עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אוקי... אז כפי שאתם יודעים, פרסמתי לאחרונה עזרה בהכנת מפרט לאחי שחוגג בר-מצווה. בקיצור, חבר של חבר של אבא שלי הגיע אלינו הבייתה, ובמקרה הועלה הנושא של המחשב החדש. בקיצור, אבא שלי נותן לו את המפרט והוא מתחיל לעיין בזה ומנדנד את ראשו: הוא אומר לי: "למה לקחת AMD?" אז עניתי לו: "למה לא?" ואז הווא אומר: "למה כן?" אז אני עונה: "כי הם חצי מחיר מפנטיום ובביצועים הם רק טיפה יות רנחותים". אז הוא אומר,: "מהנסיון שלי עם AMD, לא הייתי לוקח AMD. הם לא טובים. אם כבר סלרון..." אז אני קוטע אותו ואומר: "סלרון זה מעבד מסורס. את'לון של AMD הרבה יותר טוב!". הוא עונה לי: "מה פתאום! אני כבר מריץ שנים אפליקציות וידאו כבדות על סלרון." אני כזה בראש: "טוב.... :..." בכל-מקרה הוא משוכנע ש…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by artyom,

סתאם כדי לשעשע אתכם אני יספר לכם מה קרה לי היום... חבר שלי מחפש תחליף ל440MX שלו אז חיפשו בחנויות בעפולה כרטיס קצת יותר טוב (כמו 9550 או משו בסגנון) אז קיצר בחנות ה-4 שנכנסנו אני שואל: איזה כרטיסי מסך יש לך עד ה400 שח... טכנאי P4: יש לי את הFX הרגיל... אני: מה זה FX רגיל.... יש הגדרה לדבר כזה? הוא: מוציא לי 5200 של לידטק ואומר: זה מריץ לך את כל המשחקים החדשים בלי שום בעיה... אני: אין לך שומדבר יותר רציני? הוא: אם אתה רוצה יש משו יד שניה רציני למשחקים ב1000 שח אני לעצמי בראש: מה כבר יכול להיות רציני ב1000 שח הוא: מראה לי FX5990 ULTRA של ASUS.... ואומר: כרטיס כזה עולה בימינו 4 אלף שקל... אני: *נופל על הריצפה מצחוק* אומר לו: אין מצב.... זה כרטיס ישן שלא מסוגל להריץ משחקים חד…

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  3. יותר מטומטם זה ש-20% מתוך 1078 אנשים נכון לעכשיו אמרו שכן.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by ibb,

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by onn_the_vy,

בעעעעעעע

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 1nstall,

חג חנוכה שמייח לכולם.. להפתעתי ראיתי שיצא היום עוד סדר בסדרת (המעולה..) American Pie. שמו הוא American Pie - Beta House. http://www.imdb.com/title/tt0974959/ כמעריץ הסדרה הופתעתי מאוד, הייתי בטוח שהסדרה תעצר לאחר הסרט השלישי, אבל לפתע אנחנו כבר בסרט השביעישישי (!).. אז חברים, תהנו מהצפייה, ותחזרו לפה עם ביקורת.. Install

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by love-its-my-name,

נמאס לי מהמורה הזאת לאנגלית... כל הזמן בוחרת אותי והיא אומרת לי שזה מאהבה חחח שרמוטה... היא הטילה עליי משימה לכתוב ולהרצות בעל פה על כל נושא ביום שישי הזה. עכשיו, אני לא יודע אפילו על מה לעשותת!!!! חשבתי על גלישה אבל זה סתם לא יודע... יש רעיונות? חייב היום לבחור ולהתחיל [זה בסדר, מחר אני מתחיל ב 12] ובקשר לרמה של הנושא - אני 5 יח' תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by pdalex,

PCTIP לידיעתכם פורום הכי טוב ואתם סתם עלובים ולא נותנים יחס הינה עוד הפצצה :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthano…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  9. צמד הקמעות שהיה המוביל של סוני בדור הקונסולות הקודם יקבל סרט קולנועי מלא משלו בשנה הבאה, ובדומה לציפורים הכועסות גם כאן נראה שיש פוטנציאל להצלחה יפה לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-עיבוד-מוצלח-הצצה-ראשונה-ל-ratchet-clank-בתור-ס/

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by askme,

מי שהתגעגע להכחשות /הבהרות /עדויות /קונספירציות וכו' וכו' http://news.walla.co.il/item/3070472

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by evman007,

משהו שכתבתי הרגע אחרי שנפגעתי ממישהי: שם עמדת מולי וחייכת לי בין ההמון הצוהל לרעשי המוזיקה הצווחת לכדת את ליבי בעינייך נעלמתי לרגע ומיד כשחזרתי נעלמת כרוח הסערה. התעוורתי לעולם אותך לא אראה עוד.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by b-or,

חזזזק http://youtube.com/watch?v=aU1szlaa6OQ&mode=related&search=jokers :lol: :lol:

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  13. http://www.deanliou.com/WinRG/ חביב ביותר. מצאתי את זה באתר החדש, שיפט נדמה לי. מומלץ לנסות את כל האפשרויות.

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  14. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2953343616&category=1469

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש למישהו מושג על שיר אחד כזה שיש בו מנגינה סקוטית (או משהו כזה ) כזו אבל הוא מין סוג של רוק כזה . תודה .

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by re5pect,

עוד פעם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MishaK,

http://www.shmul.com/bezeq/ מוות לנזק!!!! :2gunsfiring_v1:

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  18. הפעם זה הגיע לשיא,הייתי נותן לכם לינק לת'ארד הקודם שפתחתי פה בקשר לזה אבל משום מה אני לא מוצא אותו. בקיצור בחודש מרץ עבדתי כמה ימים באותו כח אדם,הייתי אמור לקבל משכורת ב10.4 משכורת כמו רוב האוכלוסיה בארץ,המנהלת של המקום שמה החסירה לי 2 ימיי עבודה,בסופו של דבר ראתה שכן עבדתי את אותם ימים ואמרה לי שהיא תביא לי את הכסף הזה חודש הבא(לעזאזל) בסדר עד פה הכל בסדר,אני בא למשרד של הכח אדם שלהם ב10.5 לקחת צ'ק מזדיין של 320 שקלים,היא אומרת לי שהיא ''טעתה'' והביאה את הצ'ק שלי לבחור אחר שקוראים לו יעקב,איך שהוא התבלבלה. אני כל יום מתקשר אליה והיא בשלה אומרת לי שהוא לא עונה תמיד,ביקשתי ממנה תשם שלו היום והיא לא יכולה למסור לי אותו היא אומרת. מה עושים במצב כזה?,הכל חוקי במה שהיא עושה בס…

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by naorai,

אותי זה לא יזיז מהאתר, אבל יש מצב שזה ימשיך כל השבוע? :'( :'( :'(

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  20. הפעם הם פשוט לועגים לנו! מה נסגר עם תורכיה?!?!? למה לא מחזירים להם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז קניתי אצלם מחשב. לשמחתי הרבה, לא בשבילי. רוב החלקים הגיעו לפי המפרט. את המקלדת הם החליפו בין logitech media keyboard ל logitech internet 350 ps2, אבל מילא. את המעבד הם נתנו ב tray במקום ב box, למרות שכתוב בפירוש box באתר. אבל נו שויין. את המסך הם החליפו בין l194wt ל l192ws. בהתחלה הם אמרו לי שזה אותו הדגם בדיוק, רק מאירופה. אחרי שאלה בפורום מסכים, ובדיקה באתר של LG, ראיתי שבדגם שהם נתנו לי אין כניסת dvi (תודה לפורום מסכים...). עוד פעם התקשרתי, ושוב פעם ניסו למרוח אותי שזה דגם זהה לגמרי. אם לא יותר טוב בעצם. התעקשתי שאני רוצה לקבל את מה שהזמנתי, או לקבל החזר כספי על המסך. הם התעקשו שאין את ה l194wt במלאי, וזה עלול לקחת חודשים. ושאם אני רוצה להוסיף עוד קצת, אני יכול לקבל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ofer_mat,

הסתובבתי וחיפשתי מוצרים מעניינים (באמת סתם) ותראו מה ראיתי : מאוד מאוד מעניין כואב על הבנדם

• 65 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. Started by amit_amit,

תודה לעונים... אלפא היא הזווית בין שיפע המשטח לאופק [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by FFOP,

דיברתי עם התכנאי הוא אמר שהבנק לוקחים את הרבית! אז עם אני ישלם תצ'קים אז לא לוקחים רבית? 14 תשלומים כי לוקחים לי בוויזה רבית של 800ש"ח 7200 שקל! המחשב עולה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

איך אני יכול למצוא גובה של פירמידה? =/

• 3 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.