כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. מי היום לא רוצה לדבר עם המפורסמים הגדולים מהטלוויזיה? בשביל זה קמו אנשים ויזמו אתר שמאפשר להתכתב עם מפורסמים מכל העולם! כעת לצורך השלמת מיזם זה הם נידרשים לתורמים אפילו דולר אפילו שקל. כמובן שכל מי שתורם רשום שם כמה הטבות הוא מקבל. לפני שאתם מנפנפים את המודעה כי שמעתם שצריך לתרום, בואו תחשבו רגע על איך פייסבוק הוקם ואיפה הוא היום! אז אנא מכם בשביל כולם! עזרו לאתר להתקיים ולהתחיל את הדרך להצלחה וככול שהאתר יצליח ככה אתם תרוויחו!! זה הכתובת של האתר: http://www.indiegogo.com/projects/anyonetalk אם אפשר תפרסמו אותו כמה שיותר על מנת שיהיה אפשרות לכולם לדבר עם מפורסמים ועל מנת שאתם תרוויחו יותר!
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אז בשעה טובה ומוצלחת החלטתי שאני מתחיל ללמוד גיטרה. אשמח אם יש למישו אפליקציה (לאייפון) שהוא יכל להמליץ לי עליה שבה לומדים את הכל מ 0.. תודה ויומנעים!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקרה מטריד שקרה לי. למי שמכיר יש מסעדה מזרחית אלוואדי שממוקמת בתחנת הדלק הראשונה מימין כשיוצאים מכביש 6 במחלף עירון לכיוון עפולה. מסעדה די טובה ככה חשבתי עד היום. המסעדה היתה מפוצצת. השולחן לידנו התפנה והמלצר התחיל לפנות. אני זוכר שעניין אותי מאחר והמשפחה שעזבה השאירה בקבוק נסטי משפחתי ששתו ממנו אולי חצי כוס, רציתי לראות מה המלצר יעשה. מסתבר שזה היה פריט קטן מאחר והם השאירו גם 3 שיפודי פרגיות שלא נגעו בהם. פתאום אני רואה את המלצר לוקח את שלושת השיפודים והולך לכיוון הגריל ומניח אותם על האש. קראתי למלצר ואמרתי לו, ראיתי שלקחת 3 שיפודים שהשאירו והחזרת לגריל. אמר לי חראם, יש לנו עובדים וזה בשבילם.. אני פעם אחרונה שנכנס למסעדה הזו. השאירו לי טעם רע בפה. מילא ממחזרים חמוצים אבל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני עומד בפני סוגייה משפטית וזומנתי לדין - מישהו מכיר פורום שאפשר לקבל שם יעוץ מעו"ד או משהו בסגנון . תודה
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שבוע טוב לכם חברים..היתה כתבה בעיתון של השבת "בממון" מי יהיה האקזיט הבא של-waze.היו שם מס' שמות של אפליקציות.למי שיש את העיתון עדיין תוכלו לכתוב לי את כל שמות האפליקציות.תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מגרד בטירוף ואי אפשר "לא לחשוב על זה". לכן חשבתי על פתרון שינטרל מיד את היבלת שהיא, אם אני לא טועה, נגיף או חיידק. אז חשבתי לצרוב קלות באמצעות מלחם אלקטרוניקה, או לקחת חוט מתכת (למשל של חשמל) ולחמם אותו ואז לצרוב את היבלת. מישהו ניסה את זה או לפחות יכול לשפוך אור על הנדון?
-
- 57 תגובות
- 10.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
קודם כל אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אם לא מתנצל מראש. אז ככה, נניח וקניתי כמה שירים בצורה מקוונת, אני שומר אותם בתיקיית דרופבוקס שלי, והיא משותפת עם חשבון נוסף שלי ככה שיש לי גישה אליהם גם ממחשב אחר עם חשבון אחר, עד כאן נחשב הפרת זכויות יוצרים ? ומה אם התיקייה הזו משוטפת עם חבר ? זה שונה ? למה ? תודה על התשובות
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי את הכסא הזה. בדגם הנ"ל הגב נשען על רשת מעט גמישה ובאיזור הגב התחתון ישנה מעיין "מחיצה" קשיחה שאפשר לכוונן את הגובה שלה (היא מתחילה מאיזור הישבן ויכולה להגיע עד תחתית השכמות). באיזה גובה של המחיצה מתקבלת הישיבה הבריאה ביותר?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אח של חברתי מתחתן בעוד חודש, ואנחנו מתכננים להכין לחתונה מצגת עם תמונות שלו ושל ארוסתו. אנחנו מנסים לחשוב איזה שיר לשים ברקע - שיר אהבה קצבי, שמח ומוכר (אפשר גם עברי וגם לועזי). בינתיים חשבנו על האופציות הבאות: The Monkees - I'm a Believer (או בגרסה של Smash Mouth) Herman's Hermits - There's a Kind of Hush יורם ארבל - אני אצבע את השלכת בירוק גבי שושן - להשתטות לפעמים (אם כי זה קצת נדוש) דעתכם? המלצות? רעיונות? העדפות מבין השירים הנ"ל? תודה לכולם!
-
- 12 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת חגורת גב שתשמור על גב יציב וישר בזמן הרמת משקולות. אחרי כמה אימוני הרמת משקולות (כתפיים, יד קדמית, יד אחורית) מתחיל לכאוב לי הגב, ובעיקר הגב התחתון. בטח רובכם יגידו שזה בגלל טכניקה לא נכונה, אבל אני משתדל לשמור על גב זקוף וישר בכל התרגילים. אבל בכל זאת, אני מרגיש לחץ על הגב בתרגילים מסויימים, ובעיקר אלה שמרימים את שני המשקולות בו זמנית, וחשבתי שחגורה כזו יכולה לעזור לקבע את הגב ולמנוע כאבים כאלו. אז בקשר לחגורה, חיפשתי באיביי ומצאתי מגוון חגורות של חברת RDX. מישהו מכיר את החברה? דבר שני, יש כל מני סוגים של חגורות; חגורות מעור, חגורות ישרות, חגורות שבאמצע הן רחבות יותר וגם לכל חגורה יש מידה מסויימת. אז איזה חגורה הכי כדאית מבין שלל הסוגים, ואיך אני יכו…
-
- 20 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודעת שזה נשמע מוזר שבחורה מתעסקת בתחום המחשבים, אבל אני בתחום כבר תקופה ארוכה, ואני פותחת עכשיו חנות מחשבים חדשה בצפון ואני מתלבטת איזה שם לבחור לה.. אני לא רוצה להיות כמו כל החנויות האלה עם הראשי תיבות (KFC, DMO וכו' [אני יודעת שKFC זו לא חנות מחשבים.. להמחשה בלבד]). אני רוצה משהו שונה וקצת יותר מתוחכם. חשוב שיהיה קצר וקליט, והכי חשוב שיהיה לו דומיין פנוי.. שמעתי רבות על חברי הפורום, ואני סומכת עליכם שתוכלו לעזור לי תודה מראש..
-
- 185 תגובות
- 27.2k צפיות
-
-
יש לי בבית מדיח כלים מדגם SRS3009/01 הבעיה שלי שהוא לא מכניס מים למכונה, זאת אומרת אני מתחיל פעולה והמשאבה נתקעת במצב שהיא כאילו מנסה להוציא מים למרות שמהדיח ריק מנוזלים קראתי קצת באינטרנט מצאתי את הפוסט הזה עכשיו אני די בטוח שהבעיה שיש אצלי זה שהמד גובה סתום וזה למה, כי לפני כמה ימים הייתה לי סתימה בצנרת בניקוז מהכיור במטבח והתחילו לעלות מים בכיור ובמדיח. אז אני מנחש שמה שקרה שכנראה נתקע לכלוך במצוף של המדיח, המצוף תקןע במצב שהוא למעלה, והמדיח חושב שהמכונה מלאה מים והוא מנסה תמיד לשאוב ולא מכניס מים. השאלה היא איפה אני מוצא את המצוף הזה? למישהו יש ניסיון בתיקון מדיחים? חיפשתי ברשת לא מצאתי זה מה שמצאתי http://www.repairclinic.com/RepairHelp/How-To-Fix-A-Dishwasher…
-
- 2 תגובות
- 16.4k צפיות
-
-
-
אחריי 20 שנות עבודה המקרר תדיראן שלי נדפק (ה PTC/ריליי נשרף וקיצר, שרף את הסליל במדחס - מדידת התנגדות של סליל ההתנעה במדחס מראה נתק) כמה אמורה לעלות החלפת מדחס 1/3 כוח סוס R12 (או החלפה לסוג גז אחר כולל כל העבודה הנלווית כמו ניקוי הצנרת), במחיר שיכול להתחרות כנגד מבצע החלפת מקררים שיש עכשו ? (הייתי מעדיף להישאר אם מקרר פשוט אם פיקוד מכאני אמין ולא כל השטויות החדשות שיש להם פיקוד אלקטרוני)
-
- 10 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום רב. יש ברשותי מחשב נייד של טושיבה שהמטען שלו בעל הספק יציאה של 180W. אני זקוק למטען או ממיר מתח לרכב. האם הייתם לוקחים סיכון עם זה : http://www.ebay.com/itm/SUVPR-DY-8103-DC12V-24V-to-AC-220V-200W-CAR-Power-INVERTER-WITH-USB-/271277124816?pt=US_Power_Inverters_&hash=item3f29606cd0
-
- 25 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מתגייס עוד חצי שנה ואין לי מה לעשות בזמן הזה.. כל החברים שלי התגייסו ואני לבד בבית חח אני רוצה לעשות כסף לפני הגיוס אבל לא לעבוד בתור מלצר.. אני רוצה לפתוח עסק או משהו.. יש למישהו רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו היה צריך להרים את הכפפה, אז לקחתי על עצמי זוהי תחרות "זהה את הכרטיס". זה הולך ככה: אני (או כל אחד אחר) מעלה תמונה של כרטיס מסך (ללא כיתובים מזהים!) והשאר מנסים לגלות מהו הכרטיס. ממש כמו שהיה בשירשור הזה. אם מישהו ירצה לנהל זאת, ניתן יהיה לספור נקודות למשתתפים. אז בואו נתחיל! אני אתן את הסיפתח: זה אחד קל יחסית, אם רק יודעים לאיזה כרטיס היה את השבב הקטן שמופיע בתמונה. בהצלחה!
-
- 74 תגובות
- 9.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://hachizol.co.il/product.aspx?pid=318&rd=tavo
-
- 33 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
קניתי מוצר אשרתי קנייה ונכנסתי ל PP כדאי להכניס את הכרטיס אשראי ולסיים עם הקנייה בגלל שלקח לי די הרבה זמן למצוא את ה כרטיס אשראי נצטרכתי להכנס שוב ל PP אבל לא יכולתי להמשיך את הקנייה חפשתי ב EBAY PP משהו שיאפשר לי להמשיך את הקנייה ולא מצאתי דיברתי עם המוכר הוא אמר לי שהמוצר נמכר למישהו אחר זה לא באג רציני ? הרי אחרי שנכנסתי ל PP המוצר כבר שלי כי אין דרך חזרה ? אני לא בטוח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במזגן בחדר שהוא בעל יחידה פנימית של אלקטרה מדגם Electra 10 ויחידה חיצונית Mega Air. הבעייה היא כזאת: קורה לפעמים שתריס האויר האנכי של המזגן, נשאר סגור כאשר אני מפעיל את המזגן, ואני נאלץ ללחץ על כפתור ה-Swing בשלט על מנת לפתוח אותו. כתוצאה מכך, בזמנים שבהם הייתי שוכח להפעיל את אופציית ה-Swing על מנת שהמזגן יפזר את האויר לכל החדר, היו מקרים והמזגן עבד למשך שעות ארוכות כאשר התריס שלו סגור (כפי שהוא אמור להיות במצב כבוי) מבלי השהייתי מודע לכך, דבר שגרם לו לטחון חשמל לשווא, ולא לקרר כהלכה (מצב שאם יימשך כך יגרום לנזק למזגן או לנזילות). מה יכול לגרום לבעייה?
-
- 5 תגובות
- 8k צפיות
-
-
קיצר, היו לי נעליים asics gel fuji attack שעולות בערך 500 ש"ח. איבדתי נעל אחת( שמאל) ואני מחפש מקום שאפשר לקנות רק נעל אחת(גם באינטרנט טוב). אם אתם מכירים מקום כזה אני אשמח שתשפו אותי... תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. לפני יומיים עברתי ניתוח קטן ברגל. יש לי תפרים וכאבים בלתי פוסקים, בדרגה של בערך 4 - או 5 אם אני מזיז את הרגל בצורה לא טובה. בטופס השחרור נכתב ׳ניתן ליטול כדורים שנוהגים לבלוע כנגד כאבי ראש במידה ויהיו כאבים׳. ניסיתי נורופן, הוא לא מספיק חזק. הוא מעביר בערך 50% מהכאב והוא פג לפני שמותר לקחת עוד (1-2 כדורים כל 4-6 שעות - 2 כדורים פגים אחרי שעתיים). יש לי תור לרופא לעוד 40 דק׳, אבל בית המרקחת שליד הבית שלי סגור כי הרוקח יצא לחופשה. אני ממש לא מעוניין להיתקע בלי משככים בשישי-שבת. האם יש בית מרקחת כלשהו במרכז שפתוח בשעות נוספות?
-
- 47 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
היי כיום אני גר בת"א בדירה שכורה עליה אני משלם 3,400 שקלים כולל ארנונה. אני גר לבד. מסיבות כאלו או אחרות, אני מפסיק את השכירות בסוף החוזה (עוד שבועיים וחצי) ומחפש דירה ברעננה/הרצליה. ראיתי כבר בערך שמונה דירות וכולן מה שנקרא "פח" (בסביבות ה 2900 - 3300 שקלים). באמת מזעזע - ציפיתי שדירות באיזור הזה יהיו יותר נורמליות מדירות בתל אביב. אתמול הלכתי לראות דירה שלושה חדרים ברעננה בבניין שעובר תמ"א. במסגרת הפרויקט מוסיפים, כמובן, דירות לבניין - מה שפחות איכפת לי. בנוסף, אמורים גם להרוס + להרחיב כמה דברים בתוך הדירה עצמה בשלב כלשהו. כמובן שאני שוקל את כל העניין כי הדירה זולה ויחסית נורמלית, לעומת כל המקומות הדוחים שראיתי. אשמח לחוות דעתכם הכללית לגבי מעבר לדירה בבניין כזה ולהתי…
-
- 26 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
קדימה חבר'ה המסורת של יום כיפור חוזרת, תפסו את הכופר... אז קצת בסיס לי שלא מכיר, המטרה למצוא את הכופרים שנוסעים בכיפור (כי אם בHW זה לא באמת נחשב)... פשוט נכנסים לאתר של מצלמות תנועה, למשל http://www.ayalonhw.co.il/ (נתיבי איילון) ומחכים לראות מי עובר...
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-