עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gigabot,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/716346

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by Spiritus,

לשם דוגמא אני מעוניין שגולש באתר שלי יווריד משהו מסויים ואת התשלום לגבות ממנו באמצעות SMS שישלח למספר מסויים. ראיתי את הרעיון הזה פעיל כבר באתרים אחרים. למישהו יד מידע על השירות? נותני השירות....? תודה.

3. Started by oFiR 22,

מישהו שמע על הפרויקט הזה? רוצה לספר איך היה? אני לא יודע אם ללכת כי אמנם כל מי שהיה שם אומר שהוא לא ישכח את זה בחיים ושזה ממש חוויה, אבל FFS זה חודש מהחופש הגדול :-\ http://www.zofim.org.il/magazin_item.asp?item_id=2288856964&troop_id=30019441&past=archive

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Milford Cubicle,

מחר יש לי ראיון לקורס ג'ערים (או שזה בכלל ג'ארים? גוגל לא מכיר אף אפשרות...) שמתחיל עוד חודש בערך. מישהו היה ויכול לספר קצת ולתת עצות (לראיון, לקורס עצמו..) ? thanks

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אני צריך עבודה בנושא מוטיבציה לצה"ל לכל מי שיש או מכיר מישהו שיש לו ויכול לשלוח לי אני מאוד ישמח

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  6. 2 סדרות (לא יודע מי יותר גרועה) הסתיימו,בתור חובב מושבע של סדרות מדע בדיוני,שני הסדרות האלו היו ממש קקי: אנטרפרייז: הייתה לה פוטנציאל אדיר!!! אבל הרסו אותה (טוטל לוסט) כבר בעונה הראשונה,היו כמה פרקים טובים אבל זהו,רק כמה פרקים בודדים (אפילו פרק הסיום היה כזה חרתא)....ממש התבאסתי מהסידרה הזאת. אנדרומדה: סידרה מבולבלת,נראה לי צריכים להיות על טריפ בשביל להבין אותה,כל פרק יותר מבלבל מהפרק שאחריו,לאחר שראיתי את כל העונות ואת כל הפרקים,פרק הסיום בכלל לא עשה לי את זה. מי ייתן והשנה הזו נקבל סדרות יותר מוצלחות (העונה השניה של גלקטיקה במיוחד).

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  7. שלום לכם חברים , אני יספר את הסיפור עוד הפעם למי שלא קרא את התרד הקודם שכתבתי ... בבקשה קראו הכל ותגיבו כדיי לעזור לי , אני נואש ! יום אחד נסענו לחנות חיות אני , אמא , אבא , ושתי אחיותיי הקטנות ( אני בן 17 , אחות - 11 , אחות - 9 ) ראינו גור סמויאד נקבה מהממת פשוט כלבה שאי אפשר לעמוד בפיתוי וחייבים לקחת אותה הביתה! ( למי שלא יודע מה זה סמויאד - http://www.polarmist.com/stump_pups.jpg ) אוקיי אז לעיניינינו עשינו את השיקולים שלנו וקנינו אותה , סמויאד גזעית כשרה למהדרין היה נחמד בהתחלה , אבל עכשיו זה דיי סיפור ( היא בת 5 חודשים , ואצלנו 4 חודשים ) אני לא יודע ממש אם היינו צריכים בבית כלב , גם ככה אין משמעת של הילדים ( אנחנו ) אז לא צריך עוד "מועקה" מה גם שאבא שלי הב…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הכל התחיל אתמול בערב שהחלטנו כמה חברים להפגש ללאן פארטי קטן. בשעה תשע התחלנו להתאסף במקום עם כל הציוד. הנחתי את הציוד שלי על איזה שולחן פינג פונג שהיה במקום. אחרי כמה דקות החליט אחד החברים לסדר משהו בשולחן שיהיה יותר יציב. בעודו מתעסק עם איזה הברגה הגיע עוד אחד שהחליט להזיז את השולחן תוך כדי. דחיפה קלה לשולחן ואני רואה את המחשב והמסך שלי נופלים יחד עם השולחן לרצפה (גובה של כ-70ס"מ). אני הולך לבדוק מה מצב המסך ורואה שריטה אחת עמוקה (ניתן לראות בתמונה הראשונה). שריטה רצינית אבל אפשר לחיות איתה. כשבאתי לבדוק אם קרה משהו למחשב עצמו וחיברתי את הכל נראה מולי המחזה הנוראי שתועד בתמונה השניה :'(... זה סופו של המסך ששירת אותי נאמנה במשך שנתיים וחצי. [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אני צריך אופניים במחיר 500 שקל....... באזור של ירושלים תציעו לי אזשהו אתר .... אופנים הרים

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום לכולם. קניתי היום מצלמה באתר אינטרנט דרך כרטיס אשראי. פתחתי את החבילה, פתחתי ספר הוראות, הכנסתי סוללה למצלמה צילמתי איתה קצת ולא אהבתי. נגיד ואני רוצה להחזיר אותה בחזרה לחנות ולבטל את התשלומים! האם יש לי זכות לדרוש זאת? מה החוקים והזכויות של הצרכן במקרה זה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אם מישהו יכול לעזור לי ולמצוא כמה תמונות אני אודה לו מאוד חיפשתי בגוגל ב-MSN בכל מקום ואני לא מוצא... תודה לעוזרים.

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אהלן נכון מתי שבאים להתקבל ואוניברסיטה ומקבשים תעודת בגרות אז מי שב4 יחידות מקבל למשל בונוס 15% ומי שב5 יחידות מקבל בונוס 25% אז נגיד מישהו מוציא 95 סופי ב4 יחידות אז יש לו 110 סופי שזה כמו 88 ב5 יחידות אז נגיד מישהו בא עם 95 סופי ב4 יחידות ומישהו בא עם 88 סופי ב5 יחידות אז בתכלס הם שווים מבחינת מתמט כשרוצים ללכת לקורס כלשהו שלא דורש רק 5 יחידות? ויש הרבה קורסים שדורשים רק 5 יחידות מתמט?

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  13. היי שלום לפני מספר לא רב של ימים יצא לי להאזין לגל"צ פתחתי את התחנה והתחברתי לתחנה בדיוק בסיום של שיר, הספקתי לשמוע ממנו איזה 10 שניות ... אבל 10 שניות של הפזמון, ונדלקתי. השיר הולך משהו כזה: imagine all the pepole (את השאר לא ממש הבנתי, זאת הייתה שעת לילה ממש מאוחרת ואני הייתי במצב שבין ער לבין ישן ... ) אם מישהו מכיר שיר שמכיל את השורה הזאת, בבקשה ממנו שיאמר לי את שמו ! תודה רבה ! :-*

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by sherlock1212,

היום יצאתי מהבית(בדיוק הוצאתי את הפלאפון מהמטען) שמתי את הפלאפון בכיס אחרי שעה ראיתי שהסוללה גמורה זה פעם שניה שזה קורה לי שאני שם את הפלאפון בכיס של מכנס נילון יש סיכוי שזה חשמל סטטי\סתתי\סתטי\סטתי או איך שלא כותבים את זה? :s05: ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שאלה שתמיד הטרידה אותי - כמה אני משלם עבור שיחות "1-800" מהפלאפון, אם בכלל... האם אני משלם רק על זמן אוויר? האם אני משלם בכלל? איך זה עובד בחבילות "חיילים וסטודנטים", בהן משלמים מחיר אחיד לכל החברות, כולל בזק?...

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לשוק האירופאי...לא הישראלי ולא האמריקאי. תאריך מדוייק אם אפשר...למרות שגם חודש כללי יהיה טוב אם לא במקום להעביר בבקשה ולא לנעול. תודה מראש לעוזרים. המכשירים הם: Samsung P850 Samsung Z700

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by overload,

לכל מי שלא מכיר את הקומיקסים של VGAMES הפעם זה אחד ממש טוב :

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by MishaK,

אנגולה: ברזיל: בוריקנה פסו: אירופה: סומליה: ארה"ב: קולומביה: סין:

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by nehmia,

המממ זהו...כן או לא?

20. Started by NightWing,

מוזר. פתאום זה לא הצליח לשלוח הודעה (תוך כדי שיחה) ומאז אני לא מצליח שהתוכנה תתחבר או להכנס לאתר שלהם... זה רק אצלי ? (עכשיו 2:30, זה התחיל לפני חצי שעה ככה...) *עידכון: 2:44 - זה מצליח להכנס לאתר, התוכנה עדיין לא מתחברת. :'(

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  21. הקדמה קצרה: שירים אלו הובאו, משום שהורגש הצורך לשפוך את כל דברי הנאצה כנגד הממסד, שנשמרו בפנים במשך שנים. שיר על החיים --------------- אני לא יודע למה שתיתי.. מים מהברז והם היו טעימים. אתמול בא איזה אחד צלצל באינטרקום שאל אותי לפתע יש לך מים בברז אמרתי לו לא! למה מה - אני פראייר ?! מי ששותה לבד מים מהברז עם טעם הלוואי של ביציי יתושים מת לבד נו..זה ברור. פזמון: תמי 4 זה חרטה! הטעם הוא שונהה. X1 שירותים בשקל ----------------- הסתובבתי עם חברים בעיר פתאום נתקפתי לחץ אטומי אני חייב לשירותים ניסיתי להתאפק אבל כבר לא יכולתי נכנסתי לשירותים בשקל התאים היו תפוסים אין ברירה - למשתנה! התחלתי להשפריץ ולפתע לידי החל כושי גדול להציץ התביישתי התכווצתי הכושי צחק עשיתי לו את החג פיזמון…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by MishaK,

אני מניח שזה ישן , אבל תהנו בכול זאת

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by dids22,

משהו יכול להביא לי קשור לאתר שבו מראים תמיקוד (כי נכנסתי לאתר של מדרד החינות ולא מצאאתי)

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  24. Started by yanushka,

איך הוא פועל? ניקח לדוגמא את pcpro.co.il, המסד קיים עוד על השרת של פלונטר?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by sergey_k,

טוב שמעו סרט ענקי כל כך היה כייף ליראות אותו ישבתי בלי לזוז ICE CUBE מרסק שם מכונית שעולה חצי מליון אחרי שהגיע איתה ל 350 קמש בסוף יש לו גם MUSTANG GT כחול יפה ביותר באותה MUSTANG הוא גם עשה את חברתו בעבר שהיא שווה ביותר הייתה גם בלונדה עם חזה משגע אבל ירו בה כי הייתה עם הלא טובים את כל השאר תיראו לבד סרט ענק 10 מתוך 10 הסאונד טראק של הסרט גם פצצה אה ובסוף הם אומרים שהם בדרך לבחור את ה XXX החדש זה אומר יהיה גם XXX 3.

• 40 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים