כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
פורסמה היום(15-02-2011) ב-TheMarker: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fskira20110215_1215389.xml&origin=ibo&layer=general&layer2=&layer3=cars
-
- 168 תגובות
- 33.1k צפיות
-
-
פעם ראשונה בתחילת דצמבר. במייל רשום : "> להסרה נא להשיב עם המילה הסרה בנושא" ויש לי את המייל שהגבתי עם "הסרה". עכשיו אני רואה שקיבלתי היום שוב אותו המייל(בניסוח קצת שונה, אבל מאותה הכתובת שמפרסמת את אותו בית העסק). האם אפשר לתבוע? אם כן, מה סכום הפיצוי הצפוי? אפשרויות אחרות? תודה לעוזרים. עכשיו שאני מסתכל על המייל אני רואה שהגבתי לא בכותרת אלא פשוט רשמתי "הסרה" (ככה שהכותרת הייתה re:whatever was the subject). האם שגיתי? אם כן, האם זה משנה?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
היי, נרשמתי לקורס של זמן אמיתי דרך חבר (16 מפגשים, 4 שעות כ"א, בימי שישי), בת"א. מישהו עשה אצלם ויודע לתת חוות דעת לטובה או לרעה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 8.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הגעתי איכשהו לאתר של ניקו - מכוניות על שלט ויש שם משחקון כזה של מכוניות שצריכות לעבור מסלול... עכשיו כתוב באתר שמי שיעשה הכי הרבה נקודות במשחק באותו יום יקבל מכונית על שלט... ניסיתי לשחק סתם והגעתי בקושי ל200 נקודות נכנסתי לטבלת שיאים יומית וראיתי אנשים שהגיעו לבין 700-1700 נקודות.... וזה נראה לי ממש בלתי אפשרי... מה הולך כאן?! http://www.mccanndigital.co.il/lafayette/nikko/
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[ltr]spoiler alert! if you haven't seen the episode yet press the back button now! if you have seen the episode notice the movie they show, titled "orientation", was about the dharma initiative it was movie 3 of 6 and it was by the hanso foundation. now dharma (a term from buddhism) means: 1. law 2. ultimate truth 3. essential duty definitions by google now I have no idea what are the 5 other movies, but as the hanso foundation goes a quick search in google show this: www.thehansofoundation.org that site has been changed very recently, last night around 3:30 AM all the entries under active projects showed data offline, with the exception of "Electromagnetic Research Initi…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי חומר על נושא שאנ עובד עליו , אבל הוא בנורווגית. יש למישהוא מושג איזה אתר תירגום יכול לתרגם מנורווגית? BABLEFISH - נפסל , אין נורווגית GOOGLE - כנ"ל PLZ HELP
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כל האתרים שהכרתי שאיפשרו הורדת כתוביות בעברית נסגר....איזה קימים עדין?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד לפני כמה זמן כשהייתי מבצע חיפוש בגוגל ולדוגמא הוא מצא הרבה תוצאות ב-hwzone, הייתה אפשרות להכנס לכל התוצאות מhwzone. לאן האופציה הזאת נעלמה?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני כבר בעל חברה ( חוקית ורשמית כמובן ) שעיקר הפעילות כרגע הוא באינטרנט ( אכסון אתרים ורישום דומיינים ). אני מחפש מקור ( מספר ספקים וייבואנים ) שמהם אוכל לרכוש חומרה וציוד. אין לי צורך במלאי, ואני לא רוצה שתהיה הגבלה על הכמות שאני רוכש ( בלי מינימום ככה וככה יח' ). כמובן שרצוי שזמן ההספקה יהיה כמה שיותר מהיר, אך זה לא הכי חשוב עבורי. אני אשמח לקבל פרטי קשר, כתובות אתרים, טלפונים או כל דבר אחר שיעזור לי. תודה, מישה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מה שכתוב לי במעקב: באמת תודה לכם שניסיתם. ברצינות עכשיו, אני לא מצליח לחשוב אפילו כמה טמבל צריך להיות בשביל לרשום במעקב של חבילה "ניסיון לשליחה". מה אני אמור להבין מזה? שהם ניסו ולא הצליחו? שהם ניסו והצליחו? מילא אם היה עוד עדכון כמה שעות אחרי אבל מאתמול בבוקר הסטטוס תקוע על: We attempted to deliver your item in ISRAEL at 11:42 AM on August 19, 2009. באמת אומר לי הרבה...
-
- 19 תגובות
- 19.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב ורציתי לדעת אם כדאי לי להרכיב אותו בעצמי, למרות שזאת תהיה הפעם הראשונה שלי. אני לא כל כך רוצה לקחת את הסיכון, אבל האתגר הזה זה הכיף. מה אתם אומרים כדאי לי או לא? יש לציין שאני לא הכי מנוסה בחיבור מעבד ללוח וכל אלה. ד"א יש סיכוי שאם אני אעשה משהו לא טוב אז יהרס לי חלק כלשהו?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן, מבקש המלצה לשתי מיטות אחת לבן 18 ואחת ל21 תקציב 4000 לכל מיטה אבל אם אפשר לחסוך אדרבא תודה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אם כן בבקשה תרשמו ראיתי את זה הרבה בארץ וזה תופס חזק לאחרונה גם בטלוויזיה וכ'ו זה פשוט דבר שכדאי לתת לשכל אני מחפש לעשות את זה בעצמי אני רק צריך איזשהי דוגמא .. או הסבר כללי ... שמעתי שיש אתרים כאלו וראיתי באנגלית כבר את השיטות אבל בעברית זה שונה ... בקיצור אם אתם מכירים בבקשה תפרסמו...
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מעבד-E8400 לוח-P45+ABS של DFI זיכרון-G.SKILL 2X2GB 800MHZ קשיח-2X320GB SEGEAT כרטיס מסך-HD4870 SHPPIRE 512MB מארז -HEC 6A19 ספק SEASONIC 500W מה אתם אומרים......... ראיתי פה פעם מישו הביא מיוטיוב איך בונים מחשב.... אם יהיה אפשר להעלות שוב
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
דבר ראשון חייב שיהיה לכם ווינאמפ (winamp) עכשיו מורידים את זה: http://planet.nana.co.il/dj_matan15/KeybVis_alpha.exe ומתקינים ובודקים אם זה עובד, אם לא אז עושים את זה דרך ווינאמפ: נכנסים לווינאמפ ... ctrl+p הולכים ל -plug ins אחר-כך ל - visualization תלחצו פעמיים על- Keyvbis, אחר-כך על start תסגרו את החלון ,תדליקו מוזיקה(דרך ווינאמפ) ותיסתכלו על המנורות שעל המיקלדת הערה: תמיד תדליקו את המוזיקה דרך ווינאמפ אם תדליקו דרך תוכנה אחרת זה לא יפעל
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
כזה שאפשר יהיה למצוא בו היום בירה ויינשטפן וגינס. חניה חינם תבורך ביותר
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם ומעבד חדשים amd 64 וחשבתי שזו יכולה להיות תוספת נחמדה ...מישהו ראה את זה כבר בארץ או בחול איפשהו?
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי נקבל את הציונים של בחינות הגמר? י"ד נגמר לפני מלא זמן.. אני רוצה את הדיפלומה הארורה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אופנוע מסוג DR350 הינה תמונה ופשוט צבעתי אותו בשחור (ניראה לי שעשיתי טעות מרה) חוץ מהחלק הקדמי שפשוט מעלף עם המסכה הזאתי: http://www.moto-depot.co.il/product_info.php?cPath=439_852_753&products_id=1583 http://www.moto-depot.co.il/product_info.php?products_id=1299 עכשיו כל שאר האופנוע צבוע בשחור צבעתי עם ספריי, יצא פשוט מזעזע מה שנשאר לי לעשות זה "לטשטש" את הספריי עם מדבקות יפות עכשיו רצתי שמשהו בזמנו הפנוי כמובן ועם קצת חשק יכין בפוטושופ מדבקות יפות ואני דפיס וילך לבית דפוס ושיעשו מזה מדבקה ואני ידביק על האופנוע, קצת רעיונות: *מה שבעצם אני צריך זה מדבקות למיכל דלק, ולפלסטיקים בצדדים תודה מראש לכולם =]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני קופץ לאתר מידי יום כבר 15 שנה, ומאוד אהבתי את מתיחת הפנים שעבר לאחרונה. קצר ולעניין - יש באתר שתי בעיות שאני מזהה. 1. בגלישה במובייל, אין אייקון הרומז על המצאות תפריט בצידו השמאלי של האתר. לחיצה "עיוורת" פותחת תפריט, מניח שזה לא במכוון. 2. בגלישה בדקטופ, עם הכניסה לאתר, המשתמש נזרק למסך ריק ללא לחצן לחזרה לאתר. הדבר הנוח ביותר זה רענון הדף לאחר כניסה כך שיהיה ניתן להמשיך לגלוש, הפעם במצב מחובר. לפני הכניסה לאחר הכניסה. יש צורך בחזרה אחורה בהיעדר לוגו האתר /לחצן חזרה. תודה רבה על ההשקעה, זה לא מובן מאליו. @djelectric
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני גר בבניין קומות ומעלי גרה משפחה קווקזית מהדור הישן (חיוני להמשך הסיפור)- האבא כנראה קנה לבת מערכת קריוקי, וכבר כמה חודשים שאנחנו מנהלים מלחמה איתם היא מדליקה את המערכת שלה, שמה שירי דיכאון, פותחת את החלונות ובוכה את הנשמה עם הקול המזוויע והמזייף שלה, ככה ששומעים את זה בכל מקום בבית. ניסיתי לדבר איתם - כל פעם ההורים אומרים לי בסדר בסדר היא לא תדליק יותר בסדר אין בעיה, ואחרי יום שוב מפעילה עד שפעם אחת עליתי באמצע השירה שלה בעצמי, היתה היתה לבד בבית (לא זה לא חלק מסרט פורנו, חוץ מזה שהיא כולה שעירה קטנה ושחורה) וצלצלתי בדלת - המוזיקה הפסיקה - דמיינו לעצמכם את הקול של הפרחה הכי גדולה בעולם - "מייי זההה???" - השכן מלמטה! *שקט כמה שניות - שוב מפעילה מוזיקה וממשיכה לשי…
-
- 124 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משקפי שמש לשימוש בספורט. נהיגה וסתם בכלל. אני מתלבט בין אוקלי לבין רודי. אני מחפש משהו שיחזיק שנים ארוכות ויהיה משתלם. בעתיד כנראה הכוונה היא גם לקנות עדשות עם מספר אבל לא בזמן הקרוב. אשמח לדעתכם בנושא אריאל
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אתם מוזמנים להתחיל מכאן... ;D Prog.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-