כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
-
-
לכל אוהבי המוזיקה המחתרתית , מאסיב אקט האגדיים הוציאו פס קול לסרט שלא פחות טוב ממנו שנקרא UNLEASHED בכיכובם של ג'ט לי ומורגן פרימן הסרט כשלעצמו מדהים , אך הפס קול מביא לנו טעימה מרעננת מההרכב הכי חזק עלי אדמות
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה השגתי שיר יחיד (אני כבר לא זוכר אפילו מאיפה) ומאד אהבתי אותו, אך כניראה מכיוון שהשגתי אותו ממקום מוזר השם שלו וכל שאר המידע מעורפל.. זה המידע שיש ברשותי: השם המלא של השיר:05 - Renegade Master[bren] ב- Winamp המידע מופיע כך: Title: 05 - Renegade Master Artist: X_X{*bren*}X_X והשם של האלבום, מכל המידע שהצלחתי לפענח הוא כנראה זה: Dreams and Reality המשך המידע שיש ב-Winamp Year: 2004 Genre: Techno - Trance Comments: ds05b?×ta[bren] v.2 (אם זה יעזור למישהו..) *יש סיכוי שהוא איזה DJ לא כל כך ידוע או משהו.. אשמח לדעת את השם המלא של האלבום ממנו בה השיר היחיד שעליו דיברתי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
למשל המבחן קבלה למכינה... המממ קשה? ואיך בכלל המכינה עצמה?
-
- 8 תגובות
- 20.8k צפיות
-
-
היי שלום 8) אני לוקח של HOT , לפני שבוע בערך התחברתי לאינטרנט שלהם, ואחרי שחיברו אותי גיליתי שאני לא יכול להיות בשירות VOD של HOT, הנחתי שיש בעיה עם העוצמה של הזרם והזמנתי טכנאי, וכמו שחשבתי שהטכנאי שם לי מן כזה סטנט שאמור להגביר את הזרם, הבעיה היא שכל הבית שלי מלא בחוטים, פשוט פוצצו לי את החדר בחוטים וזה ממש פוגע ביופי של החדר. :'( השאלה שלי אם גם אצלכם הם עובדים כזה מלוכלך והאם יש אפשרות להגביר את הזרם של האותות שידור מבלי הסטנט המעצבן והגדול הזה :-\ זה ממש אבל ממש ניראה מגעיל. :s05: HELP!!!
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשמשהו כזה תוקף אותכם מהאוויר : הדבר הכי חכם לעשות זה לא לברוח , אלא פשוט להרים ידיים ולדמות עץ גדול , הסיכוי שהוא פשוט ינחת לכם על הראש , או ימשיך לעוף הלאה .
-
זה בא פחות או יותר בעקבות התארד של DAVIDD. אם הייתם עוברים מישראל, לאן הייתם עוברים לגור ולמה? אני אישית לטוקיו הייתי שם בפסח זה משהו מטורף שם,כולם נחמדים,אין כל כך בעיות טכנולוגיה הכי מפותחת שיש,% הכי נמוך של פשע, ורמת חיים הכי גבוהה... אז מה איתכם?
-
- 53 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה...אם נגיד אני גומר עם תחתונים על מישהי שגם לה יש תחתונים.... יש סיכוי לאיזה ילד?? (לא שאני רוצה)...
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1122027238 למרות שהמלוכסן הציץ, זה מדהים.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בדיוק נגמר ה- K300\M16!!! סעעעעמעמממקקק
-
- 68 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות כמה דברים ב EBAY ואני לא יודע איך אמרו לי שצריך חשבון ב פי פל אבל אני לא יודע מה זה ואיך אני יודע שזה באמת ישלך לארץ כמה אני צריך לשלם על המשלוח ואם צריך לשלם על זה מע"מ או מכס או ... אני כבר לא יודע מה בקיצור אם יש מישהוא שכבר קנה משהוא משם ויודע איך זה בדיוק עובד אז בבקשה שיסביר לי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי כמה פרטים חשובים לספר לכם לפני שאתם מזמינים מארצות הברית. להזמין מחברות מחשבים באמריקה חלקי מחשב זה לא יותר זול!, זו רק אשליה. ערכתי מחקר קטן ותודהמו לראות את התוצאות. אז כך: לקחתי לדוגמא כמה חלקים שאני "מתכון" לקנות מארה"ב מ-outpost.com: דולר DDR 1GB 3200 KIT CORSAIR 2X512MB 400MHz LIFETIME 94.99 דולר BFG GF 7800GT 256MB PCIe 256MB GDDR3, DUAL DVI 599.95 דולר Intel Pentium 4 640 Box Pentium 4 Box CPU;LGA775 289.99 מחיר סופי: 4457 ש"ח אז יפה, אני רואה את המחיר ואני כבר מרוצה לאומת המחירים בארץ שלקחו מKSP: 770 ש"ח = DDR 1GB 3200 KIT CORSAIR 2X512MB 400MHz LIFETIME 3300 ש"ח = BFG GF 7800GT 256MB PCIe 256MB GDDR3, DUAL DVI 1288 ש"ח =…
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני היום נוסע בערב לבודרום!!!! חחחח החלטתי עם בן דוד שלי על זה היום בבוקר חחחחחחחח מישהו היה ויש לו המלצות לאן כדאי ללכת מחוץ למלון??? אני חייב דחוף! תודה למי שעוזר!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
לכל מי שנוסע לעיר האדומה באילת מצאתי אתר טוב מאוד.. הוא מסביר על מה שיהיה במועדים השונים ממש אתר טוב! מומלץ! http://www.redcity.up.co.il/
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני טס בשבוע הבא לארה"ב , ויש כמה דברים שאני רוצה לקנות שם , רציתי לשאול אם יש איזהשהיא דרך להזמין איזה חבילה נגיד מ-amazon לבית מלון, עכשיו יש לי קצת בעיה כי הטיול הוא מאורגן והחדר לא נרשם על השם שלנו אלא על שם הקבוצה וגם אנחנו לא נשארים הרבה זמן במקום אחד, מישהו פעם עשה את זה? ועוד שאלה קטנה מישהו קנה כאן פלאפון בארה"ב כאילו פרי סים, ויכול להמליץ לי על מקום לקנות תודה.
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לא, אני לא מדבר על האלו בטירה שמורכבים משני חלקים, אני מדבר על כדורים מחתיכה אחת שהם לא חלולים. הקוטר שלהם הוא 0.7 או 0.6, אני לא בטוח.. הדגם של האקדח הוא HFC TX543 (גלוק, עם מכניקה מברזל) מי שיכול לעזור.. טנקס!
-
- 19 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לטוס מחר יום שני 1.8 לאילת מנתבג בערך משעה 7 בערב. ממה שביררתי מצאתי ש ארקיע 350 שקל 9 בערב http://www.arkia.co.il/click/cl_4003.main?p_domestic_yn=Y&p_dstn_groupsn=11&p_two_direct_yn=N&p_dep_dstnsn=9_TLV&p_dstnsn=48&p_start_date=01%2F08%2F2005 ישראייר 244 ב 4 וחצי http://www.israir.co.il/product_flight.asp?id=67711&type=5&ref_url= אל על יש ב 8 ארבעים וחמש לא מצאתי כמה כסף http://www.elal.co.il/default.asp?V_DOC_ID=29&V_LANG_ID=2 האם יש עוד חברות תעופה זולות? או דילים זולים אזור ה 200 שקל? אני טס לבד בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש באופן דחוף טכנאי מחשבים ביהוד. המחיר לא חשוב כרגע - הבעיה דחופה וחייבים לסדר אותה. אני צריך טכנאי מנוסה, אחראי, מקצוען, שיודע מה הוא עושה ואינו נרקומן. הנקודה האחרונה חשובה במיוחד, על היתר (נסיון, אחראיות, מקצועיות וכו') אני מוכן להתפשר. אם אתם מכירים כזה, אשמח לשמוע. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת עד כמה באמת חשוב לשתות חלב. כמו העצה הידועה, שחשוב לשתות כוס חלב כל יום, זה באמת עד כדי כך חשוב? אני נער מתבגר, ותמיד באו לי די הרבה פצעים על הפנים, אני לא מדבר הרבה הרבה, הכוונה אחד או שניים, אבל בתדירות גבוהה יחסית. עד שהבנתי שזה בא בעיקבות החלב שהייתי שותה (לא הייתי שותה כל כך הרבה, כשהייתי אוכל דגנים וכו'). בכלליות אני לא אוכל שוקלד, ככה שאני בטוח שזה רק החלב. באמת הפסקתי לשתות חלב ושום פצע לא הגיע, אולי פעם ב-. אז אני מפחד שבאמת חבל שאני לא שותה חלב, כי אם זה מאוד חשוב לעצמות וכל זה. אני יודע שאתם לא רופאים אבל בכלליות, זה חשוב לשתות הרבה חלב? זה חשוב לגדילה וכו'? אפילו עצות יספיקו לי. תודה (:
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם .. אני בן יחיד ואני עומד להיתגייס ב 4.8 .. אני רוצה קרבי ההורים שלי חתמו לי כבר מיזמן אבל עכשיו (שבועיים ליפני ) הם התחילו לידאוג כי הם רואים שאני רציני בעיניין . אז ההצעות הולכות ככה : אם אני הולך לקרבי אז סבבה הכל ממשיך כרגיל . אם אני מבטל את החתימה אני מקבל מאזדה 3 2.0 +12K למחשב . את המאזדה כבר קיבלתי הכל מיקרה גם בלי לבטל . אבל עכשיו מוצע לי גם מחשב דיי יקר .. את הבחירה שלי כבר עשיתי אבל סתם מעניין אותי מה אתם ההיתם עושים במקומי..
-
- 206 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
חם חם כמו בארץ ובלי מיזוג קבלו תמונה מהבית של היטלר שהפך להיות מסעדה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-