עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ראיתי באתר של www.pccool.co.il שיש שם מצית למחשב משהו נחמד... מישהו יודע איפה אפשר לקנות דבר כזה? אני מאיזור המרכז..אני לא אסע עד חיפה בשביל זה... תודה לעוזרים נ.ב אני מתכוון למצת הזה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cl-sa

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by yoni321,

טוב אם מישהו מכיר חניות למכירת כרטיסי מסך למקום קוראים : גן זו (סין) או בסינגפור אם מישהו מכיר חנויות. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  3. Started by Titanium,

מה ההבדל בין risk cisk IDE SCASI USB Paralel

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  4. אני צריך כרטיס זיכרון מסוג TransFlash האם זה הכרטיס היחיד שמתאים או שיש עוד סוג שמתאים? מאיפה אני יכול לקנות את הכרטיס הזה? אני לא מוצא בשומקום.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  5. Started by MisterL,

רציתי לשאול אם מישהו מכיר את המיקום של החנות (במידה ויש חנות כזאת) פשוט אני מעדיף ללכת לשם ולקנות חלקים... מישהו מכיר? או שהוא מכיר איזושהי חנות אחרת שמוכרת את המצתים למחשב...? (מצתים מהאתר) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by aviran_n,

אני משדרג את הפלאפון שלי בקרוב ואני מתלבט בין סמסונג 740 לSK TV Slider. אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו עם המכשירים הנ"ל. הנה לינקים לפרטים על המכשירים: http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1422&catID=164&tmpltId=27&fId=128 http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1246&catID=164&tmpltId=27&fId=128 ציטוט של משהו די מגניב מהסמסונג 740: "● מכיל שלט רחוק אוניברסלי לשימוש לטלוויזיה, וידאו, DVD וכבלים." מה אתם אומרים חבר'ה?

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by guy_b,

היום התחברתי לחבילה של הוט החדשה .קצב הUPSTREAM מדהים פשוט משנה את כל הרגלי השמוש באינטרנט פתאום הכל זורם במהירות שיא.הקטע המצחיק והחשוב הוא שהתקשרתי ל 013 הספק שלי ואמרתי לו לשדרג לי את החבילה בהתאם הוא דרש ממני 139 ש"ח נוספים ישר ביטלתי לשלם 300 ש"ח על החבילה החדשה נראה לי מוגזם .לאחר שהגעתי הביתה הפעלתי את המחשב ובדקתי את קצב העולה והוא היה על 60K מסקנה אין צורך לשדר אצל ספק האינטרנט הם סתם מנסים לסחוט כסף נוסף .

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by SugarFreeBoy,

יש לכם את המספרים: 2 3 4 5 ואת סימן החיבור (+) החיסור (-) הכפל (*) והחילוק (/). בעזרת ארבעת המספרים (פעם אחת כל מספר, בכל סדר שהוא) ו3 מתוך הסימנים (אחד מיותר, בכל סדר שהוא, בלי סוגריים) צריכים להגיע למספר 26. ^^^ לא פשוט בכלל.

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by idofr,

הייייי כולם אז ליקראת הטיסה הקרבה לגרמניה (ואוסטריה) אני והבן של חבר של אמא החלטנו שאנחנו רוצים בין ביתר לקחת גם דיסק של טראנסים ברוסית עכשיו לי יש רק אחד שאני מאוד אוהב אבל עדיין הוא לא ממלא דיסק אז אם למישו יש המלצות לטראס רוסי איכותי בבקשה......

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by RayZ,

טעות ב-e-mail איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטיילים טרופיים... הוא החליט לשלוח e-mail לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה-e-mail שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח: agoren@freenetland.net בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- e-mail של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו ל…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by SupeRnovA,

אנשים שמכירים שירים טובים למסיבות מהסוגים שהזכרתי בכותרת שירים כמו Sexy Cherry או Candy shop וכל מיני רימקסים יפים שאתם מכירים אשמח אם תשתפו אותי תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3146848,00.html לא רע, אני רואה שהסצנה בארץ מתחילה לקבל מראה עולמי... המחירים לא יקרים מדיי בהשוואה לחבילת החמש מגה... אבל עוד לא ידוע מה מחיר הספקיות

• 92 תגובות
    • 12.1k צפיות
  13. Started by Milford Cubicle,

חחחחחחחח... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מעונין ליקנות מחשב קרוב ואני מחפש איזה דילר לירכוש דרכו את המחשב אם יש פה מישהו מהפורום או מישהו שמכיר אני ישמח אם תיתנו לי פלא פון אי מאיל או אי סי קיו ליצור קשר איתו... אם יש פה דילר שיצרו איתי קשר 0547495305 נתי barhanin@walla.co.il או אי סי קיו 173703223

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by FARKASH7,

יש לי מחר מבחן-בוחן על שני ספרים, חצוצרה בוואדי והתפסן בשדה השיפון. לא קראתי עמוד אחד מהספרים האלה לפי מה שהמורה אמרה זה רק בוחן כדי לבדוק אם קראנו בחופש או לא, שאלות על השמות של הדמויות קצת עלילה ודברים בכאלה, מבחן אמריקאי. אני צריך סיכום קטן על הדמויות, עלילה. אם מישהו יכול לתת פה אחד או להפנות אותי זה יעזור לי מאוד. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by DanGer,

שלום אני חדש כאן ניראה פורום משהו *צונזר* :] חחחח אחלה פורום שווה להשקיע בו D: יאללה נדבר חבובים

17. שלום, הזמנתי 2 מוצרים ליתר דיוק 2 BT , בקבלה כתוב 2, אבל באריזה בא רק 1, מגיע לי איזה פיצוי מהחנות? אני יכול לבקש משהו כפיצוי? כמובן חוץ מלקבל את שני..

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by Bug2000,

שלום חבר'ה החלטתי שאני רוצה להזמין כמה חלקים מארצות הברית. (או ממקום אחר זול יותר ביחס לישראל) 1.לפי מה שהבנתי המקום הכי זול להזמין בו חומרה זה EBAY ?(תקנו אותי) אבל לא הבנתי מה הולך שם באתר הזה ... יש שם מכירות פומביות או משהו ? שמישהו יסביר לי מה הולך באתר הזה ... 2. האם לאחר פתיחת החשבון ב PayPal יש צורך בתשלום חודשי או בתשלום כלשהו על השירות ? אם כן, מה הסכום ? אשמח אם תעזרו לי בתהליך הזה ותספרו לי איזה הוצעות נוספות יש בדרך בכדי שאוכל לעשות את השיקולים שלי . תודה .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by harry,

שלום , מכיוון שהמבחר של המסכים האיכותיים בארץ שהמחיר שלהם נורמאלי הוא שואף לאפס, חשבתי לייבא מסך מאתר קניות בחו"ל. מישהוא כבר עשה כזאת פרוצדורה שיכול לספר במה זה כרוך, כמה עולה המשלוח וכו?? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני יכול לבקש משהו?

21. Started by Ran B,

שלום לכולם. במהלך החודש הקודם היו לי זימונים לצ"א (צווץ אויר) שאותם עברתי וביום ראשון הקרוב (ה-25), יש לי ירפ"א א'. עם זאת, אתמול קבלתי בדואר איתור חמ"ן (חיל המודיעין) שהזימונים אליו יהיו לי ב6/10. קבלתי קוד ומספר אישי ונכנסתי לאתר של חיל המודיעין. שם הכנסתי את הפרטים וקבלתי את הנושא אליו זומנתי. אז קודם כל ברצוני לשאול, איך זה יכול להיות שבמהלך איתור לצ"א (קורס טיס) אני מקבל זימונים ליחידה אחרת. (ועדיין לא קבלתי זימונים שאח שלי שלך לי [שאיתו מגיעים לקורס ממ"ס] ולא קבלתי זימונים שחברה שלו שלחה לי למפעיל או טכנאי) הנושא שאליו מויינתי הוא : שליטה ובקרת מערכות מודיעיניות. שההסבר בפנים (כמו כל דבר) נשמע מעניין : מסלולי שו"ב ואלקטרוניקה. התקשרתי לאח שלי ואמרתי לו א…

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. עניין אותי האם יש כאן מישהו שהישתתף במיזם הנהדר הזה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by DeaglinG,

http://www.nrg.co.il/online/10/ART/988/186.html

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  24. Started by Little_AKA_Or,

שלום D: אני מחפש שירים בשביל לעדכן את הפלייליסט שלי D: אם אפשר המצלות על מוזיקה קלאבינג, האוס, טראנס ופסיכודלי D: תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  25. אני פונה אליכם בפניייה נרגשת זו להצלת חיי אישה צעירה בת 29 אם ל- 2ילדים קטנים, אחד בן 7 והשניה בת שנתיים אשר עלולים להישאר יתומים ללא אמא. קופת חולים כללית אינה מוכנה לממן טיפול זה מכיוון שהוא יקר ולטענתם סיכוייה לחיות קלושים. אבל בנו נטועה האומנה שאישה זו תחייה ותגדל את ילדיה . הטיפול כרוך בהוצאה כספית גדולה בסכום של 250000 ש"ח ואין ביכולת המשפחה להשיג את הסכום. אנו פונים בפניה נרגשת זו לעזור כמיטב יכולתיכם. חשבון הבנק הוא: בנק הפועלים : 213270 סניף 618 רמלה בוריס רחמינוב ריין. זוהי לא שטות! הם שכנים שלי והם במצב דיי קשה! הם זקוקים לכל עזרה אפשרית כספית. מי שחושב שזה בלוף...בתאריך 20/09/2005 פורסמה כתבה בערוץ 2 על הנושא הזה שהקופה לא מוכנה לממן. יש כאן אנשים ששמים את יד…

• 47 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים