כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
שלום, איני מחפש ספק דואר אלקטרוני מאובטח שעובד עם תוכנת windows live mail ומאפשר שליחה וקבלת דואר אלקטרוני מוצפן דרך התוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
בעבר נתקלתי פעם באתר שמאפשר לקלוד את כל החלקים לסוגיהם שרוצים להרכיב מהם מחשב, ואתר משיב איזה הספק של ספק נחוץ למחשב. לצערי, הכתובת אבדה לי. האם למישהו יש את כתובת האתר הזה, או לחילופין, נוסחה/שיטה לקבוע את הספק הספק הדרוש למחשב לפי חלקיו?[br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 20:28:43 לכל המתעניינים...בנתיים מאז ששיגרתי את השאלה קיבלתי תשובה מחבר טלפוני... http://www.journeysystems.com/?powercalc לידיעת חברי הפורום.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום כולם, כפי שכתבתי בפורום אחר השבוע, המחשב שלי התחיל לעשות יותר מדי בעיות וקצת קשה לטפל בו כל הזמן (הוא כבר עשה את שלו- בן 8) בכל מקרה, אני ואחי שני סטודנטים וצריכים מחשבים. אנחנו מחפשים שני דסקטופים (מערכת מלאה: מחשב, מסך, מקלדת עכבר...) ושני לפטופים (כנראה בסגנון ה wind). חוץ מזה צריך לעשות בבית רשת קווית 1GB עם (בערך) 6 נקודות ושתהיה גם יכולת אלחוטית. אתם מכירים ספק מחשבים טוב ואמין שיכול לעשות את העבודה ולתת מחיר טוב על המחשבים? אם יש בפורום מישהו שמתעסק אפשר לפנות אליי בפרטי לירן
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם. אבקש המלצה לספק מייל מאוד מאובטח,שיהיה חינמי,מה שחשוב זאת רמת ההטחה,הממשק לא חשוב. תודה. ולא להמליץ GMAIL בבקשה,כי הוא הכי פחות מאובטח כיום.
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מישהו יכול להפנות אותי לספקי אינטרנט בארה"ב, שוודיה וכדומה? המספקות אינטרנט מהיר, ואף 100mbit. תודה.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חבר רוצה לפתוח חנות על רמה למחשבים באיזור המרכז. הוא מכיר כמה ספקים,אבל הוא רוצה לדעת אם יש אפשרות לכמה שיותר ספקים מהכל,של הכל,כולל גאדג'ט. אם זה חוקי מבחינת מנהל האתר לקבל רשימה ומספרי טלפון אשמח.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. בכמה מקומות בהם שאלתי על קניית כרטיס מסך אמרו לי שקיימים 2 ספקים ראשיים וכמה קטנים. בגלל שעבר הרבה זמן ולא קיבלתי מה שהזמנתי, אני שואל כאן - האם מישהו יודע מי הספקים האלה? אפנה אליהם בעצמי. אני מחפש כ.מסך של GIGABYTE, ממשק AGP, דגם 9600. מי הספק? תודה
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון התחלתי לחוות לאגים במשחק אינטרנט אחד שאני אוהב ורציתי לבדוק לפי דעתכם איזה ספקית אינטרנט היא הכי טובה ואיזה ניסיון יש לכם איתם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
ההודעה הבאה פורסמה כרגע בדף הבית של TL: Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these ac…
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק (של 420W) וכרטיס מסך (R9800P) בחו"ל, ואני רוצה לדעת איזה חברות יש להן אחריות בינלאומית, שמכובדת גם בארץ, ואם כדאי לי בכלל לקנות את החלקים האלה בחו"ל. תודה
-
- 11 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש ספר אקורדים לועזי להורדה חינמית כמו זה שמפרסמים ב-MP3MUSIC.CO.IL מישהו יודע אולי איפה אני אוכל למצוא אחד כזה ?
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר ספר שמלמד על מחשבים.?? לדוגמא מה זה דיסק קשיח כרטיס מסך וכו'
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
שמעתי שיש ספר שמכיל המון מבחנים דמויי פסיכוטכני המיועד לצו הראשון אני יודע שהרבה חושבים שזה מיותר אבל לא בא לי להיכנס להלם כשאני איגע לבקו"ם.. מישו אולי יודע במקרה איך קוראים לספר של איזה הוצאה הוא וכו'?? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
טוב, לא "שלי" אבל ככה הוא נקרא: http://www.myfirstwar.co.il/ הבחור שאחראי על זה משרת בפלוגה מהגדוד שלי (גדחה"ן) במילואים.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
סליחה מראש למנהלי הפורום אבל בגלל ההגדרה שמתחת ל5 הודעות אי אפשר לשלוח הודעה פרטית אפרסם את ההודעה כאן. ראיתי דיון על למידה עצמית לחמש יחידות. אם למישהו פה יש שאלון 035806 של יקואל אשמח שיפנה אלי בפרטי או למייל.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מחפש ספר שיהווה מדריך לפעילות בחדר כושר למתאמנים מכול הסוגים עם איורים שימחישו את התרגילים מי שקרא וממליץ עוד משהו על הדרך אם קראתם ספר טוב על בריאות ורפואה שמתאים לנוער תמליצו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עכשיו התחלנו לעבוד על הספר מחזור אני מחפש רעיו מגניב ומקורי ואני לא מוצא הכל כבר חרוש תעזרו לי למצוא משו מקורי ומצחיק
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בגרות בתנך שבוע הבא ורציתי לדעת אם מישהו יודע איזה ספר מיקוד הכי טוב לתנך. תודה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום חבר שלי לחוץ רצח בגלל המגנים בפיזיקה שהמגן השני היה בו תר' מהספר מכינה לטכניון והיה קשה והכל(מסיימים יא'...) בכל אופן הוא רוצה להשיג את הספר הזה לפני המגן השלישי למישו יש מושג אם אפשר להשיג ואיך ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
על איזה ספר אתם ממליצים ללמידת ניהול רשתות למתחילים?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! כתבתי ספר עיון בנושאים של מדעים מדוייקים. הספר כתוב בשפה פשוטה במבנה של מעין מיני-אנציקלופדיה ומיועד להדיוטות. אני לא משתמש בפורום הזה לצורך פרסום הספר, אלא לשם קבלת עזרה ממשתתפי הפורום. מאחר והספר עוסק בנושאים מדעיים (בעיקר פיסיקה), בחרתי לפרסם את ההודעה הזו בפורום מדע וטכנולוגיה, למרות שאני לא יודע אם היא אכן שייכת לפורום זה. תהליך כתיבת הספר (בערך שנה) היה מאוד מעניין ומאתגר ולמעשה גם מאוד כיפי (אני אוהב מדע). הבעיה נוצרה בשלב ההוצאה לאור. מישהו יכול לעזור לי בנושא הזה? חברות הוצאה לאור בארץ לא מסכימות להיפגש איתך אם אתה לא אישיות ידועה. הם אומרים רק שאני יכול לשלוח להם בדואר עותק של הספר והם אולי יחזרו אלי, במידה והם יהיו מעוניינים להוציא אותו לאור (אח…
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-