עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, בשעה טובה ומוצלחת אחגוג בסופ"ש יומולדת 21. אני מחפש מקום מגניב (לא, לא מועדון חשפנות ) באזור תל אביב/הרצליה/רמה"ש לחגוג בו את היומולדת עם החברים שלי.. המלצות יתקבלו בשמחה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by davidreznic,

כחלק מעבודה שאני צריך להגיש, אודה לכם אם תוכלו לענות על הסקר הבא. בתשובה שלכם ליד כל מספר שאלה כתבו את מס' התשובה שבחרתם, תודה 1. האם חנית בחנית נכים כשלא היה מקום אחר זמין, ולו רק לזמן קצר ביותר? א. מעולם לא ב. לעתים נדירות ג. לעתים קרובות 2. האם את/ה יודע/ת מהו הקנס על חנייה בחניית נכים שלא כחוק? א. לא ב. כן 3. גובה הקנס על חניה בחניית נכים שלא כחוק עומד כיום על 1000 ₪. ישנן הצעות להגדילו פי 5. מה דעתך בעניין? א. מסכים/ה בהחלט ב. מתנגד/ת, יש להשאיר את הסכום כפי שהוא. ג. מתנגד/ת, יש להוריד את הסכום לפחות ממה שהוא כיום. 4. האם אי פעם הערת למישהו שחנה בחניית נכים שלא כחוק? א. מעולם לא ב. לעתים נדירות ג. לעתים קרובות 5. באיזו תדירות את/ה נתקל/ת במקרים בהם נהגים חונים בחניית…

• 32 תגובות
    • 6.2k צפיות
  3. יש לי טלפון ישן יחסית (לא סמארטפון, הכוונה), אבל כזה שמאפשר גלישה באינטרנט. כמו כן, יש לי חבילת גלישה חופשית (עם האטת תעבורה אחרי נפח מסוים). רציתי לדעת, האם זה פיצ'ר אפשרי או מוכר, שבו מחברים את הסלולרי למחשב וגולשים דרכו, באמצעות חבילת הגלישה החופשית שיש לי מספק הסלולר? האם צריך לחבר את הטלפון באמצעות בלוטות' או ב-USB? האם זה אומר שהטלפון מוגדר כמודם? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by redti,

שלומות חברי פורום HW ZONE היה לי נורא משעמם... וחשבתי אולי לפתוח תחרות ה"גופה הכי שרירית"!! כל אחד ישים פה תמונה שלו שתשתתף בתחרות ונחליט מי המנצח ... הזוכה לא זוכה בכלום. אבל סתם רעיון נחמד לא?? אם זה רעיון טיפשי אז תגידו ...

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  5. גרתי בשכירות בדירה בהרצליה והדירה עברה פינוי ובינוי לכן עזבתי. כלומר אני הדייר האחרון. התקשרו אליי מתאגיד מי הרצליה ואמרו שאני צריך לסגור את החשבון, הטלפנית רצתה שאשלם דרך הטלפון המקום אבל אמרתי שאני רוצה את זה במכתב. קיבלתי את המכתב אבל המכתב הוא לא כמו החשבון הרגיל ואין ציון על איזה תקופת זמן אני משלם. אני יודע שהיו דיירים בעבר בדירה הזו שלא שילמו חשבון מים, כי קיבלתי מכתבים שלהם לדואר. האם אני לא אמור לדרוש שבחשבון יהיה כתוב גם על איזה תקופה אני משלם? שלא ייצא שאני משלם חובות של דיירים מהעבר?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  6. Started by redti,

אהלן לא מזמן יצא לי שלא במכוון לשמוע תוכנית רדיו של שמעון פרנס(מכונה גם הג'ינג'י) והוא השמיע מוזיקה ספרדית יפהפייה אבל לא עקבתי אחר השמות.. זהו לא ת'רד לזיהוי.. אני מבקש המלצות למוזיקה ספרדית לא של זמר ספציפי או משהו סתם מוזיקה.. לא של קרלוס סנטנה(כי כבר יש לי)ולא בסגנון הקטנטנות (כי אני אשבור תמחשב)

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by JohnnyBravo,

טוב זה קרה לפני הרבה זמן, לפני 8 שנים בערך הייתי צריך להגיע לאיזה בסיס ליד סוסיא וכמובן לא היו אוטובוסים שמגיעים בדיוק ליעד(זה לא מנע מהסגל להגיד לי תגיע איכשהוא...) אז אני יורד באיזה חור שזו התחנה הכי קרובה שאגד מגיע אליה ומתחיל לצעוד לכיוון אותו בסיס, פתאום מגיע איזה טנדר כחול של "הדודים" ובו יושבים שניים, איך שהם רואים אותי(הייתי עם תיק בגדים גדול ונשק של הצבא) חורקים בפתאומיות עושים פרסה ונעמדים מולי. ומסתכלים. בלי לחשוב פעמיים הכנסתי מחסנית ודרכתי ת'נשק. וככה הינו איזה 10 דקות אחד מסתכל על השני(או על השניים) חשבתי אולי להתחיל לירות אולי יבינו שאני רציני ויסתלקו מהמקום.אבל אחרי 10 דקות הם הסתלקו לבד,בלי שאני אצטרך למלא כוננות ;D.

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by VegansXe,

אהלן, אני זקוק לעזרה בבחירת מילון אלקטרוני לחברה שעכשיו עושה בגרויות. דרישות: תרגומון נוח ועשיר באוצר מילים מהיר (מניח שכולם זהים) מאושר לבגרויות המליצו לי על אחד מאלה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716618 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578097 מה אתם/ן אומרים/ות? תודה

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. http://cleanp2p.6x.to סתם מסקרן אותי לדעת. אגב, עשיתי לשם שיחה (עלה לי כ-29 סנט) וקיבלתי קוד. אתר על הפנים (גם מבפנים), אבל הרעיון מגניב - לגבות כסף כדי לקבל מידע שאמור להיות בחינם חחח. יש כבר קווי 067 לעזרה טכנית וכאלה? ראיתי המון פרסומות לשירות על קווי 067, בעיקר לקווי זימה אך גם לקבלת בדיחות, שיחות ועידה, תאים קוליים כאילו בחינם וכד'. איפה משיגים עוד מידע לגבי פתיחת קו 067 כזה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  10. בשבוע האחרון וגם בקרוב אני עובד וכשאני חוזר אין לי כוח לצאת עם חברים או לשחק כדורגל אבל משעמם לי תחת על המחשב צריך המלצות לשירים שכול אחד ירשום את חמשת השירים שהוא הכי אוהב מהרשימה שלו ככה: שם השיר - להקה (באנגלית כמובן). חדשים ישנים לא אכפת לי מה שאתם אוהבים תרשמו אני כבר יבדוק ויחליט לפי הטעם. תודה.

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by Michael,

שלחתי את אמא שלי לקנות לי ר9800 פרו של ספייר ובדרך כשהיא עצרה ל"סידורים" גנבו לה את הארנק (בארנק היה עוד מלא כסף שלה שהיא התכוונה להפקיד בבנק). אני לא מאמין איזה חרא של אנשים! מעבר לזה, תכננתי לקנות מחשב חושילינג טוב בסביבות ש3000 שקל (בלי כ. מסך ומסך וכל התוספות) ועכשיו גם זה לא יתממש בגלל שמה המחשב הזה שווה בלי הכרטיס מסך?!. אין דבר יותר מבאס מזה.

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by liordavid,

www.torec.net ?

• 16 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. Started by yoni_h,

אני מעוניין לרכוש אבקת חלבון מהאתר של VITACOST. הדרישה היא לאבקה שתשמש לאחרי אימון. יש המלצה לסוגים ספציפיים שנחשבים טובים/טעימים/עשירים בחלבון? איזה טעמים מומלצים? קורץ לי הבננה או הקרם עוגיות, מה דעתכם? איך זאת: http://www.vitacost.com/optimum-nutrition-gold-standard-100-whey-cookies-and-cream-5-lbs דבר שני, בקשר להזמנה מ-VITACOST, האם מומלץ להזמין משם? ידוע לי שהמשלוח לוקח חודש +, אבל זכור לי שהיו פה כמה ת'רדים בעבר של אנשים שלא קיבלו את המוצר- זו תופעה שכיחה?

• 7 תגובות
    • 6.2k צפיות
  14. Started by Nullity,

בהתייחס לת'רד הבא - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59560.0 פורסם שם לינק לספר של סמי זעפרני בנושא התמרות פוריה. מאחר והלינק מת, הייתי שמח לקבל ממישהו לינק תקין

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by H A Q,

הזמנתי מצלמה מתצוגה מה זה משנה אם היא במלאי? חוץ משהיא נפתחה האם אורך חיים שלה נפגע? יש אפשרות שיהיה בה שריטות?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by House M.D.,

אין לי מושג איך זה קרה. הסיסמא שלי בgmail היא ייחודית ולא השתמשתי בה בשום מקום אחר. היום נכנסתי לדואר וכתוב לי למעלה שהם מצאו פעילות חשודה במשתמש. לחצתי על ההודעה וראיתי את זה: [table][tr][td]Turkey (ttnet.net.tr:85.99.7.22) למישהו פעם קרה? אני פשוט לא מבין מאיפה הם השיגו את הסיסמא שלי.[/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by idankek,

שלום לכולם.... רציתי לדעת אם יש דרכים להתכונן לצו הראשון, הבנתי שהשאלות שקבעות לך את הקב"א זה בצו ראשון והייתי מעוניין לעבור על על שאלות דומות... אמרו לי שאני צריך לדעת אחוזים גם, סליחה על הבורות אבל לא נגעתי בזה מכיתה ז+- ... תקנו אותי אם אני טועה 20% של 500 זה: 500/100 *20 עוד דוגמא לצורך העניין.. 30% של 200 זה 200/100 *30 תודה למגיבים

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by VL,

האשכול שאני הכי אוהבבב לפתוח... אשכולל הפדיחות שלכם כל אחד יספר פה פדיחה שתיים או יותר שקרו לו =] (אשכול מצחיק =] ) אני בנתיים לא זוכר איזה פדיחה טובה שקרה לי...אם אני יזכר אני יכתוב

• 420 תגובות
    • 48.1k צפיות
  19. Started by catsmonster,

הכל התחיל לפני כמה שבועות כאשר קיבלתי לידיי Ford Focus סטיישן תוצרת גרמניה חדש ושחור. התלהבתי מהאוטו החדש, התחלתי לחקור אפשרויות, ומהר מאוד גיליתי שכל מיני פונקציות שחשובות לי אינן קיימות במערכת ה- SYNC החדשה של הרכב. בתור אדם המבין מעט במחשבים, פתחתי גוגל ובדקתי איך אפשר להתקין עדכונים/פונקציות חדשות על מערכת ה- SYNC. הגעתי אל האתר של פורד, שם התקבלתי בברכה ונאמר שאני במרחק התחברות מהשגת כל מבוקשי, אך קודם יש להירשם. התחלתי את תהליך ההרשמה, ולאחר שהכנסתי את פרטיי, נתבקשתי להכניס את מספר השלדה של הרכב, על מנת שפורד תוכל לזהות אותו. הכנסתי את המספר, ווידאתי שזה המספר הנכון, שהיה מוטבע גם על הרכב באופן פיזי, וגם היה כתוב ברשיון הרכב. הכנסתי אותו, ולהפתעתי, האתר של פורד לא ז…

• 14 תגובות
    • 7.2k צפיות
  20. Started by arielkris,

אני רוצה לקנות מפרט מ RSM אבל אני לא יודע כמה יעלה לי משלוח ואין לי הכי תקציב לזה... אז חשבתי על להרכיב את אותו המפרט בKSP... מה אתם אומרים על KSP? שווה לקנות משם? חנות אמינה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Milford Cubicle,

פנדה, מה נשמע?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. מישהו מכיר כמה אתרים טובים ?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by MishaK,

;D

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by psychuil,

מסתבר שזו לא תרמית, אז עכשיו אני יכול להציע הזמנות בלב מלא (: קישור לכתבה בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3785788,00.html כל מי שמעוניין, שלחו לי את המייל בה"פ ואזמין אתכם.

• 94 תגובות
    • 6.9k צפיות
  25. Started by Proww,

חג שמח לכל גולשי פורום HWzone! תאכלו הרבה מאכלי גבינה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים