עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Omri.Bd,

אני ועוד ידידה (שנינו חיילים) רוצים להתנדב בסופ"שים (שישי \ שבת) לעמותה כלשהי ולהנעים את זמנם של חולים, ילדים \ זקנים למספר שעות (כמובן באופן קבוע), ולהוות להם מעין פינה חמה ועוד קשר שישמחו לקבל, להנעים את זמנם, לשבת לשיחה טובה, להצחיק, ובקיצור, להוות מפלט קצר לנוכח מצבם. חיפשתי זמן מה ללא הועיל ועם תשובות שליליות מגופים שונים, וחבל כי זהו בסה"כ WIN WIN, אנו אנשים איכותיים ואנשי שיחה טובים שמחפשים לתרום קצת מעצמנו בזמננו הפנוי. הייתי שמח אם אנשי הפורום אולי יוכלו לקשר אותי למקום שמחפש אנשים כאלה, או אנשי קשר שיוכלו להוות עזרה. תודה מראש! עמרי.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  2. http://www.cbsnews.com/8301-204_162-57590251/james-gandolfini-dead-at-51-cardiac-arrest-explained/

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  3. עד עכשיו גילחתי את הראש עם מכונת תספורת פשוטה של בייביליס שעלתי לי 170 ש"ח בזמנו. השארתי אותה בלי מסרקים והייתי מגלח ישירות. הלהב הייתה יחסית צרה, מאוד עצבן, ועל כל נקודה הייתי צריך לחזור כמה פעמים כדי להסיר הכל. היא התקלקלה השבוע, ואני בחיפושים אחרי מכונה חדשה. לבנתיים אני מאוד סגור על חברת Moser, אבל יש להם לא מעט דגמים עם המלצות בזאפ ובפורמים שונים, מטווח מחירים של 100 ש"ח ועד כמה מאות שקלים. אלה הדגמים, מהזול ליקר יותר: Moser 1400 Moser 1873 Moser 1565 Moser 1854 Moser 1871 לפי הביקורות דרך גוגל, שתי האחרונות מומלצות, ובמיוחד ה-1871 שמהללים אותה בלי סוף. השאלה היא, אם לגילוח הראש, פעמיים-שלוש בשבוע, אני צריך להשקיע כל כך הרבה במכונת תספורת? כי מביקורות שונות שקראתי,…

• 69 תגובות
    • 29.7k צפיות
  4. היי, אני בן 24 וכיום אני מועסק במשרה מלאה בתור מתכנת WEB בחברה קטנה "משפחתית" ופחות או יותר מרוצה. אבל אני תקוע. תקוע בתפקיד, בקידום. היה לי ראיון עבודה למשרה בחו"ל ולהפתעתי הגדולה, נפלתי לא על קטע טכני, אלה על חסרון באישיות שלי. אני אדם ביישן (לא מדבר הרבה) וזה הפיל אותי, אני לא באמת עצמאי (מקבל עבודה מהבוס שלי ועושה אותה בלי שאלות) וזה הפיל אותי. מאוד הופתעתי והתאכזבתי, כי פיספסתי הזדמנות נפלאה בגלל האישיות המעפנה שלי. על רקע זה, אני שוקל לעבור מקום עבודה. אבל אני מתלבט לאיפה? אפשר לנסות ללכת לחברה גדולה, שיש לה היררכית ניהול ברורה, צוותים, עבודה מסודרת וכללים אירגוניים. אפשר ללכת לחברה יותר קטנה, שיש בה אולי צוות אחד-שתיים. ואפשר סטארטאפ. אבל מה יפתח אותי באופן האישי? …

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  5. יש לי איזה שהוא סירטון (לא רשום) ביוטיוב, שברצוני לצנזר קטע מסויים מהפסקול שלו. האם יש אפשרות לבצע זאת ע"י Youtube Editor, במקום לצנזר בקובץ ואז להעלות מחדש את הסרטון בגרסה המצונזרת. זה חשוב כיוון שהוספתי כתוביות לסירטון ביוטיוב, והן תימחקנה אם אני אעלה את הסרטון מחדש. תודה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. רישום דרך הלינק (אתם מקבלים 10$ ואני מקבל 10$ בתור ה-Referrer, אם תירשמו לא דרך הלינק בכל מקרה תקבלו 10$ אבל אשמח אם תירשמו דרכי ) https://www.vitacostrewards.com/URHPw0d חנות ממש מצוינת, הזמנתי משם כבר 6-7 פעמים, תמיד מגיע בזמן ואם יש בעיות יש עם מי לדבר(פעם אחת קרה לי שקיבלתי ויטמינים שמגיעים בצנצנת זכוכית והיא הייתה שבורה-צילמתי ושלחתי להם וקיבלתי זיכוי מלא) אבקת חלבון 2.3 ק"ג של החברות הגדולות(Optimum/Dymatize/Matrix וכו') יוצא 280 שקלים כולל משלוח עם הקופון של ה-10$ שאתם מקבלים ברישום תהנו

