כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
אם כן בבקשה תרשמו ראיתי את זה הרבה בארץ וזה תופס חזק לאחרונה גם בטלוויזיה וכ'ו זה פשוט דבר שכדאי לתת לשכל אני מחפש לעשות את זה בעצמי אני רק צריך איזשהי דוגמא .. או הסבר כללי ... שמעתי שיש אתרים כאלו וראיתי באנגלית כבר את השיטות אבל בעברית זה שונה ... בקיצור אם אתם מכירים בבקשה תפרסמו...
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מעבד-E8400 לוח-P45+ABS של DFI זיכרון-G.SKILL 2X2GB 800MHZ קשיח-2X320GB SEGEAT כרטיס מסך-HD4870 SHPPIRE 512MB מארז -HEC 6A19 ספק SEASONIC 500W מה אתם אומרים......... ראיתי פה פעם מישו הביא מיוטיוב איך בונים מחשב.... אם יהיה אפשר להעלות שוב
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
דבר ראשון חייב שיהיה לכם ווינאמפ (winamp) עכשיו מורידים את זה: http://planet.nana.co.il/dj_matan15/KeybVis_alpha.exe ומתקינים ובודקים אם זה עובד, אם לא אז עושים את זה דרך ווינאמפ: נכנסים לווינאמפ ... ctrl+p הולכים ל -plug ins אחר-כך ל - visualization תלחצו פעמיים על- Keyvbis, אחר-כך על start תסגרו את החלון ,תדליקו מוזיקה(דרך ווינאמפ) ותיסתכלו על המנורות שעל המיקלדת הערה: תמיד תדליקו את המוזיקה דרך ווינאמפ אם תדליקו דרך תוכנה אחרת זה לא יפעל
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
כזה שאפשר יהיה למצוא בו היום בירה ויינשטפן וגינס. חניה חינם תבורך ביותר
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם ומעבד חדשים amd 64 וחשבתי שזו יכולה להיות תוספת נחמדה ...מישהו ראה את זה כבר בארץ או בחול איפשהו?
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי נקבל את הציונים של בחינות הגמר? י"ד נגמר לפני מלא זמן.. אני רוצה את הדיפלומה הארורה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אופנוע מסוג DR350 הינה תמונה ופשוט צבעתי אותו בשחור (ניראה לי שעשיתי טעות מרה) חוץ מהחלק הקדמי שפשוט מעלף עם המסכה הזאתי: http://www.moto-depot.co.il/product_info.php?cPath=439_852_753&products_id=1583 http://www.moto-depot.co.il/product_info.php?products_id=1299 עכשיו כל שאר האופנוע צבוע בשחור צבעתי עם ספריי, יצא פשוט מזעזע מה שנשאר לי לעשות זה "לטשטש" את הספריי עם מדבקות יפות עכשיו רצתי שמשהו בזמנו הפנוי כמובן ועם קצת חשק יכין בפוטושופ מדבקות יפות ואני דפיס וילך לבית דפוס ושיעשו מזה מדבקה ואני ידביק על האופנוע, קצת רעיונות: *מה שבעצם אני צריך זה מדבקות למיכל דלק, ולפלסטיקים בצדדים תודה מראש לכולם =]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני קופץ לאתר מידי יום כבר 15 שנה, ומאוד אהבתי את מתיחת הפנים שעבר לאחרונה. קצר ולעניין - יש באתר שתי בעיות שאני מזהה. 1. בגלישה במובייל, אין אייקון הרומז על המצאות תפריט בצידו השמאלי של האתר. לחיצה "עיוורת" פותחת תפריט, מניח שזה לא במכוון. 2. בגלישה בדקטופ, עם הכניסה לאתר, המשתמש נזרק למסך ריק ללא לחצן לחזרה לאתר. הדבר הנוח ביותר זה רענון הדף לאחר כניסה כך שיהיה ניתן להמשיך לגלוש, הפעם במצב מחובר. לפני הכניסה לאחר הכניסה. יש צורך בחזרה אחורה בהיעדר לוגו האתר /לחצן חזרה. תודה רבה על ההשקעה, זה לא מובן מאליו. @djelectric
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני גר בבניין קומות ומעלי גרה משפחה קווקזית מהדור הישן (חיוני להמשך הסיפור)- האבא כנראה קנה לבת מערכת קריוקי, וכבר כמה חודשים שאנחנו מנהלים מלחמה איתם היא מדליקה את המערכת שלה, שמה שירי דיכאון, פותחת את החלונות ובוכה את הנשמה עם הקול המזוויע והמזייף שלה, ככה ששומעים את זה בכל מקום בבית. ניסיתי לדבר איתם - כל פעם ההורים אומרים לי בסדר בסדר היא לא תדליק יותר בסדר אין בעיה, ואחרי יום שוב מפעילה עד שפעם אחת עליתי באמצע השירה שלה בעצמי, היתה היתה לבד בבית (לא זה לא חלק מסרט פורנו, חוץ מזה שהיא כולה שעירה קטנה ושחורה) וצלצלתי בדלת - המוזיקה הפסיקה - דמיינו לעצמכם את הקול של הפרחה הכי גדולה בעולם - "מייי זההה???" - השכן מלמטה! *שקט כמה שניות - שוב מפעילה מוזיקה וממשיכה לשי…
-
- 124 תגובות
- 16k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משקפי שמש לשימוש בספורט. נהיגה וסתם בכלל. אני מתלבט בין אוקלי לבין רודי. אני מחפש משהו שיחזיק שנים ארוכות ויהיה משתלם. בעתיד כנראה הכוונה היא גם לקנות עדשות עם מספר אבל לא בזמן הקרוב. אשמח לדעתכם בנושא אריאל
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אתם מוזמנים להתחיל מכאן... ;D Prog.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתרים כגון LUPA וכאלה... אשמח להמלצות ממי שניסה!!
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
חבר אמר לי שלא משתמשים בפריים ריליי יותר האם זה נכון? אם כן במה כן משתמשים היום? אם יש למישהו טיפ בשבילי לגבי הקורס הזה אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוווווווום לכולם, אני מחפש בנרות את הפרסומת החדשה של קולה שהקריין אומר כל מיני דבר כאלה כמו ,hug your pet ואז רואים את האישה מחבקת בובה של ג'ירפה וכו' אם מישהו יכול להביא לי לינק למקום שבו אני יוכל לראות\להאזין לפרסומת זה יועיל לי מאוד ! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מניח שחלקכם מכיר.. לאלו שלא ממש לא ציפיתי לסוף הזה...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מצטער לא מצאתי כותרת מתאימה יותר יש כל מיני אתרים כאלה עם תמונות מוכנות שמאפשרות לי "לגזור" את הפרצוף מהתמונה שלי ולשים בתמונה המוכנה,והתוצאה נראית ממש טבעי ויפה כאילו זה התמונה המקורית. מי שהבין יודע על מה אני מדבר אפשר דוגמאות לאתרים כאלה? תודה
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם שווה להוסיף 209 ש"ח (+50 פקקים) בשבילו? והאם אפשר לחבר אותו למחשב?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס היום לאתר שלהם וקיבלתי את "nana shops". האם נטאקשן נסגר?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
-
איך כותבים את השם שלו באנגלית? יש פרקים שהוא מופיע בהם הרבה פעמים?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
לא מצאתי איזה פורום הכי מתאים לשאלה ולא מצאתי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות כדי לשאול.. אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים, תודה. פרצו לחבר שלי לכל חשבונות האינטרנט שלו (פייסבוק, אימייל וכו'...) והוא שאל אותי אם אני יודע מה לעשות. מישהו אמר לו שלא יכבה את המחשב כי אז כל מה שהוא עשה ימחק לו או משהו בסגנון, לא הבנתי במה מדובר ממש. הוא העלה את האפשרות שאולי פרצו לו למחשב עצמו ולא לכל חשבון בנפרד. מישהו יודע מה עושים? מה צריך לעשות לפני שמכבים את המחשב? ברור שנשנה ססמא לכל אחד מהחשבונות אבל משהו מעבר? תודה רבה ושוב סליחה אם זה לא המקום.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש לי תכנון ,לצאת בנובמבר לאירופה , לבלגיה לקרובים אבל מה שאני באמת רוצה לעשות זה סיבוב של אירופה ברכבת , כמה שיותר מדינות , לראות טיפה עולם לפני הגיוס במרץ 05. (אתם יודעים- צרפת הולנד דנמרק אנגליה בלגיה שוויץ וכמה שיותר ) אני שואל כי רוב החברים שלי התגייסו כבר ועד נובמבר כולם כבר יתגייסו , עכשיו זה התכנון שלי אבל אני לא יעשה את זה לבד , אז אם יש מישהו רציני או אפילו כמה , שיירשמו . [דווקא בנובמבר כי פשוט אני מחכה אחרי הגיבוש שיש בסוף אוקטובר אחרת הייתי יוצא לפני]
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-