כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה החלטתי שאני רוצה להזמין כמה חלקים מארצות הברית. (או ממקום אחר זול יותר ביחס לישראל) 1.לפי מה שהבנתי המקום הכי זול להזמין בו חומרה זה EBAY ?(תקנו אותי) אבל לא הבנתי מה הולך שם באתר הזה ... יש שם מכירות פומביות או משהו ? שמישהו יסביר לי מה הולך באתר הזה ... 2. האם לאחר פתיחת החשבון ב PayPal יש צורך בתשלום חודשי או בתשלום כלשהו על השירות ? אם כן, מה הסכום ? אשמח אם תעזרו לי בתהליך הזה ותספרו לי איזה הוצעות נוספות יש בדרך בכדי שאוכל לעשות את השיקולים שלי . תודה .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , מכיוון שהמבחר של המסכים האיכותיים בארץ שהמחיר שלהם נורמאלי הוא שואף לאפס, חשבתי לייבא מסך מאתר קניות בחו"ל. מישהוא כבר עשה כזאת פרוצדורה שיכול לספר במה זה כרוך, כמה עולה המשלוח וכו?? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יכול לבקש משהו?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם. במהלך החודש הקודם היו לי זימונים לצ"א (צווץ אויר) שאותם עברתי וביום ראשון הקרוב (ה-25), יש לי ירפ"א א'. עם זאת, אתמול קבלתי בדואר איתור חמ"ן (חיל המודיעין) שהזימונים אליו יהיו לי ב6/10. קבלתי קוד ומספר אישי ונכנסתי לאתר של חיל המודיעין. שם הכנסתי את הפרטים וקבלתי את הנושא אליו זומנתי. אז קודם כל ברצוני לשאול, איך זה יכול להיות שבמהלך איתור לצ"א (קורס טיס) אני מקבל זימונים ליחידה אחרת. (ועדיין לא קבלתי זימונים שאח שלי שלך לי [שאיתו מגיעים לקורס ממ"ס] ולא קבלתי זימונים שחברה שלו שלחה לי למפעיל או טכנאי) הנושא שאליו מויינתי הוא : שליטה ובקרת מערכות מודיעיניות. שההסבר בפנים (כמו כל דבר) נשמע מעניין : מסלולי שו"ב ואלקטרוניקה. התקשרתי לאח שלי ואמרתי לו א…
-
- 14 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
עניין אותי האם יש כאן מישהו שהישתתף במיזם הנהדר הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום D: אני מחפש שירים בשביל לעדכן את הפלייליסט שלי D: אם אפשר המצלות על מוזיקה קלאבינג, האוס, טראנס ופסיכודלי D: תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
אני פונה אליכם בפניייה נרגשת זו להצלת חיי אישה צעירה בת 29 אם ל- 2ילדים קטנים, אחד בן 7 והשניה בת שנתיים אשר עלולים להישאר יתומים ללא אמא. קופת חולים כללית אינה מוכנה לממן טיפול זה מכיוון שהוא יקר ולטענתם סיכוייה לחיות קלושים. אבל בנו נטועה האומנה שאישה זו תחייה ותגדל את ילדיה . הטיפול כרוך בהוצאה כספית גדולה בסכום של 250000 ש"ח ואין ביכולת המשפחה להשיג את הסכום. אנו פונים בפניה נרגשת זו לעזור כמיטב יכולתיכם. חשבון הבנק הוא: בנק הפועלים : 213270 סניף 618 רמלה בוריס רחמינוב ריין. זוהי לא שטות! הם שכנים שלי והם במצב דיי קשה! הם זקוקים לכל עזרה אפשרית כספית. מי שחושב שזה בלוף...בתאריך 20/09/2005 פורסמה כתבה בערוץ 2 על הנושא הזה שהקופה לא מוכנה לממן. יש כאן אנשים ששמים את יד…
-
- 47 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי קצת בעיה עם תרגיל בפיזיקה.. http://img334.imageshack.us/img334/4113/pic8ae.jpg את סעיפים א וב פתרתי ואין לי מושג מה בקשר לסעיף ג.. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום! ברשותי המתאם של asus- ct479 למעבדי דותן... נישבר לי פין (של המתאם, לא שלי ) והוא הפסיק לעבוד מה עושים? יש עם מי לדבר? האם היבואן יסכים להחליף לי באחד חדש? האם יעשה לי הנחה בקניית אחד אחר? מה הפרטים שלו, בכל מקרה? תודה, נדב
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.103.fm/player.asp?pgid=84876&fileId=mlnk400
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
חידה אחת: יש לכם משוואה כזאת : a-z)...................(a-x)(b-x) ככה כל האותיות שיש באנגלית עד Z עכשיו השאלה שלי מה התוצאה של המשוואה הזאת? חידה 2: יש לכם 9 ק"ג סוכר, מאזניים (כפות) ו2 משקולות. אחת 50 גרם והשנייה 200 גרם. בעזרת 3 שקילות אני רוצה שתחלקו את ה9 קילוגרם ל2 קילוגרם ו7 קילוגרם. חידה3 אותו דבר כמו בחידה 2 רק שפה יש לכם רק את המשקולת של 200 גרם חידות נחמדות לאללה כתבו תשובות אני אגיד כן או לא בכל מקרה מחר ב9 ורבע בערב אני אגיד את התשובות לשלושת החידות בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש חבר שכבר רשום ויכול להזמין אותי להצטרף לאתר torrentbytes לכתובת adirtal@zahav.net.il או adirtal@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
תישעמו חבר הביא שם של חדר וסרבר אבל אני לא יודע בדיוק מה השם אני יודע שהשם של הסרבר זה EFNET אבל אני לא מוצא בשום מקום. [אה והשם של החדר זה Xtreme-Share].
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
כן. הוא עובר דירה. החליט שיקר לו מידי לגור כלכך קרוב לטכניון. אז הוא התחיל להוציא את הדברים מהחדר שלו, ולאסוף את כל הדברים שלו מרחבי הבית. למה זה מעניין אותנו תשאלו? שאלתם? יופי. אז הוא אסף והחליט - זה הזמן לקחת למחזור גם את כל הפחיות ששתיתי בשנה האחרונה.... כמה פחיות? תשאלו את דן ועמרי שהיו אצלי לא מזמן וראו... או שתראו בעצמכם: וניקח קצת אחורה כדי שתראו כמה זה: אתם בטח אומרים: "אין סיכוי שזה הכל מלא....: הכל. הכל מלא וזה לא הכל. ספרנו מעל 1000 פחיות של חצי ליטר בירה. הרבה הוא שותה - האא?
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3146885,00.html המהירות הצפויה היא 56K ,כלומר חזרנו 5 שנים אחורה, אבל יש להוסיף כי המהירות תלויה בכמות המשתמשים כלומר אם יש קצת אנשים המהירות יכולה להגיעה לקצב של אינטרנט מהיר (לא כתוב כמה) דבר הנוסף שמאכזב זה שמהירות העולה היא רק 256K לכל המטוס המחיר צפוי להיות להיות בין 10 ל30 דולר תלוי באורך הטיסה ובמסלול הנבחר
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
רק שבמקום שישיר אותו מישהו מאייפל 65, שרה אותו איזה מישהי, והמילים טיפה שונות.. מישהו יודע על מה אני מדבר? move your body and your soul משהו כזה, וזה שיר דאנס כזה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם מישהו קנה פעם מאתר amazon.com? כי אני רוצה לקנות נגן MP3 שמצאתי באתר אבל אני לא יודע אם זה בטוח לקנות משם או לא.. האם מישהו ניסה?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם מישהו יודע על מה אני מדבר...הבן אדם פשוט תותח...היה לי את הסרטון ובטעות מחקתי אני לא מוצא אותו בשום מקום.. :-\
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ראיתם את הפרסומות... יש למישהו פרטים מה הולך ? נגמר לי לי עכשיו החוזה ל1.5 שווה לעשות 5 מגה? פרטים, הצעות ודעות בנידון יתקבלו בברכה. שבוע טוב L.A
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
ההורים שלי בחו"ל והייתי רוצה לדעת אם יש לכם איזה הצעות לקניית גאג'דטים יפים ומיוחדים.. הם באיטליה והתקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח מקס'... אולי איזה PSP... בעיקר משהו אלקטרוני פתוח להצעות..
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שאלום נדלקתי על הפלאפון SAMSUNG 990 שיש עכשיו ברשת אורנג'.. מבקש מכם חוות דעת ואם אפשר סקירה... תודה
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-