כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה! אני מתגייס שבוע הבא למוד"ש (19/11) ורציתי לדעת איזה ציוד עלי להביא איתי מהבית, כל מיני טיפים שצריך לדעת בקשר לצבא. אני הולך לעבור טירונות בחורף אז יהיה קר. אגב, מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על התפקיד, על הטירונות שאני יעבור? הפרופיל שלי הוא 72. תודה!
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היום קיבלתי תאריך סופי של הגיוס, נדחה לי הגיוס מ-23 ל24 ביולי. הפרופיל שלי 72, אפשר לדעת לפי התאריך אולי לאן מגייסים ? עריכה: הוסף לינק למידע לגבי תאריכי גיוס ויחידות. קרדיט לMani על הלינק. http://yehida.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4668&sid=d04834b1a22954820b49d78e406bfebc
-
- 57 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מי כאן הולך להתגייס בשבועות הקרובים ולאן ? אני חוזר מד"חש שבוע הבא (התגייסתי בנוב') ואמור להתחיל ב27 טירונות חדשה בשיריון ...
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן,האם יש פה מישהו שמתגייס בשבוע הבא למודיעין שדה? 18-19/11
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
איפה הימים שלא היה צריך לקנות כל חלק ממקום אחר, פנדה סיפקו הכל. KSP לא עובדים עם enermax,silverstone ולא מביאים דגמי cas נמוך של RAM (מושקין -מילה גסה. גם לg.skill וcorsair יש דגמים טובים אבל בקושי נמכרים בארץ, אם כבר בזיגזג). מה גם, כשחסר להם משהו במלאי הסניף הם אומרים שיגיע תוך 4 ימים ובמקרה הטוב זה שבוע וחצי (אחרי תזכורת). גם אין מענה טלפוני ברוב השעות. מצד שני כנראה עסק כמו פנדה לא יכול באמת להצליח בארץ כי אין שוק רציני לחומרה, באסה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנירוצה למכור דירה, לעשות זאת באמצעות מתווך דירות או לא ? מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן, מה באמת יקרה כאן ? (דרך אגב, השאלה הזאת באמת אמיתית היא לקוחה מספר מבחנים בפיזיקה, אוסף המבחנים של מכינת הטכניון מהדורת 2000, עמוד 31) http://forums.ort.org.il/files/30/2178146/7814786.jpg
-
- 14 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
טוב יש את המתח שמרכיבים על דלתות אבל אני גבוהה מדי וגם יש לי מרפסת. אז השאלה היכן ניתן להשיג משהו בצורת 'ר' שיתחבר לקיר או מתקן מתח מקבילים שאפשר פשוט להעמיד במרפסת משהו כמו 'A' אם אתם מבינים למה אני מתכוון. או כל מתקן דומה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת פרוייקט גמר הנדסי שלי באוניברסיטה אני צריך לבנות מכונת CNC המנועים שאני משתמש בהם עובדים במתח 36 וולט - מתח ישר. מהו המתח המקסימלי עבורו אין צורך באישור של חשמלאי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני מבצע מתח רק עם הראש מלפני העמוד העליון (במקום ברגיל מאחרי העמוד), אז אני עובד על מרחיקי שכמות? אם כן הוא אחראי על מקרבי שכמות? או שהוא עובד על שריר שדומה למרחקי שכמות? נ.ב מרחקי שכמות לוקחים אחורה את הכתפיים (לכיוון הגב) מקרבי שכמות לוקחים קדימה את הכתפיין (לכיוון החזה)
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
עד עכשיו לא הצלחתי לקבל תשובה חד-משמעית. בית החולים אסף הרופא, הכולל גם את אחד מהשערים הראשיים למחנה צריפין. מה הוא שם השער - יפו או ירושלים? זה חשוב, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחר מחברים אותי ליס,ולמרות שאני שונא את הוט,אני מרגיש לא שלם במאה אחוז עם ההחלטה לעבור ליס,למרות שאקבל יותר ערוצים בפחות כסף. מה שהכי יפריע לי זה שאין את ביפ,וביס כמה שידוע לי אין ערוץ דומה שכזה. אשמח לחוות דעת של מנויי יס ואיך אתם משווים את יס להוט מבחינת תוכן בעיקר,שירות פחות חשוב כרגע. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מצאתי על זה מידע בגוגל, מישהו יכול לספר לי מה בדיוק עושים במקצוע? משכורת? ידע נדרש?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מבין במחשבים ולומד במגמת מחשבים. אני מבין במאוד כללי בתחום החומרה והייתי רוצה לממש להבין בזה ולהיות מתקדם כמוכם. אז הייתי רוצה לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות, קורה הרבה פעמים שיש חדשות באתר שאומרים שם דברים שהם בשבילי יפנית אז מה כדאי לי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן חברים מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באוניברסיטה העברית באוקטובר. יש לי כמה שאלות: 1) מה אני צריך/ממולץ לקנות מראש בשביל להגיע הכי מוכנים? 2) יש קורס קיץ של שבועיים במתמטיקה שימושית לקראת השנה אך בזמן זה אהיה בחו"ל ולא אוכל להשתתף בו. האם זה אסון וכדאי לוותר על החו"ל? האם אפשר להשלים בדרך אחרת דרך האינטרנט או ספרים? 3) אם יש למישהו עצות וטיפים אשמח לשמוע! תודה ובהצלחה לכולם
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחיל ללמוד בקרוב מאוד מדעי המחשב באוניברסיטת בן גוריון. הדירה שלי די קרובה לאוניברסיטה (8 דקות בערך). הבנתי שבתואר יש הרבה חומר עיוני ומתמטיקה ומטלות תיכנות שניתנות הביתה. השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע במחשב נייח שמן הסתם יהיה חזק יותר ואיכותי ויותר נוח לעבוד על מסך גדול או מחשב נייד (13-14 אינץ) שאוכל להביא אותו גם לאוניברסיטה\ספריה או חזרה הביתה למרכז... מי שלומד\למד מדעי המחשב\הנדסת תוכנה. עד כמה חשוב מחשב נייד?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להתחיל לנגן על גיטרה אומנם אני כבר לא צעיר (עוד מעט בן 19 אבל עדיף עכשיו מאשר לעולם לא ) הינה 3 אופציות http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1ESN350 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1ES550N http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1ESN350CE מה ההבדל בינהם ? אני חדש בתחום אז השאלה היא אם ההבדלים קריטיים לי או שבכלל עדיף משהו אחר שלא רשמתי כאן תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שבוע הבא אני מתחיל שיעורי נהיגה לקטנוע 125 סמ"ק למדתי תאוריה אבל עדין לא ניגשתי למבחן .. רציתי לדעת אם מומלץ להתחיל שיעורי נהיגה כשעדין לא ניגשתי למבחן התאוריה?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ידידיי, מישהו מכם אולי יודע איפה נמצאות חנויות שמוכרות פאטיפונים מהדור החדש ? לא חנויות מקצועיות לדיג'ייס אלא פאטיפונים שיותר מתאימים לשמע בלבד בלי כל האפקטים והקיצ'ים המיותרים. אם מישהו יכול גם להמליץ על דגם ולתת מחיר בערך זה מאוד טוב ...... יש לי כמה מאות שקלים אבל אני לא רוצה להוציא יותר מידיי ולקנות מכשיר שאת רוב האפקטים שלו אני לא צריך לכן אני מחפש בעיקר פאטיפון שמנגן את כל המהירויות ואת כל הגדלים של התקליטים ושלא יהיה רגיש לקפיצות ורעשים, כבר המון זמן אני שוקל לקנות ועכשיו אני מקווה שתעזרו לי למצוא את מה שאני מחפש . תודה!
-
- 40 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קיבלתי ethernet switch של Dynamode SW240010-R אין בו ספק כוח (אמור להיות מובנה) אם למישהוא יש switch כזה או דומה אשמח לקבל רשימה של המתחים ולאיזה חיבור במעגל צריך לתת כל מתח
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-