עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אם עד עכשיו השתמשתם באנטיוירוסים החינמיים של AVG או AVAST או microsoft security essentials, הגיע הזמן להחליף אותם. צ'ק פוינט פתחו את האנטיוירוס שלהם (טוב לא בדיוק שלהם, אבל בלי ספויילרים) להורדה חינם. הפרטים המלאים כאן http://www.turovsky.co.il/2012/06/check-point-zone-alarm.html

• 36 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. היי, כיום אני מתנייד באמצעות אוטובוסים. אני גר עם ההורים, כך שבערב מדי פעם אני לוקח את הרכב שלהם. עד כה אוטובוס מילה את צרכי היטב במינימום הוצאות. באוקטובר אתחיל ללמוד באונ' חיפה. אני מתגורר ברעננה. לכן החלטתי שהגיע הזמן לרכב. המטרה היא למזער הוצאות + כאבי ראש. אני לא מאמין ברכב, לא מעניין אותי להשוויץ ברכב שלי, לא מעניינות אותי כל מני שטויות בו - אני צריך שיהיה נוח במידה סבירה ושינסע היטב ובאמינות. אין לי צורך להוציא כסף על שום דבר שהוא מעבר לזה. אני אפילו עוד יותר לא סובל להתעסק עם כל מני רוכלים מעצבנים, עם מוסכים וכו' וכו'. לכן לא אקנה רכב ישן או לא אמין בשביל לחסוך כסף. בגדול חשבתי על מיני ידנית. (פיקנטו, ספארק, אלטו וכו'). כמה שאלות: א. מה לדעתכם כדאיות הרכישה של רכש…

• 36 תגובות
    • 7.4k צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

למכירה: פתח תקווה

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. המשך מפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184415.0 אבל פה לא מדברים על ילדים מתחת לגיל 12 ולמען האמת גבר בן22 וילדה בת 12 נראה לי יותר ב"סדר" משתי נשים והרבה יותר ב"סדר" מ 2 גברים ועוד משהוא שלא קשור אבל לא בא לי לפתוח שירשור חדש http://www.nothingtodo.co.uk/view/1762/movies/humorous-movies/die_hard_12.html

• 36 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by Kurt,

בהצלחה לכל מי שבשעה 13:45 עומד לסיים עם המקצוע העלוקתי הזה, חירות is in the grasp of our hands

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. כדאי לנסות? או שאין מצב שיפעל?

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by vinipyx,

מה אתם אומרים??? [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. רשום שאחד מהסעיפים של פגיעה בפרטיות הוא: "צילום אדם כשהוא ברשות היחיד"

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. הנה TOOLBAR מוכן ואתם יכולים להוריד אותו http://http.members.lycos.co.uk/sharbatov/ ושם תבחרו HWzone.exe ותעשו שמירה בשם בלבד!!!

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by FARKASH7,

מישהו זוכר? אני חייב לדעת לא משנה למה

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  11. טוב אז הייתי שמח אם הייתם מיעצים לי מנסיון קודם מה באמת כדאי להביא איתך ומה להשאיר בבית? תודה על העזרה.

• 36 תגובות
    • 9.5k צפיות
  12. Started by ALE-XtaZi,

איזה אי מיול נחשב להכי יציב והכי טוב האי מיול של ליונטוורק החדש נופל לי כל כמה דקות אז מה אתם ממליצים? נ.ב תנו לי גם מאיפה להוריד

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. אם קיבלתי באן מאתר טורנט-ואני יקנה מחשב חדש אז אני יוכל להיכנס לאתר הזה או שאני יפרמט את המחשב אני יוכל להיכנס לאתר הזה?

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by SupeRnovA,

שלום, לפני כמה שבועות עברתי את המבחנים של חיל מודיעין וגם את הראיון שלהם עשיתי עכשיו קיבלתי בדואר שאני מוזמן לתחקיר בטחוני, האם זה אומר שהתקבלתי? ואם אני לא אלך בסופו של דבר לחיל מודיעין זה שיש לי כבר סיווג בטחוני יכול לשבץ אותי בתפקידים יותר חשובים במקום שאני אהיה בו? תודה

• 36 תגובות
    • 9.6k צפיות
  15. כבר חודש שיש איזה רנו קליאו שחוסמת את החנייה שלי כמה פעמים בשבוע וככה גם הערב , אני בא לצאת מהחנייה והחרא הזה חוסם אותי עוד פעם, ציפצפתי 10 דקות (אני מדבר איתכם על 11 בלילה) , הוא לא בא, ניסיתי לתת מכה לחלון כדי שהאזעקה תפעל והיא לא התחילה.. . בסוף נימאס לי מהמצב ובדקתי אם הרכב נעול, אכן הדלתות היו נעולות אבל לא הבגאז'... פתחתי דרך הבגאזק את הדלת האחורית ואז הקידמית, שיחררתי האנד ברקס והתחלתי לדחוף אותו לכביש, הבעיה היא שההגה היה נעול ולא היה לי איפה לשים את הקליאו . אז השארתי אותו באמצע הכביש עומד באלכסון (זה רחוב שלא עוברות בו הרבה מכוניות) ונסעתי ... אני חוזר אחרי 20 דקות ורואה 3 ניידות וחבלן סורקים את הרחוב עם פנסים , אני שואל מה קרה , אומרים לי שיש רכב חש…

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Chevy,

יומולדת שמח רן ! שיהיה בכיף ותהנה מכל רגע 25 שנה שמח 8) :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה - :auto: :biggthumpup:

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

שוב חוזרים על אותה טעות שעשו במהיר ועצבני. לא יעזור אם יכניסו את אייסקיוב, אקזיביט, וכל הראפרים של MTV BASE TOP20, זה טוב ויפה, מרשים ומרגש עד דמעות.. אבל עדיין זה לא זה בלי וין דיזל :'( העיקר וין דיזל התקדם לשלב הבא בקריירה שלו, "גבר מי שמטפלת".. חרפה

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אהלן בקשר לשאלה 3... לא בטוח תצליח עם החברה שלך וגם אולי תמות ב7 שנים האלה אה כן פטנט מחזיק רק ל100 שנה כלומר אם אתה בוחר באחוזים או להקים חברה משלך תדע שאחרי 100 שנה זה לא יהיה שווה כלום (כאילו אם את חושב על הדורות אחריך)

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by topgun,

הלא הוא בכבודו ובעצמו... (ולמתקשים: R0ckF0rD) אז... המון מזל"ט, אושר עושר יושר וכושר (אי אפשר בלי קצת נוסטלגיה מכיתה ג' ;D), כבישים פתוחים בלי גברות שוטרות (), וזמן פנוי להגיע כבר ל-197 ולהמשיך :DJsmile: בשקט קצת שמנמנים, כי בכל זאת, מסורת... :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: + וקצת ג'אנק and may the Quality never leave

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by tHe_MoDeR,

טוב אז אני לא בדיוק יודע אם זה המקום לפתוח את הנושא אבל חשבתי למה לא לנסות בכל מקרה שלחו כל מה שיש לכם שקשור לנושא : לינקים , תמונות , רעיונות , מה חוקי מה לא , מה כדאי לעשות ומה לא וכו וכו וכו

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. קניתי מזגן עילי. המתקין של המזגן אמר לי שצריך לקדוח בקיר החיצוני, על-מנת להעביר את הצנרת בין היחידה הפנימית לחיצונית. במידה והקיר החיצוני הוא קיר בטון, אז יש להוסיף 120 ש"ח לעלות ההתקנה. השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת האם הקיר החיצוני שלי הוא קיר בלוקים או קיר בטון (מדובר בחדר על גג)?

• 36 תגובות
    • 32.4k צפיות
  22. Started by The UnKnown,

If they said to writethe answers on the left side and the drift on the right side.. and i did the opposit... can i lose points ? or if the paper is not so organized or neat ... can i lose points for such stupids !?

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by tombcatz,

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by aldema,

שלום לכם , יש לאבא שלי כרגע מגאן II סדאן (לצערי הרב ) מרצון . עכשיו ניסיתי לשכנע אותו לקחת אוטו חדש והוא יכול לקחת כל אוטו שהוא רוצה שנמצא בציים.. הבעיה היא שהוא לא רוצה לקחת אוטו גדול וטוב כדי לא לנקר עיניים במקום עבודתו במיוחד כי הוא פרילנסר אבל גם כי לבעל המפעל צילינדרים יש אוטו יחסית צנוע למרות שהוא מיליונר- כדי להראות לעובדים שלא תמיד צריך הכי טוב אפילו אם אפשר. עכשיו הוא אמר לי : "ביוני יכול להיות אני אקח את הסונטה החדשה כשהיא תגיע אז ביינתיים רק תבדוק לי מה עם מגאן דגם 2007".. אז בשביל זה באתי לפה - אני מצאתי רק את התמונות הבאות אז אני ישמח אם מישהו יעלה לכאן תמונות או לפחות קישורים חדשים לתמונות של 2007 Renault Megane סדאן.. תודה. (נ.ב - שמתי לב שחוץ ממתיחת פנ…

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by KOBrA,

היום חבר שלי אמר לי שהוא יודע מקום שיש בו אלמנה שחורה .. אני ישר התלהבתי ורציתי לצלם אותה בסוני אריקסון החדש שלי W800 ( כן כן מותר לי להתלהב קצת) בכל מקרה אחרי שראיתי אותה נורא שמחתי לראות אלמנה שחורה במציאות, אבל לאחר חיפושים ברשת התברר לי שלכל האלמנות השחורות צריכות להיות מצוירות מן שעון חול על הבטן ... התאכזבתי נורא אבל חבר שלי מוכן להתערב איתי על מ100 שקל שזאת אלמנה שחורה משצלמנו היום והוא טוען שיש סוגים רבים של אלמנות שחורות . אבל לי העניין לא הוכח ! קיצר חברה מישהו יכול לעזור להטות את כף המאזניים ?? כל מידע וכל מי שיודע ומצא דבר שיפרסם פה בבקשה !! תודה מראש

• 36 תגובות
    • 9.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.