עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז עכשיו אנחנו כותבים משדה התעופה ב-HK. השעה פה היא 15:15, ועוד שעה ממריאה הטיסה שלנו לטאיוואן סוף סוף. יום שלישי מתחילה התערוכה החשובה ביותר בעולם בשוק המחשבים, והשנה צפויות כמה הכרזות מטורפות, חשיפת מוצרים ואנחנו נביא לכם גם קצת ראיונות עם בכירים מחברות. אם יש לכם בקשה או רצון לתצלום - תכתבו פה ואנחנו ננסה לרוץ ולמצוא. תמונות מהמסע בהמשך

• 56 תגובות
    • 5.8k צפיות
  2. עומדות בפני 2 אפשרויות: הנדסת תוכנה - תואר ראשון B.Sc או תואר ראשון .B.A במדעי המחשב. הראשון זה 4 שנות לימוד, בעוד שהשני 3 שנות לימוד. מה ההבדל ביניהם? איזה תואר נחשב יותר קשה ויותר מוערך?

• 26 תגובות
    • 5.8k צפיות
  3. Started by Athlon-WINGS,

האם יש לאוטו דיפו אתר? ואם כן מה הוא? אני יכול למצוא שם גופיות לאוטו ולהגה? ספריי להברקת הגלגלים גם יש שם?

• 26 תגובות
    • 5.8k צפיות
  4. יש לי תכנון קרוב\רחוק (תלוי בפרספקטיבה) של לקנות\לשדרג מחשב דרך Newegg ואני מנסה לברר את התנאים. התכנון הוא לקנות את מרבית החלקים (שיוצאים זול משמעותית שם גם עם מע"מ ומשלוח) דרכם ולהשתמש בשירות כמו mustop או ushops בכדי להביא את המוצרים לארץ\לשלם ל-newegg (שכידוע לא שולחים לפה ולא מקבלים אשראי לא אמריקאי). אשמח לקבל עזרה מיודעי דבר\אנשים שקנו בעבר חלקי מחשב מ-newegg. עלות החלקים היא פחות או יותר 2000$. החלקים להלן- מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס קול, מסך ומקלדת. במידה וחברת השילוח או newegg ירכזו הכל בחבילה אחת, מימדי החבילה אמורים ליהיות סטנדרטיים (קרטון בינוני) ומשקל לא יעלה על 30 ק"ג. מה עוד אני בעצם משלם במקרה הזה חוץ ממע"מ (18%+) ועלות משלוח פנימי של newegg וחיצוני ש…

• 14 תגובות
    • 5.8k צפיות
  5. כן זה קשה שלא לשים לב לחיידק המתפשט בארצינו הקטנה, כאשר היום יש כמויות רוכבי אופניים בכל שביל ומקום בארץ, המבחר גדול והכייף של נסיעות סוף השבוע גדול. האם יש בקהילה אנשים אשר גם נדבקו בחיידק הנ"ל ? אני יודע שלמשל ניצן איגור ועוד כבר רוכבים זה זמן מה, האם גם אתם ? אם כן על מה אתם רוכבים, איפה, וכדומה ?

• 74 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. מה הפירוש של "למינים" מה זה מינים ?

• 12 תגובות
    • 5.8k צפיות
  7. את GMAIL אני מעדיף לא לקחת כי הם קוראים לך את המיילים. את YAHOO לקחתי פעם אבל לא נגעתי בו כבר איזה 4 שנים. היום כשנכסתי אליו, פתאום גיליתי שהנבלות מחקו לי את החשבון ובתוכו כל המיילים (חלקם חשובים) עקב "חוסר פעילות". בוואלה אני גם מעדיף לא לגעת כי הבנתי שהם כמו GMAIL. שמעתי על HOTMAIL, אבל אף פעם לא ניסיתי... בעיקרון אני מחפש שירות כלשהו גדול, חינמי, ואמין. שלא יסגור לי את החשבון גם אחרי 5 שנים של חוסר פעילות. ועם העדפה שלא ירגל אחרי (אבל אם אין ברירה אז אין ברירה). ושהשירות עצמו לא יתפגר. תודה.

• 34 תגובות
    • 5.8k צפיות
  8. אני עובד באחד מאולפני הכתוביות הגדולים בארץ, ובעקבות וויכוח עם חבר לעבודה חשבתי לעשות כאן סקר קטן בעניין, ולראות מה אתם חושבים על העבודה שהחברות האלה עושות , לטוב ולרע. הערות יתקבלו בברכה יש לי עוד שאלה , אבל היא לא מצדיקה סקר, נשאל אותה בנפרד: יש מה שנקרא "סופרים" , שאלו כתוביות שמתרגמות כתובית באנגלית\שפה זרה (השם של הדובר למשל) ובד"כ תקועות בצד השמאלי למעלה בנוסף לכתובית של מה שנאמר, אתם בכלל קוראים אותה? ואם כן, אתם מספיקים גם לקרוא אותה וגם את הכתובית? תודה 8)

• 104 תגובות
    • 5.8k צפיות
  9. היי... מישהו מכיר שמות של קיבוצים באיזור נתניה והסביבה ? אני פשוט מנסה להיזכר בשם של אחד מהם ולא מצליח... אז זה ממש יעזור אם תזרקו את כל השמות של הקיבוצים באיזור שאתם מכירים... thanks...

• 11 תגובות
    • 5.8k צפיות
  10. היי. עכשיו כשהתחיל להיות קריר, אני מתלבט במה כדאי להשתמש. יש לי מזגן קטן בחדר, שלפי המפרט שלו, ההספק הנצרך בחימום הוא 754W. כמו כן יד לי רדיאטור דיי קטן(7 צלעות), אשר על התווית שלו כתוב "1500W". מכיוון שלא מצוין מה זה אומר, לא ברור אם זה ההספק שהוא צורך או רמת החימום שלו, שלפי מה שידוע לי גם מודדים בוואט. אז לפי הנתונים היבשים המזגן חסכוני פי 2, אבל אני לא מבין בזה ולא בטוח שהנתון שכתוב על הרדיאטור זה אכן צריכת החשמל שלו.הרדיאטור הוא ישן, כתוב עליו ZA-98 ותווית של זק"ש. לא מצאתי עליו מידע באינטרנט. תודה.

• 9 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. נזכרתי בכתבה שהיתה בערוץ 22 על האירגון של הגאונים מראים שם מלא אנשים עם IQ 170 ואף אחד לא מליונר/הגיע לגיל 100/הקים איזה מפלגה ושינה משהו אלא שהראו בכתבה כמה שאני זוכר אפילו לא המציאו משהו חבורה של נהגי מוניות, מורים ליוגה..

• 54 תגובות
    • 5.8k צפיות
  12. שלום חברים. השאלה בכותרת. רציתי להוסיף ולשאול מה במידה והעובד מעוניין לגדל זקן מלא קבוע (מטעמי דת לדוגמא)? תודה.

• 19 תגובות
    • 5.8k צפיות
  13. Started by HaEsrimVeArba,

היום 285 יום אחרי קבלת הרשיון שלי עשיתי את התאונה הראשונה שלי, פניה לא מוצלחת שמאלה המכונית שלי בלי שריטה שקע קטן במכונית השניה. נהגת ממש נחמדה (וכוסית בטירוף!) :\ החלפנו פרטים בשקט ואני עדיין תוהה אם הייתי צריך להתחיל אתה.. אז ספרו, איך הייתה התאונה הראשונה שלכם

• 43 תגובות
    • 5.8k צפיות
  14. השאלה בכותרת- אם יש ספרים מומלצים מיוחדים או לחלופין דרכים אחרות(סיכומים, אתרים מועילים..) להסיר 6 שנות חלודה לפני תחילת טכנוסיוט. בתודה מראש לעונים.

• 16 תגובות
    • 5.8k צפיות
  15. אוקיי אז ככה, אני בקרוב קונה מסך lcd ואני רוצה שהוא יהיה גם טלוויזיה (יעני שיהיה מחובר אליו ממיר) אבל אני רוצה שהוא יהיה גם מחובר למחשב.........אני לא רוצה לשים כרטיס טלוויזיה אז אני צריך עזרה עם זה, אני יודע שיש מתאם vga to rgb אבל אם אני ישים את המתאם המסך ישמש רק טלוויזיה, אז אני צריך משהו שאני יוכל להעביר מהר בן מחשב לטלוויזיה בלי להתעסק עם החוטים תודה למי שייעזור

• 32 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. בימים אלה אני מתעניין ברכישת פלאפון מסוג GALAXY S3, אך מתלבט מאד מהיכן לרכוש אותו. עשיתי מעין סקר שוק באמצעות אתר ZAP, אך הבחנתי כי שירות הלקוחות אצל מרבית החנויות במקרה של תקלה במכשיר אינו משביע רצון בלשון המעטה. רוב הביקורות הטובות של האנשים כלפי החנות ממנה הם רכשו את מכשירם מתייחסות לשירות שקיבלו בעת שרכשו את המכשיר ולאדיבות המוכרים, אך זה לא מה שמעניין אותי, אלא מה שחשוב לי הוא השירות שמעניקה החנות אם וכאשר תיווצר תקלה במכשיר. ראיתי המון ביקורות שליליות על חנויות שהתנערו מאחריות כשקרתה תקלה במכשיר בטענה כי יש קורוזיה במכשיר, וזה נראה כמו דפוס פעולה חוזר ונשנה של חנויות שבאמצעותו הן מנסות להתנער מאחריות. לפי מה שראיתי, החנות העיקרית שמשתמשת (לכאורה) בטענה הזאת היא ELI…

17. שלום. אני בן 17, והיום בפעם הראשונה הרכבתי עדשות מגע, לאחר כמה שנים עם משקפיים. יש לי בעיה קטנה (או גדולה :s05:) מי שהדריכה אותי בחנות של האופטומטריסטים אמרה לי שיש לעדשה 2 צדדים (זאת עדשה רכה והיא יכולה להתהפך), והראתה לי איך להבדיל ביניהם, אבל אני לא כל כך מצליח להבין מה ההבדל. אז.. איך מבדילים בין הצדדים של העדשה? ועוד משהו - אני רואה טוב עם העשות לרחוק, אבל למרחק קרוב (נגיד 40 או פחות) אני רואה קצת מטושטש. יכול להיות שזה נורמלי כי שמתי את העדשות פעם ראשונה והעין שלי לא רגילה אליהן, או לחלופין כי היו לי קצת דמעות אחרי ששמתי (בכל זאת, פעם ראשונה), או שמשהו לא בסדר?

• 24 תגובות
    • 5.8k צפיות
  18. Started by fish123,

ידיד שלי אסף 200 קלטות וידאו ישנות שהן מלאות בזבל.. הוא חשב שהוא יוכל לנסות למכור את זה לאנשים (ימחק את כל מה שיש בקלטות) אבל לא נראה לי שהוא הצליח להשיג לקוחות מה אתם הייתם עושים עם 200 קלטות בבית? אני הייתי זורק לפח

• 12 תגובות
    • 5.8k צפיות
  19. Started by Toxin II,

אהלן, כבר שנים שבחדר שלי יש נתב אלחוטי שאחראי לכל הרשת האלחוטית בבית. בכל אופן, אני גר בחדר הזה, מבלה מספיק זמן בו וגם ישן בו. לאחרונה רצה לי מחשבה בראש על רמת הסיכון שבמחייה בצמוד למכשיר שמשדר אליך נונסטופ כל החיים... בכל אופן, תהיתי לעצמי - האם שידור הWIFI הוא מסוכן?

• 22 תגובות
    • 5.8k צפיות
  20. ימים קשים עוברים בחלקי... :-[ :-[ :-[ אני צריך לבחור אחד מן השניים, ותאמינו לי שאין לי מושג מה אני רוצה. אני אסביר את הסיטואציה: מצד אחד יש את העתודה- כלומר לגשת לתואר ראשון בהנדסת מחשבים בטכניון. סך הכל המסלול דיי קורץ, בסופו של דבר אני יוצא משם עם 6 שנות נסיון במקצוע שזה יתרון גדול, רק הבאסה היא שאני נועל את עצמי ל10 שנים מהיום (4 תואר + 3 חובה + 3 קבע). מצד שני- ממר"מ תכנתנים דיי דומה למסלול הזה- בממר"מ אפשר להגיד שאני עושה קודם כל את השנות ניסיון ורק אח"כ את התואר. השירות בממר"מ הוא בסופו של דבר גם 6 שנים (חצי שנה קד"צ + 3 חובה + שנתיים וחצי קבע) ואח"כ כמובן שניגש לתואר שזה עוד 4 שנים. בקיצור גם כאן 10 שנים. יתרון נוסף של מסלול העתודה- שבסופו של דבר עתודאים (בנושאי המ…

• 66 תגובות
    • 5.8k צפיות
  21. Started by Arik.G,

לא מבין את הקטע שכשמקבלים את החשבון ורשום "לא כולל שירות" המלצרים לא מקבלים שכר? למה דווקא 10%? שלא תבינו לא נכון, אני לא קמצן או משהו ולרוב משאיר לא מעט, אבל אכלתי עם החברה במקום כלשהו ולא היה עלי מזומן, ביקשתי חשבון ורציתי לשלם עם האשראי, אך מסתבר שהם לא יכולים לחייב סכום מעל הסכום של החשבון ולא ניתן לשלם טיף עם האשראי. אז לחברה שלי היה 14 וקצת שקל מזומן בארנק אז השארנו את זה, איך שהמלצרית באה לקחת את החשבון היא קוראת לנו ואומרת: "סליחה? אבל זה לא אפילו לא 10%" (סכום החשבון היה 209 שקל) אז היא העמידה אותנו במצב לא נעים. למה אני "מחוייב" להשאיר 10%? יש חוק כזה? שיוסיפו את זה לחשבון אם זה חובה! ואם לא בא לי להשאיר טיף? אם השירות היה גרוע?

• 80 תגובות
    • 5.8k צפיות
  22. http://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3615819,00.html מישהו מכיר/שמע על מקצועות נוספים?

• 15 תגובות
    • 5.8k צפיות
  23. לא, אני לא מדבר על האלו בטירה שמורכבים משני חלקים, אני מדבר על כדורים מחתיכה אחת שהם לא חלולים. הקוטר שלהם הוא 0.7 או 0.6, אני לא בטוח.. הדגם של האקדח הוא HFC TX543 (גלוק, עם מכניקה מברזל) מי שיכול לעזור.. טנקס!

• 19 תגובות
    • 5.8k צפיות
  24. שלום חברים, הלכתי היום עם בן דוד שלי להוציא לו דרכון חדש, שאמור להיות ביומטרי. הזוועה שהלכה שם מעבר לתיאור במילים. כאוס מוחלט, יחס מחפיר של העובדים במקום, שהתבטא במיוחד ע"י התנשאות מפחידה של הפקידה הממושקפת או מה שהיא לא תהיה.. שעמדה בסף הדלת כמו איזה באונסרית במועדון ופשוט העליבה אנשים על ימין ועל שמאל, ומה לא. כמעט התפתחה שם קטטה שנמנעה ע"י תושייה שלי ושל עוד בחור, בין אחד הסדרנים לאזרח חם מזג (אם כי במקרה הזה היה צודק וחבל שלא הכניס לסדרן החוצפן עם הידיים הארוכות אגרוף לפרצוף). השיא של החוצפה היה שהממושקפת אמרה היום לא ינתנו יותר דרכונים ביומטריים.. והסיבה היא "אנחנו לא נישאר פה עד 9 בערב בגללכם". WTF!! שעות קבלה…

25. Started by VoliSuS,

שמתי לב שהרוב הגדול פה אחרי צבא או כרגע בצבא.. אני כנראה מתגייס לשמה ושמעתי לא מעט סטיגמות על האנשים שמה והפעילות (שזה שמירות והכל) אבל אני מצד שני כל דבר שקראתי זה היה ב-FXP ככה שאני לוקח את זה בעירבון מוגבל מה אתם אומרים? זה באמת ככה שמה?

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים