כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
-
היי, אני מתכוון להזמין מחר מחשב לפי מפרט שסייעתם לי להרכיב לפני כמה ימים. למרות שאני בכלל מת"א, אני שוקל להזמין מ-IQPC בגלל המחירים הזולים. מאחר שמעולם לא ביקרתי בחנות, רציתי לדעת האם פרט למחירים, IQPC גם אמינים (חלקים מקוריים, הרכבה איכותית וכו') והאם הם מספקים שירות טוב גם לאחר הרכישה במקרה הצורך (תיקון תקלות, מימוש אחריות וכו')? (אני לא מעוניין ליפול לאיזו חנות דמויית Ivory מהם ברחתי כמו אש...) אגב, חרשתי את הפורומים ויש המון אזכורים של IQPC, אבל מעט מאוד כאלה שמתייחסים ל"חויית הקנייה" ושביעות הרצון. בקיצור, אשמח אם מי שהתנסה ורכש ב-iqpc מחשב מורכב יזרוק כמה מילים - לחיוב או לשלילה. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואולי בתוספת של מקסימום 100 שקל, שווה?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדיוק כמו אותו פרק בסיינפלד גם IQPC כנראה לא יודעים מה ההגדרה של "הזמנה" בסוף השבוע שעבר ביצעתי הזמנה דרך האתר למארז CM 690 (אפילו פתחתי על זה נושא) אז חיכיתי לאישור הזמנה שלהם (טלפונית וגם דרך האתר) וביום שני אחר הצהריים מתקשרים אליי (אני מזכיר, זה ערב חג) אומרים לי שיהיה אפשר לאסוף אותו רק ביום חמישי או שישי עד 12 עבר ראש השנה וביום חמישי לא הייתה לי אפשרות להגיע לאשדוד אז האבא עשה טובה ונסע בעצמו לאשדוד ביום שישי(היום) הוא מגיע לחנות, והפתעה! המארז שלי נמכר למישהו אחר כי עבר יותר מידי זמן והם הציעו לי 590+משלוח בחינם עד הבית ואמרו שה690 לא יגיע עד החודש הבא (אנחנו ב3 לחודש היום לעזאזל) אז אולי צריך לתקן את ההגדרה של "הרבה זמן"? עברו בדיוק 2 ימי עבודה (אפילו לא 2 שלמים)…
-
- 46 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מישהו כבר הזמין מהם? ויש להם חנות שאפשר לבוא עליהם או חייבים דרך האינטרנט? תודה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
http://basshunter.m0o.eu/anna/index_en.php קליפ שווה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו אמר לי שאפשר להוריד קבצים דרך irc במירק... השאלה שלי מאיפה, איך ומה יש להורדה? אגב הכוונה לקבצים חוקיים :smile1:
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מצאתי מישהו שמוכן למכור לי את הIRIVER שלו ב1500 שקל.. השאלה שלי זה האם שווה לקנות אותו במחיר הזה או לבקש בקצת יותר זול.. זה די דחוף אז תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איזה אלבומים שלהם מומלץ לישמוע ? או שירים תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש כאן במקרה מישהו שוקראים לו דניס? אם כן, אני מצטער לבשר לך שעד חצות עליך לעזוב את הארץ ל24 שעות, בעקבות החלטה של החברה להגנת הטבע, עמותת "צלול" וארגון "מגמה ירוקה". מחר הוא יום ללא דניס בישראל. לא מאמין? ראה בעצמך
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
והתגובה (המוזרה משהו) של גוגל: http://searchengineland.com/islam-is-blocked-by-google-suggest-bug-32921 האם גם גוגל פוחדים מהאסלם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממה שהבנתי מדובר בשירות חדש מבית ישראכרט, שנותן לכם כרטיס אשראי חילופי שבאמצעותו תוכלו לרכוש דברים ברשת מבלי למסור את הכרטיס האמיתי. איך זה עובד ? "קונים כסף" עם הכרטיס האמיתי שלכם לחשבון הווירטואלי, ואז ישראכארט מנפיקים לכם מס' כרטיס חדש. עם המזומנים שרכשתם ומס' הכרטיס החדש תוכלו לבצע רכישות בחו"ל. עכשיו, השאלה הגדולה: האם מדובר בכרטיס בין-לאומי שרוב החנויות בעולם יתמכו בו ? או שהאם מדובר רק במשהו ישראלי ? מה עם Pay-Pal ושירותים אחרים כמו I-Tunes ? אם אכן ניתן שירות כזה, שנותן תמיכה בכל האספקטים הנ"ל, הרי שזוהי מהפיכה אמיתית. שכן אנשים כמוני שהינם חיילים או סטודנטים שאין בידם כרטיס אשראי בין-לאומי יוכלו לבצע רכישות ברשת הגדולה, ואפילו בדרך בטוחה. אני עכשיו חוזר …
-
- 20 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
לא הבנתי את השירות הזה בדיוק, יש לי כרטיס ישראכרט צעיר עכשיו אני יכול להשתמש בשירות הזה ? עם כן אז זה נותן לי אפשרות לקנות דרכו בחו"ל ? תודה לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אמרו לי שIsraComp זו חנות בפ"ת.. והאתר שלהם ממש מעצבן.. אין בו שום מידע על החנות ועל משלוחים.. שום דבר. בקיצור, אני רוצה לדעת: 1. איפה בדיוק נמצאת החנות? (כתובת, הוראות הגעה וכו') 2. האם הם עושים משלוחים? 3. יש להם מספר טלפון שאפשר ליצור איתם קשר?
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לא ממש ידעתי איפה לפרסם את הנושא הזה אם זה לא המקום אז בבקשה תעבירו... מישהו פה מכיר את isracomp קנה מהם או משהו כזה? איך הם מבחינת אמינות ואחריות?! כי לפי מה שראיתי המחירים שם ממש זולים...
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מנסה לימצא אתר שמשווה מחיר סליקה לאתרי אינטרנט משהוא מכיר או יכל להמליץ על חברה מסוימת? חיפוש ב google מצאתי רק כמה כמו isracard אבל מימה שאני מבין המחיר שלהם לא זול (יכל להיות שאני טועה ) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
" גלי צה''ל, גלגל''צ, רשת גימל, 90FM רדיו אמצע הדרך, 91FM רדיו לב המדינה, 99FM רדיו ESC אסקייפ 100FM רדיוס, 101FM רדיו ירושלים, 102FM רדיו תל-אביב, 102FM רדיו קול הים האדום אילת, 103FM רדיו ללא הפסקה 106FM קול הקמפוס, 107.5FM רדיו חיפה, רדיו יו אילת, רדיו גלובס מירס, WFM רדיו אינטרנט, רדיו דרום, רדיו קול רגע ערוץ 7, רדיו ברסלב, רשת ב', רשת מורשת, רשת א' רדיו קול האמת, רדיו קול הנשמה,88FM, רדיו 2000, רדיו קול חי ועוד... " http://israelradio.lihi.co.il/ http://israelradio.ourtoolbar.com/ ובעברית http://radioisrael.lihi.co.il/ כל תחנות הרדיו הישראליות, ל FF ול IE, פשוט יפה, קל ונוח, נראה ממש טוב לא יודע אם זה ישן, מקווה שלא ואני יודע שאני לא הכי אשתמש בזה בעולם (כי אני סולד…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
As you know, I'm in south america right now.. In Argentina Bariloche to be exact. I wanted to infrom u there's a club here called nothing else but Pacha, with Israeli DJs and it is sponsored by a hostel called (of course) Shenkin Buenos Aires! I mean common, I didn't travel half way around the world to sit in a internet cafe, and hear someone shouting "achi ata chayav lavo liroet et ze", or for someone giving me a israeli club greeting. Or see a hebrew menu in the best ice cream in town! And of course always hear the word where is the best, where is the cheapest. And once u get into one of these places of course you're surrounded by hebrew all over around! Goddam, i…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכל אוהבי האנדרגראונד שביניכם ואוהבי האלקטרונית בכלל... שני סטים מומלצים של החבר'ה DEEP DISH שפשוט מנגנים מוזיקה משובחה (כרגיל!!) Deep Dish - Essential Mix Deep Dish - Live In Moscow Cd 1&2 (סט המחולק לשני דיסקים)* *סט ראשון ובלעדי שלהם ל Global Underground. הם הצליחו להפתיע את החבר'ה שם ובגדול וגם אני חייב לציין שהופתעתי גם כן מהאיכות המדהימה של הסט הזה. שני הסטים ניתנים להורדה ב AudioGalaxy תהנו!!!
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3406974,00.html אני לא מבין מה הבעיה? זה פתרון מעולה. אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או לאקטואליה - אז סליחה אם זה לא מתאים לכאן.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עושה סינכרון לאפליקציות (כלומר גורר אותם לחלון השחור ולוחץ על לחצן הסינכרון), זה כותב לי שהוא מתקין את האפליקציות XXX... ואז כשההתקנה נגמרת האפליקציות נעלמות מהמסך השחור. באג?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה זמן זה לוקח לivory לשלוח משלוח בups בגלל שאני הזמנתי את הדברים ביום שלישי ה10 ועד עכשיו לא קיבלתי את הדברים שהזמנתי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-