עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by חן מ,

באתר הזה של בחינות הבגרות פורסמו הציונים אם בא לכם שתפו בציון שקיבלתם:אני קיבלתי 70 במודל G,ניגש למועד ב מה איתכם?

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. ??? עריכה: ומה זה חילוף חומרים גבוה? זה משהו שאפשר לשנות? בקיצור אני מעוד מתעניין בדיאטה.. אם יש לכם משהו להוסיף אני ישמח ;D

• 36 תגובות
    • 14k צפיות
  3. קודם כל,שבוע טוב לכולם! דבר שני שלא יהיו תגובות מטומטמות וספמאיות,כולה שואל שאלה העבירו אותי מתפקיד שקמיסט(שדרך אגב הרגשתי שזה גדול עליי ולא אהבתי את זה,רק היציאות שם היו מעולות והייתי יכול גם ללמוד באו"פ אבל זה לא משנה),לתפקיד פקיד בלשכה\בקשר\באג"מ. האם תפקיד פקיד זה תפקיד טוב יותר משקמיסט?מה אני בתור פקיד אמור לעשות חוץ מלהשתמש בתוכנה שם במחשב להדפיס כל מיני דברים,לקבוע לו"ז למג"ד אם זה בלשכה שלו וכו'? איך באופן כללי זה עובד?האם זה משמרות?או שעבודה כל היום מהבוקר עד נגיד 6 בערב? תודה

• 36 תגובות
    • 11.2k צפיות
  4. שלום. ברצוני לפנק את המחשב (או אותי) באיזה חלק חדש, שדרוג של חלק ישן או משהו בסגנון, לקראת יציאתו של וינדוס ויסטה. המפרט הנוכחי: E6400 אסוס P5WDH זכרון GSKILL 2GB 800MHZ ATI X1800XT 256MB ספק ליברטי 400 מארז אנטק P180 מסך LCD זה בקצרה המפרט הנוכחי, כמובן שיש הארד דיסקים, צורבים מקלדות ועכברים וכו'... תנו איזה רעיונות לשדרוג, הוספה של משהו... התקציב כרגע לא משנה... יום טוב.

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. היי, כיום אני מתנייד באמצעות אוטובוסים. אני גר עם ההורים, כך שבערב מדי פעם אני לוקח את הרכב שלהם. עד כה אוטובוס מילה את צרכי היטב במינימום הוצאות. באוקטובר אתחיל ללמוד באונ' חיפה. אני מתגורר ברעננה. לכן החלטתי שהגיע הזמן לרכב. המטרה היא למזער הוצאות + כאבי ראש. אני לא מאמין ברכב, לא מעניין אותי להשוויץ ברכב שלי, לא מעניינות אותי כל מני שטויות בו - אני צריך שיהיה נוח במידה סבירה ושינסע היטב ובאמינות. אין לי צורך להוציא כסף על שום דבר שהוא מעבר לזה. אני אפילו עוד יותר לא סובל להתעסק עם כל מני רוכלים מעצבנים, עם מוסכים וכו' וכו'. לכן לא אקנה רכב ישן או לא אמין בשביל לחסוך כסף. בגדול חשבתי על מיני ידנית. (פיקנטו, ספארק, אלטו וכו'). כמה שאלות: א. מה לדעתכם כדאיות הרכישה של רכש…

• 36 תגובות
    • 7.5k צפיות
  6. היי, לאחר התלבטות רבה בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה, הבנתי שמשתלם יותר ללמוד מדעי המחשב (לטווח הארוך) למרות שזה לא כזה משנה. עכשיו אני מתלבט בין מדעי המחשב בלבד לבין מתמטיקה ומדעי המחשב. כי במקום בו אני רוצה ללמוד, יש רק מתמטיקה ומדעי המחשב. מהסתכלות ראשונית, זה נראה מבטיח יותר, יוקרתי יותר וכו'. אבל אולי יש פה חתול בשק? אולי אני אלמד רק 60% מדעי המחשב ו40% מתמטיקה וזא בתעשייה יעקמו פרצוף כשאני אגיע לריאיונות עבודה? אני בטוח שיש כאן כמה חבר'ה שיכולים לשפוך מעט אור על הדברים

• 36 תגובות
    • 9.5k צפיות
  7. Started by KOBrA,

היום חבר שלי אמר לי שהוא יודע מקום שיש בו אלמנה שחורה .. אני ישר התלהבתי ורציתי לצלם אותה בסוני אריקסון החדש שלי W800 ( כן כן מותר לי להתלהב קצת) בכל מקרה אחרי שראיתי אותה נורא שמחתי לראות אלמנה שחורה במציאות, אבל לאחר חיפושים ברשת התברר לי שלכל האלמנות השחורות צריכות להיות מצוירות מן שעון חול על הבטן ... התאכזבתי נורא אבל חבר שלי מוכן להתערב איתי על מ100 שקל שזאת אלמנה שחורה משצלמנו היום והוא טוען שיש סוגים רבים של אלמנות שחורות . אבל לי העניין לא הוכח ! קיצר חברה מישהו יכול לעזור להטות את כף המאזניים ?? כל מידע וכל מי שיודע ומצא דבר שיפרסם פה בבקשה !! תודה מראש

• 36 תגובות
    • 9.8k צפיות
  8. Started by Milford Cubicle,

מאיזה דגם הפרארי הכסופה (המדהיייייימה) מהסרט Bad Boys 2 ? * אין לי מושג לאין ה-s נעלמה...

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by J0HNiE,

שלום לכולם 8) באתי להזמין אותכם לערוץ שלנו ב IRC. לבעלי Windows ניתן להוריד את התוכנה mIRC www.mirc.com לבעלי LINUX ניתן להוריד את התוכנה Xchat (או שהיא מובנת) Just google it וניתן גם להיכנס לערוץ שלנו דרך FFOX - chatzilla Server: irc.co.il Channel: #hwzone.co.il /server irc.co.il:6667 /join #hwzone.co.il ד"א, אני מוכר פה בפורום? :

• 36 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. אני עוד 10 חודשים בערך עובר דירה לאחת חדשה. לפי מה שהבנתי ההורים שלי מייחסים המון חשיבות לעיצוב [6 אלף דולר למעצב בעעעעעע] ורציתי לדעת גם אילו חידושים טכנולוגיים אפשר לדחוף בבית.. דברים כמו - נקודות לשואב אבק - כמו שיש נקודות חשמל שמחברים מוצרי חשמל כך מחברים רק צינור ומתחילים לשאוב... אין רעש ואין לכלוך כי השואב עצמו נמצא במקום אחר [על הגג או משהו כזה] כמו כן, דברים כמו דלתות מתקדמות, ברזים [רק לא זה שמחליף צבעים למה זה חרטה עצבנית.. זה עובד רק בחושך מוחלט] וכדומה... תודה מראש :-*

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by Chevy,

יומולדת שמח רן ! שיהיה בכיף ותהנה מכל רגע 25 שנה שמח 8) :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה - :auto: :biggthumpup:

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Koko Ben Hamin,

היי.. אממ תראו לפני איזה שבועיים חודש בערך היה לנו מבחן במדעים..(קיבלתי 100+) בקיצור אז ביום שהחזירו לנו את המבחן עשו לכיתה המקבילה את המבחן..בסוף היום אחרי שעשו להם את המבחן הם אמרו לי שהיה להם וזה.. ושאלתי אותם אם זה כמו אצלנו והם לא הבינו למה אני מתכוון,הראיתי להם את שלי(כאילו לחברים שלי ששם) והם אמרו שזה כמו שלם. היום בסוף הלימודים ניגשת אלי המורה שלנו והיא שואלת אותי אם נתתי לילדים את המבחן..אמרתי שלא כי אני לא נתתי להם את השאלות .. חוץ מזה שהמבחן שהראיתי להם היה אחרי שהם עשו את המבחן..עכשיו נזכרתי בזה ,שהראיתי להם אחרי המבחן,אם אני אסביר לה על מה התבלבלו או לא יודע מה .. כי אמרתי לה לא ,אבל באמת לא כאילו איך אני אסביר.. הרי אני לא אמרתי להם איזה שאלות יש .. הרא…

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  13. היי לכולם. הייתי בראיון למשרת איש מכירות ברשת מחשבים גדולה. לפי מה שאמרו לי המראיינים בחברה, עושים 20 שקל לשעה שכר בסיס + עמלות מכירה, 10.5 שעות משמרת מא-ה וביום שישי 5 שעות משמרת (חצי שעה הפסקה בלבד ביום). זאת אומרת 230 שעות בחודש עם התחייבות לשנתיים עבודה. שאלתי מה השכר הממוצע של אנשי המכירות שלהם והם אמרו 12,000 שקל ממוצע ואפילו יותר. האם זה הגיוני שהמשכורת הבסיסית מוכפלת פי 3 רק מעמלות? אני לא רוצה להתחייב לשום חוזה מבלי לדעת האם מדובר במשהו שהמראיינים זורקים באוויר רק כדאי שתחתום לשנתיים, או שזה בהחלט משכורות בסדר גודל כזה. אם מישהו התנסה בזה בעבר בכל חברה או חנות ויודע האם זאת עבדות לשמה ועבודה בעיניים, או שזאת הזדמנות פז. תודה רבה לעונים.

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. התחלתי לצאת עם מישהי בשבוע שעבר, ומחר יש לה מסיבת יום הולדת והיא הזמינה אותי. אני לא מכיר אותה כ"כ טוב, ובכלל אין לי הרבה ניסיון בקטע של מתנות יום הולדת לבנות, אז אני אשמח להצעות לדברים נחמדים שאפשר להביא לה תודה רבה :]

• 36 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by Bose,

המשך לדיון הקודם רק שעכשיו נדע מה כולם חושבים. ועכשיו ניתן לתמונות לדבר! למבורגיני מורסיאלגו למבורגיני גאיארדו למבורגיני דיאבלו קניגסג CC אנזו פרארי פרארי 575 פיז'ו 907 מקלרן מרצדס SLR פגאני זונדה AC COBRA אסטון מרטין וואנקיש אסטון מרטין DB9 סאלין S7 מורגן אירו 8 TVR טוסקאן אסקארי KZ-1 פורשה 911 (צורה יוצאת) פורשה קאררה GT פורד GT 40 מזראטי קופה בוגאטי ווירון מקלרן F1

• 36 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by aldema,

שלום לכם , יש לאבא שלי כרגע מגאן II סדאן (לצערי הרב ) מרצון . עכשיו ניסיתי לשכנע אותו לקחת אוטו חדש והוא יכול לקחת כל אוטו שהוא רוצה שנמצא בציים.. הבעיה היא שהוא לא רוצה לקחת אוטו גדול וטוב כדי לא לנקר עיניים במקום עבודתו במיוחד כי הוא פרילנסר אבל גם כי לבעל המפעל צילינדרים יש אוטו יחסית צנוע למרות שהוא מיליונר- כדי להראות לעובדים שלא תמיד צריך הכי טוב אפילו אם אפשר. עכשיו הוא אמר לי : "ביוני יכול להיות אני אקח את הסונטה החדשה כשהיא תגיע אז ביינתיים רק תבדוק לי מה עם מגאן דגם 2007".. אז בשביל זה באתי לפה - אני מצאתי רק את התמונות הבאות אז אני ישמח אם מישהו יעלה לכאן תמונות או לפחות קישורים חדשים לתמונות של 2007 Renault Megane סדאן.. תודה. (נ.ב - שמתי לב שחוץ ממתיחת פנ…

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Ran B,

יאללה תפתחו ערוץ 22, תיקחו את העיתון, במקרה שזה מעריב - אז - "מעריב היום" עמוד האחרון. במקרה שזה ידיעות אחרונות - אז - "24 שעות" עמוד אחרון. או יש פה את התמונות של הדף עם הסימונים.. 8) אחרי התוכנית, תרשמו כאן את התוצאות של זה, אם יש לזה תוצאות או משהו.. 8) בהצלחה!

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. טוב אז הייתי שמח אם הייתם מיעצים לי מנסיון קודם מה באמת כדאי להביא איתך ומה להשאיר בבית? תודה על העזרה.

• 36 תגובות
    • 9.7k צפיות
  19. Started by zachi27,

היי ח'ברה!!! השתתפתי לאחרונה בתחרות שנערכה באתר של חברת GAINWARD שהפרס בה הינו זוג כרטיסי מסך 7900GS. נבחרתי בין חמשת התמונות המוצלחות ביותר, כאשר עתה התחרות פתוחה להצבעות. התמונה שתזכה במספר ההצבעות הגבוה ביותר, תזכה את המשתתף בזוג כרטיסי מסך 7900GS. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לחבר ותיק בקהילת HWZONE ע"י כך שתצביעו לי. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לכתובת המצויינת מטה ולבחור בי (תמונה מס' 5). כן, זה אני שמצולם ב"עירום" שם... אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לזכות. הנה הכתובת: www.gainward.net/contests

• 36 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by infer73,

לפני כמה זמן אני זוכר ששמעתי על כך שעומדים להעביר בהולנד חוק שיאסור על מכירת מריחואנה ושימוש בה ע"י אנשים שאינם אזרחים (מה שקצת יפגע להם בתיירות,לא?) ורציתי לדעת האם מישהו יודע אם זה עבר כבר או לא, והאם זה כבר תקף שם או לא

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by PhP dUdE,

כרגע חשבתי על משהו, נגיד שאתה חולם ואני אישית יכול לשלוט במה שאני חולם זאת אומרת אני מתעורר בתוך החלום ועושה כול מיני דברים אבל נגיד מקום שלא ראיתי או שאני לא זוכר איך הם נראים התמונות פשוט נעלמות כמו במשחקי מחשב שיש מין חלקים אפורים,כאילו חסרים לי חלקים בפאזל,מה איתכם? איך אתם חולמים?

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by uzi_sch,

האים אתם רואים דמיון בין SNUFKIN מהמומינים ל LINK מהמשחק ZELDA? ראו תמונות. [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by SharKiMaN,

פרמטתי את המחשב, וגיביתי את כל הקבצים והתיקיות האפשריות, כולם חוץ מ42GB של מוזיקה :kopfpatsch: :'( :'( :'(

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by QQQ,

כמה זה במספרים?

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. המשך מפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184415.0 אבל פה לא מדברים על ילדים מתחת לגיל 12 ולמען האמת גבר בן22 וילדה בת 12 נראה לי יותר ב"סדר" משתי נשים והרבה יותר ב"סדר" מ 2 גברים ועוד משהוא שלא קשור אבל לא בא לי לפתוח שירשור חדש http://www.nothingtodo.co.uk/view/1762/movies/humorous-movies/die_hard_12.html

• 36 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים