עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by b-or,

חזזזק http://youtube.com/watch?v=aU1szlaa6OQ&mode=related&search=jokers :lol: :lol:

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  2. http://www.deanliou.com/WinRG/ חביב ביותר. מצאתי את זה באתר החדש, שיפט נדמה לי. מומלץ לנסות את כל האפשרויות.

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  3. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2953343616&category=1469

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש למישהו מושג על שיר אחד כזה שיש בו מנגינה סקוטית (או משהו כזה ) כזו אבל הוא מין סוג של רוק כזה . תודה .

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by re5pect,

עוד פעם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by MishaK,

http://www.shmul.com/bezeq/ מוות לנזק!!!! :2gunsfiring_v1:

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  7. הפעם זה הגיע לשיא,הייתי נותן לכם לינק לת'ארד הקודם שפתחתי פה בקשר לזה אבל משום מה אני לא מוצא אותו. בקיצור בחודש מרץ עבדתי כמה ימים באותו כח אדם,הייתי אמור לקבל משכורת ב10.4 משכורת כמו רוב האוכלוסיה בארץ,המנהלת של המקום שמה החסירה לי 2 ימיי עבודה,בסופו של דבר ראתה שכן עבדתי את אותם ימים ואמרה לי שהיא תביא לי את הכסף הזה חודש הבא(לעזאזל) בסדר עד פה הכל בסדר,אני בא למשרד של הכח אדם שלהם ב10.5 לקחת צ'ק מזדיין של 320 שקלים,היא אומרת לי שהיא ''טעתה'' והביאה את הצ'ק שלי לבחור אחר שקוראים לו יעקב,איך שהוא התבלבלה. אני כל יום מתקשר אליה והיא בשלה אומרת לי שהוא לא עונה תמיד,ביקשתי ממנה תשם שלו היום והיא לא יכולה למסור לי אותו היא אומרת. מה עושים במצב כזה?,הכל חוקי במה שהיא עושה בס…

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by naorai,

אותי זה לא יזיז מהאתר, אבל יש מצב שזה ימשיך כל השבוע? :'( :'( :'(

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. הפעם הם פשוט לועגים לנו! מה נסגר עם תורכיה?!?!? למה לא מחזירים להם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז קניתי אצלם מחשב. לשמחתי הרבה, לא בשבילי. רוב החלקים הגיעו לפי המפרט. את המקלדת הם החליפו בין logitech media keyboard ל logitech internet 350 ps2, אבל מילא. את המעבד הם נתנו ב tray במקום ב box, למרות שכתוב בפירוש box באתר. אבל נו שויין. את המסך הם החליפו בין l194wt ל l192ws. בהתחלה הם אמרו לי שזה אותו הדגם בדיוק, רק מאירופה. אחרי שאלה בפורום מסכים, ובדיקה באתר של LG, ראיתי שבדגם שהם נתנו לי אין כניסת dvi (תודה לפורום מסכים...). עוד פעם התקשרתי, ושוב פעם ניסו למרוח אותי שזה דגם זהה לגמרי. אם לא יותר טוב בעצם. התעקשתי שאני רוצה לקבל את מה שהזמנתי, או לקבל החזר כספי על המסך. הם התעקשו שאין את ה l194wt במלאי, וזה עלול לקחת חודשים. ושאם אני רוצה להוסיף עוד קצת, אני יכול לקבל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ofer_mat,

הסתובבתי וחיפשתי מוצרים מעניינים (באמת סתם) ותראו מה ראיתי : מאוד מאוד מעניין כואב על הבנדם

• 65 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. Started by amit_amit,

תודה לעונים... אלפא היא הזווית בין שיפע המשטח לאופק [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by FFOP,

דיברתי עם התכנאי הוא אמר שהבנק לוקחים את הרבית! אז עם אני ישלם תצ'קים אז לא לוקחים רבית? 14 תשלומים כי לוקחים לי בוויזה רבית של 800ש"ח 7200 שקל! המחשב עולה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  14. Started by Judas Iscariot,

איך אני יכול למצוא גובה של פירמידה? =/

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by weissby,

חח מצטער אנשים זה פשוט כי אני חדש ואני לא מבין המון מהמושגים ודברים שאתם אומרים פה :s05: חלק מהאנשים אומרים פה דברים כמו "התקציב שלי הוא עד 3K" מה זה ה K הזה בדיוק?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by naama1,

היי, רציתי לשאול אם יש כאם מישהו שמכיר את המסלול של לימודי מדעי המחשב בבינתחומי ויכול לומר על זה כמה מילים, או שחושב ללמוד שם שנה הבאה. חשוב לי לדעת אם זה מסלול מעמיק (אני מניחה שכן, הבינתחומי הם מהמכללות היותר רציניות שיש היום), אם זה באותה רמה כמו האונ'. אם יש התמחויות מסויימות שכדאי לחשוב עליהן. אני אשמח לדעת את זה לפני היום הפתוח כדי שלא יבלבלו אותי שם תודה.

17. Started by silky,

אהלן, ידוע לי שמותר לייבא עד 3 סלולרים מחו"ל באופן פרטי. השאלה שלי היא: אם אני מקבל במשלוחים מכשירים סלולרים, אז כל פעם שמגיע סלולרי הם מסמנים +1 לי, או שזה עובד בצורה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  18. Started by MODY69,

אהלן, אני צריל להגיע מפינת יצחק שדה משה דיין בת"א לקריית אריה בפ"ת ובחזרה. מישהו יודע איזה אוטובוסים כדאי לי לקחת? תודה רבה! ובהזדמנות זו, מישהו מכיר אתר כלשהו שמקבל 2 כתובות והוא מתאים לך את הדרך לפי האוטובוסים הקרובים ביותר לנקודות שהבאת לו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Biatch,

יש פה עוד מישו שניגש ? מפרוייקט נט"ע וזה ? יש מישו שיש לו את התעודה ? יש לכם טיפים ? אני מתוח כבר מעכשיו :s05: חח אה והיא נותנת משו התעודה הזאת ?

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  20. הי חברים. היום אני מחובר דרך תשתית בזק (NGN), וספקית בב"ל, במהירות 10Mb.אני בהתחייבות בחבילת באנדל שמסתיימת ב 11.1.11. אני לא בלתי מרוצה מהם, אבל רוצה לבדוק גם אופציות אחרות.חשובה לי גלישה חלקה, מהירויות יציבות, ופינגים גבוהים לשרתי חו"ל.כ"כ אני מעוניין לשדרג ל 15M. אז קודם-כל נכנסתי לאתרי אינטרנט של כמה ספקיות ולאתר של בזק, ובדקתי מחירים.להלן התוצאות: בזק-התשתית: מחיר משוקלל ל 12 חודשים, (15M) הוא 84 ש"ח לחודש.אני לא מעוניין לעבור להוט. ספקיות (כל המחירים ל-15 מגה): 1.בב"ל: אין מחירים באתר שלהם, אבל אני בטוח שהם יציעו לי מחיר לא פחות טוב מכל מה שהמתחרות יציעו.אני כבר כמה שנים טובות אצלם. 2.אורנג': מחיר משוקלל עם התחייבות לשנה: 54 ש"ח.אפשר גם חודש רא…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by id3232,

יש פה עוד אנשים שניגשים?! עצות ללימוד למי שיש יעזרו מאוד (גם לי ) ויתקבלו בברכה בהצלחה!!

22. Started by anatoli,

מצחיק בטירוף. שומעים את זה אצל חבר שלי באוטו, ונקרעים כל פעם מחדש (מצחיק במיוחד כשמתחילים לצרוח את זה וכל האנשים מסביב לא מבינים). מומלץ מאוד! ד"א, אם למישהו יש עוד שירים מצחיקים במיוחד, אתם מוזמנים ביותר לצרף פה. http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=3NU84O5O1KHZ03OTWYGETLZSIO Anatoli.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אוקי אני לא יודע מה איתכם אבל הפרפרים אצלי בבטן כבר לפני חצי שעה .... אחת הסדרות הגדולות בהיסטוריית ה NBA יוצאת לדרכה שבה יתמודדו שני קבוצות בעלי אופי חזק עצבני וקטלני ..... מה עוד ניתן לומר על שני האגוזים הרציניים של הליגה הטובה בעולם מהצד המזרחי תעמוד קבוצה עם אופי הגנתי שהשיגה בשנה שעברה טבעת בזכות ולא כמו שהרבה חושבים ומהצד המערבי תבוא המפלצת הרעבה עמוסת הכשרון והניסיון בקיצור המלחמה הולכת להיות קשה ומייגעת MAY THE BEST TEAM WON אם מישהו מרגיש כמוני ... מוזמן לתת את חוות דעתו בעיניין

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם, אני יודע שכבר נמעס לכם לשמוע על עוד תאונת דרכים וכמה שאני כותב עליה, אבל הפעם משהו השתנה. אתם בטח כולם אומרים לי זה לא יקרה, וביום שישי בערב חבר טוב שלי שלי שחצה את הכביש במחלף ההגנה(אלמבי) בחיפה נהרג, יהיה זיכרו ברוך. גבי ז"ל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3311974,00.html פה ושם אנשים קוראים שמישהו נפגע ובמיקרה חמור נהרג ועדיין ממשיכים בחיים שלהם בלי לחשוב טיפה ולהוריד את הרגל מהגז. אנשים גם אני מודה כמו כול אחד חשב לי ולכול ואנשים שאני מכיר זה לא יקרה, אתם יודעים מה..? טעיתי, ואני מצתער! תעשו טובה לעצמכם, תחשבו על זה.

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by refaels2006,

אחרי Virtual PC היחסית כבד של מיקרוסופט .....(כל דבר אצלם כבד) ... מגיע המחשב הוירטואלי בגרסת קוד פתוח .! VirtualBox מערכות ההפעלה שניתן להפעיל ולהריץ על הממשק : Windows Vista - צריך דרייבר לכרטיס רשת Windows 2000 Windows XP Home Or Proffesional Windows Server 2003 Windows NT 4.0 Windows 98 MS DOS 6.2 גרסאות שלא מומלץ להפעיל אותם ולא ירוצו על המערכת : Windows 95 Windows 3.11 Windows ME מניסיון שלי ! כמובן שגם גרסאות לינוקס ומערכות הפעלה אחרות ייעלו ... רשימה של מערכות ההפעלה עפ"י האתר והמפתחים - http://www.virtualbox.org/wiki/Guest_OSes הורדה של המערכת - http://www.virtualbox.org/download/1.3.8/VirtualBox_1.3.8_Win_x86.msi

• 1 תגובה
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.