עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iib,

לא שזה אמרו לעניין אותכם א משהו חד"וא או חשבון דפרנציאלי ואיניפימינטליסטי זה המקצוע הבלתי מעורר הכי קשה במתמטיקה של שנה א' במדעי המחשב. ועברתי אותו! לא בציון מדהים אבל עברתי אותו! :o :o :D :D

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. 1. לא עשו לי ראיון אישי, אמרו לי שהיום לא עושים. זה אומר שיזמנו אותי שוב? 2. בסוף הפסיכוטכניים היה מין שאלון, ששאלו אותי בין היתר אם הייתי רוצה להיות בחיל טכני (אוויר, חימוש, קשר) כטכנאי, ואם אני אתנגד\אהיה מרוצה במקרה ששבצו אותי שם. האם השאלון הזה זהה לכל אחד שמסיים את המבחנים הפסיכוטכניים, או שהוא משתנה לפי מספר התשובות הנכונות שלי (המערכת יודעת לבדוק מיד הרי)? 3. מה אומר, בכללי, פרופיל 82 (תת משקל)? 4. איך אני יכול לדעת כמה קיבלתי בפסיכוטכני? 5. מה קורה עכשיו? ובלי קשר, אם אני מעוניין במקומות כמו 8200, גמא או משהו אחר דומה, אני צריך לפנות לאנשהו או למישהו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by ParaNormal,

אני שמח! אני יודע שגם אתם שמחים בשבילי וגם אותו בחור שינעל את התר'ד עוד כמה דקות! אבל בכל זאת

• 50 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by nice-1,

נוסטרדמוס יקירי, עוד חודשיים למנאייק.

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by MATTAN,

מה המצב אחים שלי עברתי היום טסט סוף סוף ויש לי רישיון . ;D למי שאכפת שיגיב (עברתי טסט שני)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Rrafi,

ואלללה מסקרן אותי לדעת איזה תאוריה עברתם טסט וכמה שיעורים לקחתם..וכמה כסף הלך לכם אל הכול...? אני לקחתי 30 שיעורים תאוריה ראשונה וטסט ראשון הכול ביחד ביזבזתי אל הרשיון 3068 ש"ח...יצאתי בזול.....אני חשוב..חיחיחיחי..

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by OC,

קמתי בבוקר שתתי כוס קפה וקראתי עיתון ארץ. פיתאום רואה למעטה כתבה קטנה כזאות שביתה במישרד הרישוי אין טסטים!!!!!. היתקשרתי למורה שלי והוא אמר לי זה בסדר ויש בסוף טסטים. נהגתי בטסט הכול טוב וחלק. הגיע השעה 5 לא היה לי אומץ להיתקשר למורה שלי. פשוט לא יכולתי לישאול אותו עם עברתי או לא אחרי שבטסט הראשון נהגתי מושלם והכשילו אותי על זה שהטסטר חשב שנהגתי לאט מדי. אז אמרתי ניתקשר לאמא שלי שהיא תתקשר אליו ותגיד לי את התשובה. בדיוק אחרי שאני מסיים את השיחה הטלפון מצלצל ונחשו מי? המורה שלי אומר לי תישמע דניאל יש לנו רשימה של כול הנכשלים ביגלל השביתה. ואתה לא מופיע שם אז אמרתי לו עברתי? והוא אמר לי כן!... דרך הגב המורה שלי אמר לי שהרשיונות לא יגיעו עד סוף השביתה. זה אומר שלי ולחבר שלי …

• 7 תגובות
    • 9.8k צפיות
  8. לאחרונה שידרגתי מ1.5 מגה ל-12 מגה, בתוספת מחיר והתחייבויות. תשתית - הוט ספק - בזק בינלאומי הרגשתי שיפור בעיקר באתרים ישראלים, ולא בכולם. אתרים מחו"ל עדיין פועלים איטי. הכי מציק לי שאין שיפור בצפייה ישירה - במקרים מסוימים אפילו נדמה לי שזה פועל לאט יותר. כל הזמן באפרינג... אפילו יוטיוב שפעם פעל במהירות סבירה, בכל הסרטונים, כעת פועל בסרטונים מסוימים במהירות איטית מדי לצפייה, ובסרטונים אחרים במהירות שיא. מה ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אוקי אמרו לי שכדאי שאני יתחיל להוריד בתוכנת ביטורנט כי היא הרבה יותר מהירה מאמיול (קבצים לגיטימים וחוקיים כמובן.), אז הורדתי גרסא שממליצים עליה, Azureus והתחלתי לשים קבצים בהורדה. דבר ראשון שהיא עובדת אין סיכוי לעבוד אם האינטרנט בשום דבר אחר, לא עם האמיול ולא עם הדפדפן.. אבל הכי אכזב אותי שאני משאיר אותה לילות שלמים והיא מגיעה למהירות של 14 מקסימום! מישהוא יודע למה זה קורה? חשבתי שביטורנט אמור להיות מטוס..

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ToMuSH,

שלום, היום היה לי מיון חובלים/צוללות, ולצערי התקבלתי לצוללות ולא לחובלים. אני מתכוון להגיש ערעור עם מכתב המלצה ולהילחם על זה שאהיה בחובלים. תכל'ס התכנית שלי הייתה לעבור גיבוש חובלים ואז לחתום על כתב ויתור ולקבל זימון לצנחנים (למרות שלא חשבתי על זה עד הסוף, כמובן). בתכל'ס השאלה שלי היא אם צוללות שווה משהו? כי מה זה לא בראש שלי להיות תקוע בצוללות ולא לעשות שום דבר משמעותי + לחזור הבייתה פעם בחודש. אז מה אתם אומרים? זה שווה משהו? נותן משהו לחיים? כי אני מחפש שירות הכי קרבי שאפשר ושהכי נותן מעצמי למדינה, שירות משמעותי. אם אפשר לשמוע את דעתו של מישהו בעל ניסיון בעניין הספציפי הזה, זה יהיה מעולה. תודה מראש וערב טוב.

• 37 תגובות
    • 13.5k צפיות
  11. עברתי את המיון הראשון לצוות אוויר בלשכת גיוס. מישהו יודע מה עושים בירפ"א א'?איזה סוגי מבחנים יהיו שם ואם יש דרך להתכונן?

12. כמובן בלי לחשוף פרטים סודיים (היו איתנו ממש לחוצים על הנושא ,אמרו לנו לא לדבר על זה ולא לומר אף מילה על הנושא ) ,רק להגיד לי מה מחכה לי בירפא א' וכו ... תודה .

13. אני יודע שלי היו המון שאלות לפני שעשיתי את זה ואשמח לענות לאנשים שגם מתלבטים. מידע כללי, אני כמעט בן 19, המספר שלי לפני הניתוח היה -2.25 ללא צלינדר, הניתוח עליה לי 8300 ש"ח בCareVision והוא בוצע ביום חמישי ה20/12, נכון לעכשיו הראיה השתפרה משמעותית אך אני עדין רואה מטושטש טיפה. למי שיש עוד שאלות מוזמן לשאול

• 22 תגובות
    • 13.3k צפיות
  14. אחרי רמאויות של משרד הרישוי ,קנוניות ושקרים ,עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי שעברתי את אותו קקה לאוטו!!!!!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. ליד החותמת של ה"עבר" רשום שעה: וליד זה בעט כתוב 26 זה אומר 26 תשובות נכונות או שעה? מזתומרת 26 במידה וזה מתייחס ל"שעה" ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by Rockaved,

עג'מי עלילה: עלילתו של "עג'מי" נעה קדימה ואחורה על ציר הזמן של השכונה היפואית בעלת אותו השם ומציגה פסיפס חיים של תושבי השכונה ואחרים שנקלעו אליה בצל המציאות האלימה והמסוכסכת בעיר. סרט מומלץ לכל אחד... ממש התחברתי לסיפור ואהבתי את כל הסרט - פשוט סוחף אותך לגמרי... המשחק גם נהדר בקיצור אני לא מבקר סרטים אבל הסרט פשוט פצצות. אין טוב ורע בסרט וזה בידיוק מה שקולע בו בול... כל מה שמסופר שם מרגיש מציאותי וכאילו אתם חלק מהעלילה... בקיצור יצירה מעולה שמציגה את המציאות היום יומית... הקרנות: http://www.edb.co.il/title/etc0000872902/showtimes/

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  17. אני רוצה לקחת את אחיין שלי ולעשות לו חור עם אקדח אבל ההורים שלו אומרים שהם רוצים רק במקום גדול ועם מחט ובלה בלה בלה (שזה אומר להגיע למקום מיוחד וגם לשלם המון. נכון שאין צורך להתרגש מאקדח כל עוד מדובר בתנוך כי שם הרי העגיל עושה את החור?

18. Started by darkie,

שלום, אני חייל משוחרר טרי ושוקל לטוס בקרוב לעגלות בארה"ב, לוס אנגל'ס ואני שומע הרבה דברים טובים וגם הרבה רעים. רציתי לשמוע חוות דעת אולי מאנשים שחוו והתנסו בעגלות בארה"ב לאחרונה ויכולים למקד ולשפוך קצת אור בנושא. תודה רבה מראש.

• 26 תגובות
    • 8.5k צפיות
  19. Started by bank of palestine,

מישהו יודע עד איזה שעה אפשר להצביע ?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Demagh,

מתכונת רגילה או חצי יום?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  21. כבו את כל התוכנות הלא נחוצות ותפעילו את זה : http://planet.nana.co.il/the_overclocker/speedo.html ספק:Netvision מהירות:1500 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Symbore,

יש לי מחשב שאני מפרמט יחסית הרבה (פעמיים - שלוש בשנה) אז חשבתי לעשות clone של פירמוט נקי + תוכנות ואז כל פעם שצריך לפרמט אני פשוט אעשה restore ורק אעביר את הגיבוי של הקבצים לחדש. המחשב בעיקר סובל מווירוסים ומהתקנת תוכנות בעיתיות ואני חושד שגם אתרים מפוקפקים (לא בדקתי, מעדיף שלא להכנס לזה). האם התוכנה באמת תחסוך לי זמן או שכדאי להמשיך לעשות לבד פירמוטים?

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  23. עד כמה ProtonMail בטוח ואם הוא יכול לשמש כמייל ראשי ?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.