עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by qwerty1987,

2 כוכבים + ניטרוקס - אילו מועדונים מומלצים? האם יש נקודות חשובות שיש לשים לב אליהן? האם בסוף הקורס ניתן לצלול ללא מדריך? תודה.

• 4 תגובות
    • 5.7k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

crazy dutch airsoft מדובר בקבוצה של גרמנים & סקוטים שמשחקים WAR GAMES ביערות של אנגליה. הם משתמשים ברובי Airsoft (רובה אוויר) מכול הדגמים המוכרים. אם ישנה דרך להנות יותר מפיינטבול זה רק כך. חבל שבארץ אין אפשרות לארגן משחקי מלחמה מבלי שהמצב הביטחוני יעשה בלאגן... http://www.youtube.com/results?search_query=crazy+dutch+airsoft&search_type=&aq=f תתמוגגו

• 50 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. Started by Chevy,

השעה - 01:02:03 התאריך - 04.05.06 8)

• 57 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. Started by alexbmw,

תגידו ,מישהו יודע מתיי כל המטסים של חיל האוויר מתרחשים ? כאילו באיזה יום ,ובאיזה יום הבסיסים של חיל האוויר פתוחים ,ביום שלישי בבוקר ? עוד שאלה האם יש עוד אירועים של הצבא בזמן הזה ,אם כן ,מתיי ואיפה ? ושאלה אחרונה ,האם יש תחבורה ציבורית ,או לפחות מוניות באותם ימים ?

• 54 תגובות
    • 5.7k צפיות
  5. Started by elior021,

שלום לכולם אני כנראה בשעה טובה מתחיל ללמוד מנהל רשתות ואבטחת מידע MCSA בגון ברייס ורציתי חוות דעת של מומחים לגבי הנושא אם זה שווה אם יש ביקוש בתום ובקשר למכללה אם היא טובה. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. Started by VoliSuS,

שמתי לב שהרוב הגדול פה אחרי צבא או כרגע בצבא.. אני כנראה מתגייס לשמה ושמעתי לא מעט סטיגמות על האנשים שמה והפעילות (שזה שמירות והכל) אבל אני מצד שני כל דבר שקראתי זה היה ב-FXP ככה שאני לוקח את זה בעירבון מוגבל מה אתם אומרים? זה באמת ככה שמה?

• 10 תגובות
    • 5.7k צפיות
  7. ימים קשים עוברים בחלקי... :-[ :-[ :-[ אני צריך לבחור אחד מן השניים, ותאמינו לי שאין לי מושג מה אני רוצה. אני אסביר את הסיטואציה: מצד אחד יש את העתודה- כלומר לגשת לתואר ראשון בהנדסת מחשבים בטכניון. סך הכל המסלול דיי קורץ, בסופו של דבר אני יוצא משם עם 6 שנות נסיון במקצוע שזה יתרון גדול, רק הבאסה היא שאני נועל את עצמי ל10 שנים מהיום (4 תואר + 3 חובה + 3 קבע). מצד שני- ממר"מ תכנתנים דיי דומה למסלול הזה- בממר"מ אפשר להגיד שאני עושה קודם כל את השנות ניסיון ורק אח"כ את התואר. השירות בממר"מ הוא בסופו של דבר גם 6 שנים (חצי שנה קד"צ + 3 חובה + שנתיים וחצי קבע) ואח"כ כמובן שניגש לתואר שזה עוד 4 שנים. בקיצור גם כאן 10 שנים. יתרון נוסף של מסלול העתודה- שבסופו של דבר עתודאים (בנושאי המ…

• 66 תגובות
    • 5.7k צפיות
  8. אני עובד באחד מאולפני הכתוביות הגדולים בארץ, ובעקבות וויכוח עם חבר לעבודה חשבתי לעשות כאן סקר קטן בעניין, ולראות מה אתם חושבים על העבודה שהחברות האלה עושות , לטוב ולרע. הערות יתקבלו בברכה יש לי עוד שאלה , אבל היא לא מצדיקה סקר, נשאל אותה בנפרד: יש מה שנקרא "סופרים" , שאלו כתוביות שמתרגמות כתובית באנגלית\שפה זרה (השם של הדובר למשל) ובד"כ תקועות בצד השמאלי למעלה בנוסף לכתובית של מה שנאמר, אתם בכלל קוראים אותה? ואם כן, אתם מספיקים גם לקרוא אותה וגם את הכתובית? תודה 8)

• 104 תגובות
    • 5.7k צפיות
  9. היום צריך לקבל החלטה על מה הולכים, להגיש מנילה ולבחור קורסים. אני צריך עזרה בלקבל החלטה. אני בעל פרופיל 97 וקב"ה גבוהה, קיבלתי מנילה קרבית, ואני רוצה תפקיד שהוא לא יותר מדי קרבי (אבל גם לא יותר מדי ג'ובניק), משהו כזה באמצע. יש לי 4 בחירות: מרום טכנולוגי, צוללות, נ"מ, קצין שלישות את המרום טכנולוגי אני צריך למלא היום, אם אני בוחר במסלול זה זה חוסם לי את המנילה, ואז אני לומד שנה וחצי לדיפלומת הנדסאי אלקטרוניקה ועוד שנה וחצי קבע. הבנתי שזה לא עוזר לי בחיים יותר מדי, כי התואר הזה לא שווה. את הצוללות אני צריך לעשות גיבוש, אך רק 1 מתוך 10 אנשים עוברים, אז הסיכויים הם לא גבוהים ואני לא בטוח שזה מקצוע מועיל במיוחד, אלא רק חוויה (אין תרומה לעתיד) נ"מ זהו תפקיד עורפי ברובו (אלא אם מ…

10. Started by approx,

חבר שלי מדד לי את הזין שלי אצלו בבית. שמתי אותו על בלטה של 30 ס"מ החבר החזיק את הבלטה ואני ראיתי עד לאן הוא הגיע והוא גם אמר שהיה חסר לי רק 5 ס"מ כדי להגיע ל15 ס"מ אחותי אמרה לי שאני לא עובר את סבא שלי בדקנו גם אם סבא שלי ולו יש גדול ב6 ס"מ עם קונדום וגם בלי אחותי אמרה לי שעדיין חסר לי וזה יגדל לי השאלה שלי היא האם אחרי שאני יזיין כי אני בתול וסבא שלי לא אז הוא יגדל לי עוד אשמח לתשובות וסליחה על החפירה.

• 29 תגובות
    • 5.7k צפיות
  11. Started by aviv00,

אני בערך קונה מחשב חדש כל פעם שהמהירות שלו משתפרת פי 4 אני רואה שהרבה אנשים פה קונים כל דבר חדש שיוצא כמעט מעניין אותי לדעת אם זה נכון

• 23 תגובות
    • 5.7k צפיות
  12. שלום חברים, הלכתי היום עם בן דוד שלי להוציא לו דרכון חדש, שאמור להיות ביומטרי. הזוועה שהלכה שם מעבר לתיאור במילים. כאוס מוחלט, יחס מחפיר של העובדים במקום, שהתבטא במיוחד ע"י התנשאות מפחידה של הפקידה הממושקפת או מה שהיא לא תהיה.. שעמדה בסף הדלת כמו איזה באונסרית במועדון ופשוט העליבה אנשים על ימין ועל שמאל, ומה לא. כמעט התפתחה שם קטטה שנמנעה ע"י תושייה שלי ושל עוד בחור, בין אחד הסדרנים לאזרח חם מזג (אם כי במקרה הזה היה צודק וחבל שלא הכניס לסדרן החוצפן עם הידיים הארוכות אגרוף לפרצוף). השיא של החוצפה היה שהממושקפת אמרה היום לא ינתנו יותר דרכונים ביומטריים.. והסיבה היא "אנחנו לא נישאר פה עד 9 בערב בגללכם". WTF!! שעות קבלה…

13. המיזם החדש והמאתגר של xAI מכוון לדבר אחד: להוכיח שחברת תוכנה יכולה לתפקד באופן מלא ללא מגע יד אדםלכתבה

14. Started by Arik.G,

לא מבין את הקטע שכשמקבלים את החשבון ורשום "לא כולל שירות" המלצרים לא מקבלים שכר? למה דווקא 10%? שלא תבינו לא נכון, אני לא קמצן או משהו ולרוב משאיר לא מעט, אבל אכלתי עם החברה במקום כלשהו ולא היה עלי מזומן, ביקשתי חשבון ורציתי לשלם עם האשראי, אך מסתבר שהם לא יכולים לחייב סכום מעל הסכום של החשבון ולא ניתן לשלם טיף עם האשראי. אז לחברה שלי היה 14 וקצת שקל מזומן בארנק אז השארנו את זה, איך שהמלצרית באה לקחת את החשבון היא קוראת לנו ואומרת: "סליחה? אבל זה לא אפילו לא 10%" (סכום החשבון היה 209 שקל) אז היא העמידה אותנו במצב לא נעים. למה אני "מחוייב" להשאיר 10%? יש חוק כזה? שיוסיפו את זה לחשבון אם זה חובה! ואם לא בא לי להשאיר טיף? אם השירות היה גרוע?

• 80 תגובות
    • 5.7k צפיות
  15. Started by NiTRo37,

^^^ כמו שהכותרת אומרת...אפשר קצת מידע לגבי מסלול זה והאם כדאי ללכת לשם? תודה

• 10 תגובות
    • 5.7k צפיות
  16. Started by ad112,

אני מחפש חברה,אתר, משהו שאפשר לשלוח לפלאפון שיר אישי שזה אומר ממי זה, למי זה, ואני בוחר את השיר שאני רוצה עזרה חבר'ה! תודה

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  17. הכל בכותרת תודה![br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 19:34:23 שאלה נוספת :במידה והזמנתי אחריות ל2 או 3 שזה תוספת מחיר, האם מחשבים את המע"מ 16.5% מתוך המחיר של המחשב ללא האחריות או ביחד עם האחריות?

• 5 תגובות
    • 5.7k צפיות
  18. נתונים: ABCD ריבוע. מרובע מסויים EFGM יוצר עם הריבוע זוויות שוות בהתאמה [האדומות] הזוויות הללו שהו יוצר שונות מ45 מעלות. הוכח כי המרובע הנ"ל שחסום בריבוע הוא ריבוע. מצאתי הוכחה בלינק הזה http://potrim.co.il/main/view/show_book?book_id=tbbook.2005-10-20.7504732073&page=125&question=17 אך מתברר שהיא לא נכונה והם הסתמכו שם על הציור ובכלל לא השתמשו בנתון שהזווית שונה מ45.... אשמח להוכחה מלאה ותודה מראש...

• 47 תגובות
    • 5.7k צפיות
  19. תקראו לי פרייר\מיושן אבל אני מעדיף מוצרים פיזיים ביד למרות שאני בקלות יכול להוריד אותם מהרשת. נכון אפשר לקרוא ולרכוש הרבה ספרים בתצורת ספרים אלקטרוניים (E-BOOKS ),לצפות בתמונות שצילמתי במחשב ולהוריד סרטים ומשחקים מלאים בתוך זמן קצר ולשחק בהם מבלי אפילו לצרוב אותם על cd \DVD בעזרת תוכנות כמו DEAMON . ידוע לי גם שישנם שירותי הורדות חוקיים כמו STEAM \ VOD ,אבל אני ממש לא מתלהב מהם . אין לי מושג מדוע,אבל אני נהנה יותר ממשחק\סרט\ספר\תמונה בפורמט פיזי מוחשי. אולי זה בגלל שאני יודע שאם אני ועוד אנשים לא יקנו אז יש סיכוי קלוש שיהיה המשך(לדוגמא סדרות מופת כמו : Half-life CALL OF DUTY MEDAL OF HONOR אולי זה בגלל שאני מודע לאיכות הגבוהה יותר של מדיות DVD שהוטבעו במפעל וישרדו עוד…

• 11 תגובות
    • 5.7k צפיות
  20. אני גר בבית פרטי ומדובר בחתולות רחוב שמסתובבות ועוברות מחצר לחצר ולא בחתולות בית. מה כבר אפשר לעשות???

• 52 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. Started by Vidati,

חופש הגדול ואני נרקב בבית ומשעמם אז אני מחפש ספר פנטזיה\מגע בידיוני אבל של יכלול מלא פרטים (לא סובל שמכניסים לסיפור הרבה דברים ויוצרים סלט). שהעלילה תהייה טובה ועמוקה אבל של היה כבד כמו לשמל שר הטבעות וכאלה אני יותר בכיוון של "המשחק של אנדר" וכאלה... תודה

• 70 תגובות
    • 5.7k צפיות
  22. אני מחפש לקנות משקפיים לסרט שאני עובד עליו בלימודי תקשורת, אך העיינים שלי עדיין רואות עכוזים חטובים מקילומוטרים. האם ניתן לקנות משקפיים פשוטות בעלות עדשות רגילות ללא שום מספר? בחנויות משקפיים? במקומות אחרים אולי?

• 7 תגובות
    • 5.7k צפיות
  23. Started by amit_amit,

יאללה ת'ראד חדש שיהיה מעניין כל אחד אומר משפט שמתחיל ב... ניחשתם נכון אתם מכירים את זה אז יאללה אני יתחיל אתם מכירים את זה שהטלפון מצלצל ואתם בשירותים ואתם תעשו הכל כדי להספיק להגיע לטלפון ואיך שתיגעו בו הוא יפסיק לצלצל אתם מכירים את זה שמתקשרים אליכם מחסוי ואתם עונים ואומרים את השם של מי שבדרך כלל מתקשר חסוי ואז מגלים שזה החברת ביטוח או משו חח תמשיכו מכאן אתם

24. Started by wraithLord,

מה דעתכם על תרחישי האימה? לפי הדעה הרווחת שבורסה העולמית תקרוס בעקבות האמריקאית והדיכוי יהיה חמור מ1939, וביןלאומי. אני מעריך שזה כן יקרה. דעתי מבוססת על כך שכסף יוצר עוד כסף, אבל לא תמיד תוצר... לאט לאט כמות הכסף בעולם מתרחק משווי המוצר העולמי. בפשטות, יש X תוצר והוא שווה Y, כמות הכסף בעולם ~2Y אבל התוצר נשאר X, רווח כתוצאה מהלוואה לדוגמא. מה שגורם לכסף להיות שווה חצי. מצב כזה יקריס את הבורסה ברגע שהוא יעבור נקודת אל חזור שהייתי בשמחה חולק אתכם אבל אני לא יודע מה היא. אני לא זוכר איך עושים נגזרת, שלא נדבר על כלכלה. אבל בוודאות זה יקרה עד 2018. בלי כסף כולנו נהיה עשירים.

25. Started by askme,

היי לכולם אישית, אהבתי את הטאצ'ים העדינים ויחד עם זאת המועילים בעדכון הגראפי שנעשה לאתר היום. אולי ( סביר להניח ) יש יותר מזה, בכל אופן, קבלו ח"ח, צוות האתר על השיפור. כשמגיע, מגיע !

דיונים חדשים בפורומים