עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by thechecker,

היי, אם אני רוצה לקנות חלקים למחשב (בשבילי, כדי לבנות מחשב), מאיביי, מה המיסים שאני משלם? אני יודע שיש איזה חוק של 300$ או משהו כזה, וגם יש כזה דבר מס קנייה ומע"מ..אבל זה מבלבל ובטבלת המיסים אין את כל רכיבי החומרה... אז אולי מישהו ממכם יודע כמה מיסים אני משלם על חלקי חומרה? דיסק קשיח, כרטיס מסך, לוח-אם, מעבד, זיכרון? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 7.6k צפיות
  2. כיום יש לי בטלפון סוללות לא מקוריות עם 500 mAh. לאחרונה הסוללות מתרוקנות ממש מהר וכנראה הגיע הזמן להזמין חדשות. מצאתי סוללות באיביי עם 1500 mAh. השאלה שלי היא אם ערך כזה גבוה עלול להזיק לטלפון בצורה מסויימת. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by ohad5g,

אם כן יש שאתר שפרסם את סרטוני הלימוד שלו בחינם מתחיל באות h ונגמר באות s פשוט אסור להביא ליניק את זה מוצפן הבין יבין

4. Started by CyberBot,

אחרי שנאלצתי למכור את הכלב... אני רוצה דגי נוי מה שאני רוצה זה לא דגי זהב או גופים מעפנים אני הולך לכיוון של ציקלדים עכשיו הבנתי שהם דורשים נפח רציני של מים השאלה שלי מה המינימום של המינימום של נפח שאני יכול להחזיק ציקליד(אולי שניים אפילו שלושה) פשוט ויפה כמובן?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Ovid,

שלום, מישהו יודע אם אני צריך לשלם מכס/מע"מ על ספר אם הוא עולה פחות מ50 דולר (כולל המשלוח)? כמו כן, מישהו יכול להמליץ על מקומות להזמין מהם ספרים? אני מכיר Amazon ו Bookdepository אבל לפי הידוע לאמזון אין אפשרות לשלוח לישראל.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם: נוכחתי לשים לב לכך, שישנם מקרים שכאשר אני מבטל את הפלאש, יוטיוב מסרב להציג ב-HTML5 סרטונים רבים שבדר"כ עבדו ללא בעיות עם HTML5, ומחייב שימוש בפלאש פלייר. כתוצאה מכך, אני נאלץ להשתמש בפלאש. מה הסיבה לבעייה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=_jDV4IQ73ow

8. Started by BedB0y,

אני מחפש בנרות הרבה זמן אחת כזאת

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by yaron.c,

קודם כל אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אם לא מתנצל מראש. אז ככה, נניח וקניתי כמה שירים בצורה מקוונת, אני שומר אותם בתיקיית דרופבוקס שלי, והיא משותפת עם חשבון נוסף שלי ככה שיש לי גישה אליהם גם ממחשב אחר עם חשבון אחר, עד כאן נחשב הפרת זכויות יוצרים ? ומה אם התיקייה הזו משוטפת עם חבר ? זה שונה ? למה ? תודה על התשובות

10. אהלן יש לי את הכסא הזה. בדגם הנ"ל הגב נשען על רשת מעט גמישה ובאיזור הגב התחתון ישנה מעיין "מחיצה" קשיחה שאפשר לכוונן את הגובה שלה (היא מתחילה מאיזור הישבן ויכולה להגיע עד תחתית השכמות). באיזה גובה של המחיצה מתקבלת הישיבה הבריאה ביותר?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  11. Started by maori_0,

שלום לכולם. מי היום לא רוצה לדבר עם המפורסמים הגדולים מהטלוויזיה? בשביל זה קמו אנשים ויזמו אתר שמאפשר להתכתב עם מפורסמים מכל העולם! כעת לצורך השלמת מיזם זה הם נידרשים לתורמים אפילו דולר אפילו שקל. כמובן שכל מי שתורם רשום שם כמה הטבות הוא מקבל. לפני שאתם מנפנפים את המודעה כי שמעתם שצריך לתרום, בואו תחשבו רגע על איך פייסבוק הוקם ואיפה הוא היום! אז אנא מכם בשביל כולם! עזרו לאתר להתקיים ולהתחיל את הדרך להצלחה וככול שהאתר יצליח ככה אתם תרוויחו!! זה הכתובת של האתר: http://www.indiegogo.com/projects/anyonetalk אם אפשר תפרסמו אותו כמה שיותר על מנת שיהיה אפשרות לכולם לדבר עם מפורסמים ועל מנת שאתם תרוויחו יותר!

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by 114508534,

שלום חברים אני עומד בפני סוגייה משפטית וזומנתי לדין - מישהו מכיר פורום שאפשר לקבל שם יעוץ מעו"ד או משהו בסגנון . תודה

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. שבוע טוב לכם חברים..היתה כתבה בעיתון של השבת "בממון" מי יהיה האקזיט הבא של-waze.היו שם מס' שמות של אפליקציות.למי שיש את העיתון עדיין תוכלו לכתוב לי את כל שמות האפליקציות.תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. השאל בכותרת

15. Started by SharonX,

היי חברה, נרשמתי לפני שבועיים בדיוק לגרייט שייפ, בהתחייבות של שנה 225 ש"ח בחודש. עכשיו אני חושב שזו תאכלס טעות, כי אני מתחיל ללמוד תיכף ואני מעדיף מכון כושר ללא התחייבות - לך תדע מה יהיה עוד חודש, מה תרצה לעשות בקיץ וכו'. דמי הביטול כוללים 175 ש"ח (חודש אחד שבו התאמנתי) + 200 ש"ח דמי ביטול (WTF?!). נוסיף על כך 225 ש"ח לחודש אימונים. לצערי הרב לא חשבתי מספיק ולא התייעצתי מספיק לפני שחתמתי, לא שאלתי מספיק שאלות ויצאתי אידיוט שלא קראתי את החוזה כמו שצריך. איך בתאכלס אני מוריד את הנזק הכספי לרמה מינימלית? אני יודע שע"פ חוק http://www.consumers.org.il/files/2012/aytem-kosher/kalkala2012-07-09a.pdf הם לא יכולים לקנוס אותי ביותר מ-100 ש"ח או 5% (הנמוך מביניהם), אבל החוזה שחתמתי …

• 16 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. Started by corolla9,

יש לי בבית מדיח כלים מדגם SRS3009/01 הבעיה שלי שהוא לא מכניס מים למכונה, זאת אומרת אני מתחיל פעולה והמשאבה נתקעת במצב שהיא כאילו מנסה להוציא מים למרות שמהדיח ריק מנוזלים קראתי קצת באינטרנט מצאתי את הפוסט הזה עכשיו אני די בטוח שהבעיה שיש אצלי זה שהמד גובה סתום וזה למה, כי לפני כמה ימים הייתה לי סתימה בצנרת בניקוז מהכיור במטבח והתחילו לעלות מים בכיור ובמדיח. אז אני מנחש שמה שקרה שכנראה נתקע לכלוך במצוף של המדיח, המצוף תקןע במצב שהוא למעלה, והמדיח חושב שהמכונה מלאה מים והוא מנסה תמיד לשאוב ולא מכניס מים. השאלה היא איפה אני מוצא את המצוף הזה? למישהו יש ניסיון בתיקון מדיחים? חיפשתי ברשת לא מצאתי זה מה שמצאתי http://www.repairclinic.com/RepairHelp/How-To-Fix-A-Dishwasher…

• 2 תגובות
    • 16.4k צפיות
  17. אח של חברתי מתחתן בעוד חודש, ואנחנו מתכננים להכין לחתונה מצגת עם תמונות שלו ושל ארוסתו. אנחנו מנסים לחשוב איזה שיר לשים ברקע - שיר אהבה קצבי, שמח ומוכר (אפשר גם עברי וגם לועזי). בינתיים חשבנו על האופציות הבאות: The Monkees - I'm a Believer (או בגרסה של Smash Mouth) Herman's Hermits - There's a Kind of Hush יורם ארבל - אני אצבע את השלכת בירוק גבי שושן - להשתטות לפעמים (אם כי זה קצת נדוש) דעתכם? המלצות? רעיונות? העדפות מבין השירים הנ"ל? תודה לכולם!

• 12 תגובות
    • 10.2k צפיות
  18. Started by mrraz,

מקרה מטריד שקרה לי. למי שמכיר יש מסעדה מזרחית אלוואדי שממוקמת בתחנת הדלק הראשונה מימין כשיוצאים מכביש 6 במחלף עירון לכיוון עפולה. מסעדה די טובה ככה חשבתי עד היום. המסעדה היתה מפוצצת. השולחן לידנו התפנה והמלצר התחיל לפנות. אני זוכר שעניין אותי מאחר והמשפחה שעזבה השאירה בקבוק נסטי משפחתי ששתו ממנו אולי חצי כוס, רציתי לראות מה המלצר יעשה. מסתבר שזה היה פריט קטן מאחר והם השאירו גם 3 שיפודי פרגיות שלא נגעו בהם. פתאום אני רואה את המלצר לוקח את שלושת השיפודים והולך לכיוון הגריל ומניח אותם על האש. קראתי למלצר ואמרתי לו, ראיתי שלקחת 3 שיפודים שהשאירו והחזרת לגריל. אמר לי חראם, יש לנו עובדים וזה בשבילם.. אני פעם אחרונה שנכנס למסעדה הזו. השאירו לי טעם רע בפה. מילא ממחזרים חמוצים אבל…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by phantomII,

שלום רב. יש ברשותי מחשב נייד של טושיבה שהמטען שלו בעל הספק יציאה של 180W. אני זקוק למטען או ממיר מתח לרכב. האם הייתם לוקחים סיכון עם זה : http://www.ebay.com/itm/SUVPR-DY-8103-DC12V-24V-to-AC-220V-200W-CAR-Power-INVERTER-WITH-USB-/271277124816?pt=US_Power_Inverters_&hash=item3f29606cd0

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by aviv00,

קניתי מוצר אשרתי קנייה ונכנסתי ל PP כדאי להכניס את הכרטיס אשראי ולסיים עם הקנייה בגלל שלקח לי די הרבה זמן למצוא את ה כרטיס אשראי נצטרכתי להכנס שוב ל PP אבל לא יכולתי להמשיך את הקנייה חפשתי ב EBAY PP משהו שיאפשר לי להמשיך את הקנייה ולא מצאתי דיברתי עם המוכר הוא אמר לי שהמוצר נמכר למישהו אחר זה לא באג רציני ? הרי אחרי שנכנסתי ל PP המוצר כבר שלי כי אין דרך חזרה ? אני לא בטוח

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ash Binary,

אחריי 20 שנות עבודה המקרר תדיראן שלי נדפק (ה PTC/ריליי נשרף וקיצר, שרף את הסליל במדחס - מדידת התנגדות של סליל ההתנעה במדחס מראה נתק) כמה אמורה לעלות החלפת מדחס 1/3 כוח סוס R12 (או החלפה לסוג גז אחר כולל כל העבודה הנלווית כמו ניקוי הצנרת), במחיר שיכול להתחרות כנגד מבצע החלפת מקררים שיש עכשו ? (הייתי מעדיף להישאר אם מקרר פשוט אם פיקוד מכאני אמין ולא כל השטויות החדשות שיש להם פיקוד אלקטרוני)

• 10 תגובות
    • 7.8k צפיות
  22. http://hachizol.co.il/product.aspx?pid=318&rd=tavo

• 33 תגובות
    • 6.3k צפיות
  23. Started by ronmar,

אני מתגייס עוד חצי שנה ואין לי מה לעשות בזמן הזה.. כל החברים שלי התגייסו ואני לבד בבית חח אני רוצה לעשות כסף לפני הגיוס אבל לא לעבוד בתור מלצר.. אני רוצה לפתוח עסק או משהו.. יש למישהו רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by raiman1,

קיצר, היו לי נעליים asics gel fuji attack שעולות בערך 500 ש"ח. איבדתי נעל אחת( שמאל) ואני מחפש מקום שאפשר לקנות רק נעל אחת(גם באינטרנט טוב). אם אתם מכירים מקום כזה אני אשמח שתשפו אותי... תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by ohad5g,

יש לי בזמן האחרון ,לעיתים די קרובות אפטות זה מעצבן וכואב , מה מתרופה הכי מהירה לעלמת אפטה , הלכתי לרופא משפחה הביא לי משחה להרגעת הכאב וטמינים b ו c עשיתי גם בדיקות דם הכל הסדר אני בריא כמו שור. עושה ספורט הכל . אני מקווה שלא תביאו דברים מגוגל כי קראתי הרבה שטויות משם אז בקשה אם יש פה אנשים שסובלים מה אתם עושים ?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים