עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by שוקו,

טוב, כן נושא קצת דבילי (לא שחסר פה כאלה ) התיק צד שקיבלתי מהאונ' לפני שנים סיים את תפקידו, עכשיו אין לי מושג מאיפה להשיג תיק חדש וטוב ללכת איתו ביום יום. בפועל- צריך 1. להסתובב באיזה מרכז מסחרי, או 2. לחפור בZAP\EBAY את 1 אין לי ממש זמן לעשות, ו2- מסריקה ראשונית לא קפץ לי כלום מרגש, אז לפני שאני חופר לעומק אולי תוכלו לכוון כי במקרה יש לכם המלצה. מה שאני צריך- תיק צד, סגנון סטודנטאלי (לא זקן, לא מעור, לא מראה רציני), לא צריך להיות בו מחשב. מה שצריך להיכנס בו בפועל זה- כלי כתיבה, נרתיק של משקפיים, שטויות ממש קטנות (אין צורך בריבוי כיסים בתכלס), דפדפת ו\או מחברת, מסמכים. צריך שאוכל לשים אותו באלכסון חשבתי לכוון על תיק למחשב נייד כיוונים: http://www.caselogicisrael…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  2. שלום יש לי מכונה של קריסטל שעובדת טוב חוץ ממשהו אחד שמטריד אותי ... הסחיטה שלה אורכה כ10 דקות . ב2 התוכנות גם כותנה וגם בגדים רגילים האם זה תקין? לא הורס את הבגדים?

• 10 תגובות
    • 7.4k צפיות
  3. אני אוהב להתעסק עם חומרה של מחשבים וזה תשוקה שלי. חשבתי לעבוד בתור טכנאי מחשבים בKSP אבל שמעתי שיש סניפים שטכנאי עושה כמה תפקידים. הוא יכול להיות טכנאי, במכירות וגם מחסנאי. אני אישית רוצה רק להיות במשהו שאני טוב בו, וזה כמובן טכנאות. אני מכיר סניף שכנראה בו טכנאים הם גם מקבלים ציוד פגום בחזרה ועושים החלפות. הייתי רוצה לדעת באילו סניפים כל אחד עושה עבודה שלו, ולא כמה תפקידים. האם יש פה טכנאי שעובדים בKSP ויכולים להבהיר לי דברים אלה ואולי לספר על יום עבודה רגיל בעבודתם? גם אשמח לשמוע מאנשים שעובדים בIVORY וחברות אחרות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. היי מישהו כאן עבר את החוויה בכותרת ויוכל להמליץ לי על מקום מסויים\ למה לשים לב וכו'? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  5. בשנה וחצי האחרונה אני משתמש בנעלי Saucony - Grid® Omni Walker שקניתי במשביר לצרכן. הן די נוחות האמת, וזה נורא חשוב לי כי אני עובד בבית החולים והרבה משמרות נשארים על הרגליים ופשוט הולכים מחדר לחדר בלי מנוחה. המחיר באמזון למידה שלי, כולל משלוח לארץ דרך buy2usa, הוא כ-305 ש"ח (כבר יודע מה המידה והרוחב, אז אין בעיה להזמין אונליין). רק כמה נקודות: *הן נורא נוחות, אבל גם נורא מכוערות! *אני כבר לא מוצא את הדגם בארץ (לצורך השוואת מחיר). לא שזה קריטי במיוחד, אבל יש סיבה לזה? החליפו לדגם חדש ונוח יותר אולי? *הן נורא מכורעות! אני אזמין את הדגם הלבן, קצת יותר מפרגן, אבל עדיין... לפני שאני מבצע את ההזמנה, יש למישהו המלצה בכל זאת על נעלי הליכה עם אותה נוחות ומעלה? התקציב לא ממש …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום. הפורום כאן מאוד פעיל וישנם חב'רה מלומדים . הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מבעלי ידע וכן גם ניסיון .אפילו מה הייתם עושים אם הייתם במצב שלי. יש לציין שאין כל כך מענה בכל מיני פורומים של משכנתאות.שם יותר מתיחסים לבניית משכנתא . המצב שלי כזה: יש ברשותי 400K אלף . אני כרגע בשכרות ,החוזה מסתיים בעוד שנה. אני חוסך בצד בשנה (מציין סכום בטוח) כ 100אלף שח . לא יודע מה יהיה בעתיד הרחוק אך בשנים הקרובות (5/7 שנים) אני יכול להמשיך לחסוך סכומים כאלה . אני מתלבט האם לקנות או להמשיך לשכור ולחסוך לדירה בלי משכנתא . גם בקניית דירה אמשיך כמובן לחסוך את אותו הסכום. במצב רכישה אצטרך כ600 אלף שח משכנתא . החזר חודשי שמעוניין לעמוד כ3500 שח. יש לציין שאיני מרוויח בחודש משכורת קבועה.. ,…

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. לא ידעתי איזה כותרת בדיוק לרשום, אני מחפש ברזים למקלחת שהמים יבואו בכמה כיוונים - מלמעלה ומהצדדים. ידוע לי שקיים דבר כזה, אבל אני לא מוצא שום דבר באתרים ישראלים. גם בחו"ל אני לא בטוח שמצאתי מה שאני מתכוון אליו. בקיצור, אם מישהו יכול למקד אותי עם מילות חיפוש - אודה לו מאוד.

8. Started by YTZ,

הבנתי שבכדי שחבילה שאני שולח תהיה מבוטחת כנגד אובדן (במקרה של אובדן אוכל לתבוע פיצויים, עד 700 ומשהו ש"ח) אני חייב לשלוח אותה בדואר רשום. האם אני חייב גם "אישור מסירה"?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  9. אהלן, אני צריך עזרה כללית ממי שמבין קצת לעומק בכל נושא החשמל. יש לי בעית אדמה (באנגלית נקרא Ground Loop) שגורם להפרעות באודיו (זמזום \ רעש סטטי) ובתמונה (פסים עולים לאורך התמונה). זה מתבטא בחיבור Composite (חיבור RCA) מכרטיס טלוויזיה לממיר HD של הוט. חשוב לציין שהכבל לא ישן ובמצב טוב, וגם ניסיתי אחד נוסף והבעיה נשארה. ניסיתי גם כבל SCART ל-S-VIDEO ואותה הבעיה גם שם. ניסיתי לשחק מעט עם הכניסות ואין שינוי כל כך - מה שכן, כשאני נוגע בחיבורי הקול של הקומפוסייט שמתחברים לממיר עם הידיים אפשר לשמוע את אותו הזמזום (כלומר בעיות הארקה אאל"ט). יש עצות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by אנטי-פסטו,

אני אוהב לבשל. בתור אחד שגר לבד אני מבשל כמעט יום ביומו, אם לעצמי ואם לחברים שבאים. נמאס לי מהשחיקה המהירה של מחבתות "איכות" המבטיחות הרבה ובמהרה מאבדות מהאיכויות של תחילת השימוש. ניסיתי כבר טפלון, קרמי וכו...וכולן בהתחלה היו כיפיות לבישול וקלות לניקוי (בעיקר הקרמיות) אך מהר מאוד חטפו שריטות (אפילו מהספוג לניקוי כלים העדין ביותר) ואיבדו מיכולתן לבשל ללא הדבקה. מחבתות שבתחילת דרכן איפשרו בישול ביצת עין ללא שמן, מאלצות אותי להיכנס למאבק עם מגרד אקווריום כדי להוציא את שאריות המזון שנדבקו. מה כבר ביקשתי? מחבת קלה לניקוי שהאוכל והשמן לא נדבקים אליה והציפוי לא מתפורר עם הזמן. חיפוש בגוגל הפנה אותי למליאנתלפים לינקים "פירסומיים" מובהקים הממליצים לי לזרוק מאות שקלים על מוצרים גרו…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by pure perfection,

מה קורה ? רציתי לברר לגבי הרשמה לגרין קארד , איך אני יכול להירשם ?? ראיתי כמה אתרים שעוזרים עם ההרשמה אבל איך אפשר לדעת אם זה זיוף או לא ... תודה

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  12. אבא שלי אגרן והוא צבר במחסן כמות גדולה של בגדים , כולם משומשים במצב טוב , חלקם ממותגים . הוא רוצה למכור את הכל , אפשרי בכמה פעמים או בפעם אחת . איך ניתן למכור את הבגדים? אני רציתי שיתרום אותם , אבל כיאה לאגרן הוא סירב בתוקף , גם אופצייה של מכירה לפי משקל בגרושים הוא לא מוכן .

• 3 תגובות
    • 11k צפיות
  13. היי אבא שלי משגע אותי עם הרעיון הזה,קראתי כבר באינטרנט שיש הרבה נוכלים,ושיש בזה גם הרבה הפסדים. הוא לא מעוניין למכור חשמל לחברת החשמל,אלה להשתמש במה שנוצר. אנחנו גרים בבניין קומות,ככה שאין כ'כ הרבה מקום בשביל הציוד. תחזוקה? אפשר להשתמש בזה בשימוש אישי בלי למכור לחברת החשמל?(או שכן,וכל הקטע זה שהחשבון החשמל מתקזז) מערכת של 1 ק''וטש בגודל של 7-10 מ''ר מה העלויות של התקנה וקניית ציוד? כדאי לרדת בכלל מהנושא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, רכשתי מטען לסוללות מאיביי וגיליתי שהתקע שלו הוא אמריקאי. האם יש משהו לעשות בנידון מעבר החלפת המוצר ? תודה עריכה: מצאתי מתאם. אפשר למחוק

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  15. שלום חברים! אני משתחרר בנובמבר הקרוב, ומתלבט מה לעשות... יש כל כך הרבה כיוונים ואני מאוד מבולבל. אני בטוח שפה אקבל רעיונות טובים מסיפורים וחוויות של אנשים. התכנון הוא עבודה+פסיכומטרי-טיול-לימודים, עדיין לא יודע מה ללמוד אבל כל דבר בעתו, זה לא הנושא כרגע אני גר בירושלים. אני לא עצלן בקטע של עבודה ואין לי בעיה להיטחן, הבעיה היחידה היא הברכיים שלי, לא בקטע מפחיד אבל לתת 8 שעות משמרת במלצרות דיי שובר אותי לצערי הרב... חשבתי לעבוד באבטחה במקומות שמשלמים טוב, נגיד גשר אלנבי וכדומה. בקיצור, אשמח לשמוע מכם המלצות בכל כיוון אפשרי לעבודה אחרי צבא!

