עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: טוב נושא אומר הכל !!! מה שבטוח !! שאני יודע מה אני יעשה עם זה !!! PPPPPPAASSSSSSSAATTTTTT!!! :yelclap:

• 132 תגובות
    • 8.6k צפיות
  2. בואו נגיד ככה שאלתי המון המון אנשים (כל קריית שמונה +קיבוצים ואיזור) וכולם מכירים אך לא יודעים מי שר ואיך קוראים לשיר... אני לא זוכר תמילים שלו ממש כי שמעתי אותו פעם אחת אבל אני יוד תמנגינה מה שזכור לי כם לפי שמילים האילו אנשים אומרים לי "אההה ברור שאני מכיר" זאת בחורה ששרה ומתחיל ככה...בוקר עולה שוב הבוקר ואימי אומרת נו כבר קום כבר...אוי אמא את שוב.....לא זוכר המשך

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  3. סופר נובה ירד טורנביט נסגר טורנטביט 2 מלא עם 20000 משתמשים מה עושים ?

• 9 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. אהלן מחר יש לי מבחן עצום בביולוגיה שכולל בתוכו שאלות בקשר למבחו כי ומבחן טי מישהו יכול בבקשה לספר לי בקצרה על שני המבחנים האלה ועל נוסחאות לפתרונם זה דיי דחוף תודה!

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  5. כבו את כל התוכנות הלא נחוצות ותפעילו את זה : http://planet.nana.co.il/the_overclocker/speedo.html ספק:Netvision מהירות:1500 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by superginiman,

עברתי על הSOURCE של המאמר "נבחרי השנה 2004" וראיתי את שני המשפטים האלה... Minimizer, you are such a NEWBIE!!" BigWabbit OWNZ y00 !!"

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  7. איך אני יכול להבדיל בין פוליקרבונט ל-לוציט? אני יודע שהחומרים שונים בתכונות כגון עמידות לשריטות ולחום, חוזק כללי וכדו', אבל אני לא מתכוון להגיע לחנות ולהתחיל לשרוט ולכופף את המשטחים או לחמם אותם כדי לחוש בהבדלים ביניהם... ישנם הבדלים נראים לעין או שהבדיקה חייבת להיעשות בדרך אחרת? תווית? חותמת? :s05: (דרך אגב, אני זקוק למשטח פרספקס בתור משטח עבודה ולא למודינג)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. כל הקרבי ירד..!!..עכשיו מה נשאר לי לעשות??... יש מצב ממר"ם??..היחידת מחשבים... או שיש עוד איזה משהו מעניין שהוא לא קרבי... יש מצב לאיזה שדר/טכנאי בגלגלצ??..

• 53 תגובות
    • 10.5k צפיות
  9. השאלה בכותרת

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by infer73,

מי עוד עשה היום את הבגרות באזרחות? איך הלך לכם? שתפו אותנו ומישהו יודע איפה ומתי מתפרסמות התשובות? לדעתי היה ממש קל, וידעתי את כל התשובות חוץ מבחלק הראשון שהייתה שאלה אחת שלא ידעתי בדיוק מה לכתוב, אבל נראה לי יצא בסדר מעניין כמה אנשים כאן עשו את הבגרות היום, בטח ממש קצת זה די מבאס...

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  11. במסגרת התחרות על סדרות חדשות בין HOT ל YES, נתפח אתמול ערוץ 5 בממיר הדיגיטלי, שבו יהיו כל מני סדרות כמו DEAD LIKE ME ועוד... אני יודע שמרבית אלו שמתעניינים בדברים האלו מורידים אותם לרוב מהאינטרנט, אבל עדיין, הנה כל הפרטים: http://www.tve.co.il/story.asp?id=2523

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by icebreak,

איזה משועמם אחד, לא חסר בית, התנחל ליד הקולנוע המופאר בעירו..... למטרת צפייה ב STAR WARS 3 שיוצא רק בעוד 149 יום..... בינתיים הוא יושן, אוכל ועושה הכל שם... http://seattlepi.nwsource.com/movies/207948_starwarsguy15.html והוא גם פתח בלוג בנושא: http://waitingforstarwars.blogspot.com/ Number of times he's seen "Star Wars": about 1,200 (same for "Empire" and a few more for "Jedi") ואני שואל, לאן האנושות תגיע....

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  13. להמון אנשים כבר יש ג'ימייל, עכשיו נשאלת השאלה אם באמת כל אחד צריך את הג'יגה שיש לו או שלא. דיי מעניין אותי ויכול להיות שגם עוד אנשים לראות את התוצאות של זה, כל אחד מוזמן להגיב ולהגיד כמה הוא מנצל ותמונה תתקבל בשמחה גם כן. אני אתחיל: 199MB שהם כמעט 20 אחוז..

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by IG,

אני רוצה לקנות מצלמה, אבל לא יודע איפה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by YOU123,

אחותי ואני אכלנו שם במקדולדנס ובגלידה שלי היה חלק של מוכנת הגלידה שלהם גלינו את זה בבית כי לקחנו בתקי אווי ובקיצור מקדולדנדס מתפגרים עלינו שהם רוצים תגביע בתחלה הם הכשו בחזרה הם רצו לתת לנו פיציו מסכן של 15 ארוחות בקיצור לתבוע אותם או לא כי זה ידולף לתקשורת על המקרה הזה מקדולדנס תפסיד נתח שוק גדול שבמזון שלה יש חלקים מה לעשות

• 62 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by orenc17,

תשמעו סיפור אבא שלי חזר לפני כמה ימים מברצלונה והביא לי ת'נעליים האלה אני יודע מה אתם חושבים(נעלי הומואים) כמו שאני חשבתי אמרתי תודה יפה ובפנים רתחתי עכשיו מה אתם אומרים מה אפשר לעשות עם הנעליים האלה חוץ מצבע חדש שזה חייב סקיצות יעזרו מאוד תודה לכל מי שיעזור נ.ב. אבא שלי לא הומו

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Milford Cubicle,

היי יש למישהו מושג איך מגיעים (ברגל [?!], בתחבורה ציבורית) לגני התערוכה בת"א, אם נניח אני יורד בתחנת ארלוזורוב (רכבת מרכז) ?

• 14 תגובות
    • 13k צפיות
  18. באיזה ערים יש בתי קולנוע של סינימה סיטי פשוט קיבלתי כרטיס זוגי לסרט שאני יבחר ואני לא יודע איפה יש את הבית קולנוע הכי קרוב אלי מרשת סינימה סיטי

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  19. Started by eladbu,

הנה תמונה מאסון הצונאמי שימו לב טוב לאבן [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 977 צפיות
  20. אני עובד בקיוסק בתל אביב שעובד 24 שעות ביממה, התחלתי לעבוד שם לפני חודשיים , והבעלים משלם לעובדים שכר זנות (שאני אחד מהם, מינימום שבמינימום). ואני כבר מת להתפטר משם, אבל מרוב טיפשותי חתמתי על חוזה העסקה לחצי שנה, עם הבטחה להעלה במשכורת ובונוסים על מכירות, מה שלא קרה בכלל, ובחוזה נכתב שעם אני מתפטר ומפר את החוזה אני צריך להפריש לבעלים מהמשכורת שלי 1000 שקל, ויש לו זכות להוריד לי את כל הבונוסים שנצברו (מיותר לציין שלא קיבלתי כלום). הבן אלף הזה לא משלם לי תעריף מוכפל בשישי שבת (שיוצא לי לעבוד בו הרבה יחסית), והוא משלם לי 19 שקל לשעה בשישי שבת, שזה הפרעה בוטה של החוק, ולמרות שצוין בחוזה באותיות קטנות שאין תוספת לשכר בשישי שבת, אבל זו עדיין הפרה של החוק אפילו שזה מאוגן בחוזה. …

21. Started by Vladgi,

אבא שלי טוען שהוא קרא על זה איפשהו שמחירי הזכרונות יפלו באופן דרסטי בגלל עודף סחורה?מישהו שמע על זה ?או שהוא דמיין

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  22. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

כל מיש שמעוניין לשתף אותנו בחוויות שלו ממסעדות ברחבי הארץ שיוסיף את שלו וראיתי שיש לאנשים פה קצת ידע אז זה טוב אני אוסיף:הצ'יפס רחוב לסקוב בתל אביב[ממש קרוב לקניון עזריאלי] 32 ש"ח לצלחת שכוללת עוף כל חלק ממנו שבא לכם[כמעט כל]לבחירה מנת צד 1:צ'יפס\פירס\אורז תוספת 2:סלט פירה אורז וכו. יש להם שמה אחלה גזוז! פיצה אנונימית[לא זוכר תשם,נמצאת ברחוב שטמפר בפתח תקווה ליד ליד הזגג המוזר הזה שקניתי ממנו תחלון למחשב\שווארמה מוקפצת[או ש"מ,איך שהם לא קוראים לזה ] 10 שקל מגש אישי דיי גדול סיפק אותי! :jump1: שתפו איתי פעולה זה יכול להיות אחלה ת'רד ;D אני מדבר פה על כל דוכן, מסעדה, הומלס שמוכר מלאבי שיש בעולם הזה! אהה כן יש את עובד שמוכר סביח בגיבעתיים ברחוב כצנלסון. האיש סנסציה

• 51 תגובות
    • 6.6k צפיות
  23. עכשיו שסופסוף ההוטמייל שלי הוא 250 מגה (לעומת 2 מגה מסכנים עד לפני שבועים) אני מנסה להבין מה המגבלה של גודל קובץ שאפשר לצרף למכתב ששולחים מההוטמייל וגודל קובץ מצורף למכתב שמקבלים להוטמייל. קצת קשה להבין את זה בפירסומים שיש להם לתיבה בתשלום , אני בטוח שזה "מתחבא" איפושהו, ואני מקווה שהמיגבלה של מגה היא כבר היסטורייה עם השרות החדש. נ.ב. - אשמח גם לקבל את אותתם נתונים לגבי התיבה של YAHOO. בתודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים