עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם.... איבדתי רישיון רכב וביטוח חובה - כמה יעלה לי ולאן צריך ללכת ??? אם יגנב הרכב אני עדיין מבוטח ?

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by SeeYouInHell,

מה דעתכם על המוזיקה שלו , הסגנון בכלל . מכירים עוד דומים שתפו דברו אשמח לדון בזה אני חושב שהגיע הזמן שיהיה פה נושא בלי ריבים מיותרים דרך אגב מעדיפים מזרחית? רוק? ליידי גאגא? בכיף דברו על זה אבל אל תעליבו העדפות של אחרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by eliil1,

http://www.dealextreme.com אמין? רציתי פשוט להזמין משם מכשיר סלולרי ..

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

רובכם ודאי מכירים את האתר Vgames, שבזמן האחרון הפך וביצר את מעמדו כאתר הגיימינג הגדול והטוב בישראל - על חשבונו של גיימר - שקרנו ירד רבות(לצערי, שכן הייתי באתר מאז שנת 99 בערך). בVgames היה קומיקס אונליין מצויין בשם V^2 (בדומה לCtrl-Alt-Del וPenny-Arcade) שהצטיין בהומור משובח ורמה גרפית גבוהה. לפני זמן לא רב יחסית V^2 חדל לפעול ובמקומו עכשיו נמצא הקומיקס "גיקטופיה" - לגיקטופיה אין אפילו שמינית מהרמה הגרפית של V^2 ואכן הצד הגרפי הוא הצד החלש ביותר בקומיקס. אך אני מצאתי את עצמי מחכה כל פעם לסטריפ החדש בגיקטופיה, פשוט כי הוא מצחיק. עכשיו עלו בדיוק שני סטריפים שמצטרפים יחד לסיפור אפי(Epic) משהו על וויל רייט, Spore ופיראטיות. הסטריפ האפי הזה הוא לא רק מצחיק בטירוף, הוא גם מעלה …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by pizzaguy,

האם כל אחד יכול לעשות רשיון לרובה אוויר? מאיזה גיל מותר? מה צריך לדעת? לאן צריך לפנות ? כמה זה עולה? תודה

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  6. חשבתי שיהיה נחמד לעשות "על הדרך" מפגש פורום בחנות. אז יהיה נחמד לציין מי מגיע ו- + - שעה... מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by Ori ZEE7,

מקובל ברוב המוחלט של חברות הכ"ח, להציב דרישה להתחייבות לתקופה מסויימת, מה שמהווה סוג של תמורה לקורס/הכשרה שעבר המועסק. במידה והמועסק לא עומד בהתחייבות הוא נקנס בסכום יחסי בהתאם לתקופה שבה עבד ולעלות ההכשרה. אז ככה, אותי מעניין אם יש איזשהו חוק שמגביל התחייבות בהתאם לתקופת ההכשרה ? ועוד, במידה והדבר אכן מעוגן בחוק האם בכל זאת מותר למעסיק להחתים אותי על התחייבות כתנאי להעסקתי(התחייבות אשר חורגת מהמותר בחוק) ולקנוס אותי במידה ולא אעמוד בה??

8. Started by shuy,

http://news.walla.co.il/?w=//801822

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by ExploiT,

כפי שניתן לראות הערנב משתלט על העולם ברגעים אלה ממש! ואני לא יתן לאנקודר לחפות עליו! צריך להפסיק את זה! הכי גרוע הוא זה ! כפי שניתן לראות הערנב מכבב בהופעה לילדים קטנים והוא הולך לגייס אותם לשורת צבאו הנאצי אך עליתי על מקור פרנסתו על הערנב ! הערנב מוכר אביזרי מין עם דמותו על מנת לגייס כספים לקראת מלחמת גוג ומגוג (או מלחמת הערנב כנגד האדם) הזהרו ! מן הערנב

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  10. אהלן, כמו שאתם רואים נשארו לי עוד פחות מ 3 חודשים לשחרור, אני רוצה לעשות קורס ברמנים כדי לעבוד בצורה נורמלית לאחר השחרור, או באילת או במרכז הארץ. לא מזמן התקשרו אלי מבר מאסטר והציעו לי קורס ב 3 אלף (אפשר על חשבון פיקדון) במשך חודש וחצי אם אני לא טועה, סירבתי כי לא ידעתי אם כדאי שם או במקום אחר. אני רוצה לדעת מאנשים שעשו קורס כזה, ומאיזור הדרום איפה כדאי (אני דימונאי, שמעתי המלצות על ללכת לקורס של הפורום אם אני לא טועה זמן אמיתי). תודה.

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by Cucilida123,

(לא מצאתי לאן האשכול מתאים אז פתחתי פה, תעבירו אם צריך) קיצר אני מתכנן לקנות מחשב ממש בימים הקרובים ואני צריך חנות טובה במרכז(רמת גן\גבעתיים\תל אביב) חוץ מKSP\אייבורי לא מצאתי חנויות.. מהם אני לא רוצה לקנות. תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dovik,

אני צריך באופן חד פעמי להכניס כמה כתובות ושזה יחשב לי את המסלול הקצר ביותר. האם יש אתר כזה ברשת? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by rroonnii,

כאלה ? משהו בסגנון הזה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by m1ke,

אי שם לפנות בוקר נפרץ צינור במטבח של המשרד. כעבור כמה שעות ב-4 לפנות בוקר נופל החשמל. ומתגלה הזוועה: http://pwnmypic.com/images/05534600813515252908.jpg 11 מחשבים לא עמנו יותר. שרת אקסצ'נג' בסרטים קשים. ידעתי שהייתי צריך לבקש יום חופש..

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי אחרי הרבה טלפונים ובדיקות, הצתמצמה לה הרשימה של המכללות שבהן ארצה ללמוד (הנדסת מכונות). המכללות: אפקה שנקר - עדיין בבירור (וגם קצת בעייתי מסתבר שזוהי מכללה לעיצוב בכלל) המכללה האקדמית להנדסה ירושלים אחווה המרכז האקדמי אריאל. עריכה: עוד מכללה אחת לרשימה - מכללת אורט הרמלין נתניה. איפה אתם הייתם בוחרים ללמוד? ובשביל מה הייתי רוצה את הדירוג מהטובה ביותר לפחות טובה? כי נניח שמכללת ירושלים תיהייה הכי טובה ואחריה אפקה עדיין אלמד באפקה מטעמי נוחות. תודה.

• 11 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by Milford Cubicle,

"ניורון פנטיום 4 הכולל צורב, עכשיו בערוץ הקניות!"

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני מחפש מקומות שמצד אחד יש בהם הרבה טבע, ומצד שני הם לא המוניים ואפשר להיות שם בשקט. את המקומות שאני מכיר כבר התחלתי למצות.. מישהו גם אוהב לטייל במקומות מיוחדים ויכול להמליץ? ובלי רעיונות כמו "היהודייה" ו"הכנרת".

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  18. Started by DarkMoh,

המשחק דיי פשוט והמטרה ברורה - אבל אפשר להגיע לתוצאות מדהימות שם. http://fantasticcontraption.com/ התוצאה המגניבה שלי (פשוט לחצו פליי): http://fantasticcontraption.com/?designId=1859104

• 131 תגובות
    • 13.7k צפיות
  19. Started by silky,

מחירי הביטוח נכון לעכשיו, אמורים להשתנות לרעה ב-1 בנובמבר השנה. הייתי רוצה לקבל מידע מדוייק לגבי כמה יעלה ביטוח חובה לאחר השינוי. תודה.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  20. מהתוכנית האמריקאית של מי השורה הזאת בכלל. Funniest video EVER!!! אתם מוזמנים להוסיף סרטונים קורעים מצחוק.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  21. קיצר היום חשבתי על זה, ואמרתי מה אפור עכבר? מה כל העכברים אותו גוון של אפור?!? ואז ואז!! ואז קלטתי משהו! טום וג'רי!! משהו לא בסדר שם!!!! העכבר חום והחתול אפור!!! למה העכבר חום!??! ואם כבר למה החתולל אפור ולא העכבר?~?! למה!??! זה לא בסדר!!!

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. השאלה נמצאת בכותרת

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

שלום אני לומד לקבלת תעודה של סיסקו CCNA אבל שינו את המערכת הזאת... וכניראה שאני יקבל תעודה של CCENT השאלה שלי היא האם זה עדיין שווה להמשיך ללמוד או שאני מבזבז את הזמן בקורס הזה?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by watch out,

היי רציתי לדעת אם שימוש ב gps שאני לרוב מפעיל ברגל מזיק? בכל זאת תחושה שהלווין מתמקד במכשיר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by IlanF,

אין לי מושג איך עשיתי את זה... שנייה אחת, לחצתי "שלח תגובה" ושנייה אחרי אני קולט את עצמי לוחץ על קישור בחדשות ומיד לוחץ "חזור". התוצאה בתמונה למטה [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים