כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
ישנו שיר חדש ברדיו ... בהודית ! משהו אג'ה אג'ה .... מישהו יודע מה שם השיר ? איפה אני קונה את הדיסק המלא ?
-
- 10 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
כדי להיות אזרח קנדי מה צריך לעשות?האם זו פרוצדורה מסויימת שצריך לעשות מהארץ? כאילו יש תנאים מסויימים שבעקבותם מקבלים אזרחות?מה לגבי מקומות עבודה? אוקיי מצאתי את התנאים.... לא הבנתי משהו השכלה-אם אין לי תואר אקדמאי אני לא יכול להגיע לשם?או שהשכלה משמעה תעודת בגרות מלאה שמוכיחה 12 שנות לימוד? מה זה שנת עבודה במשרה מלאה בתשלום?איפה צריך לעבוד?
-
- 50 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
שלום חברים, הלכתי היום עם בן דוד שלי להוציא לו דרכון חדש, שאמור להיות ביומטרי. הזוועה שהלכה שם מעבר לתיאור במילים. כאוס מוחלט, יחס מחפיר של העובדים במקום, שהתבטא במיוחד ע"י התנשאות מפחידה של הפקידה הממושקפת או מה שהיא לא תהיה.. שעמדה בסף הדלת כמו איזה באונסרית במועדון ופשוט העליבה אנשים על ימין ועל שמאל, ומה לא. כמעט התפתחה שם קטטה שנמנעה ע"י תושייה שלי ושל עוד בחור, בין אחד הסדרנים לאזרח חם מזג (אם כי במקרה הזה היה צודק וחבל שלא הכניס לסדרן החוצפן עם הידיים הארוכות אגרוף לפרצוף). השיא של החוצפה היה שהממושקפת אמרה היום לא ינתנו יותר דרכונים ביומטריים.. והסיבה היא "אנחנו לא נישאר פה עד 9 בערב בגללכם". WTF!! שעות קבלה…
-
- 42 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אני מתמיין לאר"מ בגאמא עברתי את 2 הראיונות, המראיין אמר שאחריהם מגיע רק תחקיר ביטחוני וראיון פסיכולוגי הבחורה מיחידת האיתור טוענת שתבוא "עוד סידרה של מבחנים" מי מביניהם צודק? אני כרגע בשלב של להמתין לזימון הבא שלהם אני לא יודע אם זה יהיה תחקיר בטחוני או ראיון מקועי נוסף מי יודע?
-
- 14 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני עובד לתומי על מצגת שעליי להגיש ולפתע... המחשב נכבה! אני נכנס ללחץ ועוברות לי בראש מחשבות רעות על זכרון\מעבד\לוח אם ואני מחליט ללחוץ על כפתור ההפעלה... המחשב נדלק ולפתע - כלום!!! רק מיליון צפצופים מהלוח אם. אין תמונה על המסך ואין כלום! אני כבר בפאניקה רצינית (מה איכפת לי מהמעבד?! יש אחריות לכל החיים...). רק שלא נדפק ההרדיסק :'( החלטתי להעביר את ההרדיסק למחשה הישן שלי. אני שם אותו, מדליק את המחשב ולהפתעתי (הלא כ"כ הפתעתית), ההרדיסק לא מזוהה ע"י המחשב. לאחר 5425872896940267 ג'ימפורים, העברת חיבורים, בדיקות ביוס וכו' - ההרדיסק לא מזוהה :-\ אתם כבר יכולים לנחש באיזה פאניקה הייתי עכשיו - כל הסימנים הראו שנרצח לי ההרדיסק! פשוט מת! :-X מת כמו צלחת... אני…
-
- 62 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
כאשר אני משאיר את המטען בחשמל אבל לא מחובר לפלאפון הוא מסרטן? תודה רבה מדובר על מטען של סוני אריקסון.
-
- 11 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
http://www.qinetiq.nl/movies/chris.html : ילדים ראו אוזהרתם! :errrr:
-
- 67 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מאוד משעמם לי (אין לי משחקים) וחשבתי לשתף אתכם ברשימת 10 המכוניות על היפות ביותר שנוצרו אי פעם לדעתי (מכוניות על בלבד, מהשנים האחרונות, שיצאו כבר ליצור.) . מהראשונה לאחרונה...תהנו, זה באמת לא היה קל להכין את זה : עריכה: ידעתי שאני ישכח משהו, ה-SLR הוספתי אותה והS7 ירדה מהרשימה. 1-FERRARI ENZO Koenigsegg CCR-2 PAGANI ZONDA-3 Aston Martin Vanquish S-4 Porsche Carrera GT-5 Lamborghini Gallardo-6 Lamborghini Murci'lago-7 Mercedes SLR-8 FORD GT40-9 NOBEL M14-10 מקווה שלא שכחתי אף מכונית חשובה.
-
- 58 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
בעוד כ3 שבועות מסתיימים ששת החודשים שלי בפרופיל 24 ואני אמור לחזור לשירות.סיימתי יותר משנה בסדיר לפי ה 24. האם יש פה מישהו ששוחרר בעבר על פרופיל 24 ויכול לספר לי מה הולך לקרות? אני קצת מודאג כי עדיין לא קיבלתי צו..
-
- 6 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
בחודש האחרון יש לנו בבית מכת ג'וקים (קטנים בעיקר) הם פשוט מגיעים בכמויות. משהו מכיר פתרון אקולוגי-ביתי לחסל אותם? אני פשוט לא רואה את עצמי מתחיל לרסס ארונות מטבח עם K300.
-
- 14 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
שלום, הפז"ם שלי הוא בדיוק שנה ולפני כשבועיים הגשתי טופס 55 כדי לעבור ליחידה קרבית בתור לוחם. כרגע, אני נהג בנ"מ. את הטופס הגשתי רק עכשיו מכיוון שההורים שלי חתמו לא מזמן [בן-יחיד]. מש"קית הת"ש שלי אמרה שבקרוב אני צפוי לעבור ראיון עם גורם כלשהו. אין לה פרטים רבים עליו. אגב, ביקשתי חי"ר [עם העדפה לגולני, למרות שכעת אני מעדיף דווקא כפיר] והיא אמרה שלגבי גולני היא לא בטוחה, אבל חטיבות חי"ר אחרות - סיכוי גבוה. אם זה רלוונטי: פרופיל 82, קב"א 52 2 תעודות הצטיינות 0 ימי ב' / ג' מתחילת השירות, ללא פטורים וחארטות מהסוג הזה את המידע הנ"ל ציינתי במכתב האישי. כמובן המטרה של זה היא אחת: לשכנע אותם שאני חייל רציני, ולמרות הפז"ם, יש טעם שיקחו אותי לקרבי. השאלה שלי היא כזאת: האם זה קצין מי…
-
- 14 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מחר אני נוסע עם חברים שלי לאילת לסוף שבוע. רציתי לדעת אם אתם מכירים מקומות בילוי איכותיים (לא משנה מה) שיש בהם כמה שפחות ערסים. בעיקרון חשבנו על בארים\מועדונים כאלה. אמרו לי שה Monkeys (פאב\באר) בטיילת הוא מקום די סבבה בלי ערסים. אתם יכולים לאשר? תודה!
-
- 23 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
הסתכלתי עכשיו במכשיר ואני רואה 2 שיחות שלא נענו מהמספר 0000130 אין לי אף קרוב בחו"ל, ומענין אותי מי התקשר אלי. עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי את הדבר הבא: הוא גם התקשר אליו מהמספר הזה. השאלה אם המספר הוא רק קידומת למרכזיה, ואם כן, איך אפשר לברר מאיזו ארץ? תודה ???
-
- 16 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אני בקרוב קונה מסך lcd ואני רוצה שהוא יהיה גם טלוויזיה (יעני שיהיה מחובר אליו ממיר) אבל אני רוצה שהוא יהיה גם מחובר למחשב.........אני לא רוצה לשים כרטיס טלוויזיה אז אני צריך עזרה עם זה, אני יודע שיש מתאם vga to rgb אבל אם אני ישים את המתאם המסך ישמש רק טלוויזיה, אז אני צריך משהו שאני יוכל להעביר מהר בן מחשב לטלוויזיה בלי להתעסק עם החוטים תודה למי שייעזור
-
- 32 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
ממלא 1\5 כוס, לוקח כפית סוכר וטובל בפנים. מדליק ונותן לסוכר לימוס ולאבסנט להדלק. זורק הכל בפנים, מערבב טוב טוב, מכבה בנשיפה (הכוס לוהטת!! אי אפשר לכבות אחרת) וישר שואף את אדי האלכוהול, נותן לזה חצי דקה להתקרר ושותה הכל בשוט. איך אתם שותים אבסנט?
-
- 26 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
נתונים: ABCD ריבוע. מרובע מסויים EFGM יוצר עם הריבוע זוויות שוות בהתאמה [האדומות] הזוויות הללו שהו יוצר שונות מ45 מעלות. הוכח כי המרובע הנ"ל שחסום בריבוע הוא ריבוע. מצאתי הוכחה בלינק הזה http://potrim.co.il/main/view/show_book?book_id=tbbook.2005-10-20.7504732073&page=125&question=17 אך מתברר שהיא לא נכונה והם הסתמכו שם על הציור ובכלל לא השתמשו בנתון שהזווית שונה מ45.... אשמח להוכחה מלאה ותודה מראש...
-
- 47 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
היי אני מחפש שולחן עבודה (גיימינג) שהיה עליו שני מסכים בגודל 24 אינצ שני רמקולים ומדפסת מול המסכים יהיה פד גדול ועליו מקלדת ועכבר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי דוגמא לשולחן עבודה:
-
- 0 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
קיצור אני בא לקצור את הדשא ממלא דלק כמו תמיד וממש הרב זמן לא שמתי שמן במכסחת דשא אז אמרתי לעצמי שחייב פעם ב....... קיצור המכסחת התחילה להוציא מהאגזוז מלא עשן (לא מביישת מופע פירוטכניקה) ועכשיו המכסחת לא עובדת יכול להיות ששמתי יותר מידי שמן? או שהשמן של המכונית והשמן של המכסחת דשא זה שמן שונה? כל פעם שאני מושך את החוט הזה של המכסחת יוצא לי עוד שחור מאזור המנוע שם תודה רבה!!!
-
- 15 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
קיבלתי איזשהי הצעת עבודה עם שכר 5500 שקל ברוטו. כמה אמור לצאת לי בנטו ?
-
- 7 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-