עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by maverick,

מסתבר שמה-1.1.04 סלקום משנה תעריפים של דברים מסויימים ולא ממש טורחת להודיע. כל מי מנוי על מסלול שבו משלמים סכום כסף מסויים (70 ש"ח בערך) ומתקשרים ל-6 יעדים בלי זמן אויר הולך לשלם יותר: התעריף על המסלול יורד ל-35 ש"ח בערך אבל השיחות כבר לא בחינם. הן יעלו 16 אג' לדקה! זו שערוריה לשנות הסכמים לאחר שהם נחתמו!!!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  2. בחשבונית הסלקום האחרונה סלקום הודיעה לי שהיא מתכוונת להעלות את תעריפי השיחות שלי. איזה יופי. עכשיו, אני נמצא כרגע בתוכנית חיילים, בהתחייבות. עד כמה שאני יודע, לחברות אסור לשחק עם תעריפים כל עוד הלקוחות נמצאים בהתחייבות (חוץ מהוט, שלה יש סעיף מיוחד בחוזה בשביל זה). בחוזה של סלקום מצויין כי "בתום תקופת ההתחייבות תהיה רשאית החברה לשנות ו\או....", ולא רשום כלום על לשנות דברים באמצע תקופת ההתחייבות. מישהו יודע אם הם יכולים לעשות את זה? יש מקום כלשהו שזה כתוב שאני יכול לראות את זה בבירור?

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. יש לי גם חבר שיש לו QUAD אז איך זה שלסלקום יש רק ליבה אחת ? הם לא התיעצו עם אנשים כאן בפורום ?

4. Started by avi2014,

הייתי מנוי בסלקום. ועברתי לאחרונה לאורנג'. עכשיו לפלאפון בסלקום נשארו מס' חודשים לתשלום. הפלאפון הוא 6100 והעלות החודשית היא 30 שקל אל התשלום וזהו. אחרי שעברתי לאורנג' ביטלתי אצל סלקום את השיחות היוצאות sms וכל המשתמע מכך ב6100. פתאום השבוע אני מקבל חיוב חודשי. חשבתי ששוב זה 30 שקל. עכשיו אני פותח את המעטפה וחשכו עיניי. 165 שקל!!! חיוב חודשי... מישהו יכול להסביר איך זה יכול להיות?? כדאי לתבוע אותם על דבר כזה??

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by DUDEnamE,

מה בוקר אין תקשורת

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by DUDEnamE,

קטע הזוי בחיים לא קרה לי שלא הכניסו אותי למועדון הגעתי עם חברים למועודון שהכניסה היא עם רכבים בפעם הראשונה לא הכניסו , הבנו שלא מכניסים רכבים בלי בנות ארגנו בחורה לכל רכב בפעם השינה לסלקטור אחר הוא כבר בא לתת לנו להכנס ואז כשהוא הסתכל על הרישיון נהיגה שלי הוא ראה את השם משפחה או לא יודע מה והחליט שלא להכניס שמתי לב שלא הכניסו אף ג'פ[כולה קיה] למועדון מושמה לא יודע למה ביזיון כזה אפשר לעשות משהו בנידון? זה מועדון די גדול ודי מוכר

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  7. http://www.icq.com/specials/etto/index.html אני לא מבין איך הוא יענה אם בכלל

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  8. שאלה בכותרת, אני בדיוק רואה את הפרקים של עונה 8, האם יש עונה 9?

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by nat64x,

10. Started by benx,

עבודה של 20 דקות באיימיג' ובפוטושופ... איך ? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by YairZ,

ערב טוב לכולם. הפורום החדש שלנו זקוק לסמיילים חדשים. פה נכנס התפקיד שלכם. אתם מוזמנים להציע לנו סמיילים שתרצו שיהיו בפורום ואנו נבחר חלק מהם. אתם גם יכולים להציע סטים של סמיילים. יש המון אתרים שתוכלו לבחור בהם סמיילים. חשוב מאוד שהסמיילים לא יהיו מעליבים או קיצוניים יתר על המידה ויהיו בגודל סטנדרטי (לא להציע סמיילים בגודל FHD). תהנו!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. חשבתי שזה יהיה נחמד לשים אותם בתור אייקונים ל"מחשב שלי" וכולי' יש אפשרות לעשות את זה?אייקונים של אנימציה?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by J0n1,

בשאלון לסיווג ביטחוני נשאלת השאלה האם השתמשת בסמים, כמה למה איך ומתי. האם הודאה על שימוש בסמים קלים (אפילו חד פעמי) תשלול מייד את האפשרות לקבל סיווג? האם הם יכולים/מזיז להם מספיק לפעול בהליכים כדי לפתוח תיק פלילי? אני מניח שזה מראה על אישיות מסוימת, השאלה אם הודעה על שימוש חד פעמי שוללת ישר.

• 41 תגובות
    • 32.6k צפיות
  14. Started by J0n1,

הכל התחיל שרציתי לקנות פוסטר של להקת המטאל Slayer ואז הבחנתי שבכל הפוסטרים היפים, מתנוסס מאחורה סמל הלהקה קראתי גם שהוא סמל ממשלת הרייך השלישי בגרמניה, אך שהסתכלתי בויקיפדיה הוא בכלל לא נראה כך http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fd/Reichsadler.svg/800px-Reichsadler.svg.png השאלה אם הסמל שלהם לקוח מסמל ממשלת הרייך, והאם יש עוד משמעות? אני רוצה לקנות פוסטר כזה לחדר, וכל אחד שיראה אותו ישר יבוא לי ב"יא נאצי מה אתה שם פוסט של היטלר על הקיר זה של הנאצים בשואה!!1111!!אחדדד"

• 49 תגובות
    • 8k צפיות
  15. Started by frenzy,

אהלן חבר'ה חשבתי סוף סוף לקנות פלאפון, אני רוצה רק באורנג' כי לשאר המשפחה יש גם, חשבתי על הסמסונג 624, מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by IRIVERMAN,

לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל אם לא פשוט תעבירו את זה לנכון. תודה. מה אתם אומרים על הפלאפון הזה? שווה? לא? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  17. Started by dr computer,

מה אתם אומרים עליו אני רוצה לקנות אותו אבל יש פאק אחד גדול הוא יגיע לסניף פסגת זאב רק בעוד חודשיים בסוף מרץ(בערך בתחילת פסח) בגלל מחסור כללי ברשת פלאפון ובנתיים אני תקוע בלי פלאפון מישהו קנה אותו בזמן האחרון מסניף אחר(אולי נשאר להם אחד או שתיים שאני יכול לקנות)

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. חטיבת המוליכים למחצה של סמסונג תחזור להיות זו שתייצר את שבבי העתיד של הענקית מקופרטינו, לאחר מספר שנות קאמבק של המתחרה TSMC לכתבה

19. זכרונות LPDDR4X בתהליך ייצור מעודכן וגם זכרונות LPDDR5 חסכוניים יותר מאי פעם נמצאים בתוכניות חברת הענק לטווח הקרוב לכתבה

20. סמסונג מאכזבת משתמשים עם עיכוב משמעותי בהשקת One UI 7, מעלה שאלות לגבי מחויבותה לעדכונים מהירים ומשאירה מיליוני משתמשי גלקסי מאחורלכתבה

21. סמסונג יוצאת למאבק משפטי נגד חברת Oura במטרה להגן על הפטנטים של טבעת ה-Galaxy Ring המיועדת שלה, בניסיון למנוע תביעות פטנטים מצד המתחרהלכתבה

22. Started by SeaMonster,

העם סמסטר חורף במכללות מתחיל גם מחודש אוקטובר , כמו באונברסיטאות?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by evman007,

http://news.walla.co.il/?w=/2/1122832 :lol:

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by PhP dUdE,

עשה לי תאבון. http://myhighhorse.com/index2.html ;D

• 44 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום. בסניף בשפיים, הסחורה כבר תקופה ארוכה אותו דבר והם כבר שנה תקועים בספירת מלאי ולא מביאים מלאי חדש של המון מוצרים. מה לגבי סניף אחר?. הסניף החדש בהרצליה פיתוח רק בחיתוליו. ברמת השרון אין כלום. איפה יש סניף נוסף, פעיל ורציני באזור ת"א?. תודות.

• 5 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.