עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כולל ג'ינסים יקרים וחולצות ... שמעתי שעדיף להשתמש בג'ל כביסה מאשר אבקה ... זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Symbore,

בקצרה, לא מסתדר עם הנורות החדשות והפלורסנטים. פלורסנטים T5 מאבדים מצד די מהר את האור שלהם ומצד שני מחזירים לי חתיכת השתקפות ממשטחים חלקים. נורות חסכוניות אני לא סובל. מהר מאוד איתן אפשר להגיע לעודף אור ומרגישים זוועה. בנוסף שעוד לא פגשתי נוראה שמביאה צבע צהבהב נעים. נשארתי להשתמש בנורות הלהט הישנות והטובות. עכשיו נשארו לי במאגרים עשרות נורות של 60W. הבעיה שבית הנורה שלי מתאים רק ל-40W אז מה הנזק לטווח קצר ולטווח ארוך על הנורה/בית הנורה אם אני משתמש בנורה לא מתאימה? יש לציין כי הנורה נדלקה ופועלת

• 6 תגובות
    • 8.5k צפיות
  3. Started by OutRaGe,

שלום קיבלתי חבילה בדואר רשום שלא ציפיתי לקבל (הזמנתי משהו מחו"ל לפני כשבוע אבל לא נראה לי שזה זה גם כי זה הגיע מת"א וגם כי זה מהיר מדי) חוץ מאותה חבילה מדוברת לא הזמנתי שום דבר בזמן האחרון, בדקתי גם חיובי אשראי לראות שלא שכחתי שום דבר זה מה שרשום במעקב: "דבר הדואר האמור התקבל למשלוח בתאריך 24/07/2013 באמצעות יחידת הדואר קופת בית מיון תל אביב אשר בתל אביב-יפו. דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בפתח תקוה בתאריך 25/07/2013 לקראת העברתו לחלוקה." רעיונות כלליים מה זה יכול להיות ? מה הייתם עושים ? לוקחים/לא לוקחים ?

• 21 תגובות
    • 33.4k צפיות
  4. Started by arik100,

אהלן מישהו פה הלך ל4DX? האם ישנה תוספת במחיר והאם זה משתלם בכלל? ובנוגע לYESPLANET אני לא יודע אם ידעתם אבל זה חברה עולמית שמפעילה קומפלקסים של בתי קולנוע בכל אירופה. הקטע הוא שבאירופה היא פועלת תחת השם CINEMA CITY ובישראל תחת השם רב חן וYES PLANET. לא ברור לי כל כך איך יכול להיות אז שיש CINEMA CITY אחר בארץ... זה לא שימוש בשם מוגן? אשמח אם מישהו יאיר קצת את העניין... http://en.wikipedia.org/wiki/Cinema_City_International

5. Started by benor,

אני מחפש סרטים בסגנון: Die hard/ הארי המזוהם / The bourne תודה.

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by TomL94,

אני מחפש מתנה לאבא שלי. הוא אוהב עפרונות, ומתלהב מכל מיני סוגים של עפרונות מיוחדים. חשבתי לבדוק אולי יש פה מישהו שמכיר חברה איכותית מסויימת או סוג מסויים של עטים מיוחדים שיתאימו למתנה? חשבתי על סביבות ה100-200 ש"ח. תודה לעוזרים אגב יש אפשרות לקניה מחול כמובן.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. כבר כמה ימים שמישהו מגרמניה מתקשר אלי, ואין לי משפחה בגרמניה או מישהו אחר שמכיר אותי ויכול להתקשר אלי. הטלפון הוא לא מחסוי והמספר +49-152-18024010 יש איזה שירות שאני יכול לדעת מי זה שמתקשר אלי/כתובת/משהו מזהה אחר? לא עניתי לזה כי מבחינתי זה גם יכול ליהיות סקאם או קו פרימיום כלשהו שבסופו של דבר אני אצטרך לשלם על השיחה...

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by wariror42,

היי אני מנסה לבחור נגיד רק סרטים אקשן של שנת 2011 לדוגמא . יש לכם מושג איך עושים זאת? :party0023:

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  9. Started by ag43,

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by Cha0stAlker,

אני גר ברמת גן. ברגעים אלה כל הכניסות / יציאות האפשריות מהבית שלי חסומות בגלל המרתון. בלתי אפשרי לצאת לשום מקום ברכב - הכל חסום. על זה אמי סיפרה לי בטלפון, וזה עבר מפה לאוזן. לא חולקו שום פליירים, לא מסמכים בדואר, נאדה. פשוט פתאום סגרו את כל הרחובות באזור שלי. חוצפנים .

