עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by G.P.S,

שלום מישהו יכול להביא לי שם של תוכנה שבעזרתה אני יכול לצלם את מה שאני עושה במסך (סרטון וידאו)?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by bneli,

שלום רציתי להתייעץ איתכם במשהו שלא קשור למחשבים ..אולי תתנו לי רעיון איך לסדר את זה יש לי שעון שאני אוהב עם רצועת עור אמיתית ויש לו בצד הפנימי התחתון סדקים גדולים ואני צריך איזה חומר שאני יכול למלא שם את הסדקים(יש לי עוד רצועה רזרבית אבל אני רוצה למשוך עוד עם זאת הקיימת) זה לא סדקים הכי גדולים אבל זה גודל עם הזמן יש למישהו איזה המלצה על חומר ספציפים למילוי איזה סיליקון ייעודי לזה? (ניסיתי עם סופר 7 שחור אבל הוא לא ניצמד טוב והתקלף) דבק מגע יכול להדביק אבל הוא לא ממש יעיל אני חושב למילוי החריצים כל חומר שיש לחם בראש תציעו כי אין לי רעיונות למה יחזיק שלא התקלף.. תודה אלי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yadin,

PROM אפילו היצרן לא יכול למחוק EPROM ניתן למחיקה על ידי קרן יובי EEPROM נתן למחיקה על ידי חשמל זה נכון אני צודק?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  4. לא ידעתי איפה להוסיף את הנושא הזה, לכן כתבתי אותו כאן =] . אני מחפש לקנות מצלמת וידיאו, שתהיה איכותית, עדיף על DVD או כרטיס זיכרון, ושיהיה נוח להחזיק אותו! מחפש משהו בסביבות ה900+ - . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  5. שלום רב, איני יודע איזה פורום מיועד לפתיחת אשכול מסוג זה (בדיקת מייל שהגיע אלי - האם הוא מהימן או הונאה) לכן פתחתי אותו כאן (ואודה למנהל/ת הפורום אם יפנו אותו לפורום המתאים במידה ואינו מתאים לכאן)... לאחרונה קיבלתי מיילים חשודים לתיבת המייל של הספקית שלי (טריפל סי), כביכול מגוגל או מיקרוסופט. תוכן המיילים היה זהה פחות או יותר לזה המצורף כאן אלא שהם נשלחו מדומיינים שאינם משוייכים לגוגל / מיקרוסופט. היה לי חשד מאוד חזק כי מדובר במלכודת דבש, או במילים אחרות נסיון להונאה. אז פעלתי בשיקול דעת - חיפשתי מידע בגוגל על הסטרינג שבכותרת (REF NO). התוצאה הראשונה שעלתה (דיון בפורומים של גוגל) אימתו את החשד שלי. כולם היו SCAM המייל המצורף היום לעומת זאת, מעלה ספקות חדשים - משלוש סיבו…

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by zeev121,

פרסמו תמונה שלי עם כיתוב והבנאדם שפירסם לא רוצה למחוק אותה. כבר דיווחתי לפייסבוק על התמונה , תוך כמה זמן הם ימחקו אותה ואם הם ימחקו אותה ואת המשתמש? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by dxdiag,

אז ככה, התערבתי עם חבר שלי שהמפרט שלו לא כל כך מאוזן והוא אמר שהוא הכי מאוזן בעולם אעלק חח הינה המפרט , מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL-E כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי SAPPHIRE ATI Radeon HD4870x2 1024MB PCIe ולא יודע למה הוא לא רשם ספק וזה אבל נריאה לי שיש לו 450 ממה שבדקתי שהייתי אצלו * - יש כרטיס מסך כזה עם זכרון של 1024 MB ?!?!? * - הלוח אם תומך בכרטיס מסך הזה ? * - המעבד מחזיק את הכרטיס מסך ? * -יש מבצ שהמחשב עלה 4700 ? מטכנאי !?!

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by wrecker,

היי, אני רוצה להזמין מחו"ל קיט קסנון (H4 6000K) והייתי רוצה עזרה איפה אפשר או מומלץ להזמין? ראיתי ביוטיוב עד כמה קל להתקין דבר כזה ואמרתי שאני חייב לנסות.. המחירים בארץ יקרים סתם, ראיתי בEBAY שמוכרים ב50-80$ הבעיה שלא נראלי שהם שולחים לארץ (או לא הבנתי איך כן) בחלק מהקיטים ראיתי שהם מגיעים עם ריפלקטור שחותך את האור ואני מעדיף כזה בשביל לא לסנוור.. אה וכמובן שיהיה אור חלש וחזק.. אני מוכן להשקיע עד 100$ אם מישהו קנה או הזמין אשמח לחוות דעת ועזרה תודה רבה

• 28 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. Started by G.P.S,

בבקשה תעזרו לי, אני צריך CODEC שמפעיל קבצים מסוג 3G2 (לא רק הווידאו גם הקול) וגם עם יש תוכנה שהופכת את הקובץ הזה לכל קובץ אחר "קריא" (WMV, AVI...)

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  10. קצת הסתבכתי עם זה ואני צריך עזרה כמה שיותר מפורטת, תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. Started by RGod,

דגם:KFR-51 .......GRAETZ קיצר חברה צריך עזרה הבעיה עדיין לא נפתרה .... קיצר אני שם אותו על חום על 24 25 מעלות יש סימו כזה של שמש והוא לא מחמם ,דבר ששמתי לב זה שהחלק האחורי כלומר המנוע שנמצא בחוץ לא עובד כאשר המזגן מופעל ....בקיץ המזגן עבד על קור וחורף שעבר על חום אחשב אני לא מצליח להפעיל אותו עזרה :s05:

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by musari,

יש באתר הזה קובץ MIDI שמיתנגן מתי שלוחצים על נגן אני רוצה לישמור את הקובץ הזה כ MIDI במחשב בשביל ללמוד תוים איך אני מוריד ? http://1010.co.il/cont.php?object_id=11&product_id=4 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by CrossFireX,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא לקנות סכין פרפר איכותית? בארץ בחו"ל לא משנה לי. (כמובן שבמידה וזה מחו"ל שהמוכר יישלח לישראל)

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by dj_horse,

שלום לכולם! פתחתי חשבון ואני לא יכול לקרוא הודעות בעברית. זה מגיע במין שפת חרתומים מוזרה כזאת. איך ניתן להפוך הודעות לעברית שיהיה ניתן לקרוא אותם? תודה.

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by t_elad,

שלום אני צריך עזרה אני מנסה לעשות מצגת שיש בה תמונות ואני רוצה שיהיו כמה תמונות באותו עמוד וכשיעמדו או ילחצו על תמונה מסויימת היא תיגדל ויוכלו גם לחזור לתמונות האחרות ואני לא יודע איך עושים את זה. אבקש את עזרתכם תודה מראש .(מקווה שהבנתם)

• 13 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by yehonatan_giladi,

יש לאמא שלח להגיש עבודה מחר ולא הצלחתי 5 שאלות אשמח אם מישהו יענה לי: 1. פרט את השיקולים בבניית שיעור כיחידת הוראה באמצעות התוכנות שלמדנו ואת היתרונות של דרך זו ? 2. פרט את הסיבות שלך כמורה לבחור להשתמש במצגת? 3 .באלו שעורים/נושאים תבחר להיעזר במצגת / באקסל / בוורד והנימוקים לבחירתך זו? 4. באלו שעורים/נושאים תבחר להיעזר ב- Google Docs (וורד/אקסל/מצגת) והנימוקים לבחירתך זו? 5. פרט את היתרונות בשימוש באתר של Google Sites לצרכי הוראה. בבקשה ממכם אשמח אם מישהו יענה,זה בדיוק 5 דק'

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by eran256,

היי, אני רוצה שבאחת העמודות, למחשב יהיה מילון שימיר את המילים למספרים (מדובר על זמן). לדוגמא, שעה, אז שיהיה רשום בתא שעה אבל שהוא התייחס לתא הזה כ1, שעתיים=2. אבל בנוסף גם יכול להיות שירשמו "4", או "3 שעות". איך ניתן ליצור מעין DB ידני כזה? ולהגדיר אותו? תודה מראש ערן.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by viper_sb,

ידידה שלי שיצרה חשבון בFACEBOOK.. אני לא מצליח למצוא אותה וגם חברים שלה לא מצליחים למצוא אותה לא לפי הניק ולא לפי המייל יצרתי יוזר חדש.. ועדין לא ניתן למצוא אותה בחיפוש.. מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by יעלילי,

שלום, האם אפשר להמליץ לי על חברה שנותנת שנותנת שירותי אבטחת המחשב ללקוחות פרטיים? אני מעוניינת בעזרה מאחר ופרצו לי לפחות לאימייל ואני רוצה לפתור את הבעיה..

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by urielka,

של ימחר מבחן במחשבים ויש שם אוטמטים (מחסנית,רצפים,תכונות והוכחות). אני יודע מחסנית ,רצפים והוכחות אבל אני לא מבין מה זה תכונות ואיך מוכחים שזה רגולרי למישהו יש חומר או הסברים ודוגמאות על זה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  21. Started by refael11,

היי שלום לכולם אני אמור לעבור מבחן באופיס יום שני לשם קבלה לעבודה בידי אין בנמצא חומר לימודי פרט למדריכים טובים אבל הם ארוכים וכנראה לא נותנים דגש על הנושא אשמח אם למישהו יש חומר שיוכל לשמשמ אותי או מבחנים או אפ' מישהו שעבר כזה דבר ורוצה לשתף אותי אני מאוד רוצה לעבור את המבחן הזה העבודה הזאת חשובה לי מאוד תודה לכל העוזרים שיהיה שבת שלום לכולם

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by Iko89,

ברצוני להתחיל לפרסם מודעות באיביי פתחתי חשבון פאי פאל וחשבון באיביי איך אני עושה שהם יעבדו ביחד ? לא מצאתי שום מקום לעריכת הפרופיל באיביי כדי להכניס מס' חשבון או משהו דומה .. ועוד שאלה האם יש דרך לפרסם מודעה באיביי ללא תשלום ?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  23. Started by Kurt,

an+1=an +3n + 4.5 , a1=4.5 צריך להוכיח שכל איבר במקום זוגי מתחלק ב12 ללא שארית, ז"א הנחת האינדוקציה היא ak / 12 = שלם ומה שצריך להוכיח ak+2 / 12 = שלם ביטאתי את האיבר הK+2 עד שהגעתי לאיבר הk ומשם לא ידעתי איך להמשיך בתודה דוד

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by danielzy,

לעזור רק בא' בבקשה :> את ב' אני רוצה לבד.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by LOL,

את הראשון לא הצלחתי בשום דרך שניסיתי של אינטגרציה בחלקים את השני פשוט לא הצלחתי

• 4 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.