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  7. אני חובבן מחשבים ללא שום הסמכות. יש לי משיכה טיבעית לטכנולוגיה ובמיוחד מחשבים. אני אוהב להרכיב מערכות חדשות ולפרק גם לצורך איתור תקלות. איך הייתם ממליצים לאחד כמוני להתקבל לעבודה במעבדת מחשבים? אילו טיפים הייתם נותנים לי? אף פעם לא עבדתי במעבדת מחשבים והייתי רוצה לדעת דברים הבאים: 1. האם צריך להתקשר עם לקחותו בתפקיד זה או שמקבלים כרטיס עבודה עם תקלות מפורטות ועובדים בראש שקט? 2. האם יש דדליינים בתיקון מחשבים? מה עושים כאשר אין מספיק זמן לאיתור/תיקון בעיות? מבקשים הערכה? תודה.

8. היום בלילה אני טס קונקשיין לברלין לשבוע עם טורקיש אירליינז דרך איסטנבול. מכיוון והכל התארגן בדקה התשעים יש לי מספר שאלות שמי שיש לו עצם לעניין אשמח מאוד! כל הלינה צריכה להתבצע דרך קאוץ' סרפינג כאשר שלחתי אתמול בלילה הודעות למשתמשים בתקווה שיענו בחיוב ויסתדר. ברלין: 1) יש מקומות מעניינים ששווה לבקר בהם או שהם בגדר MUST? 2) מבחינת שקעים הבנתי שהחיבור זהה, אך יש עוד סוג ולכן רצוי להצטייד גם במתאם? 3) טיפים והערות על תחבורה ציבורית בעיר? הבנתי שיש אפשרות לעשות כרטיס חופשי חודשי ליום-יומיים שנקרא "WELCOME BERLING" וגם נותן הוזלה באטרקציות. איך הכרטיס פועל והאם לדעתכם שווה לקנות אחד כזה? 4) איזה אמצעי תחבורה ציבורית מומלץ להגעה משדה התעופה שונפלד בברלין למרכז העיר? 5) …

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by KF,

שלום, אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו ואני רוצה לדעת מה הרוחב שלו לפני שאני קונה. הפרטים שהצלחתי להשיג באתר היצרן הם: 190L X 268H X 378D כל מה שמצויין כאן זה גובה,אורך ועומק.. מה אני מפספס ?

10. Started by 3emi,

מידי פעם אני מכין אנטריקוט פעם שעברה קניתי את הסוג בשר היקר יותר שלא עבר הקפאה ועולה פי שניים והכנתי אותו ישר שחזרתי מהסופר כרגע הוצאתי שני סטייקים מהפריזר והם שם כבר שבוע אני מניח אותם על השיש כמה שעות להפשיר הוצאתי רק לפני שעה ואני שם לב יש בסטייק באזורים מסויימים צבע חום ירוק צהוב לא שמתי לב אם היו לפני שהוצאתי אבל בכל מקרה הסטייק עוד קפוא לגמרי האם זה האוויר וזה שאני משאיר אותם בחוץ זה מתקלקל ? איך אני צריך להפשיר את הנתח

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. לאחרונה ירדתי במשקל. אני מעוניין במסגרת אימונים קבועה בחדר כושר באזור חולון בת-ים לצורך חיטוב הגוף (מבוגרים). מישהו מכיר ויכול להמליץ על מכון / קאנטרי קלאב ? תודה למסייעים

12. Started by MasterDK,

היי, היו לי נעלי ספורט של ריבוק אבל הם נקרעו. אני מחפש נעליים חדשות, זולות יחסית (סביב 200 ש"ח) לאימונים בחדר כושר. התרגילים שאני עושה הם: סקוואט, דדליפט, בנצ' פרס ומיליטרי פרס. אני יודע שיש אנשים שיגידו שהכי טוב זה בלי נעליים, אבל זה לא אופציה בחדר כושר שלי. אשמח להמלצות (וכמובן מקום לקנות). תודה והמשך שבוע מהנה.

• 7 תגובות
    • 8.2k צפיות
  13. Started by Symbore,

טוב במילויאם האחרונים הבנתי שנהפכתי לשחיף. איבדתי את כל השרירים שהיו והייתי רוצה לפתח את הגוף שלי. בגלל שהחיים שלי בנויים כך, בחצי השנה הקרובה לא אוכל להרשם למכון כושר. לחכות חצי שנה לא בחשבון והייתי רוצה להתחיל אימונים קלים בבית. אני יכול לתת כל יום בין חצי שעה לשעה לאימון, לא בשעות קבועות ויש ברשותי מגוון משקולות. יש לי שריריי רגליים ענקיים, כנ"ל לשרירי בטן. הבעיה העיקרית שלי הן שרירי ידיים (בעברי, עברתי פציעה ומאז זנחתי את האימונים) ושרירי החזה נעלמו כללי (אין כלום, פשוט כלום) אגב, המטרה היא לא לחטב את הגוף אלא לעבוד בעיקר על כח (אולי לצבור קצת מאסה בידיים) תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 7.6k צפיות
  14. Started by romansah9,

לא, זה לא משפט שיצא בהומור (כל סוג שהוא) תוך כדי ניסיון לצחוק על מצבה הגרוע של התחנה המרכזית "החדשה" בתל אביב. אני לומד כבר כמה חודשים לימודי ערב בתל אביב, ועל הדרך עובר בתחנה המרכזית. מאז שאני זוכר את עצמי פה בארץ- התחנה המרכזית הייתה תמיד הייתה מוגלה של ג'יפה במרכז תל אביב. בחודשים האחרונים האלה נתקלתי כנראה באחד הפרויקטים הכי מעניינים שראיתי בשנים האחרונות. גרפיטי הוא דבר שבדרך כלל משהו שאני לא לוקח ברצינות, אבל פה אני חייב להגיד "שאפו". לא היה לי זמן לשאול אבל כפי שזה נראה- תלמידים של איזה בי"ס לאומנות (או משהו דומה באזור) התחילו בצביעת קומה 7 של התחנה המרכזית החדשה בגרפיטים מושקעים וממש מלהיבים. אין יום שבו אני עוצר ופשוט מסתכל על הגרפיטי (יש כל כך הרבה, וה…

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by raiman1,

אהלן חברה! אני צריך את העזרה שלכם בבחירת נעלי ריצה. אז ההתלבטות שלי היא בין 5 דגמים:1) saucony triumph 9 שאני יכול להשיג ב 425 ש"ח בקניה באינטרנט . 2) saucony progrid omni 10 -300 ש"ח גם בקניה באיטרנט מאותו אתר. 3)saucony tirumph 10 -425 ש"ח- כנ"ל 4)brooks ghost 4 -400 ש"ח -כנל. brooks trailblade - 400 ש"ח - בחנות מסודרת... אני רץ בדרך כלל על אספלט על לפעים גם על שבילי עפר, בנוסף יש לי גם מדרסים אם זה משנה... תודה מראש על העזרה!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. סרטון שהגיע אליי... גועל נפש, זבל של דואר, הפיצו הלאה, אולי זה יגיע לגורמים המתאימים. http://www.youtube.com/watch?v=Ggeud51m2GE

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by 0TB/s,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4391443,00.html אם אפשר גם הסבר בבקשה, כדי שדודה שלי תרד ממני. אני מאוד יעריך את זה.

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  18. הוריי קנו לא ממזמן מחשב חדש והמחשב הישן שלא שווה כלום נמצא בביתם.האם יש איזה מקום מיוחד שאפשר לזרוק את המארז עם כל חלקיו שם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש שותפים לטיול אופנים שימשך שבוע באלזס. למה דווקא אלזס? מדובר באחד האזורים היפים ביותר באירופה. המחוז נמצא בשטח צרפת וגובל בגרמניה. צרפתים וגרמנים נלחמו במשך מאות שנים על השליטה באלזס כי זה אזור מאוד עשיר ויפה. כתוצאה מכך באלזס התפתחה תרבות שהיא הכלאה בין התרבות הגרמנית לתרבות הצרפתית. מצד אחד אלזסים מאוד מסודרים כמו גרמנים, מצד שני הם מאוד אוהבים אוכל טוב כמו צרפתים. אלזס אחד המקומות הטובים ביותר באירופה לרכיבה על אופניים מהסיבות הבאות: א. אקלים מאוד נוח. ארבע עונות שנה מובהקות. הקיץ באלזס מאוד נעים ומזג האוויר נהדר. ב. המון - המון - המון כבישים ושבילים יעודיים לרוכבי אופניים עם שילוט מתאים. כמעט ולא נצטרך לעלות על הכבישים. באלזס יש את ריכוז שבילים לאופנים הגדו…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  20. לאחרונה יצאה גרסה 11.7.700.224 של פלאש, ומאז שעדכנתי אליה את הפלאש שמותקן בפיירפוקס שלי, כמעט כל המטרדים והבעיות שהיו לי בצפיות בסירטונים דרך פלאש ביוטיוב נעלמו כלא היו. ניתן לצפות ב-Full HD בלי בעיות, אין תקיעות והמתנות, בעיות טעינה של סרטונים, תגובה מהירה ביותר של הנגן מאי פעם, טעינה מהירה במיוחד של סרטונים (כולל HD), ועוד הרבה בעיות שהטרידו אותי ונעלמו מאז הגרסה החדשה. האם גם אתם מרגישים שיפור בגרסה הנוכחית לעומת הגרסה הקודמת? אני גולש דרך בזק + בזק בינלאומי, חיבור 10 מגה.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום לכם יש לי טלוויזיה של סמסונג היא מעבירה בין AV לTV לHDMI לבד ויש לי ממיר של HOT. אך אני יכול לפתור את בעיה? והוצאתי סוללות משלטים כבר עדין לא עזר זה תקלה בטלוויזיה או משהו אך? בקצר אך אני יכול לפתור את זה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  22. מישהו הלך לראות את מירוצי המכוניות סביב העיר העתיקה? מה אתם חושבים על האירוע.... ספורט מוטורי מהשורה הראשונה? או מטרד סביבתי מיותר וקמפיין טרחני?

• 37 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by OutRaGe,

היי יש לי מספר טלפון ששלח לי הודעה מ 191760 ועוד כמה מספרים מה זה המספר הזה ? ניסיתי לחפש בגוגל לא מצאתי

• 1 תגובה
    • 7.1k צפיות
  24. יש לי תכנון קרוב\רחוק (תלוי בפרספקטיבה) של לקנות\לשדרג מחשב דרך Newegg ואני מנסה לברר את התנאים. התכנון הוא לקנות את מרבית החלקים (שיוצאים זול משמעותית שם גם עם מע"מ ומשלוח) דרכם ולהשתמש בשירות כמו mustop או ushops בכדי להביא את המוצרים לארץ\לשלם ל-newegg (שכידוע לא שולחים לפה ולא מקבלים אשראי לא אמריקאי). אשמח לקבל עזרה מיודעי דבר\אנשים שקנו בעבר חלקי מחשב מ-newegg. עלות החלקים היא פחות או יותר 2000$. החלקים להלן- מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס קול, מסך ומקלדת. במידה וחברת השילוח או newegg ירכזו הכל בחבילה אחת, מימדי החבילה אמורים ליהיות סטנדרטיים (קרטון בינוני) ומשקל לא יעלה על 30 ק"ג. מה עוד אני בעצם משלם במקרה הזה חוץ ממע"מ (18%+) ועלות משלוח פנימי של newegg וחיצוני ש…

• 14 תגובות
    • 5.6k צפיות
  25. Started by raiman1,

לפני שבועיים בערך התקשרו אלי מהמספר הזה 0721957416 - לא הספקתי לענות - כשנסיתי להתקשר בחזרה נשמעה הודעה שאומרת שהמספר לא פעיל. כמה ימים אחרי זה שוב התקשרו אלי מהמספר הזה, שוב לא הספקתי לענות - אבל ניסיתי להתקשר אולי 20 שניות אחרי שהם התקשרו ושוב נשמעה אותה ההודעה. אחרי כמה ימים התקשרו שוב וכו... היום התקשרו אלי מהמספר הזה 0713914526 שנסיתי לענות לשיחה היא פשוט התנתקה- וכשהתקשרתי חזרה נשמעה אותה ההודעה. השאלה שלי היא מי זה יכול להיות? איך שניה אחרי שצלצלו אלי מהמספר הזה הוא נהיה לא פעיל, ואיך אני גורם לזה להיפסק? תודה מראש!!

דיונים חדשים בפורומים