• 78 תגובות
    • 15k צפיות
  16. גבר הוכש באיבר מינו על ידי נחש שיצא מהאסלה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4404268,00.html מקרה די נדיר. לעומת זאת עכברושים באסלה זה דבר די נפוץ. עכברושים הם יצור מאוד סקרן בעל דחף חזק להיכנס לכל חור. הם אוהבים להיכנס לצינורות ביוב ומסוגלים לטפס בהם בקלות ולעבור גם את האסלה. http://www.youtube.com/watch?v=XLqDuvlAZjg

• 20 תגובות
    • 7.5k צפיות
  17. רו"ח שלומי שוב - פירמידות השליטה.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  18. אחרי שסיימתי את תקופת המבחנים, וחודש שלם שאני קורע את עצמי במשמרות לילה בבית החולים, אני רוצה לפנק את עצמי הערב בסרט וארוחה טובה, במיוחד כשמחר אני שוב חוזר למשמרות לילה ברצף! אז נצא מנקודת הנחה שפעם הבאה שאוכל לצאת למקום חוץ מהעבודה תהיה בעוד שבועיים, כך שאני לא רוצה לבזבז את היציאה היום על סרט קקה, מה אתם אומרים על מלחמת העולם Z? כל אחד אוהב סגנון אחר, אבל כדי שתבינו מה זה סגנון קקה בשבילי: מת לחיות ביום טוב (2013) היה כזה, ובסרט פשוט נרדמתי שם בבית הקולנוע! בזבוז כסף על בולשיט מאצ'ו אמריקאי. סבבה אקשן, אבל לפחות עם עלילה טובה ולא סתם פעלולים ופיצוצים. לא מזמן ראיתי את סופרמן האחרון. היה נחמד, אבל אני לא אובייקטיבי כי זו הייתה פעם ראשונה שראיתי 4DX, אז התלהבות ראשונית. …

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  19. שבוע שעבר עשיתי טעום ובמקום ללכת למסע בין כוכבים הלכתי לפרש הבודד. (סתם סרט. חבל על הכסף) היום בבוקר בדקתי וראיתי הסירו את מסע בין כוכבים מיס פלאנט וסינימה סיטי. איפה עדיין אפשר לראות את הסרט?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by Moty_p,

הרבה פעמים יצא לי לעשות מודינג לכל מיני דברים אבל לא פרסמתי כאן כמו זה לדוגמה: האם גם לכם יצא לעשות כמה שיפורים קטנים ולא יצא לכם לפרסם?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  21. אהלן, אני מתקשה למצוא את המשקפיים האלו בחנויות בארץ ובגלל שחברות גדולות שמכבדות את עצמן לא מוכנות לעזור יותר מדי ובמקום זה מנסים למכור לי משהו שלהם, אני מחפש חנות שתמכור לי משקפי POLICE שאני מחפש ספציפיים לפני שאני מזמין מחו"ל. מדובר בדגם POLICE S8551 אם ידוע לכם, אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Second Edition,

מה אומרים ? http://www.calcalist.co.il/real_estate/articles/0,7340,L-3607320,00.html מחירים מתחילים לצנוח ?. אני מהעתיד : אולי ב2016 ..

• 192 תגובות
    • 121.2k צפיות
  23. הבעיה שיש לי 2 מחשבים שבאחד מהם אני משתמש באופן יומיומי ובשני אני משתמש לעיתים רחוקות מאוד לצרכים שאני מעדיף לא להשתמש במחשב הקבוע. בשבועות האחרונים שיניתי את הסימניות הרבות במחשב הקבוע שלי ואתמול השתמשתי במחשב השני והוא היה עם הסימניות הקודמות. כשפתחתי את המחשב הקבוע אני רואה שכל הסדר של התבלגן וחזר להיות כפי שהיה במחשב השני. יש לציין ששום דבר לא נמחק או נעלם! פשוט כל מה שמחקתי חזר להופיע ועכשיו צריך לסדר הכל מחדש. שאלותיי: 1. אפשר להחזיר את הגלגל לאחור? 2. מה לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by JohnnyBravo,

כתבה שנתקלתי בה היום,נראה מעניין: Submerged structure stumps Israeli archaeologists Stone Mystery in Sea of Galilee Mysterious monument found beneath the Sea of Galilee

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by איתמר נ,

אהלן, מעוניין לקנות אופניים חדשות ואשמח להתייעצות עם מישהו שמבין.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים