עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא תמיד משלוחים מהמזרח הרחוק מתעכבים לעיתים תוך שבועיים שלוש הם מגיעים . אבל הרבה פעמים זה לוקח יותר מחודש . מישהו יכול להגיד מה הסיבה לכך ? זה בגלל שזה מתעכב במכס ? או שאולי לוקח להם הרבה זמן עד שהם מגיעים בכלל לישראל ?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  2. Started by yogev_23,

מישהו חווה את זה, שהגיע חבילה למחסנים שבוע שעבר אבל עדיין לא מעודכן הסטטוס באתר? אוקי, מובן אם אנשים קצת התלהבו מCyber Monday אבל עד כדי כך?! הם תמיד מעלים באותו יום וכבר 3 ימים שלא, ואין מענה באימל.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. בעוד AMD פורחת, אצל אינטל הדברים לא הכי מלבבים, בלשון המעטה. זה מקרין גם על הפעילות אצלנו - https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5515998,00.html

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  4. אז ככה אני אמור לקבל Geforce 6800Ultra, Agp Version והיום הגיע אלי מכתב. הודעה ראשונה: עיכוב בטחוני לצורך זיהוי השולח ותכולת הצרור שמספרו בלה בלה, אבק ליצור קשר עם מחסן עיכובים במספר טלפון בלה בלה. הדבר הזה הלחיץ אותי מוות, מה זה מחסן עיכובים? למה לעזאזל הכרטיס מסך שלי שם? יש לי הרגשה שהם יהרסו אותו שם או משהו =\ אוף, שמישהו ירגיע אותי =] אגב יש מכ"ס על חלקי מחשב מחול? אני צריך לשלם משהו? הכרטיס עלה 370 דולר... תודה ידידי

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by mrsph666,

עיכול מזון מהיר זה טוב, רע? אני לא מדבר על ההיבט הכלכלי של אדם בעל ע. מזון מהיר במיוחד - זה אומר שהוא צריך לרכוש יותר מזון... :-\ בכללי... אשמח לתשובות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, קיבלתי טלפון מחברת ישראכט ,והודיעו לי שהגיע לסניף הבנק שלי כרטיס "שהזמנתי" למרות שלא הזמנתי שום דבר. שאלתי את אימי אם דרכה הזמינו את הכרטיס , והיא נזכרה שהיא הייתה בבנק (אני והיא אותו סניף) אחת הפקידות הציע לה להזמין כרטיס ישראכרט לה ולי והחתימה אותה על טופס. האם מותר להם להזמין כרטיס בלי לשאול אותי בכלל ,ללא חתימתי? ד"א אני חייל אם זה משנה במשהו. אשמח לתגובות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by LazyBurger,

כל העיניים מלאות וורידים, הורדתי את הבהירות של המסך ל0 אבל העיניים לא מפסיקות לשרוף מה לעשות? :<

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by redti,

כמה פעמים יצא לכם לראות את זה או ששאלתם את עצמכם איך זה אפשרי.. ובכן זה מה שאני בא לשאול פה האם יש דבר כזה בכלל? זה קשור לגנטיקה?(נגיד אם לאמא יש ירוק אז אולי יהיה לילד ירוק בשמש) לי אישית יצא לראות דבר כזה.. אבל אני לא יודע אם זה אומר משהו על הגנטיקה במשפחה או שלכל אחד יש גוון קל של ירוק בשמש

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by אישי555,

האם יש הסבר מדוע במזרח אסיה יש עיניים מלוכסנות? צבע עור מוסבר לפי קרינת השמש, אבל מה לעזאזל גרם להתפתחות תצורת העיניים כזאת באזור גאוגרפי זה?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום לכולם. כבר זמן מה שאני עושה מאמצים בכדי להתקבל ליחידת ממר"ם בצבא, אך ללא הואיל. כל אחד אומר לי משהו אחר, ואני כבר לא יודע למי להקשיב.. אחרי מאמצים רבים והרבה "אי הבנות" כשרציתי לדבר עם איזה קצין שיוכל לאתר אותי ולקבל אותי ליחידה הם הביאו לי פקס, וביקשו ממני לישלוח את בקשתי בכתב. כאן אני פונה אליכם ומבקש את עזרתכם בעיניין, מה עלי לכתוב במכתב? האם כדי לציין שיש לי רקע במחשבים בכלל, ובתיכנות בפרט? האם יש נקודות חשובות שרצוי מאד לכתוב\לציין? ומה בעיקרון אני אמור לכתוב במכתב זה? חשוב לציין שאין לי פרופיל קרבי, ואני מעוניין להתעסק במחשבים בצבא, בעיקר בתיכנות. אם יש לכם עוד רעיונות למה עלי לעשות בכדי שאתקבל לממרם אשמח לשמוע עליהם! כל פיסת מידע חיונית אודות נושא ז…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by ZorD,

שלום לכם. יש בפי כמה שאלות בקשר לצבא, ואשמח אם תוכלו לעזור לי. - לפני כמה ימים עשיתי בדיקה כדי לבדוק אם יש לי מיגרנה מסוג כלשהו.. הרופאה נתנה לי טופס ואמרה לי לשלוח אותו לצבא. היום שבאתי לשלוח את זה נזכרתי שאין לי מושג לאן שולחים דבר כזה.. וגם הרופאה לא אמרה דבר.. אני חושב שהיא התכוונה לשליחה בפקס. למישהו יש מושג לאן זה צריך להישלח? והאם מיגרנה יכולה להשפיע על הפרופיל שלי, ואם כן אז באיזו מידה? - ברצוני לדחות את תאריך הגיוס שלי, יש לי עוד חודש+ ועוד לא הספקתי לעשות הרבה.. אני רוצה לנסוע לחופשה בחול עם המשפחה וגם לשפר קצת ציונים במקצוע או שניים.. איך אוכל לדחות את הגיוס? למי אני צריך להתקשר? - איך אני מסדר לעצמי נעליים אורטופדיות בצבא? אני פשוט לא מסוגל לסבול את …

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by ZorD,

שלום לכולם! אני שמח לחזור לפורום לאחר תקופה קשה של כ-3 חודשים בלי אינטרנט, למעשה אינטרנט כבר היה לי לפני כחודש.. הבעיה הייתה במחשב ה"חדש" שלא היה מוכן לקבל את החיבור לאינטרנט בעליל. כעת הבעיה נפתרה, וחזרתי ל-NET הושלמה, אני נרגש. אז שלום לכל האנשים האיכותיים שמכירים אותי ולפורום כולו ok, אז לעינייננו: בפרק הקודם של "עינייני צבא, מבקש את עזרתכם" ההודעה האחרונה שלי הייתה זו: ***שלום לכולם! מצטער שנעלמתי כך פתאום, יצאתי לשבוע חופש אחרון באילת.. היה נחמד (באסה שחזרתי ליפני יומיים וכבר צריך להתכונן לבצפר..) אני רואה שהעשרתם את התראד בעוד מידע חיוני, אני מודה לכם על זה! בסוף הייתי בתל השומר לבדיקות נוספות וכל שאר השטויות, אבל רציתי שידחו לי את הפסיכוטכני, מהסיבה שהיי…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ZorD,

שלום לכולם. הלכתי ללישכה ליפני כחודש ולא עשיתי הרבה.. כמה בדיקות כמה שטויות ובסוף אמרו לי להיבדק אצל רופא מוסמך. הדבר היחידי שהתחלתי שם וסיימתי אותו (חוץ מהארוחה שלי) היה הראיון האישי, ושם הסברתי באופן ברור לחלוטין שאני מעוניין לעזור וליתרום לצבא ישראל, אך בדרך שלי, בדרך שאני יודע שאני אוכל ליתרום בה הכי הרבה (והיא לא דרך קרבית). והדרך הזאת היא בנושא כלשהו שקשור לטכנולוגיה, התחום המועדף עלי כרגע הוא מחשבים, בייחוד תיכנות, אני בקרוב יסיים ספר לימוד של ++C וחוץ מהעובדה שזה כאב ראש אחד גדול, זה מאד מעניין אותי, תמיד אהבתי לעשות דברים ליצור דברים וכו' אני גם מאד מתעניין בתגליות על החלל וכל מיני דברים כמו חורים שחורים נסיעה בזמן וכאלה דברים (קראתי הרבה ספרים בנוסח של ג'ול וו…

• 55 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. Started by scorpion,

כי אם כן אז מצטער...... אבל תירגע קצת רק רציתי לצחוק קצת עם החברה בפורום off topic ותראה שאין לי שום כוונה לפגוע במה שיואב ניסה לעשות ותסתכל בפורום של שיר תראה איך אני מגיב כל הזמן ועוזר........

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TomL94,

אני מחפש מתנה לאבא שלי. הוא אוהב עפרונות, ומתלהב מכל מיני סוגים של עפרונות מיוחדים. חשבתי לבדוק אולי יש פה מישהו שמכיר חברה איכותית מסויימת או סוג מסויים של עטים מיוחדים שיתאימו למתנה? חשבתי על סביבות ה100-200 ש"ח. תודה לעוזרים אגב יש אפשרות לקניה מחול כמובן.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני עובר לדירה חדשה - חדר חדש. אני ישבתי עם המעצבת של הבית והיא עצבה לי חדר ביחד איתי. הבעיה היא שהחדר יצא מאוד קר... אני לא יודע מה לעשות אני חשבתי על עיצוב שאנטי אבל מצד שני זה כבר יהיה ילדותי.. טוב אני אסביר מה יש ותראו אם אתם יכולים לסייע. רצפת פרקט. שולחן מזכוכית שקופה לבנה, מיטה וחצי, פסנתר חשמלי, ארון פסים שחורים למטה ומלמעלה [מזכוכית שחורה כאילופ ובאמצע מראה. מעל הפסנתר יש מדף זכוכית גם קצת לבן ומעליו lcd. מתחת לשולחן בין המיטה לשולחן יש שני מדפים שחצי מתחת לשולחן וחצי ברווח בין השולחן למיטה. הארון בולט קצת בכוונה אחרי הקיר בצד אחד אז שם שמים גם מדפים לפינה אולי של באר ובשמים או משהו... גם הם שקופים\לבנים שקופים או משהו נראה כבר. יש שני חלונות גדולים [תראו כבר בתמ…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by MS-D,

שלום , לקחתי על עצמי פרויקט לשדרג מאפס לאחי החייל את החדר . יש לי פחות או יותר 17 ימים לעסוק במלאכה , תקציב גבוהה יחסית . מכם אני זקוק להשראה ! אם יש לך לינקים לגלריות של סביבות עבודה צעירות , מעניינות ויצירתיות מהארץ ומחו"ל . כל מיני שטיקים מעניינים , ציורים , צבעים , פרקטים הכול יתקבל בשמחה !

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by mikko,

לפעמים שאני מחפש יש לי דף חיפוש חדש כזה עם גוון לבן כסוף שאי עושה refresh זה חוזר לרגיל זה נראה שזה בא והולך רדומלית מידי פעם גם אתם נתקלתם בזה ? העיצוב החדש נראה לדעתי יותר יפה אני יצרף ss בפעם הבאה שאני יתקל בזה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by amirx19,

בשנים האחרונות ישנה מגמה לשים תמונות ענק בדפי אתרים. כשאני נכנס לאתר כמו זה אני מעוניין לקבל מידע ולא תמונות ענק. האיזון אבד איפה שהוא. תמונה גורמת לי לא לרצות להכנס לאתר מכיוון שאני לא מצליח להתרכז ולקרוא את המידע. יש עוד מישהו שמרגיש כמוני או שזו הפרעה שלי בלבד ? תודה

20. Started by roma4k,

הפסיכוטכני. שבת שלום לכולם. יום שני יש לי צו התייצבות ראשון ללשכת הגיוס, בין היתר אני אצטרך לעשות שם מבחנים פסיכוטכניים. מה שרציתי לבקש מכם זה אם תוכלו להביא לי דרכים שונות לעשות פעולות עם אחוזים או טיפים לזה, לשברים ודברים מהסוג הזה במתמטיקה, כמו חישובים מהירים - יש איזשהי דרך או טריק לעשות חישובים שונים. אם אפשר גם שתראו לי איך לעשות פעולות חילוק בסיסיות. * אני יודע שזה שאלות מוזרות, ואיני אחד שלא מבין במתמטיקה, אני 5 י"ח לימוד, אך בדברים האלה איני ממש טוב, אז פשוט אני מבקש מכם מספר טיפים. שאלה להמחשה: יעל פותרת כל שאלה במתמטיקה בדיוק ב 35 שניות, לעומתה, יאיר האיטי פותר כל שאלה ב 83 שניות. אם לכל אחד מהם יינתנו 7 שאלות לפתרון, כמה זמן תצטרך יעל לחכות עד שיאיר יסיים לענו…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. חתמו על העצומה והעבירו אותה לחבריכם: http://stopnvd.nl/

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה נשרף לי כרטיס מסך של המחשב שלי, את המחשב קניתי מאחת מחנויות מחשבים בארץ היותר ידועות ושמומלצות ע"י רבים [ועל מנת להמנע מפגיעה בשמה הטוב אני אמנע מלהגיד אותו] כשהעברתי את המחשב לבדיקה ומימוש אחריות, נמסר לי כי אכן הכרטיס מסך נשרף וכי יוחלף בתוך כשבועיים. כאשר החנות התחייבה בפניי לכך שמדובר בעד שבועיים מרגע תחילת הפרוצדורה. לצערי הרבה אני נכנס כבר לשבוע הרביעי והמחשב עדיין עומד במעבדה שלהם כאבן שאין לה הופכין. עצוב מזה, כל פעם שאני מתקשר לברר מה קורה עם זה, הם אומרים לי "בשבוע הקרוב", "בעוד כמה ימים", "עד יום שישי"... ובכל אופן, תהיתי לעצמי, לדעתכם וע"פ מה שאתם יודעים, האם יש לי דרך לבדוק מה הזמן המקסימלי שמותר לחנות \ יבואנית \ מי שאחראי על השטות הזו, למרוח א…

23. Started by yossi_s1,

הייי, יש לי 5 חבילות שצריכות להגיע אלי כבר המון זמן (מעל לחודש) ואין שום זכר לאפאחת מהן, רציתי לדעת אם עוד מישהו מרגיש איזה עיקוב, או שזה משהו אצלי שאני צריך לברר. חבילות מארהב הגיעו אלי למשל תוך שבוע בלי בעייה, אבל נראה שלאחרונה יש בעייה עם חבילות מסין.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.