כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
בהצלחה לכולנו במידה ויקרה משהו בסוף
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום חברים! אני משתחרר בנובמבר הקרוב, ומתלבט מה לעשות... יש כל כך הרבה כיוונים ואני מאוד מבולבל. אני בטוח שפה אקבל רעיונות טובים מסיפורים וחוויות של אנשים. התכנון הוא עבודה+פסיכומטרי-טיול-לימודים, עדיין לא יודע מה ללמוד אבל כל דבר בעתו, זה לא הנושא כרגע אני גר בירושלים. אני לא עצלן בקטע של עבודה ואין לי בעיה להיטחן, הבעיה היחידה היא הברכיים שלי, לא בקטע מפחיד אבל לתת 8 שעות משמרת במלצרות דיי שובר אותי לצערי הרב... חשבתי לעבוד באבטחה במקומות שמשלמים טוב, נגיד גשר אלנבי וכדומה. בקיצור, אשמח לשמוע מכם המלצות בכל כיוון אפשרי לעבודה אחרי צבא!
-
- 78 תגובות
- 15k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייל משוחרר בן 20 (השתחררתי מוקדם בגלל בעיית בריאות) אני מעוניין בבחירת כיוון להגירה (אילו מדינות יכולות לקבל אותי, מה התנאים וכו'.) הכיוון הוא גרמניה, בריטנה, אוסטרליה, קנדה וארה"ב אני לא מעוניין להגר בשנים הקרובות (מכיוון שעדיין לא צברתי הון על מנת להגר) אבל אני רוצה לתכנן את השנים הקרובות על מנת שיתאפשר לי להגר בעתיד הבנתי שניתן לקבל ויזת עבודה וויזת לימודים. הבעיה היא ששני הדברים האלה לא כל כך רלוונטיים משום שאני יזם, ואני עושה את כספי מעסקאות והשקעות. וגם אינני מעוניין בתואר בשנים הקרובות, השאלה היא אילו אפשרויות הגירה לקנדה יש ליזם או איש עסקים תודה רבה לעונים ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לאתר חדשות מדע שרשום בשפה פשוטה יחסית ולא בשפה של מדענים מדופלמים כך שאדם חובב טכנולוגיה ומדע יוכל להבין על מה הכתבה /מאמר מדבר גם בלי תואר בנושא. בעברית או באנגלית. אני מחפש משהו מעבר לכתבות המדע של כלכליסט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש טלויזיה לחברה שלי שתהיה בחדר שלה ויש פשוט כמות כל כך גדולה של דגמים שזה פשוט מבלבל ותהיתי האם אפשר לקבל המלצה לדגמים מעניינים באזור ה1500(אפשר לחרוג אם יש שיפור משמעותי), עד כמה שאני יודע רוב התכנים יהיו מממיר אבל גם מדי פעם ממחשב. אני יודע שזה אולי לא הפורום הכי מתאים אבל אני סומך על חלק גדול מהאנשים כאן והייתי שמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2405322/Entrepreneur-Lee-Beaumont-set-0871-phone-makes-HIM-10p-minute-cold-callers.html הוא רושם את המספר החדש הזה בכל מקום אפשרי כולל באינטרנט ואנשים מתקשרים אליו חופשי והוא מרוויח מזה כסף. תארו לעצמכם לעלות לנסיעה באוטו או ברכבת של שעתיים עם מישהו שחופר לך בזמן שהמונה דופק למענך. בקיצור רעיון גאוני לגמרי. מעניין אם אפשר לקבל כזה קו בארץ בתור אדם פרטי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ביום שלישי ה 20 לחודש הגעתי אל המוכר וחתמנו על זכרון דברים. הרכב יד ראשונה. המוכר אמר לי שכשהוא קנה אותו, הרכב מושכן לבנק בסכום של כ 12,000 שקל (או משהו כזה). הוא אמר שזה שטויות, זה שום דבר, אי אפשר להעביר בעלות כשזה קיים, ושיום למחרת הוא יסיר את המשכון. עכשיו נכנסתי לאתר של רשם המשכונות, וגיליתי שהרכב ממושכן לבנק הפועלים, ושהוא מושכן ב 30.01.2011 (ידוע לי שהרכב עלה לכביש בינואר 2011, כנראה שזה יום הרכישה). מה זה אומר? מה עושים? מחר קבענו בדיקה והעברת בעלות.
-
- 33 תגובות
- 15.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי לקנות רדיאטור ולפרק אותו אבל : א) נראה שזה ישבור את הצינורות ואני מעוניין לא רק בצינור שלם אלא גם בכמה שיותר ארוך. ב)אם יש בקוטר יותר קטן- אז אני מעדיף אותו. ג)נראה לי יקר מדי. אמנם אין לי מושג כמה עולה רדיאטור (אגב, מישהו יכול לעזור לי בזה? ביד 2 כל הרדיאטורים הם של חימום הבית), אבל אני בסך הכל רוצה כמה צינורות. בפחית קולה יש מספיק אלומיניום כדי שיספיק לכמעט מטר. כמה לדעתכם זה יעלה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מצאתי שריטה בחלון הקדמי של הרכב. פעם ראיתי מישהו שמתקן שריטות כאלה אבל זה היה לפני הרבה זמן מישהו מכיר בעל מקצוע או מוסך שמתקן שריטות בחלונות ?
-
- 17 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
אהלן. ניסיתי להכנס לפורומים של hosts.co.il אבל נראה שהאתר נעלם. מישהו מכיר את האתר ואולי יודע מה הסיבה? ואם האתר נסגר - האם יש איזשהו תחליף? העניין הוא שאני רוצה לחפש חברת אכסון ונהגתי להיכנס לפורומים שלהם על מנת לקבל ביקורות על חברות בארץ.
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא שקפקפים למבוגרים באיזור תל אביב?
-
- 16 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
יודע איפה אפשר למחזר את שפופרות הכספית הזורחות הללו? אין לי רצון לזהם את הסביבה בחומרים כל-כך לא סימפטיים, אך אינני יודע על מקום אשר מאפשר סילוק הפסולת מסוג זה בבטחה. האם קיים מקום כזה? ורצוי שיהיה בצפון הארץ...
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
מבקש סליחה אם פגעתי במישהו. תעשו טובה תנעלו או משהו.
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כולנו מכירים את טיפות ה-HCG שנמכרות החל מ-400 ש"ח לבקבוקון ומלוות בדיאטת כאסח של 500 קל' ליום. לאחר מחקר מעמיק נמצא מדריך ליצירת הטיפות הללו באמצעים ביתיים בזיל הזול! מה שאתם זקוקים לו: 1. 100 מ"ל (1/2 כוס) מים 2. כף חומץ תפוחים 5% (חובה שיהיה תפוחים ו-5%) 3. לשים בסיר עד שמבעבע ולשפוך לקערה 4. להוסיף תמצית תה, אפשר לקחת תיון ולשים בפנים עד שמתקבל גוון חום כהה (2-3 דקות) 5. לשים במקרר לשעתיים 6. (הצעד הכי חשוב) להוסיף חצי כפית סודה לשתיה (גם סודה לאפיה זה בסדר למרות שיהיה אפקט פחות ניכר) ולערבב והנה! רואים את התסיסה? זה תוסס, זה מגניב, זה חייב לעבוד! אז זהו..שלא. במידה ורצתם להכין את המתכון, יצא לכם לא יותר ממים עם תה וקצת מלח שנוצר בתסיסה של החומץ עם הסודה, וכמו שאתם בוו…
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סטודנט מובטל אשר מעוניין לקחת הלוואה מהבנק. (עוד כמה חודשים צריך להיפתח לי חיסכון). אמורה להיות בעיה עם אישור ההלוואה? כמה הריבית המקובלת שצריכה להיות ? אשמח לכל פרט מידע רצוי שיעזור לי איתם. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בכתבה מדברים על נהג עם קרוב ל100 עבירות תנועה, שפגע וברח. התובע טוען שהנהג דרס אותו בכוונה. הסנגורים טוענים(ובית המשפט קיבל את הטענה) שה"תאונה" היתה בלתי נמנעת. אבל לי זה בכלל נראה כמו קפיצה בכוונה תחילה על מכוניתו ע"י אדם מטורף, שעל פי הסיפור יש לו גם סיכסוך אישי עם אותו נהג, ורק נותר לי לנחש שהמטרה היתה נקמה + נסיון לקבל כספים מהביטוח. אם לא היתה שם מצלמה אולי כל הסיפור היה נגמר אחרת. אין ספק שהכתבה, כמו גם בית המשפט, מפספסים את הסיפור האמיתי, ומתמקדים רק בטענות המשפטיות. סרטון בפנים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4420799,00.html
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחשב נייח בחדר העבודה וטלוויזיה גדולה בסלון. אני רוצה להיות מסוגל לשחק במחשב על גבי הטלוויזיה שבסלון. להערכתי המרחק ביניהם הוא בערך 7 מטר, בקו די ישר (יותר מאוחר אני אמדוד). בהתחלה חיפשתי מתאם hdmi אלחוטי, אבל נראה שהם לא ממש טובים וגם די יקרים. אז אני מניח שאזמין כבל hdmi ארוך (10 מטר) מ-dealextreme. גם ככה הכבל יהיה מחובר רק כשאני ארצה לשחק, ולא כל הזמן. חוץ מזה כמובן צריך גם מקלדת ועכבר אלחוטיים. יש לי כרגע סט של לוג'יטק (EX 110), אבל אני לא בטוח שהוא יעמוד במרחק הזה. אם לא, האם יש סטים שכן יתאימו? דבר אחרון הוא (אולי) אוזניות אלחוטיות, כדי שאני אוכל לשחק בלי להפריע לחברה שלי הן לא חייבות להיות איכותיות במיוחד, פשוט שיעבדו במרחק הזה (בעצם, בהנחה שה-hdm…
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
חברתי וחברה שלה רוצות לנסוע לסופ"ש (חמישי עד שבת) באילת, ושוקלות ללון באכסניית הנוער (ליתר דיוק בבית ההארחה, בחדרים הפרטיים). מישהו היה שם לאחרונה ויכול לומר איך המקום? לחילופין, יש מקום לינה אחר מומלץ (קרוב לים ולטיילת כמובן)?
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לחפש משהו בגוגל (זה קורה לי על פי רוב בעת ביצוע חיפושים שמטרתם למצוא מידע שמטרתו להוכיח את את טענותי כלפי מיתוסים שאני טוען שהם שגויים), אני כמעט תמיד מקבל חומר פרסומי (שרובו או כולו מטעה, שקרי או Greenwashing) במקום זאת בתוצאות. לדוגמא חיפוש "האם דשא סינטטי אקולוגי?", כדי לאשש את טענתי שמדובר מוצר מסוכן לסביבה ובלתי אקולוגי (ואני עדיין עומד מאחורי טענה זו), מוביל אותי למבול של Greenwashing וחומרי פרסומי מטעה מטעם יצרניות של דשא סינטטי ופרסומות סמויות באתרי חדשות שונים, שטוענות שלדשא סינטטי יתרונות רבים על פני דשא אמיתי. כנ"ל לגבי ניסיונותי לאמת את טענתי כי הטענה שלפיה נורות חסכניות שמכילות אמלגם ידידותיות יותר לסביבה ואינן מכילות כספית נוזלית איננה נכונה…
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. ברשותי מכונת גילוח פיליפס HQ7350 נטענת ולאחרונה יש איתה בעייה: מכונת הגילוח הזו מגיעה עם מטען שאמור לשמש גם כשנאי להפעלת המכונה ממנו במקום מהסוללה במקרה והיא מתרוקנת בזמן הגילוח (מהירות סיבוב המנוע יורדת באמצע הגילוח), היות והמכונה לא הגיעה עם כבל שנאי נפרד מהמטען שלה, אך כתוב שאפשר להשתמש בה עם שנאי. עד לאחרונה, כאשר הסוללה הייתה מתחילה להתרוקן בעת הגילוח והייתי מתגלח כאשר היא מחוברת עם המטען לחשמל, המנוע היה מסתובב במהירותו האופטימאלית (בהשוואה לכאשר היא לא הייתה מחוברת שאז הוא היה מסתובב לאט יותר, כיוון שהסוללה מתרוקנת). בתקופה האחרונה, נוכחתי לשים לב לכך שכאשר הסוללה מתרוקנת ומהירות המנוע יורדת, כאשר אני מנסה להתגלח כאשר המכונה מחוברת עם המטען לחשמל, אין שיפור ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לבקש ממכם בהצעה לנעלי עבודה מה שהן חייבות להיות זה נעליים גבוהות עם הגנה משולשת חובה ( התחשמלות, החלקה וכמובן עם כיפת ברזל). מחיר מקסימלי של 600 שח
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
פירקתי את מכונת הכביסה כדיי לטפל בנזילה. עכשו הנזילה היתה הרבה שנים והמכונה עבדה (המכונה מייצור 1993), עד שלפניי כמה ימים עפה טיפה למקום הלא נכון וקיצרה את החשמל, פירקתי כדיי לבדוק, ורק אז ראיתי שיש בעיה.... המשטח התחתון של המכונה עשוי ממה שנראה כמו פלדה מגולוונת - זה חומר טוב לא פח, ורואים שיש לו צבע שנראה כמו גילוון כלשהוא יש עליו המון חלודה על פני כל השטח שלו כמעט קניתי hammerite quita oxido ושמתי לפי ההוראות פעם ראשונה, שניה, יש כמה אזורים קטנים שבהם הוא אכן אכל את החלודה ורואים צבע נקי טוב של מתכת בהירה, אבל ברוב המקומות עדיין יש שכבה עמידה של חלודה אם מה ניתן להוריד אותה חוץ מזה (ובלי לפגוע בעובי של המתכת שעדיין לא החלידה)
-
- 5 תגובות
- 10k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש ולא מוצא. יש מדריך טוב כיצד לנקות את המחשב בעזרת ספריי מגעים, הוספת משחת טרמית או כל דבר אחר? ניסיתי לחפש אבל רק מצאתי שיטות שלא מבריקות ב-100% את המחשב מראש אני מתנצל אם לא רשמתי במקום הנכון אני פשוט לא יודע איפה לרשום את ההודעה הזו.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע שעבר יכולתי לראות 1080p חלק ועכשיו גם סרטוני 480p בקושי רצים. זה קורה רק לי? אני בבזק
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-