עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mabool,

מי מה מו? ואני שמח :>

• 112 תגובות
    • 9.4k צפיות
  2. Started by FARKASH7,

http://web4sale.brinkster.net/stuff/gollum.html

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by ETB,

אני רואה באתר לא ממש השתנה בזמן האחרון, אחרי חודשיים של טירונות אתר ניראה אותו דבר. אבל נחמד מה שעשיתם בפורום, כשהכנסתם נושאים חדשים. איזה כיף סוף סוף לגמור את הטירונות המז***נת הזאת. ולפי מה שראיתי לא יצא משהו חדש בזמן העדרותי, בנושא החומרה. לא יוצא שום מעבד חדש של AMD. כמובן חוץ מהמשחקים שיוצאים בקצב מסחרר בזמן האחרון, איך שחזרתי התחלתי להוריד את GTA3 ו SOF2. עם יש משהו חדש שפיספסתי השמח אם תעדכנו אותי!! כבר מחר אני חוזר לחור בביסל"ש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Vaz,

מישהו יודע מה האימל שלהם לשירות לקוחות ?! או מכירות או כל האלה שמתקשרים אליך שאתה רוצה לעזוב ? אין באתר שלהם אף אימל שום כלום. רק טופס פניה דרך האתר שלא עובד ! הם מעצבנים אותי לאללה אני לקוח שלהם כבר שנתיים , במגה וחצי ב29 שקל לחודש ללא התחייבות , ושנה שעברה איך שנגמרה שנה פתאום אני רואה שחייבו אותי ב50 שקל , והתקשרתי והתעצבנתי עליהם והם התנצלו ושינו לי לעוד שנה בלי התחייבות ב29 שקל ועכשיו עוד פעם אני רואה שחייבו אותי ב50 שקל לחודש הבא. כאילו מה חושבים שאנשים מטומטמים ? באיזו זכות גובים ממני יותר כסף בלי להודיע. ועוד בזמן האחרון האינטנרט שלהם כזה גרוע שאני חושב על לעבור לחברה אחרת בכלל. אני לא מחוייב להם לכלום אז למה לא להתקשר לשאול איזה מסלול אני רוצה ? למה לחייב א…

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  5. הי, אני רוצה לקנות DSLR באזור קריסמס ככה שיהיה לי לקראת השחרור אבל מצד שני מישהו שאני מכיר נוסע לסין עוד איזה שבועיים. אתם חושבים שכדאי לי לקנות עכשיו כבר? מה ההבדלי מחירים שם?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DXT,

I want a fat babe ;D

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by g_s,

איך אני עושה שיהיה לפופקורן טעם כמו בקולנוע? * אני מכין בסיר

8. http://www.pctip.co.il/yabbse/index.php?board=5;action=display;threadid=7642

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by kisin,

שלום, אני מחפש מישהו שיתרגם לי מסמך מרומנית לעברית (או לאנגלית), אני מוכן לשלם למי שיכול לתרגם לי. יש מישהו מעוניין?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by yoav9,

תפתחו בעוד שבוע את ראש 1, אני מופיע, אני מדגמן לראש 1, ואחת הדוגמניות (מי שאיתי בתמונה-והזאתי בתמונה השניה עם התחתונים) וגם הדוגמן השני חברים טובים שלי במכבי ובשיכבה!!! תזכרו, אני גם יזכיר לכם, שבועה הבא לקנות את ראש 1 של ידיעות אחרונות נ.ב. עוד תמונה לאוסף התמונות לתחרות (אל תתדאגו אני יוסיף HWzone) :smoke: נ.ב.ב. אני מקווה עוד שבועה לקבל הרבה :tomato: וגם קצת :-\ 8)

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. (נושא זה ישמיד את עצמו בשלב מסויים..)

• 28 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. Started by Green,

שלום יש לי W800 אני רוצה לקנות דיבורית אוזניה בלוטוס השאלה היא אם המחשב תומך בלוטוס אני יכול גם להישתמש בזה בשביל שיחות במסנג'ר וכדומה או כל תוכנת VOIP אחרת אבל במיוחד מסנג'ר שאלה שניה אני מחפש אוזניה קטנה במיוחד שיהיה אפשר לקחת בכיס של הג'ינס אבל איכותית עם איכות שיחה טובה ביותר וגם שישמעו אותי טוב (כי לאוזניות הקטנות אין מיקרופון שמגיע לפה) וחשוב מאוד שתהיה חזקה ולא תשבר או שיקרה לה משהו בכיס תודה רבה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by NerVo,

שלום! אני מחפש קורא ספרים דיגטלי עם מסך 7 אינץ' במחיר עד 900 ש"ח. אשמח לקבל הצעות! תודה !

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. היי, יש לי קובץ asx שעושה סטרימינג לווידאו ואני רוצה לשמור את הווידאו הזה.. יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? כי אני צריך לשים את הסרטון על דיסק או קי ולהראות אותו על מחשב שלא מחובר לרשת... (מצידי אפילו להקליט את המסך..) תודה, אור.

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by redead,

אני מודה לכל הביקורות הלא כולכך מחמיאות כלפי איבורי, השאלה היא מה הסיכון שבקניה של מסך סמסונג דרך איבורי? הרי גם ככה האחריות 3 שנים היא של חיון מחשבים.. אז האם בכל זאת לא להתקרב לשם או שאפשרי?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by ag43,

http://tech.walla.co.il/?w=/4002/1621297 אני אישית לא אתגעגע לפאנבואיזם שלו ולכתבות הלא קשורות לעולם. מקווה שיביאו לו מחליף נורמלי.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  17. איפה אני מוצא מידע לגבי ההסעות לעצרת הזיכרון בכיכר רבין? אני בירושלים, אבל הייתי רוצה גם לדעת אם יש הסעות מרעננה. תודה!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by LazyBoy,

http://www.dumpalink.com/media/1138445591/Vibrator_Prank_Call_ :lol: :lol: אני עוד רגע מת מצחוק! תקשיבו איך היא משנה גרסאות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, שמי רומן מליך ואני סטודנט לתואר ראשון במחלקה לחינוך ולפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. במסגרת לימודיי אני עורך מחקר שמטרתו לבחון קשר בין שינה, הערכה עצמית ולחץ. אודה לך אם תסכים/י להשתתף במחקר שלי. המחקר כולל מילוי שלושה שאלונים שניתן להגיע אליהם דרך הקישור. מילוי השאלון ייקח כעשר דקות. אין כל צורך לציין את שמך או פרטים מזהים, ולמערכת אין כל דרך לדעת מי ממלא כל שאלון. כלומר, כל תשובותיך יישמרו באופן אנונימי לגמרי ולא תהיה לנו דרך לדעת מה ענית, כמו כן, הנתונים שמילאת לא יישמרו כל עוד לא לחצת "שלח". אם תרגיש/י אי נוחות תוך כדי מילוי השאלון את/ה רשאי/ת להפסיק למלאו בכל שלב. בתודה מראש! =) https://docs.google.com/forms/d/1szxBfDAJVgA9kuUtQ0iaT64U6GhcrpVQPvXJaRjYkls/viewfo…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by ofer40,

היי יש לי בעיה בדיסק הקשיח וצריך להחליף אותו. החנות EASY DEAL ששם קניתי אותו לא עונה כבר שלושה ימים. כשאני מנסה להיכנס לאתר של EASY DEAL אני מקבל הודעה עם מספר טלפון ודואר אלקטרוני. שלחתי להם הודעות וניסיתי להשיג אותם בטלפון אך אין תשובה כבר מיום ראשון. דיברתי עם טקדטה והם דורשים 20 דולר+מע"מ כדי להחליף את הדיסק שהוא באחריות. לחילופין היא אומרת לי לפנות לגרנד אדוונס שזה דיסק שלהם. נראה לכם הגיוני שצריך לשלם 20 דולר בשביל להחליף דיסק באחריות? תודה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by Zeev86,

נוצר במכשיר סדק קטן בצד אחד של המסך באייפון4. לפי מה שהבנתי, מסך כולו יעלה לי להחליף 550-600 שקל. אני לא ממש מבין בדברים האלה, אבל אם הסדק לא מתפשט לאורך המסך כולו, האם יש דרך זולה יותר לתקן את זה? (כלומר, החיישן מגיב כשאני נוגע באיזור הפגום, לכן אולי נסדק המגן ולא החלק של המסך?) ואם יש עדיין אחריות, התיקון יעלה לי פחות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by who_Cares,

אני מנסה להשיג את מני כבר כמה חודשים ולא מצליח... הוא חייב לי כסף כבר איזה שנה והוא לא עונה על אי-מיילים, טלפונים, וכו'... הצלחתי לתפוס אותו באי-מייל לפני חודשיים והוא הבטיח שיחזיר לי את הכסף, אבל מאז לא שמעתי ממנו... מישהו יודע מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להשיג אותו? בתודה מראש, Who_Cares

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  23. למי שלא מכיר, מדובר בשירות שמאפשר גישה לחשבונות בפרימיום בכמה עשרות אתרי שיתוף קבצים בקנייה של מנוי אחד. מישהו ניסה ויכול להמליץ?

• 37 תגובות
    • 6k צפיות
  24. מחפש חנות שמוכרת באגיז על רמה... לא JANCO או חברות מטומטמות?(כמו X BOY). למרות שזה יישמע מטומטם: בבקשה בלי המלצות על MADMAN ואם אתם יכולים תביאו גם תמונה של הג'ינס שמוכרים בחנות. לא משהו שפריקים/פריקים למחצה יסתובבו איתם אלא משהו שכאלה ששומעים ראפ יסתובבו איתם (כמה שזה יישמע מטומטם- לG UNIT יש דווקא ג'ינסים יפים)

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by the red dragon,

מה השעה עכשיו באמסטרדם?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים