עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by cleric,

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. פשוט סדרת תמונות ממש יפה.... אפשר ללחוץ על כל תמונה לראות הגדלה (וגם FULL SCREEN) באמצע העמוד אפשר לדפדף בין הזוכים של התחרות, בעמודים מספר 3 עד 5... פשוט מדהים... (תביאו לינקים לעמודים של התמונות בתחרות שהכי אהבתם, ואל תשימו את התמונות פה, הם גדולות מדי, פשוט תתנו לינקים). http://www.cgnetworks.com/story_custom.php?story_id=2765&page=3 ולמי שלא מכיר, האתר המעולה CGTALK http://www.cgtalk.com/ אחת לכמה ימים מוסיפים תמונות לעמוד הראשי למעלה של אנשי הפורום.

3. Started by ELiA,

איך אפשר לבדוק על אנשים אחרים כמה זמן הם נמצאים באתר בכללי? אם אי אפשר שרשרו פה כמה יש לכם.... לי יומיים ו-14 שעות

4. Started by Lipman,

רכב יפה אה ? שנת : 1954 נפח מנוע : 1485 סמ"ק משפחתי ..

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  5. לינק לכתבה המלאה + תמונות נוספות: http://www.techfob.com/2009/05/next-gen-subaru-wrx-sti-is-privately.html

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by א אוהל,

למישהו יש פתרון? זה לא משנה מספר השעות שאני ישן , זה יכול להיות 8 שעות וזה יכול להיות 5 שעות , כשאני בבוקר אני מרגיש עייף רצח , גם אם אני עושה כל מיני פעילויות ומעסיק את עצמי . העייפות עוברת בדרך כלל בשעות הצהריים ולעומת זאת בערב אני ממש ערני .

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. אפל מפתחת פטנט חדש שמטרתו להפחית את תחושת הבחילה בנסיעות על ידי שימוש באנימציות מסך ייחודיות המתאימות לתנועות הרכבלכתבה

8. Started by OR007,

כולנו מכירים את ההודעות המציקות מהיוזרים הלא קיימים באייסיקיו, אבל ההודעה הבאה חדשה לי - "היי Or סוף כל סוף הצלחתי למצוא אותך באיי סי קיו אולי תעשה הפסקה לרגע ותתקשר אלי. אני לבד עכשיו בבית וממש משעמם לי והאמת היא שאני חרמנית תתקשר אלי אני מחכה לך במירס שלי *צונזר* " מישהו עוד נתקל בתופעה הזאת ? או שאני היחידה בינתיים ?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Joli,

http://www.ebay.com/itm/Universal-Blue-Wireless-Bluetooth-Stereo-Handsfree-Headset-Earphone-Headphone-/120942945760?pt=US_Headphones&hash=item1c28c2e5e0 יש לי את ההוזניות האלה ואני רוצה להזמין להם כבל הטענה נוסף. מה סוג הכבל שהם צריכות?

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by Burned,

בזמן האחרון כבר אי אפשר להתחמק מזה.. בכל מקום יש פרסומות שקופצות ישר אחרי שלוחצים על קישורים. מה אפשר לעשות נגד זה? אני עם כרום וABP מותקן. יש פתרון לפרסומות המציקות האלו?

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by KF,

שלום לכולם אני רוצה להזמין משהו מאיביי,המוכר הוא מאוסטריה והמשלוח הוא חינם מסוג : Versicherter Versand אין לי מה זה.. מישהו התנסה עם משלוח כזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by kobi_af,

שלום וואלה אני לא ממש מבין בכל מה שקשור ללהקות וסוגי מוזיקה עד שאני שומע שיר זה אולי רק מטקסי בית ספר ששרים שם אז רציתי לדעת מה השם המקביל של מוזיקה ישראלית באנגלית למשל קחו את שי גבסו\הראל סקעת אז באנגלית מה סוג המוזיקה שלהם?ודרך אגב אם אפשר להמליץ להקות וזמרים שקשורים לסוג מוזיקה זה אני ישמח

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by KF,

האם מספר מעקב המתחיל עם האותיות LJ הוא USPS Priority Mail ? מהניסיון שלי עם איביי מספרי מעקב עם LJ הוא בכלל first class,האם אני טועה ? אני שואל כי הזמנתי 2 מוצרים שונים ועל שתיהים בחרתי באפשרות Priority MaiL באחד מהם קיבלתי מספר מעקב עם LJ והשני CQ. תודה. נ.ב במעקב משלוחים באתר של USPS אינני רואה תחת SERVICE איזה סוג משלוח זה (המספר עם הLJ). כשאני מכניס את המספר עם ה CQ רשום לי תחת ה SERVICE שהמשלוח הוא Priority Mail International Parcels.

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by DeaglinG,

אהלן אני מעוניין להזמין מחו"ל נעלי ריצה של נייק עם ה- nike+ שמאפשר לחבר את האייפוד. יש להם באתר מלא סוגים שונים ואין לי מושג מה יותר טוב ומה פחות. מה עדיף לקחת? מישהו יכול לתת לי הסבר או לינק לאתר שמסביר על כל הסוגים שלהם?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by M.G.,

עשינו אתמול דיון עם כמה חברים (חלקם קרביים וחלקם ג'ובניקים...) לגבי סוגי נשקים ומה הכי טוב. הגענו למסקנה שלכל סוג יש את היתרונות והחסרונות שלו - אין נשק מושלם. מה אתם חושבים, ולמה?

• 33 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. אני עצבני!!! לפני כשלושה וחצי שבועות הזמנתי אינטרנט מהיר בכבלים מאחת הספקיות לפני שהתחברתי שאלתי את נציגת המכירות אם ניתן לקבל חיבור ללא חייגן והיא ענתה בבטחון שאין בעיה וזה לוקח יומיים-שלושה אחרי החיבור. ביום חמישי חיברו אותי והיום התקשרתי לברר מה קורה עם זה לרוב תדהמתי קיבלתי תשובה שאין אפשרות לקבל חיבור ללא חייגן ביקשתי להתנתק ואמרו לי שגם זה בלתי אפשרי בגלל שיש לי התחייבות לשנה. אני לא בקיא בחוק מספיק ורציתי לדעת אם יש לי עילה לביטול העסקה מכיוןן ש: 1.לא קיבלתי מה שהובטח לי בעת ביצוע העסקה 2."המוצר" רק מספר ימים אצלי (והעסקה היתה טלפונית) תודה

• 37 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by DXT,

נקבל הסבר מ Enc0der על סגירת הת'רד או לא? (כן זו סוגייה)

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by gtabak_37,

החלום שלי זה לשרת ביחידה קרבית, אני אוהב את הארץ והמדינה ומאוד רוצה לתרום לה בצורה הכי טובה שאני יכול. יש לי אחות אחת ושנינו אחים להורים הביולוגיים שלנו- האם אני נחשב בן יחיד או לא. כולם אומרים לי שמכיוון שאני בן (זכר) יחיד, אינני זכאי להצטרף ליחידה קרבית ללא חתימת הורים ולעומת זאת בכמה אתרים באינטרנט רשום: "בן יחיד הכוונה הינה ל"ילד יחיד" כך שאם יש לך אחות, אתה כבר לא נכנס לקטגוריה של 'בן יחיד'." אשמח לתשובה נכונה וברורה אחת ולתמיד תודה מראש

• 38 תגובות
    • 16.2k צפיות
  19. ערב טוב אנשים נכבדים . יש לי בעיה ... יותר נכון לנו . בנקודת זמן מסויימת , משתמש מסויים שם לי בלוק במסנג'ר , מסיבה זו או אחרת , והבלוק נמשך מספר ימים , עד שהמשתמש החליט , מסיבה זו או אחרת , להסיר את הבלוק מהמשתמש שלי . השאלה המתבקשת כאן היא : מבחינה הגיונית וחוקית , אני זכאי לדרוש את הבלוק חזרה , כמשהו שניתן לי , ולא צויין במעמד החסימה שזה בלוק זמני בלבד . אני רואה התנהגות פסולה מן היסוד אצל המשתמש המסויים , עקב אי החזרת הבלוק לאור הבקשה שלי . דעתכם בעניין .

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by payback,

http://www.clalit20plus.co.il/clalit/sex/index1.asp?id=5

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היום (כבר עברנו את רף החודשיים מהיום בו המחשב הובא למעבדה) התקשר אליי נציג TMS בקשר ללוח האם שנמצא תקול ונשלח ליבואן. ציפיתי לשמוע בשורות טובות כמו-המחשב שלך מוכן או -היבואן החליף לך את לוח האם, אבל הנציג טען כי קיימת בעיה: לפיו, ליבואן אין כרגע את הלוח שרכשתי (P5N-D) במלאי והוא לא יודע מתי יהיה לו אם יהיה לו. לכן הוא מציע 2 פתרונות: א. לקבל זיכוי כספי בסך 410 ש"ח כולל מע"מ (רכשתי את לוח האם בסביבות ה800 ש"ח) ב. לשדרג את לוח האם לAsus P5N-T בתוספת 200 ש"ח אני לא מוצא אף אחד מהפתרונות כמתאימים א. לא ניתן למצוא לוח SLI 750I בארץ בחנויות יותר, למעט P5N-T משומש שעולה 800 ש"ח, או 980 ש"ח לחדש, לכן הזיכוי הנ"ל לא יועיל לי כל, כי אצטרך להוסיף עוד 400 ש"ח כדי לקנות אחד משו…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by superginiman,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=8505 חבל מאוד אני מתתי על החברה הזאת

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by Art Tatum,

קודם כל, מהו סנדוויץ' אגדי? סנדוויץ' אגדי הוא סנדוויץ' טעים ועשיר שמעניק סיפוק רב. כדי להכין סנדוויץ' אגדי צריך לפחות 7 רכיבים בסנדוויץ'. ישנם שני אסכולות. אלו שטוענים שלא סופרים את הלחם ברשימת הרכיבים, ואלו שטוענים שסופרים גם את הלחם. סנדוויץ' אגדי שבו 7 רכיבים כולל הלחם, אינו נחשב כסנדוויץ אגדי על פי המחמירים. רבים טוענים שפיצחו את סוג הסנדוויץ' האגדי, אך רק מעטים מהנוסחאות מצאו את דרכם לציבור הרחב. מטרתו של דיון זה היא לחשוף כמה מהנוסחאות המוצלחות. התרומה הצנועה שלי היא נוסחה לסנדוויץ' אגדי פשוט ועממי המבוסס על דג כבוש או נקניקים. 0) לחם/בגט/ג'בטה/וכו.. טרי וטעים. 1) דג כבוש(מהמעדניה או מקופסת שימורים) או נקניקים. 2) מיונז. 3) רצועות מלפפון חמוץ. 4) פרוסות…

• 81 תגובות
    • 8.2k צפיות
  24. http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-24119-%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%94%D7%96%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-60-00.aspx בזכות גיר ידני ומס ירוק סוזוקי אלטו תימכר חדשה ב-60,000 שקלים. הרכב אומנם לא להיט מבחינת נוחות נסיעה ובטיחות (רק 3 כוכבים), אך מציע צריכת דלק מדהימה (1 ל-26 מחוץ לעיר!), 4 כריות אוויר, ABS, ESP ושאר אמצעי הבטיחות וכמובן 3 שנות אחריות יצרן. ביצועים סבירים בהחלט מ-0 ל-100 ב-14 שניות (הגרסה האוטומטית 17) ו-70 כ"ס. הבשורה המשמחת בכל הסיפור שכלל הנראה הרכב יהיה להיט בקרב חברות הליסינג/השכרה מה שאומר שאנחנו, האזרחים הפשוטים או סטודנטים תפרנים, נוכל לרכוש רכב שהיה שנה - שנתיי…

• 104 תגובות
    • 13.1k צפיות
  25. Started by 1immortal,

אפילו כתבתי לה המנון : סוזי היא כל יכולה סוזי היא האלה כבשה על 4 מהלכת ולא ממש מעניינת אותה השלכת גם המזג אוויר לא כל כך נורא כל עוד נקריב קורבנות לסוזי האלה .

• 8 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.