עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DAVIDD,

שלום לכולם.. קניתי מקלדת של לוג'יטק דגם עלית http://www.lamir.co.il/?SearchType=3&SearchIn=Name%2CKeywords%2CSale%2C_CatalogNumber%2CBrief&Search=ELITE שילמתי עלייה 189-20% שזה 151 בגלל שיש היום הנחה למוצרי לוג'יטק ... עכשיו כשהגעתי הביתה ודיברתי עם חבר שיש לו את הדגם של ה LX500 הוא אמר לי שזאת אחלה מקלדת וכל מיני שטויות ושעשיתי טעות שלא קניתי סט.. ובכלל רציתי לקנות את הדגם הזה.. http://www.lamir.co.il/?SearchType=3&SearchIn=Name%2CKeywords%2CSale%2C_CatalogNumber%2CBrief&Search=S510 מה אתם ממליצים לי להחליף את המקלדת שלי לאחד הדגמים שלמעלה? או שלהשאיר את המקלדת עלית?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by The-Fox,

טוב חברים, היום הגדול הגיע: ה 28 (יום ה') לנובמבר 2002. ואם אתם שואלים אני לא מתרגש, רק מחכה כבר בקוצר רוח. בכל מקרה אני מתגייס ליחידת הצנחנים, הולך להיות כיף... רק רציתי להגיד שעד היום (כחצי שנה) שאני חבר פה מאד נהנתי מהשהות באתר ובפורום. בהתחלה הייתי משתמש די פסיבי, אחרי זה הפכתי למשתמש די אקטיבי, ואז כבר היה הרבה יותר כיף. רציתי להוסיף גם שאני מקווה שאני יוכל להשתתף פה בפורום על אף היציאות הגרועות בטירונות (פעם ב 3 שבועות), ובגם אחרי הטירונות ובהמשך השירות הצבאי כי זה פשוט כיף להיות חבר בקהילה כה גדולה. ווואי, אני לא מאמין שאני הולך להיות חייל, עם מדים כומתה, נשק והכל (בעתיד גם קנפ"ץ ;D). היו שלום לבנתיים, תגובות יתקבלו בברכה...

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by עמיר שחר,

שלום, אני מחפש שני תמונות מפורסמות באיכות טובה (אמור להיות מודפס על ד A4). האשונה היא התמונה המפורסמת מפנוי ימית שרואים בא את תושבי ימית על גגות הבתים, ובאים אם ה"כלובים" לפנות אותם. התמונה השניה שאני מחפש היא תמונה מפנוי גוש קטיף, בא תושבי הגוש היו על הגג של בית כנסת ובמהלך השעות שלהם הם היו של הגג הם שפכו חומרים על החילים. האם משהוא יכול לעזור לי למצוא את התמונות. תודה ענקית עמיר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם יש חנות מחשבים טובה ואמינה באשדוד? אני רוצה לקנות מחשב חדש..

5. אותו בהאוטלוק ... ? וכן אני יודע שהם לא פריירים ורוצים שיעברו באתר שלהם ..אבל אולי בכול זאת!! כי את וואלה אי אפשר... ואת GMAIL גם אי אפשר... אז... אולי שמעתם על משהו?

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  6. אני מחפש את זה: http://www.microbarn.com/details.aspx?rid=102067 מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ? זה היחידי שמצאתי שמתחבר ישירות ללוח אם, מתאים לסלוט של הפלופי וזול. תודה, אריאל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. חוקרי משטרה בדטרויט דיווחו על תופעה מסתורית של אייפונים המתאתחלים מעצמם במעבדות פורנזיות, והמציאו כל מיני תיאוריות קונספירציה כנגד המשטרה. אך האמת מאחורי התעלומה פשוטה בהרבה מכפי שחשבולכתבה

8. בשקט בשקט וללא הודעות רשמיות יוצא לאוויר העולם ה-Ryzen 5 7400F, מעבד בעל 6 ליבות ו-12 נימים שרוצה להיות החבר הטוב ביותר של מערכות המחשב הזולותלכתבה

9. לא יודע אם זה יותר לפה או לצרכנות-ננסה: כמה אחוז הנחה אפשר לקבל\לדרוש\להוציא מסוכנות רכב אם אני משלם את הכל במזומן? למישהו יש ניסיון?

• 25 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by Symbore,

לפני כשנה החלפתי את ההיגוי של שמי הפרטי באנגלית וסוף כל סוף הצלחתי לסיים להחליף את שמי בכל המוסדות למעט תעודת נכה. למען האמת אינני זוכר איפה קיבלתי תעודה ומהיכן הם לקחו את הפרטים אני רק זוכר שזה לא היה דרך משרד הבטחון (התעודה היא די סימלית אבל זה מציק לי בעין) מישהו יכול לשפוך אור בנושא?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  11. אני רוצה לעלות סרטון פלאש לאתר ....איך אני עושה אתזה?

12. "אובייטקים לא מתאפסים לאחר הפקת פרודקט" תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  13. Started by J0n1,

אני מחש קטע אדיו עם מוסיקת בלוז בסיסית, אפשר לשמוע ב00:40איפה אפשר למצוא?

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  14. אני סטלן דרך אגב... אה ולא להתייחס זה השעה...פשוט לא בא לי לישון ומשעמם תחת אז....מרוב עייפות פתחתי את הסקר הזה לילה טוב!!! וסטלנות נעימה

• 52 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אז זה מה שאכלנו... http://www.holesinthenet.co.il/archives/37265 יאמי נראה טעים.

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. מי שכבר מכיר את הסיפור שלי יודע ע למה אני מדבר ומי שלא אני תכף אספר. נולדתי בישראל וגרתי בישראל כל חיי, אמא שלי אורגינלית מארה"ב, התגיירה ונולדתי לכן יש לי ולאחותי אזרחות אמריקאית בנוסך לישראלית שלי. בגיל 17 בערך (מיד לאחר כיתה י"א) עברתי עם אמא שלי ואחותי לארה"ב זה היה יותר על העיניין של "לנסות שנה בארה"ב". אני הסכמתי וגם אחותי וגם אמא שלי, אבא שלי נשאר בארץ (ההורים גרושים), וכך יצא עברנו לארה"ב אני אמא שלי ואחותי, השכרנו דירה לשנה, הכרתי יותר טוב את המשפחה שלא ממש הכרתי עד עכשיו.. והנה סיים בית ספר בארה"ב והגיע הזמן לחזור לארץ להתגייס, אישית אותי חינכו שנולדתי וגרתי בישראל והצבא היה השומר שלי במשך כל חייף וכיגיע תורי אני אעשה זאת! כולנו יודעים מה קרה (הגירוש מעזה) שהשפי…

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by Zinger777,

היי, קיבלתי במתנה פלאסק בסגנון של: http://makais.com/product_images/m/969/66105_h1_f__17049_zoom.jpg ורציתי לדעת איזה סוגי אלכוהול יכולים לשרוד שם הרבה זמן מבלי שיקרה להם משהו (עדיפות לדברים שלא צריכים ערבוב עם משהו אחר). תודה מראש, Zinger777.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by UltraWaveMUSA,

אני יודע שזה לא ממש קשור לפה אבל אני ממש בדילמה... עוד שבועיים בערך לי ולחברה שלי יש חצי שנה ותכננתי לקחת אותה לספא [גם פיצוי על זה שבתאריך שלנו אני אהיה באילת עם חברים :-P ] קיצר אני לא יודע איפה לעזאזל אני אמצא מקום טוב.. ראיתי המון דילים אבל מאיפה אני אמור לדעת מה לבחור? אני מוכן להשקיע איזה 500 במקום במרכז או ת"א... מישהו פה יכול לעזור? נ.ב. הקטע הוא שאני מחפש שיהיה לנו לא רק מסאז' אלא גם ג'קוזי בשביל לממש מוזה שיש לי כבר מזמן

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

14 זה הפרק האחרון שראיתי (עונה שניה), זהו? נגמר?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by Symbore,

גיליתי את העיתון אי שם בצבא ומהר מאוד הוא נהפך לתנ"ך שלי בתקופה ההיא. הייתי קורא כל כתבה וכתבה בכובד ראש. נתפס לכל מילה. מתישהו לקראת השחרור נפצעתי בפעולה ומאז הפסקתי להגיע לתחנה המרכזית בחיפה (שם מכרו את החוברות ב-15 ש"ח). בשחרור כמובן בלייזר נשכח ואת מקומו תפסו בחורות בשר ודם ושאר דברים. לפני כחודשיים גיליתי את העיתון מחדש כאשר חיפישתי משהו קליל לעשות בהפסקות באוניברסיטה והחלטתי לקנות. כמו כן גיליתי שבימים בהם אין זין לחדשות או אין חדשות מענינות אין כמו לפתוח את הבוקר עם קפה ובלייזר. כמובן שכיום אני קורא את העיתון ברפרוף, מתעמק רק בכתבות שמעניינות אותי, פתחתי גם את הבויידם והוצאתי גליונת ישנים שלא קראתי (בצבא התחלתי לאסוף מאנשים גליונות כך שכיום יש לי מבחר מרשים שלהם) ה…

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. אני לא לוקח שקל יותר ממה שעולה....אני מזמין ב-10$ + משלוח כמה משלוח עולה? אני מחפש 8 אנשים....כל אחד ישלם בדיוק כמה שהוא צריך מי שמעוניין שייצור איתי קשר בהודעה פרטית מנהלים...בבקשה לא לנעול או משהו

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  22. שלום, אתמול הלכתי לאכול פלאפל ב"4 טעמים" כשמתיישב לידי בחור ובחורה שמדברים על המדינה בוליבייה, באיזשהו קטע הם דיברו שהם היו בבוליבייה והם קנו משם חומרי נפץ באיזה חנות ופוצצו שם בתוך מתחם העיר TNT וכו'... הוא אמר שם שיש אותם בגלל שליד אותו עיר יש מכרות ולכן לוקחים משם חומרי נפץ כדי לפוצץ כל מיני מכרות, רציתי לשאול מאלה שמבינים, האם מוכרים שם חומרי נפץ באמת או שהם סתם דיברו?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by waizman,

http://users.lvcm.com/jethro/Group_X_video.swf

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  24. יש שיר יחסית חדש והזמר כל הזמן אומר משהו כזה: ביג ציצי ,רציני ככה זה נשמע!,בבקשה תעזרו עריכה: מצאתי בסוף זה בכלל Big city life Mattafix

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  25. בדיוק סיימתי לצפות בשני הפרקים הראשונים של העונה החדשה, ואני חייב לציין שהאכזבה די קשה :-X. הסדרה הולכת בכיוון של נמלטים, סמולוויל וכל סדרה אחרת שנחשבה בהתחלה לאיכותית, ואז החליטו לז**** את האמא שלה במריחה של עונות מיותרות. כבר לא מצפה להמשך הפרקים של "גיבורים" אפילו, כנראה תמשיך באותו קו מטומטם, מריחה מיותרת וסתמית. הסדרה "אבודים" היא הדבר הדפוק הבא.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים