עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by surfface,

אני אתחיל מזה שלא בא לי לצאת על נפשי או משהו רק לעבור תפקיד. לפני זמן מה הייתי מפעיל מחשב 1802 בגף תממ בפלמחים (הייתי שם חודש) והיה לי שם סבבה. ואז יצאתי לקורס במקצוע הזה ואחרי הקורס משום מה הביאו לי הצבה ליאא 22 בתפקיד במחסן אוטומטי שבכלל לא קשור לקורס. מה אפשר לעשות בשביל בעצם לחזור למקצוע שלמדתי או לצאת מיאא?? נ.ב יש לי 45 רפואי , אה ויש לי קבא גבוה נראה לי כי הייתי בטירונות במיונים לפקח טיסה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפש שירים משנות ה 60 משהו כזה.. בשביל אבא שלי.. תודה רבה לכולם..

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  3. כמו שכתוב בכותרת, אבי הביא לי שעון G-SHOCK מהונג קונג. הוא בא בלי ספר הוראות, אני מבקש את עזרכתכם בהפעלת הסטופר בו. הדגם המדובר הוא ה- DW-8200, שלא כמו ברוב השעונים מסדרת ה-G-SHOCK, הלחצן של האור אינו נמצא מקדימה למעטה אלא בצד ימין למעטה. הסטופר ישנו. הבעיה היא שאני לא הצלחתי להעלות על הדרך שבא מאפסים את הסטופר. זוהי תמונתו של השעון, אם מישהו יודע את הפתרון לבעייה שלי, אני אשמח שישתף אותי בו. תודה מראש, ptyahoo.

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  4. Started by yanushka,

דבר ראשון שאני חייב לברר זה, האם אפשרי לסרוק את שאלון ההעדפות האישי שלי ולהביא אותו לפה ע"מ לקבל קצת פרטים מבעלי ניסיון ועזרה ברישום ? האם זה לא מהווה עבירה על החוק הצבאי? אם כן, יש לי כשבוע ימים לשלוח להם אותו ואני נורא מתלבט במה לבחור (לא שיש שם דברים יותר מדי מובחרים, אלא *דברים מעניינים יותר וכאלה שלא מעניינים בכלל*). הסיבה לקושי היא המידעון הזה שגורם לי להעריך תפקידים בצורה אינה נכונה - מש"ק לוגיסטיקה נשמע כמו משהו בנ"ז עפ"י מה שכתוב במידעון.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by barak353,

יש באתר best buy: http://www.bestbuy.com/site/Google+-+Nexus+7+Tablet+with+16GB+Memory+-+Black/1484847.p;jsessionid=1AF938F42A9AB998AF7AE246635CFE18.bbolsp-app03-154?id=1219052238174&skuId=1484847&st=google%20nexus%207&cp=1&lp=1 לא יהיה לי ביטוח זה בסדר עכשיו אני צריך עוד הסבר, מה הוא סוג המשלוח האם זה יכול להגיע אלי שבור? האם יש בכלל משלוח לישראל? האם המכס יעצור לי את המכשיר במכס? האם אני צריך לשלם עליו מע''מ? איזה עוד סכומים אני צריך לשלם על המכשיר? האם כדאי לקנות אותו מהארץ שיש אותו ב-1,300 מ buy2 usa זה יקר,יחסית למכיר שלי 230 דולר בבקשה תעזרו לי אני חייב את כל הפרטים, תודה!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  6. Started by hararim,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות מכונת תספורת בתקציב של עד 400 ש"ח. בגדול הבנתי ש-panasonic ו- moser הכי מומלצות ואני מתלבט ביניהן. אציין שהמכונה משמשת לגילוח הראש על אפס. יש פה כמה דגמים שראיתי ואני מתלבט ביניהם: אלו של פנסוניק והאמת שאני לא מבין מה ההבדל ביניהם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750526 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753768 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715900 וזה של מוזר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=39544 יש עוד כמה של Moser ללא חוות דעת בכלל בזאפ אבל אם יש למישהו המלצה על דגם אחר בתקציב אני אשמח. תודה

• 17 תגובות
    • 13k צפיות
  7. Started by Goadzilla,

אז ככה אני צריך לעצב לוגו למעצב שיער השם של הספר הוא ישראל הרעיון שלי היה IsraHair=ישראל+שיער חברה אני יודע שזה אוכל לצחוקים בשביל כמה פה אבל תיהיו רציניים ותעזרו לי לחשוב על משהו אם מישהו גם יוכל לעזור בעיצוב שלו אז אני יודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by emil57,

כמו הכותרת רק יותר הסבר.. אנשים אני חייב רעיון למתנת יום הולדת למישהיי שאני אוהב.. (ויש לה חבר, ככה שאני דיי מוגבל באפשרויות..) תנו בקשה רעיונות למתנה מקורית.. לא בושם.. או ערכת איפור.. או דובי.. משו שהיא תראה תגיד וואוו.. חשבתי למשל לקחת תמונה שלה ולתת לאיזה צייר שיצייר אותה.. אבל זה לא מספיק אני צריך עוד משו.. משו סוף.. כדי שהיא תקבל מתנה מיוחדת..!! אגב אין בעיה של מזומנים.. שחררו רעיונות.. תודה רבה..!

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by BURTON,

יש לי שכן ממש מעצבן ובא לי להרוג אותו אני צריך עצות על איך להרוג אותו ומי שמוכן לעזור אז שיגיד

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by PhP dUdE,

שלום חברה יש לי בעיה עם הסינים. יש פשוט יותר מדיי מהם וזה מתחיל לעצבן אותי. אני צריך עזרה בלתכנן רצח עם אבל זה צריך להיות מבצע סודי כבר אירגנתי כמה חברה, לוחמי הצבא הסרבי לשעבר ועכשיו אני צריך לארגן מקום סגור ודרכי תחבורה לסינים. עוד רעיונות יתקבלו בברכה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by intel suck,

נתונות משוואות של שני ישרים Y=4X+2 ו- Y=-2X+17 הם נחתכים בנקודה M צריך למצוא את שיעורי הנקודה M תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by intel suck,

תרגיל 66 בעמ' 694 מתמטיקה 005 של בני גורן: בסדרה חשבונית 15 איבריםץ סכום חמשת האיברים האמצעיים הוא 300 וסכום חמשת האיברים האחרונים הוא 500. צריך למצוא את סכום הסדרה את האיבר הראשון ואת הפרש הסדרה אז הגעתי לנוסחה שסכום הסדרה שווה ל15A1+105D וזה שווה לסכום הסדרה כולה וכאן נתקעתי באיך להמשיך ניסיתי לחבר עם שאר הנוסחאות של האיברים האמצעיים והאחרונים ולא הצלחתי תרגיל נוסף תרגיל 72 עמ' 695 בסדרה חשבוןנית סכום האיברים הוא 144ץ האיבר הראשון הוא -10. והפרש הסדרה הוא 4. חשב את סכום האיברים במקומות הזוגיים. הבנתי שיש N/2 איברים בסדרה הD שווה ל8 כי צריך תסכום רק של האיברים הזוגיים וזהו פה נתקעתי באיך להמשיך תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שאלה הוכח(בלי שימוש בנוסחאת השגיאה) כי נוסחאת סימפסון שליש הנה מדוייקת לכול פולינום מסדר 3 ומטה. http://en.wikipedia.org/wiki/Simpson%27s_rule [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by Kurt,

במשולש שווה שוקיים הגובה לשוק יוצר זווית של 23 מעלות עם בסיס המשולש. חשב את היחס בין השוק לבסיס אני מיואש ניסיתי כבר הכל, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך פותרים :-X

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  15. Started by Dark_Phantom,

נתונה השאלה: תאוצות שני גופים נתונות ע"י: a1 = ct - 1 [m sec-2] a2 = 6 - ct [m sec-2] c = 1 [m sec-3] נתון כי בזמן t = 0 שני הגופים נמצאים בראשית, וכי גוף 1 נמצא במנוחה. מהי מהירות גוף 2 בזמן t = 0 אם ידוע כי הגופים התנגשו כעבור 48 שניות? תנו תשובה במטרים לשנייה. כעקרון הפתרון פשוט. משווים את המרחק שעברו שני הגופים- התאוצות ניתנות והזמן נתון. הבעיה היא מה אני עושה עם ה c? הוא נתון ב m/sec-3 וכשאני סתם מציב את זה במשוואה הסופית יוצא לי m-s/s כלומר מהירות פחות זמן כלשהו ולא מהירות נטו. אני מספספס פה איזה קטץ' ואני אשמח אם תאירו את עיני כי בגוגל לא מצאתי פתרון..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מהירות הלוע של רובה היא 250m/s. אדם מכוון את הרובה לעבר מטרה הנמצאת 200m ממנו. לאיזה גובה מעל המטרה עליו לכוון את קנה הרובה כדי שיפגע במטרה? (תשובה: 3.14m) סימנתי את הגובה מעל המטרה ב-h. לפי פיתגורס הקשר שלו לזווית a (זווית הירי) הוא h=200*tana ניסיתי להשתמש במשוואת המסלול, ע"י הצבה של x=200, y=0 (הקורדינטות בסוף התנועה) v0=250. לא יצא לי מה אני מפספס? אני לא רואה דרך אחרת

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. השאלה במראות כדוריות: 1.נתונה מראה כדורית המשמשת לאיפור (מראה מגדילה). א.שרטט דוגמא של מהלך קרניים שבוא המראה משמשת לגילוח. ב.לרשותך מראה כזאת שרדיוסה 30 ס"מ באיזה מרחק מהמראה יש לעמוד כדי שהדמות תהייה ישרה ומוגדלת פי 2? קודם כל מראה מגדילה זה מראה קמורה או קעורה? ובשאלה א' למה הכוונה?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by Ovid,

שלום, אני לא למדתי קומבינטוריקה בלימודים(רק לבד, וגם זה לא הרבה),ואני צריך לעזור לחבר אחד. יש 3 תרנגולות, 4 ברווזים, 2 אווזים. כמה קומבינציות אפשר לעשות איתם כדי שבכל קומבינציה יהיה 1 תרנגולת, 1 ברווז, 1 אווז ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  19. נתונים שלושה מספרים שונים מאפס. אם כופלים את המספר השלישי פי 5 מתקבלת סדרה הנדסית. אם מוסיפים לריבועו של המספר הראשון 6 מתקבלת גם כן סדרה הנדסית. מצא את המספר הראשון. ... תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by the red dragon,

מהם הדרכים בהן הצמחים שומרים על מאזן מים? חיפשתי בכול המקומות שאלתי אף אחדדד לא יודעע אולי אתם יודדעים

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  21. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, הגעתי למסקנה שאני צריך כסף זמין ומהיר, מחשבים זה עסק יקר ואודיופיליות אפילו עוד יותר, אז דיברתי קצת עם חבר שלי והחלטנו שאנחנו צריכים לשדוד בנק. כבר דיברתי עם טייס מסוקים שאני לא יגיד את שמו משדה התעופה בהרצליה שיטיס לנו את המסוק בתור רכב מילוט.. הצלחנו לארגן M16 קצר בנתיים, בקשר לעוד אקדח שאנחנו צריכים חשבתי לשאול אותכם איזה הכי כדי לי? אני צריך משהו עם מינימום 12 כדורים ושיהיה קל להפעלה. בקשר לבחירת הבנק חשבתי שכדי דווקא בנק עם 3 קומות ושיהיה לו גג בשביל שהמסוק יוכל לבוא לעסוף אותנו מהגג וככה נוכל לברוח משם דיי בקלות יש לכם איזה עוד טיפים שאני צריך לדעת? ואם אתם רוצים לעזור אנחנו צריכים עוד איזה שני אנשים בתור עוד כח אש, עדיף אנשים עם ניסיון לנשק. אנחנו צריכי…

• 135 תגובות
    • 12.3k צפיות
  22. שודר בארץ בשנות ה-90 המאוחרות (96 עד 99 לדעתי), מבית ה-BBC למיטב זכרוני. הרקע הוא פרבר אנגלי של המעמד הנמוך בו גרים שני חברים די כלומניקים שכל פעם נקלעים לסיטואציות הזויות. אחד רזה והיסטרי והשני שמנמן ואדיש אם אני זוכר נכון. גם היה מעורב איזה טנדר אנגלי מדגם ישן, אולי משהו עם הובלות אבל אני ממש לא זוכר. מעט מאוד פרטים, אבל אם מישהו נזכר במשהו אני אשמח... זו היתה סדרה פשוט קורעת והזויה לחלוטין, ממיטב ההומור הבריטי. משהו בסגנון של Coupling המצויינת אבל הרבה יותר "מעמד פועלים/מובטלים" והרבה פחות פאבים ודייטינג. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  23. קניתי Lenovo Thinkpad T61 T7300/2G/X3100/120G/14.1 WXGA/DVDRW/XP ב-Ebay ושלחו לי אותו לארץ דרך FedEx. הוא כרגע נמצא במכס וכדי לקבל את אישור משרד התקשורת ע"מ לשחרר אותו, אני צריך עזרה במילוי הפרטים הבאים (מצ"ב). תודה מראש (= [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by yanipc,

אהלן חברה...אולי מישו יכול לעזור לי ותת לי איזה לינק שבו אני יכול לראות את המשחק של פנא'-אולימפיאקוס באינטרנט?? :s05: תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  25. Started by intel suck,

אני רוצה לשדרג את המחשב תקציב: עד 1500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 434 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.