עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Shadowman,

ואולי זאת רק דעתי לא יודע! אבל אני ממש היתבאסתי...

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by ZorD,

שלום לכולם. לא מזמן חידשתי את ה-ת.ז שלי וגיליתי שבמקום בו כתוב *לאום* לא כתוב אצלי כלום, יש רק כוכביות כאלו.. (כאלו -*********) מישהו יודע למה זה כך והאם זה אמור להיות כך? אם כן בבקשה אמרו לי, זה יעזור לי מאד ! תודה מראש!

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. שלום, אני בן 17. לפני חודש עבדתי בחברת כוח אדם ("ארי אבטחה" אם זה משנה לכם) בעריכת סקרים על גבי קווי תחבורה ציבורית של אגד בירושלים, דווקא עבודה נחמדה מאוד וסוף סוף עשיתי קצת כסף (אני מקווה). שמעתי 'עדויות' מאנשים שעבדתי איתם שהחברה עושה בעיות עם המשכורות ומורידה שעות וכל מיני שטויות, ולכן ליתר ביטחון ערכתי תיעוד ורישום מפורט ומדויק של כל שעות העבודה שלי (עם מי עבדתי, על איזה קו, תאריך, ממתי עד מתי) וגם הגשתי את זה למעסיק שלי לפני שנקבעו המשכורות. בכל אופן, הסיכום עם המעסיק שלי הוא שב-10 לחודש יולי אני אמור לקבל את המשכורת שלי, "כמו כל העובדים ב'ארי אבטחה'". חיכיתי ל-10 לחודש והתקשרתי אל המעסיק שלי בשעות הצהריים והוא אמר לי שהמשכורות עוד לא מוכנות, ויהיו מוכנות "היום בערב…

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by Natan_Rozen,

http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=116182 אתם חייבים להיכנס לבלוג הזה, האיש קרוע ברמות מטורפות. איזה תמונות קורעות יש שם, חבל על הזמן ! :lol:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי את זה:http://www.hardforum.com/showthread.php?t=847412&page=111&pp=20 מה יש לכם?

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום. נתבקשתי להמליץ על פלאפון נייד שיש אכשיו במבצע באורנג'. אבל בגלל שכל הפלאפונים שלי היו רק נוקיה איני יודע איזה מהם יותר טוב. כעכרון מה שחשוב לי זה ממשק הפעלה נוח, ארוך חיים של הסוללה, אמינות ואולי עוד משהו ששכחתי . הפלאפונים: Sony Ericsson T290i Motorola C380 אני יודע שאלו פאלאפונים דלי תקציב, אבל זה מה שיש. בבקשה להגיב רק מי שמכיר את המכשרים והתנסה איתם. תודה מראש L.A

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Natan_Rozen,

תביאו עוד כאלו אם יש לכם ... 1. על מייבש שיער של חברת SEARS : "לא להשתמש בזמן השינה" (חבל, רק אז יש לי זמן לסדר את השיער) 2. על חבילת חטיפי תירס: "אתה יכול להיות זוכה!!! שום קניה לא נדרשת!!! פרטים בתוך השקית" (מסתבר שזהו מבצע מיוחד לגנבים) 3. על סבון רחצה של חברת DIAL : "להשתמש כמו בסבון רגיל" (שזה אומר איך בדיוק?!?) 4. על ארוחה קפואה של SWANSON : "הצעת הגשה - מופשר" (אבל זו "רק" המלצה) 5. על תחתית האריזה של קינוח טירמיסו של חברת TESCO : "נא לא להפוך" (אופס...! מאוחר מידי) 6. על פודינג של MARKS&SPENCER : "המוצר יהיה חם לאחר החימום" (וואלה?!? באמא שלכם?!? ) 7. על אריזת מגהץ בגדים של ROWENTA : "לא לגהץ בגדים על הגוף" (אבל זה יחסוך לי הרבה זמן…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. מאז שאני זוכר את עצמי, בימים לחים כשאני עובר בין שני עצים, תמיד אני מרגיש כאילו נדבק לי כור עכביש לפנים או לאוזן. פעם אמרו לי שזה חשמל סטטי, אבל אתמול אמרו לי שזה פשוט כורי עכביש, לדעתי זה לא הגיוני שבכל מקום שתילך ביום לח ידבקו לך כורי עכביש לפנים. שמישהו יסביר לי את התופעה הזאת, ולמה היא באה רק בימים לחים.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by OutRaGe,

למי שנותר כרטיס מיותר/מוכר כרטיס לניצנים שיגיד פה בבקשה תודה מראש מצאתי כרטיסים

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  10. ואיך הולך המשכורת מ10 לחודש עד ה10 לחודש הבא??? או מה1 לחודש עד ה1 לחודש הבא?? תודה חברה..

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  11. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

בבקשה: http://www.tomshardware.com/cgi-bin/downloads.m?id=22 ללחוץ למטה View the video here זה תערוכה לא מישראל!!!. שנת 2005 כמובן. (:

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  12. היי, אני עכשיוו סוקר את השוק לקניית אופנוע חדש, ושמתי לב שיש הבדל מחירים עצום בין מה שאופנוע אחד עולה בחו"ל לבין אותו אחד שעולה בארץ, כך למשל, הסוזוקי GS F עולה בארץ: 53,964 ש"ח לעומת זאת אותו דגם בידיוק עולה בחו"ל: 5,149.00$ כלומר 22655ש"ח כ2.5 פחות!! וכאן נכנסת לתמונה השאלה שלי: אם אני בוחר לייבא אישית את אותו דגם, מה אני צריך לקחת בחשבון ושייתווסף למחיר ובכמה, כלומר, מיסים למשל, מכ"ס וכמה ואיפה אני יכול לברר כמה אחוז מכ"ס מתווסף. עכשיוו חוץ ממכ"ס אני בטוח שיש עוד כמה מיסים ספורים שאני לא מכיר בייבוא אישי, אי לעך אשמח לקבל עזרה ועצות בקשר לייבוא אישית. פרט לזה הערות של ייתרונות\חסרונות בייבוא אישי יתקבלו בברכה!! תודה לכול העוזרים בהחלטה הקשה הזו (-:

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by it4chi,

הציונים התפרסמו. קבלתי 100 ב-006. ;D

• 51 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

אה ועברתי טסט רביעי :-*

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by sherlock1212,

"האינטרסים של המעביד ושל העובד הם זהים בתשעה מכל עשרה מקרים. הייתי אומר אפילו, בתשעים ותשעה מכל עשרה מקרים" -- שר החוץ הבריטי לורד קורזון "קשה מאד לעשות תחזיות, במיוחד בקשר לעתיד" -- מועמד לנשיאות צרפת אלן פירפיט "אנחנו מצויים בעיצומה של מגמה בלתי הפיכה לכיוון שלום בעולם. אבל זה יכול להשתנות" -- דן קוויל "הסכם בעל-פה אינו שווה את הנייר שעליו הוא חתום" -- מפיק הסרטים סמואל גולדווין "יש לי עשרה זוגות של נעלי ספורט, אחד לכל יום בשבוע" -- סמנתה פוקס "אין לנו צנזורה. יש לנו הגבלות על מה מותר ומה אסור לדווח" -- דובר ממשלת דרא"פ, לואי נל "הנשיא יודע מה קורה. זה לא אומר שקורה משהו" -- דובר הבית הלבן בתקופת ניקסון, רון זיגלר "ואכן, תושבי סן-פרנציסקו ששרדו אחרי רעידת …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by arkadur,

מישהו ניגש היום למועד ב'? אני ניגשתי רק לשאלון D.. ואני לא יודע איך הלך לי.. :-\ אני אשמח אם מישהו יאמת חלק מן התשובות שלי שאלה 1 - בחרתי באפשרות האחרונה סימוני X - סימנתי בשני וברביעי בדף האחרון באנסין - בחרתי באפשרות השלישית.. את השאלות הפתוחות אני לא כ"כ זוכר

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by Libby,

לאשדודים שביניינו....מחר אני אמורה להתייצב ב8 בבוקר בתחנת מד"א אשדוד, אני לוקחת קונקס לתחנה המרכזית שלכם, ומתכוונת לעשות טיול רגלי עד התחנה... אם מישהו יודע איך מגיעים, אשמח לקבל הסבר. (או מפה...לא מוצאת)

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. אחותי אמרה לי שיש לאורנג' מבצע לחיילים ונראה לי שאני אצטרף לזה. הם נותנים מכשיר מתנה, אבל כל מה שהיא יודעת להגיד לי זה שזה שהיא לקחה זה מוטורולה C380 ושיש עוד אופציה, איזה אריקסון אבל היא לא יודעת איזה. מישהו יודע באיזה מדובר? חוץ מזה, מה אתם אומרים, איזה עדיף? כרגע יש לי C350 ככה שזה בכל מקרה שיפור, שלא לדבר על זה שהוא כבה ספונטנית בלי קשר לסוללה. מה שהכי חשוב לי זה שיהיה קטן, עמיד נוח וזמן סוללה (בסדר הזה). כל המולטימדיה ושטויות זה נחמד אבל לא ממש חשוב. תודה

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by MasterDK,

הנא טסט חמוד http://noar.education.gov.il/addiction/upload/gen/test.html תבדקו ותגידו את התוצאות לי יצא 62 מה איתכם?

• 51 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by lion03,

אני מחפש שירים של פאנק אירי מישהו יכול להגיד לי שמות של להקות?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  21. שלום אני משתגע אני כל הזמן שומע את השיר ולא מצליח לגלות איך קוראים לו השיר מתחיל בצורה אוריאנטלית כזאת ( מזרחית אפשר להגיד ) ואז ממשיך למקצב כמו של Candy shop של 50 cent הוא הולך כזה ככה: Boom boom boom ah ah ahget your shame on get your shame on לא בטוח אם המילים נכונות אבל הוא נשמע ככה... בבקשה תעזרו לי למצוא את שם השיררררררר.... תודה למוצא...

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  22. שמעתי קוממיקאי משתמש במנגינה של שיר מוכר ורציתי לדעת מה שם השיר המקורי (בשביל לקנות את האלבום כמובן) של השיר: הינה לינק לחיקוי, ממליץ לשמוע ממש מצחיק גם אם לא תוכל לעזור.. http://rapidshare.de/files/2887471/shimp.mp3.html תודה מראש, אני יודע שזה אמור להיות chimp, קורה.. :-X *עריכה, עוד אחד: http://rapidshare.de/files/2906095/children.mp3.html

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by GmaRa,

*צונזר*

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by X-It,

באשכול הזה תכתבו את גילכם.. אני אתחיל... אני בן 12 ועולה לכיתה ז'

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם , מדי פעם אני שומע את השיר הזה..אבל אני לא מצליח לגלות את שמו. הוא היה ב"שעת שיא 2" אם אני לא טועה, וקטע מהפזמון: Freeze! don't stop!" come on let's make it hot..." והוא חוזר... מישהו אולי מכיר את השם של השיר?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים