איפה תודה... אני לא יודע אם זה מתאים לפה אני לא יודע איפה עוד אפשר לרשום את זה... (SRY אם זה לא מתאים לפה)

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. Started by TyFon,

מה מצב? אני חדש בפורום, אני מקווה לעזור ולהשתתף. שמעתי שפיספסתי מפגש , לא נורא אני יבוא במפגש הבא.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  16. Started by yogev_23,

מישהו חווה את זה, שהגיע חבילה למחסנים שבוע שעבר אבל עדיין לא מעודכן הסטטוס באתר? אוקי, מובן אם אנשים קצת התלהבו מCyber Monday אבל עד כדי כך?! הם תמיד מעלים באותו יום וכבר 3 ימים שלא, ואין מענה באימל.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by d1v,

שלום לכולם, ברצוני לפתוח אתר אשר יעסוק בתיווך בתים . איני מבין דבר באתרים אבל השימושים שלי באתר הם : מספר תמונות,שיתמוך באנגלית ועברית ושיהיה נגיש לארץ ולחו"ל. אשמח לפרטים כיצד לפתוח אתר,עלויות וכד' ,תודה מראש אילן.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. Started by Ari Lichtig,

לפני כשנה שידרגתי את המהירות האינטרנט בביתי ל-100 מגה (בזק) ורכשתי N600 Wireless Dual Band Gigabit VDSL2/ADSL2+ Modem Router TD-W9980. הכל היה טוב עד שאתמול נפל הקו ונורית ה-ADSL כבתה לה. משיחה שהיתה לי עם התמיכה של בזק, נאמר שהם משדרגים את הקווים והציוד שלי (כיוון שלא רכשתי אותו אצלם) לא תומך ב-"ווקטרים". אין לי מושג של מה הוא מדבר. הוא הסכים לשנות את ההגדרה של הקו אך טען שב-reset הבא (מסיבה כלשהי) שוב תהיה לי בעיה. אשמח לקבל את המלצה בנידון. תודה, אריה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Dark Respect,

בבית חוקי או לא?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  20. Started by OutRaGe,

היי יש לי מספר טלפון ששלח לי הודעה מ 191760 ועוד כמה מספרים מה זה המספר הזה ? ניסיתי לחפש בגוגל לא מצאתי

• 1 תגובה
    • 7.9k צפיות
  21. Started by r0ckY,

אני רוצה לייבא מחשב נייד, השאלה שלי מי יותר אמינה לצורך השילוח? וד"א, איך החנות JR.com מישהו התנסה איתם?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  22. Started by baruch28,

חיברתי ספק שנמצא באחריות למחשב של חבר הספק פתאום התחיל להשרף והיה עשן ובלגן............. מה שנשרף זה חוטים שלו. יש למישהו מושג האם יש על זה אחריות?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  23. היי בעוד אנחנו מתעסקים במפוחים כן או לא, ושאר "העניינים", בא הפנטגון האמריקאי ומטיל את הפצצה הזו - https://news.walla.co.il/item/3237630 ולי יש אי אילו השערות בנדון .....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by parlov,

אני מעוניין לחזור קצת לכושר (מה לעשות עבודה משרדית עשתה את שלה) לפני כ 5 שנים היו בבעלותי אופני Mongoose שעלו לי סביב ה3500 חדשות מהחנות. כעת אני מעוניין לחזור קצת לתפקיד ומעוניין ברכישת זוג אופניים לכניסה לתחום מחפש בעיקר יד2 על מנת לא לשרוף כסף רב בחנות על זוג חדש. ראיתי הרבה ביד2 דגמים Mongoose Otero סביב 1500-2000 האם זה דגם סביר לחזרה\כניסה לתחום? למישהו יש את הדגם ויכול להביא חווית משתמש? כדאי ללכת על חברה אחרת או דגם אחר בתקציב סביב העד 2000 ש"ח. מיועדות לרכיבה בשבילים ובפרדסים סביב נתניה,כפר ויתקין והסביבה.. תודה לכולם מראש על העצות.

• 1 תגובה
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים