כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
היום היה היום הראשון בו ניסיתי להשתמש באתר בצורה מלאה ואני חייב לומר DAME יש שם פשוט יותר מדי מידע וקבצים כל ערכות הנושא , איקונים , WALLPAPERS וכו'... הייתי רוצה לדעת מה האהובים עליכם ולמי שלא יודע הכתובת היא www.deviantart.com
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
תראו יש באתר היפ תחרות..זה הסרטון שהעלתי לתחורת כמובן אתם מוזמנים לצפות בו.. http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?FileID=33690&tmpl=10&Page=1&cid=161 עכשיו..הייתי מקום ראשון אבל איפסו לי את הנקודות וכביכול איפסו גם לאחרים תנקודות אבל נראה לי שהייתה פה איזה פאשלה מצד האתר..אבל בכל אופן..אני מת להגיע חזרה למקום הראשון..ובשביל זה אני צריך את העזרה שלכם... אני ממש אודה מקרב ליבי לכל בנאדם שירשם לאתר(ההרשמה חינם ולוקחת משהו כמו 10 שניות) וידרג את הסרטון שלי עם 5 כוכבים,ואם אפשר אפילו להגיב ולהעביר לחברים שלכם.. ..זה ממש חשוב לי..! בכל אופן תודה רבה רבה רבה ואני מוכן לתת נשיקה לכל מי שידרג אותי חח תודה רבה חברים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מעט אנשים קנו מהם .. גם אני קניתי איזה הרדיסק מהם אבל טיבה של חנות נמדדת כאשר רוצים לממש אחריות . מישהו מימש אחריות ויכול לשתף אותנו ? או שקיבל מוצר תקול , וביקש מהם להחליף . או כל דבר שקשור לשירות אשמח לשמוע כל חוות דעת ממקור ראשון . שבת שלום וגמר חתימה טובה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם יש לי וקטור כלשהו איך אני יכול למצוא נ'ק במרחק 300 ממנה למשל, ויש לי גם 2 נ'ק שממנו נוצר אותו וקטור אם זה עוזר
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום אני לומד כרגע בכיתה י"ב באורט גבעתיים, במגמת מחשבים-פיזיקה, ויש לי אפשרות להמשיך ללמוד י"ג-י"ד בהנדסת תוכנה במכללה באורט סינגאלובסקי. יש שני מסלולים - ללמוד רק בכיתה י"ג, שאחריה מקבלים תעודת טכנאי, או להמשיך גם לי"ד ולקבל תעודת הנדסאי. אחר כך, לפי מה שאמרו לנו, כל מי שעושה את אחד המסלולים משרת בצבא בתפקיד פיתוח במחשבים (הזכירו יחידות כמו ממרם, אבנט כחול, 8200 וכו'). בעקרון, בכל מקרה אני מתכנן לעשות משהו במחשבים בצבא (ברור לי שהתפקיד שלי לא ייבחר לפי התכנון שלי אלא לפי צרכי הצבא, אבל זה הכיוון שלי). מה אתם אומרים? התעודות האלה שוות משהו? אשמח לעוד מידע על העניין. תודה.
-
- 23 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
אהלן,שאלה: איך מחזירים את הצ'אט הישן של פייסבוק ,? זה עכשיו הפך להיות צ'אט מעצבן...
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
להבא , כשאתם הולכים ברחוב ומשהו פתאום נתקל בכם מאחור , הזהרו ! כי זהו אחיו המרושע של באטמן , והוא חמוש ומסוכן ביותר !!! ראו הוזהרתם ! לתמונה של חיית המחמד של Prototype לחץ כאן אזהרה: לאנשים מעל גיל 18 בלבד! מצטער פבל, הייתי חייב
-
-
היי לכם, אני מאוד אשמח אם תוכלו לענות על שאלון שעוסק בקשר בין מאפייני ניהול סיסמא לתחושת הביטחון של המשתמש (השאלון מיועד לגילאי 18-60). הסקר נעשה במסגרת סמינר במכללה האקדמית ת"א-יפו. למי שכן מעוניין לענות על השאלון, אשמח אם תענו ברצינות. https://forms.gle/uFeC33wiXqGx3W948 תודה מראש 🙂
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי בדיוק מתחילה חופשת סוכות? ולא, אין לי לוח שנה.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
יאללה איזה בית יפה פרקטים מטבח ב-50 אלף רמקולים כל אחד 200W איזה יופי...... רק חבל שהטלויזיה והמיטה שלי לא הגיעו.. עוד כמה ימים יגיעו ויש לי בעיה קטנה עם האינטרנט 5מגה אז בנתיים החליפו לי ל-2 עד ליום שלישי.. בקרוב תמונות של כל הבית(5 חדרים,170 מ"ר,עם מרפסת ענקית של 40 מ"ר)
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל מיני מלחמות/אירועים שנבעו בגלל משיכה/אהבה/סקס, כמו מלחמת טרויה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/MyClip/showVideo.asp?m=1132168 והימני צריך לגדל צוואר אמרו לו בתגובות :lol:
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
לקראת החורף המתקרב, כדאי להכיר את "דרונברלה" - או רחפנטריה אם תרצו לכתבה
-
אילו המקומות שהכי ז ול לרכוש, מי מהם הכי אמין ? בבקשה בלי לכלוכים - תשובות עניניות בלבד . ותודה מראש
-
- 29 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
-
אני די חובב לא קטן של מד"ב ואני גם אוהב לקרוא ספרים (לא יותר מדי ספרים , במידה הנכונה ) . הספרים שקראתי עד עכשיו והושפעתי מהם הם : חולית , כופרי חולית ובית הלשכה חולית . המרכבה שאותה אני קורא עתה , ספר מאוד מרתק , קראתי אותו ולא שמתי לב לזמן על היום הראשון הגעתי לעמוד 175 , ישבתי וקראתי אותו במרפסת ופשוט לא שמתי לב לזמן . הספר עצמו מאוד מורכב ונותן לכם לחשוב הרבה . חלק יחשבו שזה רק עוד ספר מד"ב חלק יאמינו במה שהוא אומר וחלק לא . מומלץ בחום . עוד ספרים שקראתי או שאני קורא עכשיו שר הטבעות :אחוות הטבעת שר הטבעות : שני הצריחים הארי פוטר ( אל תצחקו , קראתי את זה שזה יצא ואז הייתי בכיתה ו' בערך והייתי חייב להמשיך לקרוא :-\ ) ספר טוב אבל לא מתקרב במידת המידע וההרפתקה לשר הט…
-
- 71 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי מה קורה? הכל טוב? וואלה... בכל מקרה... אני נוסע בקרוב לאמריקה וצריך טלפון שיעבוד גם בארץ וגם באמריקה. כרגע יש לי סמסונג 824 שעובד רק בארץ ובאירופה! חשבתי לקנות אחד בארה"ב, אחד שיכול לעבוד גם בארץ... אם אני קונה שם אחד עם סים קארד ואני מכניס בו סים קארד מהארץ, זה יעבוד בו? ואיפה אני יכול לראות רשימת טלפונים סלולריים חדישים ואיפה לקנות? תודה מראש.
-
- 48 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ב16 לחודש יש גלובוס הזהב..מישהו יודע באיזה שעה ובאיזה ערוץ ישדרו את זה?
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
באתר רכבת ישראל תראו מדד דיוק רכבות נוכחי: למראות זאת ביום שנסעתי מחדרה לחיפה חכיתי שעה ברציף בעוד שרכבות עמדו ולא זזו עקב בעיות איתות. למרות זאת המדד היה עדיין בסביבות 98%. איך הציבור אמור להתייחס למדד זה? הוא מתעדכן או סתם ממוקם שם כדי להמחיש שהכל בשליטה?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום אני עוד שנה בערך בן- 14 וריציתי לדעת איזה עבודות לדעתכם הכי קלות יחסית עם סחר טוב בחופש.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-