עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי עיוורון צבעים חלקי (קשה להבדיל בין צבעי אדום\ירוק\כתום) וכתוצאה מכך הפרופיל שלי 82. הקב"א לדעתי גבוה, הלך לי ממש טוב במבחנים, ובראיון. יש סיכוי לוועדת חריגים ? או שהפרופיל ישר פוסל אותי ? תודה :-)

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  2. אז ככה, אני עכשיו התחלתי כיתה י' ואני במגמת טכ"ם [הנדסת תוכנה]... כרגע אני מתלבט אם לפרוש לעיוני או לא... :ם בעיוני, יש לי מלא חברים + לומדים מדעי החברה [סוציולוגיה + פסיכולוגיה] שאני רוצה ללמוד ובטכ"ם יש לי קצת חברים אבל לא טובים כ"כ... אבא שלי אומר לי שהוא מעדיף שאני אשאר בטכ"ם בגלל שא) זה יתן לי בחירה בצבא ואני לא אלך אוטומטית לקרבי ויש מצב שיקחו אותי למשהו קצת יותר מקצועי וב) הוא יודע כשהוא סיים צבא היה לו הרבה יותר קל "להתחיל" את החיים. ישר שהוא יצא [למד מחשבים בתיכון והיה קצין קשר] הייתה לו עבודה והוא לא היה צריך להתחיל ב"חלטורות" כמו שהחברים שלו עשו... לעומת זאת, בעיוני יהיו לי 3 שנים של צחוקים וחברים והרבה פחות לחץ, מה שיתן לי יותר זמן להשקיע בפיזיקה \ מתמטיקה \…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. טוב אבל ככה משיקולים שלא נוגעים לי או שהטיול יוקדם לחודש הבא או לתאריך לא ידוע במקרה שזה יהיה חודש הבא אני צריך עזרה די דחופה לתכנן טיול ל2 אחים (אני אחד מהם) שיכללו כמה ימים -בערך 3 -טיול בטבע וכל השאר ליתר הדברים האחרים -אני לא מתכנן להיות הרבה בעיר הבירה כי לפי מה שהבנתי יש שם זיהום רציני ואני לא סובל את תל אביב אז גם לא חושב שיהיה לי כיף במקום מזוהם ממכוניות מה שאני לא צריך זה זונות ושטויות כאלו אבל כן מוזאונים\חופים\ברים\מסעדות\וכל אטרקציה שתיכנס בזמן של שבועיים תודה לעוזרים מראש -קרירין שחייב חופשה כבר

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  4. פייסבוק הפרימיטיבים האלה כל פעם משנים את האנטומיה של האתר, והאבסורד הוא שאצל חלק זה נשאר במבנה הישן, בכל מקרה, למי ששדירגו לו למבנה החדש, לאן הולכים בהגדרות פרטיות כדי לבטל האפשרות לקבל בקשות חברות מאנשים?. מציאה בחיפוש ביטלתי, שליחת הודעות שמתי לחברים בלבד, אבל רק ת'קטע הזה לא ראיתי שם... אם מישהו יודע, אשמח להכוונתו. תודות!.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

הי, אני מחפש לרכוש עיטורים צבאיים(לאו דווקא מקוריים, אלא משהו שנראה כמו אות מערכה פשוט). מישהו יודע איפה אפשר/איך אפשר להכין? כמו כן, אם מישהו מכיר איפה אפשר לרכוש(אפשר גם בebay) קצת WW2 ממורביליה לא יקרה(לאו דווקא אותנטי) בלי משלוחים של 50 דולר לסיכה שעולה 2 דולר, אני גם אשמח תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by QQQ,

מאז שהתגייסתי (ב3.8 לתותחנים) נהייתה לי עייפות כרונית ברגליים. בלי קשר לעייפות כללית, הרגליים שלי כל הזמן עייפות. חזרתי ביום רביעי הביתה וישנתי הרבה מאז, ולמרות שישנתי הרבה אני עדיין מרגיש עייפות ברגליים. לא כאב, פשוט עייפות דיי חזקה. זה נהיה ממש מציק. נניח אני רוצה לרוץ, יש תחושה שהרגליים פשוט לא סוחבות. זה לא הופך את זה לבלתי אפשרי, פשוט להרבה יותר קשה. למה זה יכול להיות קשור? מה אפשר לעשות? יש לציין שעד התקופה הנוכחית בחיים לא היה לי דבר כזה. כל שאר הגוף (כולל הידיים) מרגיש כרגיל.

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. Started by watch out,

בכל פעם שאני קורא טקסטים, מאמרים וכתבות לאחר שעה בערך אני חש עייפות וצורך לעשות הפסקה מקריאה. הרבה פעמים אני נרדם לאחר קריאה שורה תחתונה קריאה משפיעה עליי לא טוב בכך שהיא גורמת לי למאמץ ועייפות האם מישהו מכיר איך למנוע תחושה זו ? לפעמים אני קורא שעה עושה הפסקה ואז שוב קורא שעתיים עושה הפסקה ונרדם תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם ב16 ליוני הזמנתי מ-play-asia שני שלטי אקסבוקס כשביחד הם עלו 80 דולר לא כולל משלוח ב17 הם כבר נשלחו ומאז אני ממתין אין בעיה בכתובת וכדומה כי כבר הזמנתי מהם משהו וקיבלתי אותו לאחר כ10 ימים ולעומת זאת עכשיו עברו כבר 27!! יום. להזמנה אין מספר משלוח כי זה לא משלוח דרך פדקס וחבריו זה משלוח דרך הדואר אז אין אפשרות למעקב איפה זה יכול להתקע??? אני משער שזה נעצר במכס אבל אם כן למה םה לא משחררים את זה שולחים מכתב או משהו ?? אנשים עזרה כי מי שמבין בעניין או שקרה גם לו מקרה דומה ויכול לעזור

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Yehudaa,

אני לא יודע מי צודק בסיפור הזה אני או חברת הביטוח אבל אני צריך את הכסף הזה . פוטרתי ממפעל שעבדתי בו 4 שנים לפני כחצי שנה . פניתי לביטוח מנהלים שלי רק לפני חודשיים בדרישה לקבל את הפיצויים . המעסיק כבר העביר כל סכום הפיצויים לחברת הביטוח . אחרי שפניתי אליהם אמרו שיטפלו בזה וכולי ויקח קצת זמן ...אחרי חודש אני מתקשר ושואל מה קורה הם אומרים לי תשלח לי אישור שהחשבון רשום על שמך שלחתי מיד והתקשרתי לוודא שהגיע להם האישור אמרו לי תמתין 30 יום . שבוע הבא מסתיים ה 30 יום אז התקשרתי כדי לוודא שאכן יכנס הכסף הם אומרים לי רק בסוף החודש כלומר צריך לחכות עוד 20 יום נוספים אני ממש לא בקי בדינים האלה ....אז מי צודק בספור הזה ? העיכוב הנוסף הזה מקובל ? אני לא מבי…

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  10. אני אוטוטו בן 17 (עוד חודש וחצי), ועוד לא קיבלתי צו ראשון. כל החברים שלי קיבלו את הזימון כשהיו בני 16 ורבע בערך (וניגשו כשהיו בני 16 וחצי, מקסימום). אני יליד '93 וחבר אחר שלי, שנולד כמעט חודש לפני, הלך לצו ראשון כבר לפני חודשיים. עכשיו בתחילת שנה היה לנו יום פתוח בנושא צה"ל (שערך תצוגות וכאלה במרכז הקונגרסים בחיפה), ונרשמתי שם לגיבוש חובלים ושייטת 7. לא שלחו לי אף זימון לשום גיבוש, הסקתי שזה היה בגלל שאין לי צו ראשון עוד אז אין לי פרופיל ואני לא רשום כ"קיים" בצבא (נכון?). השאלה שלי היא כזאת: היות ואני יעבור צו ראשון רק בי"ב, הגיוס שלי כנראה יהיה באוגוסט (ב-5?). האם יש מספיק זמן מהגיבושים עד לגיוס? מתי בד"כ נערכים הגיבושים בקיץ? אם אני לא טועה זה צריך לצאת די צמוד - זה או…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לפני כמה זמן ירדתי מהבית , אני בא לצאת מהכניסה עוצרת לידי ניידת אומרת לי לעצור בצד , עצרתי בצד הכל טוב ויפה מתחילים לשאול אותי שאלות , ובדיוק קבעתי עם חבר על השעון... אם אני לוקח מספר ניידת או משהו כזה אפשר לעשות איזה משהו?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לא תמיד משלוחים מהמזרח הרחוק מתעכבים לעיתים תוך שבועיים שלוש הם מגיעים . אבל הרבה פעמים זה לוקח יותר מחודש . מישהו יכול להגיד מה הסיבה לכך ? זה בגלל שזה מתעכב במכס ? או שאולי לוקח להם הרבה זמן עד שהם מגיעים בכלל לישראל ?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  13. Started by yogev_23,

מישהו חווה את זה, שהגיע חבילה למחסנים שבוע שעבר אבל עדיין לא מעודכן הסטטוס באתר? אוקי, מובן אם אנשים קצת התלהבו מCyber Monday אבל עד כדי כך?! הם תמיד מעלים באותו יום וכבר 3 ימים שלא, ואין מענה באימל.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. בעוד AMD פורחת, אצל אינטל הדברים לא הכי מלבבים, בלשון המעטה. זה מקרין גם על הפעילות אצלנו - https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5515998,00.html

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  15. אז ככה אני אמור לקבל Geforce 6800Ultra, Agp Version והיום הגיע אלי מכתב. הודעה ראשונה: עיכוב בטחוני לצורך זיהוי השולח ותכולת הצרור שמספרו בלה בלה, אבק ליצור קשר עם מחסן עיכובים במספר טלפון בלה בלה. הדבר הזה הלחיץ אותי מוות, מה זה מחסן עיכובים? למה לעזאזל הכרטיס מסך שלי שם? יש לי הרגשה שהם יהרסו אותו שם או משהו =\ אוף, שמישהו ירגיע אותי =] אגב יש מכ"ס על חלקי מחשב מחול? אני צריך לשלם משהו? הכרטיס עלה 370 דולר... תודה ידידי

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by mrsph666,

עיכול מזון מהיר זה טוב, רע? אני לא מדבר על ההיבט הכלכלי של אדם בעל ע. מזון מהיר במיוחד - זה אומר שהוא צריך לרכוש יותר מזון... :-\ בכללי... אשמח לתשובות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, קיבלתי טלפון מחברת ישראכט ,והודיעו לי שהגיע לסניף הבנק שלי כרטיס "שהזמנתי" למרות שלא הזמנתי שום דבר. שאלתי את אימי אם דרכה הזמינו את הכרטיס , והיא נזכרה שהיא הייתה בבנק (אני והיא אותו סניף) אחת הפקידות הציע לה להזמין כרטיס ישראכרט לה ולי והחתימה אותה על טופס. האם מותר להם להזמין כרטיס בלי לשאול אותי בכלל ,ללא חתימתי? ד"א אני חייל אם זה משנה במשהו. אשמח לתגובות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by LazyBurger,

כל העיניים מלאות וורידים, הורדתי את הבהירות של המסך ל0 אבל העיניים לא מפסיקות לשרוף מה לעשות? :<

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by redti,

כמה פעמים יצא לכם לראות את זה או ששאלתם את עצמכם איך זה אפשרי.. ובכן זה מה שאני בא לשאול פה האם יש דבר כזה בכלל? זה קשור לגנטיקה?(נגיד אם לאמא יש ירוק אז אולי יהיה לילד ירוק בשמש) לי אישית יצא לראות דבר כזה.. אבל אני לא יודע אם זה אומר משהו על הגנטיקה במשפחה או שלכל אחד יש גוון קל של ירוק בשמש

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by אישי555,

האם יש הסבר מדוע במזרח אסיה יש עיניים מלוכסנות? צבע עור מוסבר לפי קרינת השמש, אבל מה לעזאזל גרם להתפתחות תצורת העיניים כזאת באזור גאוגרפי זה?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום לכולם. כבר זמן מה שאני עושה מאמצים בכדי להתקבל ליחידת ממר"ם בצבא, אך ללא הואיל. כל אחד אומר לי משהו אחר, ואני כבר לא יודע למי להקשיב.. אחרי מאמצים רבים והרבה "אי הבנות" כשרציתי לדבר עם איזה קצין שיוכל לאתר אותי ולקבל אותי ליחידה הם הביאו לי פקס, וביקשו ממני לישלוח את בקשתי בכתב. כאן אני פונה אליכם ומבקש את עזרתכם בעיניין, מה עלי לכתוב במכתב? האם כדי לציין שיש לי רקע במחשבים בכלל, ובתיכנות בפרט? האם יש נקודות חשובות שרצוי מאד לכתוב\לציין? ומה בעיקרון אני אמור לכתוב במכתב זה? חשוב לציין שאין לי פרופיל קרבי, ואני מעוניין להתעסק במחשבים בצבא, בעיקר בתיכנות. אם יש לכם עוד רעיונות למה עלי לעשות בכדי שאתקבל לממרם אשמח לשמוע עליהם! כל פיסת מידע חיונית אודות נושא ז…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by ZorD,

שלום לכם. יש בפי כמה שאלות בקשר לצבא, ואשמח אם תוכלו לעזור לי. - לפני כמה ימים עשיתי בדיקה כדי לבדוק אם יש לי מיגרנה מסוג כלשהו.. הרופאה נתנה לי טופס ואמרה לי לשלוח אותו לצבא. היום שבאתי לשלוח את זה נזכרתי שאין לי מושג לאן שולחים דבר כזה.. וגם הרופאה לא אמרה דבר.. אני חושב שהיא התכוונה לשליחה בפקס. למישהו יש מושג לאן זה צריך להישלח? והאם מיגרנה יכולה להשפיע על הפרופיל שלי, ואם כן אז באיזו מידה? - ברצוני לדחות את תאריך הגיוס שלי, יש לי עוד חודש+ ועוד לא הספקתי לעשות הרבה.. אני רוצה לנסוע לחופשה בחול עם המשפחה וגם לשפר קצת ציונים במקצוע או שניים.. איך אוכל לדחות את הגיוס? למי אני צריך להתקשר? - איך אני מסדר לעצמי נעליים אורטופדיות בצבא? אני פשוט לא מסוגל לסבול את …

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by ZorD,

שלום לכולם! אני שמח לחזור לפורום לאחר תקופה קשה של כ-3 חודשים בלי אינטרנט, למעשה אינטרנט כבר היה לי לפני כחודש.. הבעיה הייתה במחשב ה"חדש" שלא היה מוכן לקבל את החיבור לאינטרנט בעליל. כעת הבעיה נפתרה, וחזרתי ל-NET הושלמה, אני נרגש. אז שלום לכל האנשים האיכותיים שמכירים אותי ולפורום כולו ok, אז לעינייננו: בפרק הקודם של "עינייני צבא, מבקש את עזרתכם" ההודעה האחרונה שלי הייתה זו: ***שלום לכולם! מצטער שנעלמתי כך פתאום, יצאתי לשבוע חופש אחרון באילת.. היה נחמד (באסה שחזרתי ליפני יומיים וכבר צריך להתכונן לבצפר..) אני רואה שהעשרתם את התראד בעוד מידע חיוני, אני מודה לכם על זה! בסוף הייתי בתל השומר לבדיקות נוספות וכל שאר השטויות, אבל רציתי שידחו לי את הפסיכוטכני, מהסיבה שהיי…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ZorD,

שלום לכולם. הלכתי ללישכה ליפני כחודש ולא עשיתי הרבה.. כמה בדיקות כמה שטויות ובסוף אמרו לי להיבדק אצל רופא מוסמך. הדבר היחידי שהתחלתי שם וסיימתי אותו (חוץ מהארוחה שלי) היה הראיון האישי, ושם הסברתי באופן ברור לחלוטין שאני מעוניין לעזור וליתרום לצבא ישראל, אך בדרך שלי, בדרך שאני יודע שאני אוכל ליתרום בה הכי הרבה (והיא לא דרך קרבית). והדרך הזאת היא בנושא כלשהו שקשור לטכנולוגיה, התחום המועדף עלי כרגע הוא מחשבים, בייחוד תיכנות, אני בקרוב יסיים ספר לימוד של ++C וחוץ מהעובדה שזה כאב ראש אחד גדול, זה מאד מעניין אותי, תמיד אהבתי לעשות דברים ליצור דברים וכו' אני גם מאד מתעניין בתגליות על החלל וכל מיני דברים כמו חורים שחורים נסיעה בזמן וכאלה דברים (קראתי הרבה ספרים בנוסח של ג'ול וו…

• 55 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. Started by scorpion,

כי אם כן אז מצטער...... אבל תירגע קצת רק רציתי לצחוק קצת עם החברה בפורום off topic ותראה שאין לי שום כוונה לפגוע במה שיואב ניסה לעשות ותסתכל בפורום של שיר תראה איך אני מגיב כל הזמן ועוזר........

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.