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by Moon-Mage,

אני זוכר שדיברו על זה שהחזירו את זה ושיש את זה בכל מיני מקומות, אבל לצערי אני אישית לא מצאתי בשום מקום ותהיתי אולי מישהו פה מכיר מקום שבו אפשר לקנות.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  12. http://www.popsci.com/science/article/2013-07/nasa-successfully-tests-its-first-3-d-printed-rocket-engine-injector

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by Moty_p,

מה דעתכם על הרעיון?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by yoni_h,

אני מתעניין ברכישת חגורת גב שתשמור על גב יציב וישר בזמן הרמת משקולות. אחרי כמה אימוני הרמת משקולות (כתפיים, יד קדמית, יד אחורית) מתחיל לכאוב לי הגב, ובעיקר הגב התחתון. בטח רובכם יגידו שזה בגלל טכניקה לא נכונה, אבל אני משתדל לשמור על גב זקוף וישר בכל התרגילים. אבל בכל זאת, אני מרגיש לחץ על הגב בתרגילים מסויימים, ובעיקר אלה שמרימים את שני המשקולות בו זמנית, וחשבתי שחגורה כזו יכולה לעזור לקבע את הגב ולמנוע כאבים כאלו. אז בקשר לחגורה, חיפשתי באיביי ומצאתי מגוון חגורות של חברת RDX. מישהו מכיר את החברה? דבר שני, יש כל מני סוגים של חגורות; חגורות מעור, חגורות ישרות, חגורות שבאמצע הן רחבות יותר וגם לכל חגורה יש מידה מסויימת. אז איזה חגורה הכי כדאית מבין שלל הסוגים, ואיך אני יכו…

• 20 תגובות
    • 14.4k צפיות
  15. Started by omer672,

מישהו יכול לתת לי רמז לחידה 2 ? אני חדש בזה ואני לא מצליח להבין.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by Mpro,

אני חייב לציין לפני שאני רושם את הסיפור שלי פה שימו לב לאטימות של המלון "קלאב הוטל אילת" גם לאחר שכתבתי להם בפייסבוק זה לא עזר, התייחסו ואמרו שיצרו איתי קשר והנה כבר עבר מעל שבוע ולא שמעתי מהם, כי כנראה נוח להם אז הגענו לשפל חדש בקלאב הוטל אילת, חמי וחמתי בעלי סוויטה כבר מספר שנים טובות, השנה במקרה יצא שגם אני אישתי וביתנו הקטנה בת החודשיים וחצי נפשנו באילת במלון אחר, לאחר טיול בטיילת עם ההורים של אישתי ביתנו הקטנה היתה רעבה ומלון קלאב הוטל היה הכי קרוב, רצינו לבוא להאכיל את הקטנה שלנו וללכת, כאמור התארחנו במלון אחר, להפתעתנו לא איפשרו לי ולאישתי להיכנס להאכיל את הילדה שלנו והיינו זקוקים למים רותחים להכין לה אוכל (מטרנה), האטימות של השומרים היתה פשוט ביזיון, כל הנסיונות ש…

17. Started by assaf181,

שלום לכולם. בתקופה האחרונה התוודעתי לחברה GoEco, המוציאה משלחות התנדבות ברחבי העולם. בקרוב אני משתחרר מצה"ל וחשבתי להרשם לאחת מהתוכניות המוצעות שם. התוכניות שם לא זולות והתשלום עליהן לא כולל ביטוח וטיסות, אלא רק את המגורים, אוכל, וציוד והכשרות הנדרשות בתוכנית. רציתי לשאול אם מישהו התנסה באחת התוכניות ולשמוע קצת חוויות. מצד אחד זה נראה לי כמו חוויה מדהימה ומשמעותית, אך אני לא יודע אם זה שווה את הכסף שזה עולה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Abyss3,

אהלן, רכשתי אוזניות לנגן באינטרנט (Mp4Nation אם מישהו מכיר) עכשיו לצערי לאחר שהזמנתי פנו אליי ואמרו שאין להם אותם במלאי והן יגיעו לקראת סוף החודש-תחילת חודש הבא. אז יש לי אפשרות או לחכות ולקבל משלוח רגיל (Economy) או לחכות בכל מקרה עד שיגיע המלאי החדש אבל לקבל משלוח Fedex Express בחינם. העניין הוא שאני יודע שפדקס טוחנים בעלויות ועמלות, ניסיתי ליצור איתם קשר במייל אבל יש להם בעיה באתר. המחיר של המוצר הוא 35$, יקחו לי על זה עמלות שקר כלשהן? למרות שאני לא חייב במיסים ו\או מע"מ?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. כן, אני יודע, לא קשור לכלום אבל זו הפירסומת היחידה שממש נהניתי ממנה, אז אם אני כבר בפורום למה לא לחלוק: במיוחד הסוף, כזה חמוד.

20. אני ילד בן עוד מעט 19, ויהיה נחמד לקבל טיפים או הארות מזקנים ממני, בנושא שהוא לא בדיוק הצד החזק שלי (בלשון המעטה). אני משרת בבסיס שקרכלשהו בארץ, ואיתי משרתת חיילת מסויימת. אנחנו מכירים כבר חמישה חודשים ועובדים יחד על בסיס יומיומי. יש לנו כימיה לא רעה, והייתי אומר שאנחנו בערך כמו קולגות. מעולם לא התראינו מעבר לשעות העבודה ו 90% מהנושאים עליהם אנחנו מדברים קשורים לצבא. מה שמוזר זה, שהשיחות בינינו נשמעות בדיוק כמו השיחות בין ההורים שלי. תרדו עלי, אבל אני לא מתבייש להודות בזה - היא כמו אמא שלי, ואני צריך מישהי כזאת (מבחינת האופי בלבד ). מישהי שלא תתבייש לאכול במסעדה ולומר שהאוכל לא טעים לה ושהיא רוצה משהו אחר, בניגוד אלי. בעקרון, תעשה בשבילי את ה'עבודות השחורות' הקטנות שלי-א…

21. התפנה לי סכום קטן של כסף שאני רוצה לשרוף. אני לא אוהב לטייל בחו"ל. זה לא מספיק בשביל לקנות אוטו. זה מספיק בשביל לקנות אוכל טוב/דברים לבית. הנה כמה דברים ממש מגניבים שקניתי ואני מבסוט: 1) Rust-Oleum Never Wet זה נשמע לא מלהיב (מרססים את זה על החלק שמנקים איתו שירותים וזה יוצא ללא טיפת מים או לכלוך!) אבל אם תראו את הסרטון, אני בטוח שתתלהבו: http://www.businessinsider.com/this-water-repellent-chemical-spray-is-one-of-the-most-incredible-things-weve-ever-seen-2013-7 2)Panasonic Lumix 3D מצלמת תלת מימד עם וידאו בתלת מימד במחיר טוב. 3) אני הולך לעשות SIDE SHOWER במקלחת שלי. משהו דומה לזה: http://www.archiproducts.com/en/products/72801/dolce-wall-mounted-adjustable-side-shower-d…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Abyss3,

בשנתיים האחרונות עברתי הסבה, ממעשן, שותה ואוכל זבל למתאמן ואחד ששומר על הבריאות והתזונה ואז זה הגיע אליי, בואנה- הרמה של הזיהום אוויר פה מטורפת... אני גר אומנם בשכונה פנימית ובאיזור לא מתועש, אבל לא פעם יוצא לי בדרך לעבודה לצאת לכבישים גדולים, וזה פשוט מטורף, זה כמו לעמוד בתוך ענן של גז רעיל. עוד מישהו שם לב למה שהולך פה? איך אפשר לשמור על הגוף מפני כל זה?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. לא מתלהם אינפורמטיבי ולעניין http://shulit.com/what-is-money/

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. אני אנסה לעשות את זה קצר ולעניין לאחרונה חזרתי מגרמניה אחרי תקופה די ארוכה , בזמן שהותי שם שמתי לב שלדודים ולסבא שלי יש אולר שוויצרי (Swiss army knife) ביחד עם המחזיק מפתחות , אז החלטתי לקנות אחד גם כן , אין צורך להסביר לך כמה שימושי ונוח זה היה , עכשיו שאני חזרה בארץ אני לא יודע אם זה בכלל חוקי להסתובב עם זה , למישהו יש מושג בנוגע לדבר ?

• 41 תגובות
    • 11.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים