כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שאין שום תרד על ההופעה, ויש לי כרטיסים!!! אז רציתי לראות מה אתם חושבים על הלהקה וכמה אנשים הולכים...
-
- 13 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לא ממש מצאתי בחיפוש וכמה אתרים שיש לי הפסיקו לעבוד או שעושים בעיות....\: תודה מראש לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
2 חברים שלי טוענים משום מה שרק חלק מהאוניברסיטאות - הטכניון בטוח - קבילות בחו"ל = כלומר התעודות שלהן זוכות להתיחסות בחו"ל בעבודות ולא צריך להשלים בחו"ל..האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שיר של איזה ראפר היו בקליפ קטעים מהסרט
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני צריך להגיע לתחנה המרכזית בב"ש ומשם לתפוס אוטובוס/ים לבסיס... מישו יודע איזה קו לוקחים משם?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקשיבו אני יודע שזה לא ממש קשור לפה אבל לא מצאתי שום מקום שאני יכול לשאול אז ככה: היה לי פלאפון שנשבר וחבר הביא לי בדיוק את אותו פלאפון. ואז אבא שלי לקח את הסים קארד ואיבד אותו אז היום הלכתי לקנות סים חדש עכשיו, כשאני מכניס את הסים לפלאפון השבור אז הפלאפון עובד רגיל אבל כשאני מכניס לחדש אז הסים לא עובד. כאילו אני מתקשר אבל זה מנתק את השיחה ואי אפשר לשלוח אס אמ אסים וגם אי אפשר להתקשר אלי. אני רוצה לדעת מה הבעיה. אני לא יכול לשאול את אורנג' כי הפלאפון החדש כנראה גנוב. והיום פתחתי את הפלאפון החדש לסים פרי אז זה לא הבעיה למי שחשב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
נגיד ויש 9 משבצות שממוספרות מ-1 עד 9 לפי הגודל מהקטן לגדול. יש סמן שעובר על המשבצות אחד אחד וכל פעם מתחיל ב-1, ברגע שהוא מגיע ל-9 הוא חוזר ל-1. נגיד והמהירות שלו היא 4 משבצות בשניה. כיצד אני יודע איזה משבצת תהיה מוסמנת לאחר 24 שעות מאז התחלת ריצת הסמן?
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אוקי זה המצב יש לי שכנה מעצבנת (אל תנסו לתאר , התאור SHEDEVIL מתאים לה מאוד) היא נחמדה לכל החיות ה"מסכנות " אצלנו אז קיצר היא מטפלת עכשיו בכלבה שאני מוכן להרוג (תרתי משמע) כי היא נובחת בשעות הכי לא מתאימות וכל ניסיון שלי לדבר עם השכנה לא עזר (היא אפילו טוענת שהכלבה לא שיכת לה) ניסיתי לטלפן לעיריה , וחלף כמעט חודש ונאדה. צריך עצות חשבתי ללכת כבר למשטרה , אבל אני לא זוכר את החוק בנושא
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://0xdc.org.ru/uploads/movies/thg_video_11_5ghz.avi זה מין סרטון על קירור פנטיום 4 על ידי חנקן
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
מצאתי עבודה בחופש - ובזמן הנותר אני רוצה להתנדב ולעזור לקהילה, אני בן 16 ומרגיש שיש לי הרבה יכולות כמו יכולת הסתגלות, למידה מהירה ואיכפתיות רבה. אני גר בהרצליה, אם מישהו מכיר מקום מיוחד - עדיף בקרבת בית, אבל לא חובה - שימח לקבל את שרותי שיפנה אלי בבקשה במסר או בהמלצה פה בהודעה. תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני אישית רק פעם אחת נכנסתי וזה נראה לי עוד היה בלי שידעתי איזה פורום זה... מה איתכם?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php מצאתי בה Radeon 9800 Pro של sapphiretech ב890 שקל
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני לא נוהג לפתוח ת'רדים בפורום הזה (אני חושב שזאת פעם ראשונה) אבל היום יש לי סיבה מיוחדת. הסיפור מתחיל ככה: לפני כחודשיים החברה שלי "הזעיקה" אותי שיש גור חתולים בבניין שלה שאמו נטשה אותו אחרי שילדים שיחקו איתו והיא ביקשה שאקח אותו אלי לכמה שעות עד שתחזור מהעבודה. אף פעם לא הייתי חובב גדול של חיות (וחתולים בפרט) אבל בשביל החברה עושים הכול ולקחתי אותו אלי. הוא היה גור קטן בן כמה ימים, עדיין לא ראה אפילו, שמתי אותו אצלי על הגג (יש לנו שטח גדול על הגג). מפה לשם, עברו חודשיים (אולי אפילו קצת יותר) והוא עדיין פה, וממש נקשרתי אליו. אבל יש לי בעיה גדולה, אני עדיין גר עם ההורים (לא לכל הסטודנטים יש כסף לשכור דירה) והם לא מוכנים שהוא יהיה בבית (וגם לא על הגג). היום ניסיתי לשים אות…
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
דיברתי לתומי עם חבר במסנג'ר,שלחתי לו לינק מסויים אך בטעות הדבקתי אותו פעמיים זה הלינק המקורי: <צונזר> זה הלינק פעמיים: <צונזר> התפלאנו שבכלל זה פתח משהו,אבל עוד יותר התלפאנו לגלות את ההבדל בין שני הלינקים. מישהו מכיר תופעה דומה עם עוד אתרים? אזהרה! משרד הבריאות קובע כי לחיצה על הלינקים המובאים לעיל עלולים לפגוע בבריאות. סכנה!הלינקים הנ"ל רעילים במיוחד. יש להרחיק מהשג ידם של ילדים
-
- 41 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מצאתי את הת'רד של דריה, אבל הלינק שם לא בסדר. עזרה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למנהלים עברתי על חוקי הפורום שראיתי שאין חוק שאוסר דברים כאלה. אם אכן יש חוק כזה או שזה אסור וזה חוק לא כתוב או כל סיבה אחרת תענלו את הנושא הזה ואני מטער אם עברתי על אחד מהחוקים. מטרת המשחק פשוטה: אני זורק מילה ראשונה וכל אדם אחרי זורק את המילה הראשונה שעולה לו בראש מהמילה שלי לדוגמא: אני כותב: לימון אדם אחרי כותב:צהוב אדם אחריו כותב:שמש וכו' תנסו במלי מילים גסות ירידות וכו' זה יכול להיות נחמד וזה גם יכול להיות רע ולהינעל. אני מתחיל: מקלדת
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מתכוון רק לשאלה הראשונה (החלק האמריקאי). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://www.loveit-or-leaveit.com/flash/postingandyou.html (פלאש באנגלית)
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לאחרונה נשבר לי הטלפון הסלולרי ואני מעוניין לקנות מכשיר פשוט יד שנייה אני לא כל כך מבין איך לבצע את התהליך ויש לי כמה שאלות: אני מניח שהוא צריך להעביר את הטלפון על שמי.. איך זה מתבצע וכמה זה עולה? האם אני יכול להשתמש במספר הקיים שלי בפלאפון ה"חדש"? האם יש סיכונים בלקנות יד שנייה? עוד משהו שצריך לדעת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחר זה היו האחרון שאני יכול לקנות את הכרטיס ואני חייב אותו דחוף למחר, אזאם מישהו מכיר חנות בעפולה שמוכרת כרטיס ל PS2 שיגיד בבקשה איך קוראים לה ואיפה היא נמצאת ואם יש אתר אז זה יותר טוב, תודה מראש ולילה טוב...
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה אני מחפש? פוסטרים של סרטים, נשים יפות (לא ערומות לגמרי ), אולי משחקי מחשב (אם זה משחק ממש ממש נוסטלגי ששווה אזכור על הקיר בחדר שלי), ודברים מגניבים כמו תמונה של שימפנזה שמעשן בתוך כלוב בגן חיות שיש לי... (בשחור לבן ד"א). בקיצור תודה רבה לכל מי שייתן פה מקור לאתרים שנותנים להוריד פוסטרים בתור תמונות ברזולוציה גבוהה כדי שאוכל להדפיס בבית דפוס אחר כך.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום התעוררתי, והרגשתי שלא ישנתי טוב... ישנתי מספיק שעות אבל היתה לי שינה לא טובה כזאת... לא מספיקה... חשבתי לי, האם נמיה יכולה לדעת שהיא לא ישנה טוב? האם היא מספיק חכמה להתעורר משינה לא טובה, ולדעת, שהיא לא ישנה טוב... ?! האם בעצם לנמיות יכולה להיות שינה לא טובה? או שבגלל שהיא לא מספיק חכמה אין מה שיערער אותה, ויגרום לשינה לא טובה... ? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתם מכירים חנויות מחשבים עם הרבה מוצרים בירושלים??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-