כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
חשבתי שזה יהיה נחמד לשים אותם בתור אייקונים ל"מחשב שלי" וכולי' יש אפשרות לעשות את זה?אייקונים של אנימציה?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בשאלון לסיווג ביטחוני נשאלת השאלה האם השתמשת בסמים, כמה למה איך ומתי. האם הודאה על שימוש בסמים קלים (אפילו חד פעמי) תשלול מייד את האפשרות לקבל סיווג? האם הם יכולים/מזיז להם מספיק לפעול בהליכים כדי לפתוח תיק פלילי? אני מניח שזה מראה על אישיות מסוימת, השאלה אם הודעה על שימוש חד פעמי שוללת ישר.
-
- 41 תגובות
- 32.5k צפיות
-
-
הכל התחיל שרציתי לקנות פוסטר של להקת המטאל Slayer ואז הבחנתי שבכל הפוסטרים היפים, מתנוסס מאחורה סמל הלהקה קראתי גם שהוא סמל ממשלת הרייך השלישי בגרמניה, אך שהסתכלתי בויקיפדיה הוא בכלל לא נראה כך http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fd/Reichsadler.svg/800px-Reichsadler.svg.png השאלה אם הסמל שלהם לקוח מסמל ממשלת הרייך, והאם יש עוד משמעות? אני רוצה לקנות פוסטר כזה לחדר, וכל אחד שיראה אותו ישר יבוא לי ב"יא נאצי מה אתה שם פוסט של היטלר על הקיר זה של הנאצים בשואה!!1111!!אחדדד"
-
- 49 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה חשבתי סוף סוף לקנות פלאפון, אני רוצה רק באורנג' כי לשאר המשפחה יש גם, חשבתי על הסמסונג 624, מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל אם לא פשוט תעבירו את זה לנכון. תודה. מה אתם אומרים על הפלאפון הזה? שווה? לא? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו אני רוצה לקנות אותו אבל יש פאק אחד גדול הוא יגיע לסניף פסגת זאב רק בעוד חודשיים בסוף מרץ(בערך בתחילת פסח) בגלל מחסור כללי ברשת פלאפון ובנתיים אני תקוע בלי פלאפון מישהו קנה אותו בזמן האחרון מסניף אחר(אולי נשאר להם אחד או שתיים שאני יכול לקנות)
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חטיבת המוליכים למחצה של סמסונג תחזור להיות זו שתייצר את שבבי העתיד של הענקית מקופרטינו, לאחר מספר שנות קאמבק של המתחרה TSMC לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
זכרונות LPDDR4X בתהליך ייצור מעודכן וגם זכרונות LPDDR5 חסכוניים יותר מאי פעם נמצאים בתוכניות חברת הענק לטווח הקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
- 1 follower
-
-
סמסונג מאכזבת משתמשים עם עיכוב משמעותי בהשקת One UI 7, מעלה שאלות לגבי מחויבותה לעדכונים מהירים ומשאירה מיליוני משתמשי גלקסי מאחורלכתבה
-
- 5 תגובות
- 382 צפיות
- 1 follower
-
-
סמסונג יוצאת למאבק משפטי נגד חברת Oura במטרה להגן על הפטנטים של טבעת ה-Galaxy Ring המיועדת שלה, בניסיון למנוע תביעות פטנטים מצד המתחרהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 315 צפיות
- 1 follower
-
-
העם סמסטר חורף במכללות מתחיל גם מחודש אוקטובר , כמו באונברסיטאות?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
-
שלום. בסניף בשפיים, הסחורה כבר תקופה ארוכה אותו דבר והם כבר שנה תקועים בספירת מלאי ולא מביאים מלאי חדש של המון מוצרים. מה לגבי סניף אחר?. הסניף החדש בהרצליה פיתוח רק בחיתוליו. ברמת השרון אין כלום. איפה יש סניף נוסף, פעיל ורציני באזור ת"א?. תודות.
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לקנות מחשב חדש בסניף חדש של RSM בתל אביב "ירדן פי סי" www.yardenpc.co.il רציתי פרטים על הסניף הזה? מישהו קנה ממנו, הוא עומד באותם איכויות וסטנדרטים של RSM בנוגע להרכבה וחלקי מחשב. תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במוקד של HOT אמרו לי שזה לא אפשרי, כי שלט מסוג זה עובד בצורה שונה ולא ניתן לסנכרן אותו מול ממיר של HD. האם הדבר נכון או שמישהו בכל זאת הצליח...?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי גיליתי לאחרונה שאפשר לסנכרן בין האנשי קשר ב gmail לפלאפון עכשיו אני רוצה שרק אם אני אוסיף או אמחק אנשי קשר ב gmail יבוצע סנכרון לפלפון ולא להפך, כלומר סנכרון מהגימייל לפלפון ולא מהפלפון לגימייל האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.fixmysubs.com/ ^ נראה שימושי למי שנתקע עם כתוביות לא מסונכרנות לאיזה סרט נידח. בהצלחה.
-
- 2 תגובות
- 36.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי נוקיה 6230, ואני משתמש המון ביומן שלו, מאוד מאוד נוח. אני מחפש דרך לסנכרן את היומן שלו עם היומן שבאווטלוק 2003 אני יודע שזה אפשרי דרך ה NOKIA PC SUITE, אבל אני לא מתכנן להתקין את הגועל נפש הזה במחשב שלי מצד שני, יש את oxygen phone manager אבל א. עולה כסף (עניין של עקרון) ב. למרות שהיא מושלמת מבחינת פיטצ'רים - היא מבוגבגת, למשל לפעמים היא מוחקת לי את כל ה SMSים שיש בפלאפון ! (והפיטצ'ר של ייצוא - ייבוא הודעות ל OUTLOOK שיש לה, הוא לא סנכרון, במובן המלא של המילה, אלא כמו שכתוב - ייבוא, וייצוא (מה שגם, הוא לא עובד בכלל , לפחות בגרסה שיש לי, שאסור לדבר על מאיפה יש לי אותה) אז מה שאני בא לשאול אם מישהו שמע או מכיר בעצמו, תוכנה חינמית טובה, ש- או שתהווה תחלי…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני משתמש בפופקורן טיים והורדתי תרגום לסאן אנדרס והוא ממש לא מסונכרן..מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מחפש סנפירי נעל אלו שלא צריכים את הנעל מהניאופרן בנפרד משהו זול מיועד לתחביב באזור השפלה(אשדוד רשל"צ והאיזור)
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני שמח לבשר לכם (בטח כבר ידעתם לפני זה) שאנחנו חיים במדינה מפגרת אידיוטית ומטומטמת לחלוטין! כרגע קיבלתי בדוא"ל את התשובה מאגף המכס: א.נ., התקנות החדשות מתייחסות למכשירים העובדים על סוללות שגודלם הפיזי אינו עולה על: 170X100X45 מ"מ. שיעור המס למכשירים העומדים בתנאים יהיה 17% מע"מ מערכם בתוספת עלויות משלוח לפי קביעת מעריך המכס בעת השחרור. באם המכשיר אינו עומד בתנאים יהיה שיעור המס 70% כנזכר לעיל. המידע הכלול במכתבנו זה, נכון ליום שליחתו וכפוף לכל השינוייםהעשויים לחול בתעריף המכס ומס קניה או בכל דין או נוהל אחר הנוגעים לעניין. המידע הנמסר במכתב זה הוא מידע עזר בלבד ואין מידע זה, כולו או מקצתו, מחייב את אגף המכס ומע"מ. בברכה, יבוא אישי, חיפה טל:04-8354811 בין השעות 13:00-15:…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתם לא מאמינים איזה עצבים אני הולך לי היום בשקט בדרך חזרה מהקאנטרי שומע מוסיקה בספיקר של הפלא (לא היו עלי אוזניות והיה לי ממש משעמם) פתאום בא אחד כזה ניראה מובאס מהחיים ביקש יפה שיחה אז אמרתי לעצמי נווו יאללה כולה שיחה של דקה הרבה מבקשים היום שיחות.....נתתי לו ת'פלא....ההוא עשה שיחה קצרה מסתכל עלי עושה לי "רוצה את הפלא חזרה" אני עונה לו "יאה בן זונה מה ניראה לך שאני עומד לידך אם אני לא רוצה אותו חזרה" ההוא מוציא לי סכין עושה לי "ועכשיו אתה עדיין רוצה אותו חזרה? כן? בוא נדבר" הקיצר אחרי שהבנזןנה ניסה למכור לי את הטלפון שלי ודיברתי איתו קצת על אנשים ששנינו מכירים אז הבין שהוא לא מוכר לי אותו חזרה ועושה לי חכה שניה אני הולך לראות כמה הוא שווה אם הוא שווה פחות מ1000 אפילו שק…
-
- 114 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
http://cool.berber.co.il/CoolStuff/New_Stuff/2002/10/14/drive%20carefully.pps
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=5778134789812939895&q=saudi+cars יש להם סידרת סרטונים כאלה. אגב מישהו מכיר תשיר הזה?
-
- 14 תגובות
- 948 צפיות
-