עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by darkman,

היום נסעתי עם הורי, למרות שכבר נגמרה לי תקופת המלווה. זה היה באזור התעשיה של רעננה אחד הרחובות ליד קניון רעננים, אני פונה מהרחוב הראשי שם, לאחד הרחובות היותר צדדים פתאום אני רואה שוטר (יחסית מבוגר אני מנחש שזה מתנדב). הוא מסמן לי עם דבר זוהר כזה לעצור בצד, הוא אומר "שלום רישיונות בבקשה" הבאתי לו תרישיונות, אחרי דקה או שתים של בדיקה הוא מחזיר ואומר זו הייתה בדיקת רישיונות *נשמתי לרווחה* מה שלא הבנתי בכל הקטע הזה, לא יותר חשוב שהם יעמדו בצמתים מרכזים ויעצרו אנשים שנוהגים מהר מידי מאשר סתם לנסות "להפיל" נהגים? לסיכום זה היה מאוד מפחיד אני לא מאחל שזה יקרה למישהו.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. http://www.zoomap.co.il מכניסים כתובת (תשחקו עם האיות אם זה לא מקבל נכון) - עיר ורחוב (לא חובה מספר, אפשר לחפש בתוצאות) ואפשר לראות את הבית שלכם נחמד... לא הכי מעודכן בכל מקום, לא תמיד אפשר לראות את הבית אצלי למשל רואים כל מיני בתים פרטיים ותמונה כללית של הרחוב, אבל לא את בתי הקומות ולא את הבית שלי. יש מקומות שבכלל לא קיימים שם כמו כל מיני קיבוצים, אבל עדיין - זה נחמד דוגמא מחו"ל http://maps.a9.com/ המפות של אמאזון מפה, שיש עליה זכוכית מגדלת, שאם מזיזים אותה , היא נותנת תמונה (אם קיימת) של הרחוב עליו אתם מפוקסים כרגע. מאוד נחמד וגם אני מאמין שבסה"כ זה שיתופי, בניגוד לאתר הקודם (כלומר אנשים שולחים תמונה עם קואורדדינטות GPS ושם רחוב ומספר וכו') מקווה שגם בארץ זה ייפתח לצורה…

• 91 תגובות
    • 23k צפיות
  3. Started by sagi_10,

אני לא יודע..כנראה שלא.. אני לא טוב בלצום

• 157 תגובות
    • 12.9k צפיות
  4. Started by רומן גרוס,

חשבתי למכור את הפנטיום 4 שלי ב 550 ש"ח CPU P4 3GHZ 775 HSF ASUS 775 ABIT 775 AGP SIS MEMORY 512MBX2 = 1GB 400MHZ SONY DVDRW SATA 160GB מה אתם אומרים ? יקר ? עם התקנה מערכת הפעלה מקורית + 150 ש"ח . 550 , 700 ש"ח .

• 44 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by Vega,

אני מחפש אתר עם פוסטרים/כרזות של להקות רוק&רול או סרטים קלאסיים ומודרנים, מצאתי כמה אתרים שדורשים תשלום או שלא מאפשרים להוריד את הפוסטרים ברזולוציה גבוהה... תודה!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by mz155,

האם יש דרך כלשהי להעביר את הסרטים שהוקלטו במכשיר (yes MAX) למחשב או לHD חיצוני? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  7. טוב אז אני בן 17 נהג חדש.. אני יודע שמותר לי לעלות על הרכב של אמא כי יש ביטוח חובה אבל במקרה ואני עושה נזק התשלום נופל עליי אני צודק?(אבל חוקית אני יכול לנהוג ברכב?) לאבא יש ליסינג תיפעולי של אוויס ממקום עבודתו, האם אני צריך לעשות לו ביטוח נהג חדש?והאם גם עליו אני יכול לנהוג בלי ביטוח אבל במקרה של נזק נופל עליי התשלום? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 7.1k צפיות
  8. ברצוני לידע אותם בנושא שנקרא צרכנות נבונה .. כיום שמוצרים מתחלקים ל 3 ...שהם אורך חיים קצר מאוד ...חד פעמי ...ואורך חיים ארוך מאוד... לכן כל אחד יתן מוצר חפיץ שאותו הוא חובק מעל שנתיים וממש מרוצה ממנו לאמיתו של דבר אני קונה הרבה מוצרים שאני מבין שהם גרועים מאוד ...וזה סתם הורס את הסביבה .. כידע פלסטיק בטבע מתפרק אחרי 5000 שנה ויותר ... ואלו המוצרים שלי שמחזקים הרבה זמן ..: טלוזיה שלי בבית מסך CRT היא בת 10 כמעט של טושיבה ...עובד מדהים .. IRIVER שלי בן 3 שניים עדיין מעולה .. מדפסת לייזר XEROX 3210 קרוב ל 3 שניים ...דורש קצת ניקוי אבל באמת דבר מדהים . עכבר של מיקרוסופט היחזיק לי קרוב ל 4 שניים ועדדין קיים מסך של SAMSUNG LCD 17 730B עובד כבר שנתיים .. תוספות : מכונת גילוח …

• 58 תגובות
    • 8.5k צפיות
  9. אהלן, כמעט חודש שאני יושב בבית כמו מובטל גמור.. השיעמום הורג.. חיפשתי עבודה בכל פינה אפשרית ולא מצאתי כלום. אני מהקריות. למשהו יש רעיון ? תודה.

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. אבא שלי נולד בקליפורניה, ארה"ב ועבר לגור בישראל בגיל 13. היינו בתהליכים לאזרחות, היו לנו את כל המסמכים ואני זוכר שאבא שלי אמר שחייבים לטוס כל המשפחה לארה"ב כדי לקבל את האזרחות. אבא שלי חלה בסרטן ונפטר זמן מה לאחר מכן- לפני 4 שנים, ועכשיו יש לי כמה שאלות: 1- האם עדיין מגיעה לי אזרחות? 2- כיצד אני משיג את האזרחות, לאן אני פונה? אין לי שמץ. 3- האם חייבים לטוס בשביל לקבל את האזרחות? 4- ממי אני מברר מידע בנושא?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  11. Started by UponTheRose,

הי,אני התעניינתי בלימודי השפה האנגלית באופן מקצועי ואני שואל את עצמי איפה אפשר ללמוד הכי מקצועי את האוצר מלים, זמנים, פעלים משתנים וכל מה שקשור (כולל מבטא) כדי לדעת אנגלית שוטפת כמו דובר כשפת אם...ולא חובבני מסרטים וסדרות מישהו פה מכיר לימודים איכותיים של המקצוע(גם אם זה כולל אוניברסיטות,וול סטריט,לימודים בחו"ל)?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by kisin,

שלום, אני צריך לבנות אתר שיש בו מערכת סליקה לכרטיסי אשראי. מה אני צריך לעשות ו/או לקנות כדי להרים כזאת מערכת באתר?! אני יודע שפשוט אפשר לקנות חשבון באחד האתרים שמאפשר סליקה ואז לעשות את הסליקה שלי דרכו, אני פשוט מעוניין לדעת את הצד הטכני שבעניין - איזה שרתים צריך? איזה הצפנה? הגנות וכדומה... תודה מראש לכל מי שיעזור...

13. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים בעלת הדירה שלי לשעבר דפקה אותי בקטנה, 200 שקל נזק, אבל על העקרון שהיא ניצלה את העמדה שלה(לא נפרט כדי לא לחפור), אני הולכת להכניס לה. מישהו הציע שנקח לה קקטוס ענק שנמצא מחוץ לדירה שלה, אבל זו גניבה. אבא הציע שנגיש תלונה בעילום שם למס הכנסה. גם אם לא ימצאו אצלה כלום, זה יעשה לה קצת סרט, למרות שאני די בטוחה שיש לה מה להסתיר (משכירה דירה מחולקת, גבתה ממני על ארנונה ומים יחד עם השכירות, בטוח מעלימה מס..). קיצר.. חיפשתי באתר של מס הכנסה ולא מצאתי. אפשר לעשות אתזה בכלל? מישהו יודע איך? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לצבוע את החדר שלי עכשיו החדר שלי הוא 4 *4 אבל יש רק שלוש קירות כי קיר אחד זה ארון כאילו קיר של 4 מטר ועוד 2 של 3 או 2 וחצי עכשיו אני רוצה לצבוע את החדר לצבעיים חדשים החדר שלי היה ככה הקיר הגדול בצבע בורדו וה2 האחרים בצבע שמנת עכשיו אני רוצה לשנות מה אתה ממליצים לי ויש לי מול המיטה כמו שידה ארוכה נמוכה בצבע חום כהה תודה לעוזרים אני אוהב צבעים אז לא תהיה לי בעיה עם צבעים

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by YairZ,

ערב טוב לכולם. הפורום החדש שלנו זקוק לסמיילים חדשים. פה נכנס התפקיד שלכם. אתם מוזמנים להציע לנו סמיילים שתרצו שיהיו בפורום ואנו נבחר חלק מהם. אתם גם יכולים להציע סטים של סמיילים. יש המון אתרים שתוכלו לבחור בהם סמיילים. חשוב מאוד שהסמיילים לא יהיו מעליבים או קיצוניים יתר על המידה ויהיו בגודל סטנדרטי (לא להציע סמיילים בגודל FHD). תהנו!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Demagh,

אז ככה, לא עשיתי פורמט כבר שנתיים בערך, תעזרו לי לזכור מה צריך לשמור. מה ששמרתי עד עכשיו: * סיריאלים של תוכנות \ משחקים * שמירות של משחקים * את תקיית המסמכים * כל המדיות לסוגיהן * סימניות והגדרות בדפדפן * דרייברים מה שכחתי?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441072,00.html

18. TT HEC ועוד אם אתם יכולים להביא לי........כי הייתה לי פדיחה שהלכתי להזמין מחשב (בסוף לא הזמנתי כי החליקם שאני רוצה לא היו במלאי והם צריכים להגיע). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by mikko,

http://www.metacafe.com/watch/262984/security_surf/ חחחחח

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by niv212,

הבגרות מחולקת ל3 חלקים מדעי המחשב א' מדעי המחשב ב' ויחידה נוספת בפרולוג (לפחות ככה אני למדתי) מישהו יודע איך אני משכלל את הציונים לקבלת ציון סופי? בא' קיבלתי 98 סופי בב' קיבלתי 91 סופי וביחידה הנוספת 100

• 4 תגובות
    • 12.5k צפיות
  21. Started by darkman,

אימאלהההההההההההההההההההההה סליחה על התוכן העלוב פשוט כמעט חטפתי התקף לב יו זה היה מפחיד מוות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2943789,00.html

• 87 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. Started by איתמר נ,

אהלן, מעוניין לקנות אופניים חדשות ואשמח להתייעצות עם מישהו שמבין.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by aldema,

מישהו יכול לתת קצת רקע על יחידת 8200?? אני אשמח מאוד..

• 46 תגובות
    • 8.2k צפיות
  24. Started by Ash Binary,

פירקתי את מכונת הכביסה כדיי לטפל בנזילה. עכשו הנזילה היתה הרבה שנים והמכונה עבדה (המכונה מייצור 1993), עד שלפניי כמה ימים עפה טיפה למקום הלא נכון וקיצרה את החשמל, פירקתי כדיי לבדוק, ורק אז ראיתי שיש בעיה.... המשטח התחתון של המכונה עשוי ממה שנראה כמו פלדה מגולוונת - זה חומר טוב לא פח, ורואים שיש לו צבע שנראה כמו גילוון כלשהוא יש עליו המון חלודה על פני כל השטח שלו כמעט קניתי hammerite quita oxido ושמתי לפי ההוראות פעם ראשונה, שניה, יש כמה אזורים קטנים שבהם הוא אכן אכל את החלודה ורואים צבע נקי טוב של מתכת בהירה, אבל ברוב המקומות עדיין יש שכבה עמידה של חלודה אם מה ניתן להוריד אותה חוץ מזה (ובלי לפגוע בעובי של המתכת שעדיין לא החלידה)

• 5 תגובות
    • 10.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים