כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
מחפש מועדון או מסיבה טובה לצאת עם חברה שלי בערב השנה החדשה, יש המלצות? אנחנו מהמרכז בני 26.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב לשתף אתכם בכמה דברים (לומד בעברית בהר הצופים)
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לאחרונה גוגל מזייפים אצלי עם כל מיני יציאות בכל מקרה... * תחליף יו טיוב מוצלח מישהו מכיר? אחרי חיפוש ברשת מצאתי את http://www.dailymotion.com/ שממה שהבנתי הוא בלי הגבלות כלשהן ואפילו מאפשר להעלות יותר סוגי סרטים מאשר יו טיוב. מישהו מכיר? * תיבת מייל > ג'ימייל עם העיצוב מחדש והאונס פרסומות \ צ'אט \ גוגל+ מתחילה להעיק מישהו מכיר שירות מייל מוצלח וחינמי בתור תחליף? * אגב מנועי חיפוש נראה לי שב10 שנים האחרונות אני משתמש קבוע רק בגוגל מישהו משתמש במנועי חיפוש אחרים? תודה
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://ksp.co.il/?uin=21566 בלינק הזה כתוב במעבד 1.6 UP TO 2.6 מה זה אומר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשלח ב-22/11 דרך USPS Priority, באתר של USPS העידכון האחרון זה שהוא עזב את מרכז המיון בטיסה וכרגע בדרך. באתר של דואר ישראל, רשום רק שהוא נשלח מארה"ב. עברו כמעט 3 שבועות, זה הגיוני? אין לי הרבה ניסיון בהזמנות מחו"ל אבל USPS אומרים שזה משלוח של 7-10 ימים
-
- 27 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
דחיתי את זה כבר הרבה זמן אבל הגיע הזמן שאני אתחיל להרכיב משקפיים. אני אשמח להמלצות היכן לעשות את בדיקות הראייה, בחנויות כמו אופטיקנה, אצל רופא עיניים או שאולי עדיף אצל האופטימטריסטים המורשים של משרד התחבורה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי פניות רבות בנושא על כך שמשתמשים עשו לייק לעמוד שהם אפילו לא מכירים. אני בטוח שעוד אנשים נתקלו בתופעה הזאת, ולכן אני כותב לכם את הפוסט הבא: מדובר על אתרי אינטרנט שהגיעו מאחד לשני, כאלה שאומרים לכם לראות סרט סקס של טל חן או דברים כאלה שמעוררים סקרנות ומשיכה, באופן טבעי אני יכול להבין את זה, סקרנות זה טבעו של האדם, כל אדם באשר הוא רוצה לדעת יותר ולכל אחד ואחת יש את הדבר שמעניין אותו, סקס מעניין את כולם בנים ובנות בפרט אז בואו קודם כל לראות על מה מדובר, ישנם אתרי אינטרנט (כולם מזויפים (ויש המון כאלה)) שמגיעים בכמה צורות, האתר הפחות מתוחכם, כזה שבנה האקר מתחיל, אתר כזה ידרוש ממכם לעשות שיתוף אהבתי ופרסום על הקיר שלכם כדי שהתוכן שלו יוצג לכם, רק אחרי שתעשו א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שמעתי לא אחת על חנויות ספורט שיש בהם ציוד בסיסי או פחות בסיסי כמו הליכון עם מצלמה שקולטת את התנועות רגל ואז אפשר לנתח את התנועה של הרגל ולבחור נעל בהתאם - יש כאלה שהרגל בריצה נוטה פנימה יש כאלה שהחוצה יש כאלה שישר יחסית כיוון שיש לי בעיה בכף הרגל(קשת גבוהה) וכאבים מתחת לברך אני רוצה להשקיע קודם כל בנעל ספורט שבאמת מתאימה לי ע"פ הדברים הספציפיים בקיצור - מישהו מכיר חנות עם ציוד כזה או אחר שאפשר לרכוש בה נעלי ספורט באזור המרכז(פ"ת-ר"ג-ת"א) ? צוות איכותי שמבין ויידע לתת לי מענה לשאלות - בונוס תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
לומדים את זה איפה שהוא? איך אני יודע שאני פונה לחוקר פרטי שהוא מבין בכלל בנושא ולא צריך להיות אינסטלטור למשל או מוכר בשוק במקום. איפה לומדים את סודות המקצוע? אם יש סימוכין ממקור אמין או מילות מפתח שאני יוכל למצוא מידע על זה בגוגל זה יהיה מצויין. כי אחרי שקצת חרשתי, מצאתי שמספיק להיות במשטרה צבאית או התמחות 3 שנים במשרד חקירות. השאלה אם כל תפקיד זוטר במשטרה צבאית (או משרד חקירות בהדרכתו של המנהל שם), נותן לי את הידע הדרוש למקצוע? מי מפקח על זה?
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הצלחתי לצאת מהמערך הטכני וביום ראשון אני הולך לימ"מ בשדה דב להצבה ואני מאוד אשמח לעצות להצבות ודברים להגיד בוועדה שיוכלו לעזור לי. אני מאוד מעוניין במקצוע שמשתמשים בו בראש [ולא ללמוד דברים כמו תוכי כמו במערך הטכני - אלא הסקת מסקנות, פיתוח מערכות, פיענוח וכד'] או במשהו שקשור באומנות [אני מנגן, מצייר, מפסל, מעצב בפוטושופ]. קחו בחשבון שההצבה סביר להניח תהיה בתוך חייל האוויר, אז אם אני מבקש משהו אז כדאי שזה יהיה מקצוע בתוך החייל. תודה
-
- 22 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
הי , יש לנו בעבודה חידון של חמיצר - יש 2 שאלות שאני צריך עזרה כתב החידה "כבוד אמיתי מקבלים רק הנותנים, שאלה משפחתית לאחד המכובדים" הפתרונות האפשריים [TABLE=width: 115] [TR] [TD=align: right]הרב מנחם פרומן [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ד"ר אלברט שוויצר [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]קזבלן [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]הרב קוק [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מאמה תרזה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]נלסון מנדלה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]רובין הוד [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]דאלי למה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]הלן קלר [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]שלמה המלך [/TD] [/TR] [/TABLE] חידה שניה "לוחם צדק נועז מול מאה ושמונים, על מזבח היושרה…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אזהרה בחלק מהאתרים יש תמונות קשות The Atlantic National Geographic TIME Reuters
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתם לב לשינוי בתגובות ביוטיוב? זה פשוט נורא. מעכשיו חייבים לפתוח פרופיל גוגל פלוס בשביל להגיב. ואם פעם התגובות שבטופ היו אלה שקיבלו הכי הרבה לייקים, אז היום מחוללת שם אנדרלמוסיה שלמה: http://whathot.co.il/%D7%94%D7%AA%D7%92%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%97%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%98%D7%99%D7%95%D7%91/ לא יהיה יותר כזה : (
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שזה סתם מאט, ולא משפר כלום.. מב אומרים?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התחברתי ל-Yes אחרי שלא צפיתי בכבלים כמעט ארבע שנים. אחד הערוצים האוהבים עלי בתקופה שצפיתי בכבלים היה ערוץ ההיסטוריה. לאכזבתי כל התוכניות בערוץ הן על כל מיני מוזרים שגרים ביער, סוג של תוכניות ריאלטי ציידי מציאות ושיפוץ חפצים ישנים, חייזרים (WTF?!) ועוד. מה קרה לתוכניות על מלחמת העולם? ימי הביניים? רומא? לאן כל התוכן האיכותי נעלם? מה עשו לערוץ הזה?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי... אתם בטוח מכירים את התצוגה המקדימה שאתם מעבירים את העכבר מעל תוכנית פתוחה בשורת המשימות בחלונות שבע אם לא אז אני מדבר על זה: לפעמים יש באג והחלון נתקע לי ואני יכול להיות חופשי עם העכבר ולעשות כרצוני במחשב, החלון נשאר פתוח ומה שכל מה שקורה בתוכנה אני רואה בקטן בלייב... זה בדיוק מה שאני מחפש, אני רוצה לדעת איך אפשר להשאיר את החלון התצוגה הקטן הזה פתוח על תוכנית מסוימת שאני בוחר ולהיות חופשי עם העכבר כמו שהיה פעם במידה פלייר 10 בחלונות אקס פי כמו כן אם אפשר לשנות את הגודל של החלון יהיה עוד יותר פנטסטי.. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תוצאות מאוד אשמח אם תעזרו לי תודה.. עריכה: מצאתי איך להגדיל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חייגתי למענה טלפוני ב-fileflyer וקיבלתי סיסמה לשבוע. האם זה מתבטל אחרי שבוע.? או שזה מתחדש אוטומטי? וממשיכים לחייב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
? הכוונה כמובן לכל המקצים (ואם יש לכם זמן מטרה או משהו בסגנון, לציין גם)
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי, מתעניין איך העבודה בחברת הוט ובפרט איך העבודה במערך התמיכה טכנית אשמח לתגובות ענייניות
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לפני שתטעו להבין, לא מדובר על GUITAR HERO או שטויות אחרות בסגנון. מדובר על תוכנה/משחק רצינית שמיועדת ללימוד נגינה, JAMMING, INTERACTIVE PLAYBACK. מיועדת למתחילים ומקצוענים כאחד ומאפשרת התאמת הקושי ליכולת הנגן. נראית שווה.
-
- 27 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אוקיי , אז לאחר שראיתי את הסדרה הנ"ל במלואה . אני חייב לומר שאכן מדובר באחת הסדרות היותר מוצלחות שנעשו כאן . פשוט לראות את כל הסדרה מההתחלה ועד סופה . קישור לפרק הראשון
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכל המנווטים, אני עורך מחקר בנוגע לאפליקציות שיתופיות כמו וייז ואשמח אם תוכלו לפנות 5 דקות לסקר בנושא. כל השאלות "סגורות" וקצרות. http://bit.ly/wazeformil תודה על שיתוף הפעולה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עברתי את המיונים לממר"ם, וקיבלתי בדואר הודעה שהתאריך גיוס שלי השתנה לספטמבר 2011, כאשר הקורס תוכניתן מתחיל במרץ ונמשך חצי שנה (שלא נחשבת לי בפז"מ). בנוסף לכך הבנתי שאצטרך לחתום עוד שנתיים קבע. השאלה שלי היא האם לדעתכם כדאי לי להמתין את כל הזמן הזה רק בשביל הקורס הזה, או להתגייס רגיל בעוד כמה חודשים וכנראה להיות איזה פקיד.. אם יש פה חבר'ה ששירתו במסלול הזה ויכולים לענות זה מאוד יעזור לי. תודה רבה.
-
- 31 תגובות
- 7.4k צפיות
-