עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Culandur,

אישה אחת יצאה מפתח ביתה וראתה 3 גברים עם זקן לבן עומדים מול פתח יתה. היא לא הכירה אותם,היא פנתה אליהם ואמרה: "אני לא חושבת שאני מכירה אותכם, אבל אתם בטח רעבים בבקשה תיכנסו הביתה ואתן לכם משהו לאכול". האם בעלך בבית? - הם שאלו לא - היא ענתה, הוא בעבודה. אז אנחנו לא יכולים להיכנס - הם ענו. בערב כשבעלה חזר הביתה היא סיפרה לו מה שקרה. לכי אליהם עכשיו, תגידי להם שאני בבית ותזמיני אותם לאכול - אמר הבעל האישה יצאה החוצה והזמינה את הגברים להיכנס הביתה. אנחנו לא נכנסים לבית יחד, הם ענו. ולמה? היא שאלה. אחד מהגברים הסביר: שמו של זה הוא "אושר" כאשר הוא מצביע על אחד גברים, וזה קוראים לו "הצלחה" ואני קוראים לי "אהבה". עוד אמר והוסיף: עכשיו לכי לביתך, דוני עם בעלך מי מאיתנו היית רוצה שי…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Culandur,

איש אחד נכנס לאיזה חנות. מוכר סיני זקן יושב בפינה, מעשן מקטרת. האיש מסתכל על כל מיני דברים, ומרים בסוף עכבר נחושת מלא אבק. המוכר בא אליו, לוקח לו את העכבר מהיד, מנקה אותו טוב טוב, ומחזיר ללקוח. האיש שואל את המוכר למחיר, והלה משיב בקול שקט: "הו, עכבר זה מיוחד מאוד. חמישים שקלים מחירו, ומאה שקלים סיפורו." הלקוח מתלבט, מוציא חמישים שקלים, ומשלם בעד העכבר בלבד. כשהוא יוצא מהחנות המוכר קורא אליו: "מחר בבוקר אתה תבוא לקנות ממני גם את הסיפור." האיש מחיך לעצמו, והולך לדרכו. פתאום הוא מבחין שמאחוריו הולכים חמישה עכברים קטנים. הוא ממשיך ללכת, ומגלה עוד ועוד עכברים, גדולים יותר, שעוקבים אחריו. האיש מתחיל להילחץ, ומאחוריו הוא רואה משהו כמו חמש מאות עכברים בכל הגדלים שלא מרפים מ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Asaf.Y,

http://www.gclub.co.il/phpbbheb/viewtopic.php?t=15040

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Kurt,

At Duke University, there were four sophomores taking Chemistry and all of them had an A so far. These four friends were so confident that the weekend before finals, they decided to visit some friends and have a big party. They had a great time, but after all the hearty partying, they slept all day Sunday and didn't make it back to Duke until early Monday morning. Rather than taking the final then, they decided that after the final, they would explain to their professor why they missed it. They said that they visited friends but on the way back, had a flat tire. As a result, they missed the final. The professor agreed they could make up the final the next day. The guys …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by onn_the_vy,

ניסוי קטן של לילה: ברוב שיעמומי החלטתי לקחת את הhi-cool שנפטרתי ממנו סופסוף ואת אspier (רק הצלעות) שנפלו לידי במפגש ולשים אותם מול מפזר חום לחצי שעה לראות מה קורה, איך קורה, כמה הם מתחממים, אחרי כמה זמן הם מתקררים, בקיצור ממש שעמם לי. אז שמתי אותם ואחרי חצי שעה, בשעה 12:30, תפסתי את הspier עם האצבעות ופתאום הוא עף לי מהיד על השולחן ושבר מאורר 80ממ אחד. הסתכלתי על היד וראיתי קעקוע יפה של פסים על האצבעות שלי!!!!!!!! כוסאמק!!!!!! מסכנות: * לא להשתעמם בסיביבת מתכות ותנורים. * לא לשים שמשעמם את אמתכות ליד התנור. * לא לחכות חצי שעה. * לא לדעת בהם אחרי חצי שעה. * לא לזרוק את זה על מאוורר אחרי שכן תפסת את זה. * לא לעשות ניסויים מפגרים!!!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by DJ Clue,

סיפור שחיבים לקרוא.. ולהעביר הלאה http://planet.nana.co.il/sapir14/

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

ויהי ביום ראשון ויאמר ה' אל המדפיסים. הדפיסו 1000 פליירים וידפיסו 1000 פליירים, ויחלק משה אל העם. והנה יום שישי הגיע ויזרמו בני ישראל בהמוניהם לחוף ניצנים ויאמר ה' אל העם... משקה ראשון חינם ויתן בראש D.j skazi... ויתנו G.M.S. בדלקה ויאכל משה סרטים ותהיי בת שבע נוגחת בקירות וזיקני בני ישראל מקפיצים טקילות ותאכל רחל אקסטות ותראה מים במדבר..... ויעשו קרחנה ועם ישראל יהיו מאושרים

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by shuy,

מצאתי לפני שבועיים גורת חתולים בת חודשיים מייללת, עקבתי אחריה במשך יומיים וראיתי שאין אמא בסביבה, אז החלטתי לקחת אותה ולאמץ אותה, לשלום אפילו הצלחתי לשכנע את הכלב שלי לא לנבוח עליה ואפילו לשחק איתה, פשוט חומד של גורה... היום ראיתי אותה מתה, דרוסה על הכביש, עצוב לי עכשיו, למרות שיש לי אותה רק שבועיים נקשרתי אליה (ולדעתי הכלב שלי גם מחפש אותה). אני לא יודע מי דרס אותה, ואני לא בטוח שאני יכול להאשים אותו (היא היתה קטנה כ"כ), רק בקשה קטנה, כשאתם נוהגים, שימו לב לחתולים קטנים שנמצאים על הכביש, קצת תשומת לב תוכל להציל הרבה חתולים ממוות.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. את האמת אני חייב להודות שבמקצוע המתמטיקה אני לא משהו, את האמת אני ממש לא משהו, אני אפס. מבחן קודם קיבלתי 61 מבחן לפני זה 81 ובתעודה הקודמת הממוצע שלי היה 70. הפעם החלטתי קצת להסתלבט על המורה למתמטיקה. לתלמידי כיתה ט' יש מבחן ארצי הנקרא מפמ"ר ורבים הבתי ספר שעושים אותו, לכן חשבתי "אם הרבה בתי ספר עושים אותו בטוח יש מתכונת למבחן באינטרנט!" ערכתי חיפוש ומצאתי כול מיני מבחנים של מורות מבתי ספר בג'הנם שהם מבחני התכוננות לקראת מפמ"ר. חשבתי לעצמי "אמממ אם הן עושות את זה והמורה שלי עצלנית אולי היא תיקח מפה.. בוא נעשה את המבחן הזה ונראה שאני יודע, ככה ג אני יתכונן" מה שמחיק שלא רק שעשיתי את המבחן והתכוננתי אלא שאותו טופס בדיוק הוגש לי על השולחן בכיתה. את התשובות כבר י…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. לנוחיות שלכם הסיפור מסופר ב2 גרסאות (+ אני משועמם ורוצה לשרוף קצת זמן) ויהיה הנער בן 18 וילך הנער לצבא [ מה לעשות, חייבים, כשאתה בן 18 המדינה לוקחת ממך 3 שנים] וירצה הנער לשרת בX אך לא נבחן הנער בכלל [המסכן נפל בין הכסאות, בין מחזורים של בחינות ולכן אין לו ברירה בכלל] ויבוא הנער לקצין המיון ויראה כי גורלו קבוע [ בא לקצין המזדיין וקיבל הלם קרב, הוא נדפק, משטרה צבאית] וילך הנער לבה"ד 13 ויעשה טירונות [ הוא הלך לגהנום שבסוף העולם ימינה וטחן חודש של שטיפת מוח ומשמעת צבאית נוקשה] וילמד הנער להיות חוקר [ ואחרי חודש טירונות, מרוב חוסר ברירה הלך להיות חוקר מניאק וטחן שלושה חודשים של... טחינה] ויגיע החוקר למצ"ח צפון וישובץ ברמה"ג [ אחרי כל הז…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם יום שישי יש לי מתכונת בספרות ואני לא מבין את זה. אני לא מבין למה לעזאזל אנחנו צריכים ללמוד את המקצוע המיותר הזה. יש מקצועות שהם חשובים ונחוצים ובאמת שאני מבין למה אנחנו לומדים אותם, כמו היסטוריה(חשוב לדעת את ההיסטוריה של העולם), תנ"ך(מקצוע חשוב וגם די מעניין שמספר על תולדות העם היהודי), אזרחות(יותר חשוב גם מהיסטוריה וגם מתנ"ך), אבל ספרות?! נו בחייכם. מה יעזור לי לדעת לנתח שירים וסיפורים מטומטמים שגם ככה אני לא אתקל בהם בחיים. ומנסיון(אני עוד אחד שאוהב לקרוא ספרים), מי שזה לא מעניין אותו עכשיו, גם לא יתעניין בעתיד. ומי שכן יתעניין בעתיד, יכול ללמוד את מה שאנחנו לומדים בתיכון בחודש של מכינה באוניברסיטה(או משהו כזה...) תוך עשרים שניות מסיום הבגרות אני אשכח כל דבר …

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  12. סרטון שמוכיח שגם פנטיום 1 233 עם 98 זכרון פנימי יכול להריץ XP. זה נראה לא יאומן, משהו כאן לא הגיוני, תצפו ותגיבו :-) http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/Pentium.wmv

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by stagadam,

התבקשתי ע"י צוותו הפורש של PCTIP לפרסם את זה: אתמול, לאחר חצי שנה של השקעה אינטנסיבית באתר, החליט צוותו של האתר PCTIP לעזוב עקב סיבות שלא אפרט פה ושלא קשורים כרגע לסיפור הנוכחי. עקב הפרישה החליט הצוות לנסח הודעת פרידה רישמית לגולשי האתר, הודעה שעלתה ונמחקה בשרירותיות מזעזעת ע"י בעל האתר. על מנת שיובן מה היה בהודעת הפרידה שכ"כ הבהיל את בעלי האתר עד כדי צינזור מיידי - הנה ציטוט שלה: סיכומה של תקופה... את פיסיטיפ אני מכיר כשנה, אשר במהלכה הספקתי להיות פעיל כחצי שנה כמשתתף מהשורה (עם אלפי תגובות ומענה למאות שאלות) וכחצי שנה כמנהל פורום, מנהל פורום כללי, כתב, מעלה חדשות ומנהל האתר. במהלכה של החצי שנה האחרונה הצלחנו לדעתי הכנה להביא את האתר לרמה גבוהה מאוד עם כמות חדשות שוטפ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by intel suck,

שלום אני מחפש סיפורי גבורה על לוחמי שיריון. אני מחפש משהו בסגנון הר הקללה. אם מישהו מכיר את הסיפור הזה. תודה יום טוב.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  15. http://forums.somethingawful.com/showthread.php?threadid=2448795&userid=0&perpage=40&pagenumber=1 אני כבר בעמוד 9 וזה רק הולך ומשתפר

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  16. לאחר שנתקלתי בכתבה הבאה ובתוכה בסיפור מאאאגניב ( אמנם סיפור ישן אבל בכל זאת, מאאאאגניב ) , עלו לי יאמבה זיכרונות מכלבים שונים שהיו לי ושפגשתי בחיים ואני לא מפסיק לנוע בין מצב רוח עליז ( עם פרפרים וקשת בענן ) לנוסטלגייה עצובה ( עם מוזיקת רקע ) ... :alcoholic: http://www.impactlab.com/2010/04/11/10-amazing-dog-stories/#more-51696 איזה כלב מגניב, חבל לכם על הזמן. http://en.wikipedia.org/wiki/Endal יש לכם סיפור ?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  17. Started by benor,

לקחתי מכאן: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=111236 היו כמה שממש הצחיקו אותי. שמעתי על אחד שלקח כדור פינג פונג וצבע חצי ממנו באדום... ואז בא לקב"ן וצעק - "הקב"ן, אני בוחר בך!" ואז זרק עליו את הכדור... בראיון אישי המראיינת שואלת תמרואיין מה אתה רוצה לעשות בצבא ? עונה לה המרואיין אני רוצה להיות מ"פ עושה לו המראיינת פשיי יפה יפה מ"פ כול הכבוד , אבל אתה יודע מה זה נכון ? עושה לה המרואיין כן בטח שאני יודע מה זה מ"פ זה מאמן פוקימונים אם יש לכם עוד כמה טובים אז תוסיפו .

• 22 תגובות
    • 10.4k צפיות
  18. Started by Kidney_stonE,

למי שקורא את הדיון הזה בפעם הראשונה, הדיון נפתח בשנת 2006, מספר חודשים לפני שסיימתי לעבוד במוקד תמיכה טכנית של ספקית אינטרנט מסויימת. (תקופה ארוכה למדי, לא שאני גאה בעובדה הזו, לעבוד בתמיכה טכנית (בעיקר של ספקיות אינטרנט) זה בהחלט לא משהו שיש להתגאות בו...) הדיון מרכז סיפורים מצחיקים בעיקר מהתמיכה הטכנית. ולא בא לפגוע באף אחד, אלא רק להצחיק כמו שכתבתי באחד הפוסטים בהמשך: "לא שאכפת לי ומפריע לי לתמוך באנשים מסוגים שונים, זאת באמת (הייתה) העבודה שלי, פשוט יש כאלה שיודעים הרבה פחות מאחרים, ומה לעשות שלפעמים זה מצחיק." כל התומכות והתומכים הטכניים שביניכם, ובעצם כל נותני השירות מביניכם, שיש להם סיפורים על לקוחות מצחיקים וחוויות מצחיקות בעבודה או קישורים לסיפורים של…

19. Started by The Dom,

ובבקשה בלי ספאמים. לא חייב להיות מצחיק אבל מעדיף... הנה סיפור שלי ושל עוד שני חבריםnimiking,omerole - הזמנו פיצה למלון ששהינו בו.... אחרי כמה זמן מלא ילדים גם כן הזמינו פיצה (דומינוס פיצה במצפה רמון ) -בלילה אחרי כיבוי האורות, אני וחבריי לחדר ( ) התחלנו להציק למשצ"ים ולרוץ במסדרונות וברגע שראינו אותם ברחנו לחדר , זה היה כ"כ כיף. אח"כ חברים שלי לחדר התחילו לרוץ בין החדרים שלנו והחדר שמולנו וכול הזמן היו אצלנו מורים ומשצ"ים - והם (החברים) התחבאו מתחת למיטות ;D יאללה..... עכשיו אתם

• 106 תגובות
    • 7.8k צפיות
  20. Started by xBlAdE,

סיפורים קצרים של עד 10 שורות...אתם יכולים לשתף אותנו במה שאתם כתבתם! אני אשתף אתכם במה שכתבתי. היה ילד ושמו ניב.ניב היה גיימר וגולש מכור של HWZONE. ניב בן 14 והלך אתמול לדייט עם החברה. ניב: שאני רואה אותך אני...אני... החברה:נו.... ניב:אני מרגיש שהזין שלי חם כמו מעבד אינטל בשיא הקיץ עם מאורר ג'נרי. החברה:?! --החברה נתנה סטירה לניב וניב נשאר עם טראומה לכל החיים-- כעבור 15 שנה... לניב כבר יש אישה ו2 ילדים חמודים בני 5 שעוד חצי שנה עולים לכיתה א'. ניב:את לא טובה במיטה כמו שהיית פעם... אישתו:טוב נו מה לעשות? אנחנו מזקנים... ניב:אני יעשה לך OC!!! אישתו?! --ניב נזכר בטראומה שהייתה לו לפני 15 והיתגרש מאישתו (והספיק לשים לה ביג טייפון על התחת).--

• 28 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. פתחתי את הת'רד לכל אלה שהם מוכרים / טכנאים או סתם יצא להם לשמוע סיפורים מוזרים ומשונים על מקרים מעניינים/מצחיקים/שבא לבכות בעולם האלקטרוניקה. אתחיל בסיפור משלי : בתור טכנאי פרטי (כרגע לא עובד בתור טכנאי) , יום שישי אחר הצהריים , טלפון מלקוח פרטי באיזור כפר שמריהו. האיש מפוצץ בכסף - אני מדבר על מסך פלזמה 50 ומשהו אינץ' , רמקולים שטוחים מוטבעים בקיר ומחשב הכי חדיש שהיה בזמנו..... ומדפסת לייזר צבעונית (כן - לייזר צבעונית). "י. - אתה חייב לבוא , אני צריך לקבל עידכונים מהאינטרנט והמדפסת לא מדפיסה" ללקוח כזה לא אומרים לא - ואז עבדכם הנאמן יוצא לדרך בתקווה לחזור בזמן לסרט עם חבריו (מטריקס הראשון - סרט נהדר , מישהו הבין את השני ??? GO ZION). אני מגיע וישר ניגשים לחדר העבודה (שכ…

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by MODY69,

שלום, יש לי פרופיל 97 ובהנחה שיהיה לי קב"א קצונה, האם סעיף ראייה קל מאד (-0.5) יכול למנוע ממני להתקבל לקורס טייס?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  23. יש שני צפרדעים על חבל שמחולק לקטעים(קטע =צעד של צפרדע) כל צפרדע יכולה לסמן קטע (פעם אחת בלבד) עם מרקר... הצפרדעים זזות ביחד...כלומר שתיהם חיבות לזוז לקטע אחר ביחד לא משנה ימינה או שמאלה...אין מצב שצפרדע זזה שני קטעים בזמן שהשניה זזה קטע אחד... ( אין לנו מושג איפה הם על החבל....) צריך לגרום לצפרדעים להיפגש.... בבקשה עזרה...

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by alex.turovsky,

הזוג שאף פעם לא רב אחד טייל בכל רחבי העולם, והגיע פעם לאיזה כפר נידח במרוקו וסיפרו לו שם שעל גבעה ממול גרים זוג קשישים שלא רבו בכל שמונים שנות נישואיהם.המטייל אמר שלא יכול להיות דבר כזה, והלך לבקר את הזוג הקשיש . הם קיבלו אותו לביתם, ולאחר ששאל אותם לדבר אמרו שאכן - הם לא רבו בכל שמונים שנות נישואיהם.המטייל התקשה להבין איך יכול להיות דבר כזה, ושאל אותם מה סוד הצלחתם . הזקן הסביר לו - לפני שמונים שנים, ביום הנישואים שלנו, לאחר החתונה, העמסתי את כלתי הצעירה על העגלה עם החמור והתחלנו לנוע לכיוון הבית החדש שלנו "לאחר כמה מטרים החמור מעד. ירדתי מהעגלה, הסתכלתי לחמור בעיניים ואמרתי לו - "חמור - זאת הפעם הראשונה". המשכנו בדרכינו, והנה אחרי כמה מאות מטרים החמור שוב מעד." ירדתי מ…

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by nerya40,

שלום לכולם! התגייסתי באוגוסט לחיל חימוש והגעתי לבה"ד 20 לעשות טירונות ומשם לקורסים. הקורס שהביאו לי הוא "בוחן תחמושת". כרגע אני בקורס ורוצה לשרת קרוב לבית יומיות מסיבות אישיות (אבא שלי נפטר ואני גר עם אמא שלי ואחותי הקטנה - המצב הכלכלי לא משהו ואני רוצה לעבוד תוך כדי השירות). השאלה שלי אם אני לא אקבל את השיבוץ שאני רוצה אני יכול לסרב להתפנות מבה"ד 20 ? או שברגע שמגיע לי צו סיפוח אני כבר לא שייך לבה"ד 20 ? תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 6.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.