עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J0n1,

אני מחש קטע אדיו עם מוסיקת בלוז בסיסית, אפשר לשמוע ב00:40איפה אפשר למצוא?

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  2. אני סטלן דרך אגב... אה ולא להתייחס זה השעה...פשוט לא בא לי לישון ומשעמם תחת אז....מרוב עייפות פתחתי את הסקר הזה לילה טוב!!! וסטלנות נעימה

• 52 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אז זה מה שאכלנו... http://www.holesinthenet.co.il/archives/37265 יאמי נראה טעים.

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. מי שכבר מכיר את הסיפור שלי יודע ע למה אני מדבר ומי שלא אני תכף אספר. נולדתי בישראל וגרתי בישראל כל חיי, אמא שלי אורגינלית מארה"ב, התגיירה ונולדתי לכן יש לי ולאחותי אזרחות אמריקאית בנוסך לישראלית שלי. בגיל 17 בערך (מיד לאחר כיתה י"א) עברתי עם אמא שלי ואחותי לארה"ב זה היה יותר על העיניין של "לנסות שנה בארה"ב". אני הסכמתי וגם אחותי וגם אמא שלי, אבא שלי נשאר בארץ (ההורים גרושים), וכך יצא עברנו לארה"ב אני אמא שלי ואחותי, השכרנו דירה לשנה, הכרתי יותר טוב את המשפחה שלא ממש הכרתי עד עכשיו.. והנה סיים בית ספר בארה"ב והגיע הזמן לחזור לארץ להתגייס, אישית אותי חינכו שנולדתי וגרתי בישראל והצבא היה השומר שלי במשך כל חייף וכיגיע תורי אני אעשה זאת! כולנו יודעים מה קרה (הגירוש מעזה) שהשפי…

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by Zinger777,

היי, קיבלתי במתנה פלאסק בסגנון של: http://makais.com/product_images/m/969/66105_h1_f__17049_zoom.jpg ורציתי לדעת איזה סוגי אלכוהול יכולים לשרוד שם הרבה זמן מבלי שיקרה להם משהו (עדיפות לדברים שלא צריכים ערבוב עם משהו אחר). תודה מראש, Zinger777.

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by UltraWaveMUSA,

אני יודע שזה לא ממש קשור לפה אבל אני ממש בדילמה... עוד שבועיים בערך לי ולחברה שלי יש חצי שנה ותכננתי לקחת אותה לספא [גם פיצוי על זה שבתאריך שלנו אני אהיה באילת עם חברים :-P ] קיצר אני לא יודע איפה לעזאזל אני אמצא מקום טוב.. ראיתי המון דילים אבל מאיפה אני אמור לדעת מה לבחור? אני מוכן להשקיע איזה 500 במקום במרכז או ת"א... מישהו פה יכול לעזור? נ.ב. הקטע הוא שאני מחפש שיהיה לנו לא רק מסאז' אלא גם ג'קוזי בשביל לממש מוזה שיש לי כבר מזמן

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

14 זה הפרק האחרון שראיתי (עונה שניה), זהו? נגמר?

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by Symbore,

גיליתי את העיתון אי שם בצבא ומהר מאוד הוא נהפך לתנ"ך שלי בתקופה ההיא. הייתי קורא כל כתבה וכתבה בכובד ראש. נתפס לכל מילה. מתישהו לקראת השחרור נפצעתי בפעולה ומאז הפסקתי להגיע לתחנה המרכזית בחיפה (שם מכרו את החוברות ב-15 ש"ח). בשחרור כמובן בלייזר נשכח ואת מקומו תפסו בחורות בשר ודם ושאר דברים. לפני כחודשיים גיליתי את העיתון מחדש כאשר חיפישתי משהו קליל לעשות בהפסקות באוניברסיטה והחלטתי לקנות. כמו כן גיליתי שבימים בהם אין זין לחדשות או אין חדשות מענינות אין כמו לפתוח את הבוקר עם קפה ובלייזר. כמובן שכיום אני קורא את העיתון ברפרוף, מתעמק רק בכתבות שמעניינות אותי, פתחתי גם את הבויידם והוצאתי גליונת ישנים שלא קראתי (בצבא התחלתי לאסוף מאנשים גליונות כך שכיום יש לי מבחר מרשים שלהם) ה…

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. אני לא לוקח שקל יותר ממה שעולה....אני מזמין ב-10$ + משלוח כמה משלוח עולה? אני מחפש 8 אנשים....כל אחד ישלם בדיוק כמה שהוא צריך מי שמעוניין שייצור איתי קשר בהודעה פרטית מנהלים...בבקשה לא לנעול או משהו

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  10. שלום, אתמול הלכתי לאכול פלאפל ב"4 טעמים" כשמתיישב לידי בחור ובחורה שמדברים על המדינה בוליבייה, באיזשהו קטע הם דיברו שהם היו בבוליבייה והם קנו משם חומרי נפץ באיזה חנות ופוצצו שם בתוך מתחם העיר TNT וכו'... הוא אמר שם שיש אותם בגלל שליד אותו עיר יש מכרות ולכן לוקחים משם חומרי נפץ כדי לפוצץ כל מיני מכרות, רציתי לשאול מאלה שמבינים, האם מוכרים שם חומרי נפץ באמת או שהם סתם דיברו?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by waizman,

http://users.lvcm.com/jethro/Group_X_video.swf

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  12. יש שיר יחסית חדש והזמר כל הזמן אומר משהו כזה: ביג ציצי ,רציני ככה זה נשמע!,בבקשה תעזרו עריכה: מצאתי בסוף זה בכלל Big city life Mattafix

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  13. בדיוק סיימתי לצפות בשני הפרקים הראשונים של העונה החדשה, ואני חייב לציין שהאכזבה די קשה :-X. הסדרה הולכת בכיוון של נמלטים, סמולוויל וכל סדרה אחרת שנחשבה בהתחלה לאיכותית, ואז החליטו לז**** את האמא שלה במריחה של עונות מיותרות. כבר לא מצפה להמשך הפרקים של "גיבורים" אפילו, כנראה תמשיך באותו קו מטומטם, מריחה מיותרת וסתמית. הסדרה "אבודים" היא הדבר הדפוק הבא.

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by BlackBird71,

שלום, זה שוב אני, והפעם אני צריך עזרה בנושא הלימודים. במסגרת חגיגות 60 שנה למדינת ישראל, הינו צריחים להגיש עבודה על משהו שמשקף את הישגי המדינה בטחום כל שהוא, אני בחרתי בINTEL, על זה שהיא עזרה ביצורת המעבדים החדשים. הבעיה שלי היא שאין לי על זה כל כך חומר ואני צריך לפחות 10 עמודים. אז אני פונה ללב שלכם בבקשה בבקשה תעזרו לי!!! ותודה ענקית עצומה לעוזרים!!!!!

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by Amit_Alcobi,

http://www.google.com/tisp/ תקנו אותי אם אני טועה.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  16. איך אני רואה את כל הבקשות חברות שלא אישרו אותי? (בלי לעבור אחד אחד כי יש לי הרבה חברים) יש דרך מסויימת?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by YTZ,

בחודש האחרון הזמנתי יותר מ10 חבילות, רובן קטנות. משום מה לא קיבלתי אף חבילה, בחלק מהמקרים נאלצתי לעשות refund ולסכם עם המוכר שאשלם ברגע שאקבל את החבילה (מדובר ב10-20$) והשאר עדיין בגדר ה45 יום. אין עליהם מעקב. אתמול הגיעה פתק מהדואר והיום אספתי את החבילה שהיא נרתיק שהזמנתי לפני שבועיים בלבד... משהו פה מסריח, או שמישהו מהדואר חוגג לי על החבילות, או שגונבים מהתיבה (פחות סביר כי יש מצלמה בכניסה-לא עובדת ורק אני יודע על זה, אבל ניחא) או שיש בעיה/עיכוב איפשהו בשרשרת הדואר. מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. Started by OutRaGe,

חשבתי לעשות סקר קטן עקב הסקר של השירים והתלונות נגד נטויז'ן שהם מגבילים את ה-Download החודשי מי שמשתמש ב-Netlimiter מצוין יכול להביא נתונים משם מי שלא יכול להעריך אמ שלי: http://img301.imageshack.us/img301/993/dl2cu.jpg פירמטתי בסוף אפריל אז אלה הנתונים היחידים שיש לי באפריל הורדתי בסביבות ה-50 ג'יגה

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  19. ישלי משתמש באתר usenet.com ואני לא יודע איך מורידים מישם אני מתחבר ואני לא רואה איםה ההורדות מישהו יכול לעוזר לי?

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  20. אני צריך ללכת לעשות ויזה ושמעתי שזה בערך 10 שנים ויזה לצעירים האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לא מצאתי משהו שמשווה לשקט והנעימות שהאלבום נותן אשמח להמלצות תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  22. האם בחנויות כמו- פנדה, PCH, זיג-זג, KSP לוקחים כסף על משלוחים? לפי ההיגיון הם חייבים לקחת אבל כמה ואיפה כתוב? חיפשתי בכל האתרים ואין מילה על דמי משלוח.. חנויות אלה מבצעים משלוחים בכלל או שחובה להגיע למקום לקבל את ההזמנה? תודה..

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  23. רציתי לישאול עם אפשר לשים בוא icq..? עם אפשר אך עושים את זה..?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  24. סוף סוף פתחתי בלוג. עכשיו אני נותן במה פתוחה ובלתי מוגבלת לכל אחד שרוצה לפתוח בלוג הבלוג הוא בקוד פתוח והוא תומך RSS וכמובן גם תומך בתצוגה צדדית לפיירפוקס או מוזילה אנשים שמעוניינים בבמה פתוחה לכל דבר אשר חפצים בו (חוץ מי תכנים חריגים) תשאירו פה בת'רד הודעה ובעוד יומיים אני יצור קשר איתכם. הבלוג כרגע על שרת חינמי אבל אני ישדרג בהמשך לשרת יותר מתקדם. אני לא עושה את זה למטרות רווח או משהו כזה.. הכל חינם ולכולם כמה ואיך שתרצו

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by creative,

כל אחד אומר לי משהו אחר..

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים