עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by wraithLord,

מה דעתכם על תרחישי האימה? לפי הדעה הרווחת שבורסה העולמית תקרוס בעקבות האמריקאית והדיכוי יהיה חמור מ1939, וביןלאומי. אני מעריך שזה כן יקרה. דעתי מבוססת על כך שכסף יוצר עוד כסף, אבל לא תמיד תוצר... לאט לאט כמות הכסף בעולם מתרחק משווי המוצר העולמי. בפשטות, יש X תוצר והוא שווה Y, כמות הכסף בעולם ~2Y אבל התוצר נשאר X, רווח כתוצאה מהלוואה לדוגמא. מה שגורם לכסף להיות שווה חצי. מצב כזה יקריס את הבורסה ברגע שהוא יעבור נקודת אל חזור שהייתי בשמחה חולק אתכם אבל אני לא יודע מה היא. אני לא זוכר איך עושים נגזרת, שלא נדבר על כלכלה. אבל בוודאות זה יקרה עד 2018. בלי כסף כולנו נהיה עשירים.

2. Started by aviv00,

אני בערך קונה מחשב חדש כל פעם שהמהירות שלו משתפרת פי 4 אני רואה שהרבה אנשים פה קונים כל דבר חדש שיוצא כמעט מעניין אותי לדעת אם זה נכון

• 23 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. אוקי, מתחיל לשעמם לי מאוד בזמן האחרון, וכבר ראיתי את כל הסרטים הגדולים בנושאים נראה לי. בכל מקרה, אני ממליץ על הסרטים הבאים: All The Godfather Trilogy The Goodfellas Blood In, blood out Juice Gridlock'd Gang Related Above The Rim Scarface Boyz N' The Hood Higher Learning Menace II Society אממ... אני מאמין שזה הרוב. יש לכם עוד המלצות?

• 3 תגובות
    • 5.6k צפיות
  4. ימים קשים עוברים בחלקי... :-[ :-[ :-[ אני צריך לבחור אחד מן השניים, ותאמינו לי שאין לי מושג מה אני רוצה. אני אסביר את הסיטואציה: מצד אחד יש את העתודה- כלומר לגשת לתואר ראשון בהנדסת מחשבים בטכניון. סך הכל המסלול דיי קורץ, בסופו של דבר אני יוצא משם עם 6 שנות נסיון במקצוע שזה יתרון גדול, רק הבאסה היא שאני נועל את עצמי ל10 שנים מהיום (4 תואר + 3 חובה + 3 קבע). מצד שני- ממר"מ תכנתנים דיי דומה למסלול הזה- בממר"מ אפשר להגיד שאני עושה קודם כל את השנות ניסיון ורק אח"כ את התואר. השירות בממר"מ הוא בסופו של דבר גם 6 שנים (חצי שנה קד"צ + 3 חובה + שנתיים וחצי קבע) ואח"כ כמובן שניגש לתואר שזה עוד 4 שנים. בקיצור גם כאן 10 שנים. יתרון נוסף של מסלול העתודה- שבסופו של דבר עתודאים (בנושאי המ…

• 66 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. Started by mr.eke,

שלום ... אני מועניין לכרוש מהאתר ebay את החבילה הבאה http://global.ebay.com/9_in_1_FOR_IPOD_TOUCH_iTOUCH_CASESKINCAR_CHARGER/140317655066/item -עכשיו השאלות שלי הם: -זה מגיע עד הארץ בחינם אז זה אומר שזה מגיע עד הבית? -האם יעלה לי עוד כסף במכס וכו? -יש להורים שלי כרטיס אשראי רגיל(לא בין לאומי) אז זה אומר שאפשר לקנות איתו? -אני מילאתי את הפרטים בנתים בהרשמה ל ebay וב Country or region (במהלך הררשמה) סימנתי isreal ואז בצד שמאל שלו יש שני ריבועים State / Province / Region -מה לרשום פה שכונה ? והכם צריך לרשון פה 3 דברים או אחד מהשלושה? Postal code - האם זה מיקוד? -ואם יש מדריך להרשמה ל ebay ול paypal ........... תודה רבה וסליחה על החפירה..

• 22 תגובות
    • 5.6k צפיות
  6. אם הוריו (כל משפחותו בעצם) של חייל בשירות סדיר מהגרים למדינה אחרת. איך כל העניין מתנהל? בשום פנים ואופן אני לא מתכוון להיות פה חייל בודד. האם צה"ל יעשה בעיות כלשהן? אני לא מתכוון לשרת (ידוע מראש) בשום תפקיד סודי, קרבי או משהו חשוב אחר. סך הכל ג'ובניק בחיל האוויר. אם מישהו יודע בוודאות לגבי העניין הזה אני אשמח לעזרה. בלי ספקולציות בבקשה.

• 37 תגובות
    • 5.6k צפיות
  7. שלום חברים, הלכתי היום עם בן דוד שלי להוציא לו דרכון חדש, שאמור להיות ביומטרי. הזוועה שהלכה שם מעבר לתיאור במילים. כאוס מוחלט, יחס מחפיר של העובדים במקום, שהתבטא במיוחד ע"י התנשאות מפחידה של הפקידה הממושקפת או מה שהיא לא תהיה.. שעמדה בסף הדלת כמו איזה באונסרית במועדון ופשוט העליבה אנשים על ימין ועל שמאל, ומה לא. כמעט התפתחה שם קטטה שנמנעה ע"י תושייה שלי ושל עוד בחור, בין אחד הסדרנים לאזרח חם מזג (אם כי במקרה הזה היה צודק וחבל שלא הכניס לסדרן החוצפן עם הידיים הארוכות אגרוף לפרצוף). השיא של החוצפה היה שהממושקפת אמרה היום לא ינתנו יותר דרכונים ביומטריים.. והסיבה היא "אנחנו לא נישאר פה עד 9 בערב בגללכם". WTF!! שעות קבלה…

8. יש לי איזה ויקוח עם חבר שלי על שטח שלך ושל המדינה! נניח ויש לי איזה חלקת אדמה שהמדינה רוצה אותה למטרת כביש או ארכוליוגיה וכדומה.. והאדמה היא שלי בתבוא או איך שזה נקרא.. המדינה יכולה לקחת לי גם ובמידה ואני לא רוצה בין עם זה בתשלום או לא?? אשמח לקבל גם את התשובה בתור הוכחה מאיפו שהוא...

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  9. ישנו שיר חדש ברדיו ... בהודית ! משהו אג'ה אג'ה .... מישהו יודע מה שם השיר ? איפה אני קונה את הדיסק המלא ?

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. Started by kawaii,

כשאתה אוכל אוכל ערבי, משתמש במילים ערביות, מדבר במבטא ערבי לפעמים, ועדיין שונא ערבים. כשיש לך דחף בלתי נשלט לקחת את המגבת מהבית מלון הביתה... כשאתה יכול לזהות ישראלי בכל מקום בעולם מרחוק תוסיפו משלכם חברה, תעשו את זה מעניין..

• 44 תגובות
    • 5.6k צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

שלום, אתמול ראיתי את הסרט המטורף הזה ורציתי לדעת אם זה אמיתי או שכל הסרט מבויים. במיוחד הקטע שהוא הולך לבית ללימוד נימוסים והוא מביא להם חרא בשקית חחח

• 22 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. Started by חן מ,

כדי להיות אזרח קנדי מה צריך לעשות?האם זו פרוצדורה מסויימת שצריך לעשות מהארץ? כאילו יש תנאים מסויימים שבעקבותם מקבלים אזרחות?מה לגבי מקומות עבודה? אוקיי מצאתי את התנאים.... לא הבנתי משהו השכלה-אם אין לי תואר אקדמאי אני לא יכול להגיע לשם?או שהשכלה משמעה תעודת בגרות מלאה שמוכיחה 12 שנות לימוד? מה זה שנת עבודה במשרה מלאה בתשלום?איפה צריך לעבוד?

• 50 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. Started by marlboro,

• 39 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. Started by VoliSuS,

שמתי לב שהרוב הגדול פה אחרי צבא או כרגע בצבא.. אני כנראה מתגייס לשמה ושמעתי לא מעט סטיגמות על האנשים שמה והפעילות (שזה שמירות והכל) אבל אני מצד שני כל דבר שקראתי זה היה ב-FXP ככה שאני לוקח את זה בעירבון מוגבל מה אתם אומרים? זה באמת ככה שמה?

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. Started by moonjib,

ההשראה מהת'רד הזה: http://groups.vgames.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=2491&TopicID=15421&PagePosition=1&CommID=1478 בפורומים של ויגיימס. שם זה זרם חלק (210 עמודים לא הולכים ברגל), בלי ריבים מיותרים, אני מקווה שאותו דבר יקרה גם פה. אתם צריכים לכתוב את שם השיר שאתם שומעים עכשיו, ואת הבא אחריו. תהנו. אני: Smile Empty Soul - Bottom of a Bottle (באמצע) ואז: Run-D.M.C. - Walk This Way

• 80 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. שמעתי אל מישהו שהצפינו לו את ההארד דיסק בעבודה. כנראה העוזרת שלו נכנסה למשהו מפורפק באימייל או לא יודע... מה בעצם השלבים שייקח למישהו ליפול לכזה דבר? נניח קיבלת מייל מפוקפק עם קישור. נניח לחצת על הקישור... מה עכשיו? איך מלחיצה על קישור במייל מגיעים לשזה שמצפינים לך את ההרד דיסק? אני יכול לחשוב על אם מישהו מתקין אפליקציה בווינדוס עם הרשאות של אדמיסטרטור. נניח מישהו תמים עושה YES להכל? לא ברור לי איך נופלים לדבר כזה...

• 18 תגובות
    • 5.6k צפיות
  17. מחר אני נוסע עם חברים שלי לאילת לסוף שבוע. רציתי לדעת אם אתם מכירים מקומות בילוי איכותיים (לא משנה מה) שיש בהם כמה שפחות ערסים. בעיקרון חשבנו על בארים\מועדונים כאלה. אמרו לי שה Monkeys (פאב\באר) בטיילת הוא מקום די סבבה בלי ערסים. אתם יכולים לאשר? תודה!

• 23 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. Started by 770PF,

אם אפשר אתה יכולים להגיד לי כמה מנויים יש בכל חברה? תודה!!

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/

• 62 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. קיצור אני בא לקצור את הדשא ממלא דלק כמו תמיד וממש הרב זמן לא שמתי שמן במכסחת דשא אז אמרתי לעצמי שחייב פעם ב....... קיצור המכסחת התחילה להוציא מהאגזוז מלא עשן (לא מביישת מופע פירוטכניקה) ועכשיו המכסחת לא עובדת יכול להיות ששמתי יותר מידי שמן? או שהשמן של המכונית והשמן של המכסחת דשא זה שמן שונה? כל פעם שאני מושך את החוט הזה של המכסחת יוצא לי עוד שחור מאזור המנוע שם תודה רבה!!!

• 15 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. שלום, ביום רביעי חזרתי לימי ג' הביתה בעקבות דלקת על עצמות השוקיים (שבהם יש 7 שברי מאמץ). ד"א, אני חייל קרבי בתותחנים שיוצא פעם ב3 שבועות הביתה, ליומיים, בשלב הזה. אתמול ביום האהבה בשעה 17:00 באו אלי כמה חברים וחברות כי אני די נכה (עם קביים) כדי לשבת קצת לפני שהם יוצאים, כי לא יכולתי לבוא מהסיבה שאני חייב להשאר במנוחה מוחלטת. בערך ב 17:30 שתינו כולנו כמה שוטים, שבמתברר שהבדיחה הייתה על חשבוני כי כולם שתו מים ונתנו לי לשתות את הוודקה לבד. שתיתי שלושה צ'ייסרים בסך הכל. בנוסף, בערך ב 17:40 לקחתי שני כדורי קלונקס (כדורים אנטי-חרדתיים) שמגבירים את השפעת האלכוהול, מרדימים את מערכת העצבים במעט ומרגיעים את הגוף. ב12:27 (פיקח לחלוטין), כ7 שעות אחרי, קיבלתי טלפון מחבר שהיה ב"באביטי"…

• 20 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. ללשכה אני כבר רשום אבל ימח שמם אי אפשר לסמוך עליהם אני מעדיף מקום שאני אמצא לבד. ברוב אתרי הדרושים היום אני נתקל ב2 סוגי מודעות שהם סמויים וחברות כוח אדם, שעקרונית שניהם זה אותו דבר. אני מסרב לפנות דרך כוח אדם כי הם משקרים בקשר לתפקיד (מודעה לניהול צוות בפועל זה נציג ג'נרי) ואז יש את העינוי של מרכז הערכה ושיט. למי ששכח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511562.0 בקיצור איפה אפשר למצוא בימינו מודעות דרושים של בתי עסק שמפרסמים מודעות לעצמם?

• 31 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. נתונים: ABCD ריבוע. מרובע מסויים EFGM יוצר עם הריבוע זוויות שוות בהתאמה [האדומות] הזוויות הללו שהו יוצר שונות מ45 מעלות. הוכח כי המרובע הנ"ל שחסום בריבוע הוא ריבוע. מצאתי הוכחה בלינק הזה http://potrim.co.il/main/view/show_book?book_id=tbbook.2005-10-20.7504732073&page=125&question=17 אך מתברר שהיא לא נכונה והם הסתמכו שם על הציור ובכלל לא השתמשו בנתון שהזווית שונה מ45.... אשמח להוכחה מלאה ותודה מראש...

• 47 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה יום שישי הזה הייתי הסתובבתי אם החבר"ה ואז פגשתי מישהו שאני מכיר אז סתם התחלתי לדבר איתו . אחרי זה אני רואה שהוא מוציא קופסא של LM אדום , ופעם אחרונה שראיתי אותו הוא עישן LM לייט אז שאלתי אותו למה הוא עבר לאדום כי זה יותר מזיק , אז הוא אמר לי שההפך שסיגריות לייט מזיקות יותר לגוף מאשר סיגריה רגילה (אדום ) . או אמר לי שבסיגריות לייט מכניסים כל מיני חומרים שמזיקים לגוף והחומרים האלה הם בעצם מה שעושים את הסיגריה יותר חלשה . כל הזמן אני חשבתי שאדום יותר מזיק מלייט . עכשיו השאלה שלי זה שזה באמת נכון שלייט יותר מזיק מאדום ? תודה מראש .

• 41 תגובות
    • 5.5k צפיות
  25. Started by artyom,

האם מותר להכניס ולרכב על אופניים בבסיס צבאי? חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי. ואם אפשר אז גם SOURCE עם התשובה. תודה

• 40 תגובות
    • 5.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.