כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים. תהיתי אם תוכלו לחלוק מעט מידע בנושא הנ"ל. לא מזמן סיימתי לעבוד (תקופה של כמעט 3 שנים משרה חלקית - 6-7 שעות במשמרת). למזלי הגעתי להסכם עם ההנהלה וקיבלתי מכתב פיטורים,זאת מכיוון שאני מתחיל ללמוד שבוע הבא. השאלה שלי היא כזו: האם אני יכול לדרוש דמי אבטלה ואם כן מה ההליך הנכון כדי לקבלם? הבנתי שלומר להם שאני לומד לא בדיוק יקדם את העניין. תודה לכל מי שעוזר.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אם כן יש שאתר שפרסם את סרטוני הלימוד שלו בחינם מתחיל באות h ונגמר באות s פשוט אסור להביא ליניק את זה מוצפן הבין יבין
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לחזור קצת לכושר (מה לעשות עבודה משרדית עשתה את שלה) לפני כ 5 שנים היו בבעלותי אופני Mongoose שעלו לי סביב ה3500 חדשות מהחנות. כעת אני מעוניין לחזור קצת לתפקיד ומעוניין ברכישת זוג אופניים לכניסה לתחום מחפש בעיקר יד2 על מנת לא לשרוף כסף רב בחנות על זוג חדש. ראיתי הרבה ביד2 דגמים Mongoose Otero סביב 1500-2000 האם זה דגם סביר לחזרה\כניסה לתחום? למישהו יש את הדגם ויכול להביא חווית משתמש? כדאי ללכת על חברה אחרת או דגם אחר בתקציב סביב העד 2000 ש"ח. מיועדות לרכיבה בשבילים ובפרדסים סביב נתניה,כפר ויתקין והסביבה.. תודה לכולם מראש על העצות.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום שמתם לב לטמפרטורת המעבד כאשר סקייפ רצה ברקע? תוכנה שימושית אולי אבל התכנות שם לא שיא הפאר. אני מריץ למשל כרום עם איזה 10 טאבים פתוחים במקביל, הכל אחלה. סביבות 37 מעלות. מריץ את סקייפ - זה מגיע תוך כמה דק' ל50!
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מצאתי את החלק הזה בבית ואני לא יודע מה זה? אתם מכירים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
פרויקט קטן שבניתי לפני מספר חודשים וכעת אני משחרר את הגרסה הראשונה. מטרת התוכנה לעקוב אחר ניגון המדיה שבמחשבכם (כן, גם אחר מה שאתם חושבים... ) ולהציג סטטיסטיקה של הפרקים האחרונים שראיתם (מציג גם זמנים של סרטים ומשחקים) כמו כן אם עשיתם איזה מרתון של סדרה כלשהי ואינכם זוכרים באיזה פרק נעצרתם לאחרונה, הצביעו עם העכבר על סמל התוכנה והיא תציג לכם את המדיה האחרונה שבה צפיתם. תמונה נוספת של ההמשק הבהרה: המידע נשמר אך ורק במחשבכם ואינו מועבר לשום מקור אחר. הבהרה 2: ידוע לי שXBMC מקליט ואף משחזר את המדיה שבה ציפיתם. ושיש עוד תוכנות שעושות עבודה דומה. את הפרויקט הקטן הזה עשיתי בשבילי לפני הרבה זמן ופשוט הרגשתי צורך לפרסם את התוכנה. מי שימצא בה שימוש - אחלה. אבל בבקשה לא לרש…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
פתרתם את כל החידות?? דרך אגב , השעון בשרת שלכם מאחר בשעה...(11 במקום 12...)
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
תשמעו השאלות נהיות יותר ויותר הזויות כל פעם(לא קשות, הזויות!) גם כשיש את התשובות אני בקושי מצליח להבין מה הייתה הכוונה לא פלא שרק 21 ענו נכון אגב התאריך אחרון לשלוח לא היה היום ב12 בצהריים? כי לפי התאריך הודעה( 16:51 ,09.10.2013) זה נרשם אתמול
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, יש לי קו טלפון ואני רוצה לחבר גם את המדפסת כפקס עם שקע בזק כפול, מהשקע הישן בקיר יוצאים 4 חוטים, כולם מחוברים למספרים הבאים: מצד אחד חוט כתום למספר 1, חוט כחול למספר 3 מצד שני חוט לבן למספר 4 , עוד חוט לבן למספר 6. בשקע החדש יש לכל יציאה 1-6 מקומות. לאן בדיוק לחבר את החוטים? תודה, רוני.
-
- 3 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4413989,00.html אני תוהה מה דעתכם על העניין. מדובר בהמבורגר שנעשה במעבדה, ורכיביו היחידים שהגיעו מן החי היו תאים ספורים שנלקחו לצורך התרבית. האם הייתם אוכלים דבר כזה? (הערה לטבעונים - ההמבורגר בכתבה הוכן עם אבקת ביצים, כך שלא הייתם אוכלים אותו בכל מקרה, אבל הניחו לצורך הדיון המבורגר דומה שהוכן ללא ביצים.)
-
- 167 תגובות
- 26.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, יש בבעלותי אתר אינטרנט חזק שמהשבוע האחרון הוא גם ראשון בגוגל בתחומו. ממוצע של 10,000 כניסות בחודש. איך אפשר לעניין מפרסמים לפרסם באתר שלי? וכמה מקובל לדרוש בעבור הפרסום בסדר גודל כזה. תודה רבה! אם השאלה מתאימה לפורום אחר, מצטער. לא מצאתי משהו יותר מדויק.
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול את כל אלו שהוציאו אזרחות גרמנית מה הקריטריונים? אבא שלי אמנם לא יליד גרמניה, אך גר שם בתור ילד מגיל 7 עד גיל 25. והוא בעל אזרחות גרמנית. הוא אמר לי שהיא לא בתוקף, ושהוא צריך לחדש אותה. גם לסבא וסבתא ז"ל מצד אבא היה אזרחות גרמנית. שניהם גרו ונפטרו בגרמניה. השאלה היא, האם יש סיכוי שאני ואחיי זכאים לאזרחות? ואם כן יש פה מישהו שעבר את התהליך של הוצאת אזרחות גרמנית- אירופאית, ויכול להגיד איך מתנהל העניין? האם מדובר בסכומים מאוד גדולים של כסף? אשמח מאוד אם מישהו ישפוך קצת אור על התהליך. תודה רבה מראש לכולם.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
HEY GUYS, מחפש המלצות למכונה לעיצוב זקן, עם כמה אורכים (דגש - עיצוב זקן, לא שיער ראש) שתהיה איכותית - מבעלי נסיון בלבד. תקציב - 200 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
George Carlin at his best סרטון ישן אבל כל כך נכון
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם יש פה אנשים שעובדים ב yes או מכירים ויכול לספר לי בקצרה על עבודה ואם הוא אוהב את עבודה , קשה פיזית מ1 עד10 , איך היחס , .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אם אני רוצה לקנות חלקים למחשב (בשבילי, כדי לבנות מחשב), מאיביי, מה המיסים שאני משלם? אני יודע שיש איזה חוק של 300$ או משהו כזה, וגם יש כזה דבר מס קנייה ומע"מ..אבל זה מבלבל ובטבלת המיסים אין את כל רכיבי החומרה... אז אולי מישהו ממכם יודע כמה מיסים אני משלם על חלקי חומרה? דיסק קשיח, כרטיס מסך, לוח-אם, מעבד, זיכרון? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
כיום יש לי בטלפון סוללות לא מקוריות עם 500 mAh. לאחרונה הסוללות מתרוקנות ממש מהר וכנראה הגיע הזמן להזמין חדשות. מצאתי סוללות באיביי עם 1500 mAh. השאלה שלי היא אם ערך כזה גבוה עלול להזיק לטלפון בצורה מסויימת. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי חברה, נרשמתי לפני שבועיים בדיוק לגרייט שייפ, בהתחייבות של שנה 225 ש"ח בחודש. עכשיו אני חושב שזו תאכלס טעות, כי אני מתחיל ללמוד תיכף ואני מעדיף מכון כושר ללא התחייבות - לך תדע מה יהיה עוד חודש, מה תרצה לעשות בקיץ וכו'. דמי הביטול כוללים 175 ש"ח (חודש אחד שבו התאמנתי) + 200 ש"ח דמי ביטול (WTF?!). נוסיף על כך 225 ש"ח לחודש אימונים. לצערי הרב לא חשבתי מספיק ולא התייעצתי מספיק לפני שחתמתי, לא שאלתי מספיק שאלות ויצאתי אידיוט שלא קראתי את החוזה כמו שצריך. איך בתאכלס אני מוריד את הנזק הכספי לרמה מינימלית? אני יודע שע"פ חוק http://www.consumers.org.il/files/2012/aytem-kosher/kalkala2012-07-09a.pdf הם לא יכולים לקנוס אותי ביותר מ-100 ש"ח או 5% (הנמוך מביניהם), אבל החוזה שחתמתי …
-
- 16 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אחרי שנאלצתי למכור את הכלב... אני רוצה דגי נוי מה שאני רוצה זה לא דגי זהב או גופים מעפנים אני הולך לכיוון של ציקלדים עכשיו הבנתי שהם דורשים נפח רציני של מים השאלה שלי מה המינימום של המינימום של נפח שאני יכול להחזיק ציקליד(אולי שניים אפילו שלושה) פשוט ויפה כמובן?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע אם אני צריך לשלם מכס/מע"מ על ספר אם הוא עולה פחות מ50 דולר (כולל המשלוח)? כמו כן, מישהו יכול להמליץ על מקומות להזמין מהם ספרים? אני מכיר Amazon ו Bookdepository אבל לפי הידוע לאמזון אין אפשרות לשלוח לישראל.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.essortment.com/all/whitenyourteet_pry.htm מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם: נוכחתי לשים לב לכך, שישנם מקרים שכאשר אני מבטל את הפלאש, יוטיוב מסרב להציג ב-HTML5 סרטונים רבים שבדר"כ עבדו ללא בעיות עם HTML5, ומחייב שימוש בפלאש פלייר. כתוצאה מכך, אני נאלץ להשתמש בפלאש. מה הסיבה לבעייה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=_jDV4IQ73ow
-
- 40 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-